Wij gaan niet opzij

Olij verkozen tot beste keeper eerste periode

Raskolnikov

Nick Olij mag een klein feestje vieren. De doelman is namelijk uitgeroepen tot beste keeper van de eerste periode in de Keuken Kampioen Divisie.

Olij wordt met zijn uitverkiezing beloond voor het feit dat hij en NAC uitstekend aan de competitie begonnen. In de eerste zes wedstrijden hoefde de doelman slechts drie keer te vissen en ook na de desastreuze laatste wedstrijden behoort hij nog altijd tot de minst gepasseerde keepers.

De prijs wordt aanstaande vrijdag uitgereikt. 

Bron:
B-Side Rats, KKD
25 Reacties
116   1  
Dun Henk

En terecht, klasbak! Heerlijk zon betrouwbare man onder de lat.

73   2  
Ivo

Terecht! Echt de beste keeper die we in jaren gehad hebben. Sinds het vertrek van Jelle, eigenlijk.

Nick verdient echt een speciale actie of zo van de supporters. Heeft ie al een spandoek?

116   1  
Dun Henk

En terecht, klasbak! Heerlijk zon betrouwbare man onder de lat.

44   1  
Nacman

Prachtig nu de nul houden tegen NEC

3   29  
Braze

Proficiat Nick! Terechte winnaar!!!!
Als de keeper de allerbeste is zegt dat jammer genoeg ook iets over het team. Hadden de veldspelers maar net zo veel kwaliteit als onze topkeeper.

20   3  
Theoden King

Gefeliciteerd Nick! Hopelijk sta je de komende wedstrijden weer met een professionele achterhoede op het veld, waardoor je talent nog beter uit de verf komt.

21   2  
NAC4Ever

Dik verdiend, gefeliciteerd!
Ook nog gefeliciteerd met de geboorte van je kind!

24   4  
RV

Goede keeper, zou (mocht NAC promoveren...) de stap naar de Eredivisie mee kunnen maken.
Hopelijk niet net als Brondeel in dat geval het gevoel dat hij gelijk nog een stapje hoger zou kunnen.

Probleem is dat zijn contract volgens mij gaat aflopen na dit seizoen.
Mooi moment om deze winter zijn contract open te breken.

Als de portemonnee gelapt wordt voor exoten als Adiléhou, Fiorone en DJ Raekwon MCintosh Buffonge dan mag er ook een (behoorlijk) bedrag gelapt worden voor een keeper met een bewezen track record.

10   17  
Ivo

@RV

Helemaal mee eens.

En het is ook teleurstellend dat juist de spelers die vanuit het buitenland naar NAC zijn gekomen zo matig zijn. Voor een Adilehou, Buffonge en Fiorini hadden we makkelijk een Nederlands talent kunnen halen voor de eigen jeugd en de O21.

Ik vind dat als je spelers huurt of uit het buitenland haalt (Belgie daargelaten) dat die echt het verschil moeten maken. Want we hebben zelf ook een jeugdopleiding, laat die gasten dan doorstromen.

16   1  
Ollie bier halen

Super keeper, van harte Nick! Off topic; Om nu Adiléhou, Buffonge en Fiorini in één rijtje te noemen. Buffonge en Fiorini zijn wel degelijk talenten en hebben in elk geval al een paar mooie dingen laten zien. Moïse heeft het nog niet laten zien, daar zie ik liever een Darwin Heuvelman.

3   1  
Wanny

Prima keeper, hoewel ik hem er tegen Almere bij beide goals niet sterk uit vond zien.

Je zag maandag wel gelijk dat je een hoop inlevert als ie niet speelt. Hopelijk kunnen we zijn contract verlengen.

13   0  
SjorsNAC

Verdient heel snel een contractverlenging!! Geen enkel risico, topper

7   1  
scheppioni

Proficiat Nick !
Tis te hopen dat hij fit blijft .....
Hopelijk gaan we het vrijdag niet weer afgeven, want nu staan we nog in de top dichtbij en is er in principe niet veel aan de hand ! COME ON NAC !!!

17   5  
ome cor

Hulde aan Nick Olij.
Toppertje voor ons NAC !

@Ivo
Want de eigen jeugd deed het veel beter ?

Overigens ook een dikke kick ass voor Yadran Blanco.
De wedstrijd maandag was enorm slecht en daar schrijf je dan in de krant van dinsdag over.
Maar om daar dan ook woensdag nog over door te gaan met twee artikelen. Driekwart van een dubbele pagina vullend....

