Overal waar we komen

Olij, Maria en Kali weer bij de selectie

Das Phantom

Nick Olij, Michaël Maria en Anouar Kali hebben zich weer aangesloten bij de selectie. Het drietal was de afgelopen weken niet inzetbaar omdat ze waren getroffen door het coronavirus.

De drie spelers misten de wedstrijden tegen Roda JC (3-3) en Excelsior (1-2). Alleen Chiel Kramer, ook getroffen door het coronavirus, is nog niet aangesloten bij de groep. 

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Geen publiek bij NEC - NAC 27 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
106    
JNAC06

YES KALI

6    
leeuw

Dat Nick OKE is kunnen we wel zien.....

106    
JNAC06

YES KALI

-8    
Real Robert

Kali is misschien ook nog wat zwakjes door het vasten. Arme kerel!
Over 2 maanden lekker de WW in om uit te rusten. Toch nog bijna 4000 euro per maand!
Wellicht slim om zich op tijd voor einde contract ziek te melden. Ziektegeld is hoger!
Is overigens de alledaagse realiteit voor werkgevers!
Ook om werknemers als Steijn te hebben. Bah!

2    
Scheppioni

Twee prima keepers bij ons NAC !! Hoop dat we daar voorlopig nog van kunnen genieten, steijn kan hen in ieder geval moeilijk vernederen, dat scheelt weer ......

2    
Nacman

Kali hoorde ik die gisteren niet op tv bij de koning kali waar is kali nog steeds niet gevonden.
Django zoek niet langer hij zit bij NAC al ruim de tribune warm te houden.
Blij dat Olij terug is hoewel korsmit het ook goed deed
Maria goed voor de bank.

6    
Bart

@ Scheppioni, zou Olij niet goed kunnen voetballen ha ha .
Linksback? 😉

25    
Dun Diëe

Chiel Kramer sterkte en beterschap gewenst.

12    
Arie

De stoel van Kali zal blij zijn.

3    
Scheppioni

Zou niet gek zijn Bart 😁

10    
T hert

Onze trainert zou onze trainert niet zijn als Maria in de basis staat. 🤣

38    
Rade

Zou Kali t minder doen dan Malone als verdedigende middenvelder...😉

7    
Dutchbird

Kali die NAC in de nacompetitie op sleeptouw neemt en naar de eredivisie brengt. Als iets te mooi is om waar te zijn dan zullen we daar maar niet van uitgaan.

12    
Kisku

Ik heb vaak gezeurt over kali ,maar in dit elftal en met deze trainer is hij een van de betere

1    
sam

Heel erg jammer dat we als nac hele slechte scoutingnetwerk hebben waarbij spelers gehaald woorden die per seizoen max 10 wedstrijden spelen en top salaris krijgen. Ik kan me niet herinneren dat er afgelopen 5 jaar beter geweest is.Er wordt nog steeds veel beloofd en iedere jaar steeds het zelfde plaatje. Treiners die afgelopen jaren gekomen zijn namen steeds oude bekende stafleden en spelers mee.Selectie werd uitgebreid van max 22 spelers naar rond 30/45 spelers.Onodig want je kan er maar 11 opstellen en 5 wissels toepassen. Spelers uit jeugd krijgen hierdoor ook geen kans om zich verder te ontwikkelen en het bewijzen.Oorzaak zal wel zijn dat er selectie te breed is.

Wordt vervolgd.

2    
Wanny

Kali heeft al tijden geen serieuze wedstrijden meer gespeeld. Het feit dat alleen de eerste elftallen spelen, maakt het enorm lastig voor de jongens die daar weinig minuten maken.

16    
Badeend

Wanny, je punt klopt maar wat heeft dat precies met Kali te maken? Voor corona speelde de beste jongen ook geen serieuze wedstrijden. En de wedstrijden die hij wél speelde, nam hij ook niet zo serieus.

Met als dieptepunt het zogenaamde dienstverband bij Virton, waar hij met hetzelfde rugnummer (8) in de selectie opgenomen was als 2 (!) andere spelers.

Kali is wel een exponent van een groter probleem - zowel spelers als trainers (als TD's en AD's) hebben structureel moeite om alles eruit te halen wat er in zit bij NAC. Ook als ze wél veel in hun mars hadden. Mühren is natuurlijk het geijkte voorbeeld gezien zijn prestaties de afgelopen twee jaar, maar zo zijn er nog véél meer.

Het is volgens mij dan ook niet per se een kwestie van slecht scouten maar van een verziekte cultuur en gebrek aan structuur. Het hoeft allemaal niet écht bij NAC en als je het dan niet uit jezelf haalt, is er niemand die je daarbij 'helpt'. Er wordt teveel vertrouwd op de gemoedelijke sfeer en het zelfcorrigerende team maar daar worden dan te weinig échte NAC-mensen bij gehaald of spelers die begrijpen wat er moet gebeuren.

Kijk maar naar het recente verleden - de beste NAC-teams waren vaak 'vriendenteams' die exact wisten wat ze aan elkaar hadden en het maximale van elkaar eisten. Daar heb je wel spelers als Lokhoff, Schreuder en Lurling voor nodig, die snappen wanneer het géén tijd is om de touwtjes te laten vieren. En wanneer wel.

Die cultuur kan een club en teams ver brengen, maar als je het even teveel laat vieren, valt alles als los zand uit elkaar. En dat is waar we nu al jaren in zitten. Vreven en Hyballa snapten dat wel en konden het bijsturen, maar alléén voor de korte termijn. Beiden dus ook niet terughalen. De samenwerking Lokhoff-Hellemons-Lurling-Penders-Babos zou veel kunnen brengen, nu alleen nog Steijn wat minder eigenwijs (en vooral: voetbal dat bij NAC past) en dan is het met hem volgend seizoen (en een paar gerichte aankopen) nog best rooskleurig.

Denk ik.

Hoop ik.

16    
Brecht

Waarom krijgt Keman het bij Barcelona nu plaats op de rit. De sleutel lag bij het aanstellen van een goede conditietrainer. Daar waar de dertigers eind vorig jaar het niet meer wilden belopen, is de selectie nu topfit en zie....
Ook Nac heeft geen fitte selectie. Opdrachten als hoog druk zetten, kunnen ook gewoon niet uitgevoerd worden. Lees hier ook regelmatig dat de selectie een dag vrij heeft. Als je onvoldoende traint, heb je geen ambitie. Niemand wordt ook beter. Dus trainer...stop er eens wat meer tijd in.

5    
Gjoewie

Kisku > Je hebt helemaal gelijk! Ik heb Kali dit seizoen maar heel weinig slechte passes zien geven, hij heeft ook weinig ballen aan de tegenstander verloren, geen eigen doelpunten gemaakt en, wonder boven wonder, weinig gele en rode kaarten gepakt. Kortom, het is een van de betere spelers in de selectie.

Ik hoop dat ie op basis van die gegevens een vet contract kan tekenen bij een gerenommeerde club in het buitenland, om daar zijn carrière voort te zetten.

6    
scheppioni

@ Brecht
Dat blijkt deze trainer dus absoluut niet te kunnen, iedere speler gaat hard achteruit !!
Dus wat rest is tegenhouden geblazen ! en maar hopen ......

-3    
fvf6

Kali WIE?

Laad alle berichten na dit bericht in