Breng liever nieuws, man. In plaats van die jonkies nog een trap na te geven als belerend alwetende top journalist ( in your dreams).

2   7  
Peer

Gefeliciteerd Nick.
En nu vasthouden of beter tegenhouden. Vanaf dat moment ging het vorig seizoen niet best met ons NAC 🙈

11   0  
Marti

Olij van harte gefeliciteerd , je bent geen gemaakte keeper , maar een geboren keeper , en te hopen dat je zoon dit gen van je ook mee heeft gekregegen !

5   4  
Theoden King

Ook erg ironisch: mühren is tot beste speler van de eerste periode gekozen. Hoe is het toch mogelijk dat die bij ons geen bal heeft geraakt?

7   0  
Jim

Grote blij voor Olij!

9   1  
RV

Dat Muhren bij ons niet presteerde is een optelsom:

Niveau te hoog (NAC speelde Eredivisie en Muhren is een echte eerste divisie spits)
Weinig vertrouwen vanuit de staf en supporters
Veel invalbeurten
Iets meer druk dan bij een Volendam of Cambuur
Regelmatig niet op zijn natuurlijke posities ingebracht
Blessures




9   1  
Ernie

Steekt al een een hele poos boven de selectie uit. Persoonlijkheid en een uitstekende keeper. Dat hij Nac trouw is gebleven zegt ook wel iets over hem.

6   0  
Chris W.M.

NAC heeft net weer wat foto's gepost op Twitter. Naast Malone zijn daar ook Immers, Haye ( nu weer negatief getest dus ) en als bonus Rösler te zien. Het einde is in zicht dus!

3   1  
Ivo

@Ome Cor

Wat ik al zei: van buitenlandse jongens verwacht ik dat ze naar NAC gehaald worden om het verschil te maken. Dus dat ze minimaal het niveau hebben om goed mee te kunnen spelen met NAC 1.

Bij onze jeugd ligt dat anders, die moeten er in kunnen groeien, en via de O21 en invalbeurten ervaring op kunnen doen.

En dan vind ik het wel triest om te zien dat een Heuvelman het eigenlijk beter doet dan Adilehou. En dat een Fiorini, afkomstig van Manchester City, steeds op de verkeerde plek staat en al zijn duels verliest. Stel dan lekker Heuvelman en Azzagari op en stuur die jongens lekker naar huis.

Dit is je kans om te laten zien dat je in NAC 1 thuis hoort. Als je dan met zo'n slechte inzet het veld oploopt dan hoor je niet thuis bij NAC.

3   0  
fvf6

Zeer terecht dan niet alleen NAC supporters hem weten te waarderen , maar ook zij collega's . Dus directie van NAC bij eventuele verkoop mag je aan Nick Olij ook een gepaste prijskaartje hangen , maar liever nog probeer hem zolang mogelijk voor ons NAC te behouden , en geef blijk va waardering door zijn contract open te breken en een nette salaris verhoging .

2   1  
Cees

Of hij "echt" de beste keeper is over de gehele breedte kan "ik" niet beoordelen. Echter kan ik me het goed voorstellen dat hij daarvoor genomineerd is en dat uiteindelijk is geworden. Olij is voor NAC-begrippen een top-doelman. Verder lijkt hij mij erg sympathiek, zover ik dat kan beoordelen. Hij doet zijn werk meer dan uitstekend. Daarom begrijp ik niet dat NAC "hem" niet als boegbeeld gebruikt bij bijv. affiches van komende wedstrijden, ect. Mogelijk wil hij dat zelf niet? Een klasbak van de hoogste orde. Ik vrees voor NAC, dat hij niet al te lang meer deze kleuren zal verdedigen. Hij kan absoluut hogerop. Iets wat ik hem ook van harte gun, hoe jammer ook voor NAC.

1   0  
Ad B uit Roosendaal

Nick, van harte gefeliciteerd.

Een goede en sympathieke keeper.

1   0  
Scheids!

Hem “kennende” zal hij daar absoluut geen waarde aan hechten, alleen al vanwege de laatste kansloze potten ( dankzij KNVB MAFFIA) en het mislopen van de periode! Púre prof, zoals gezegd één van de beste keepers die we de laatste jaren onder de lat hebben gezien!

Laad alle berichten na dit bericht in