Wij gaan niet opzij

POLL: Wie moet de tegenstander worden in de tweede ronde?

BsideBart

Met de 4-1 overwinning op FC Volendam nog vers in het geheugen kan NAC zich klaar gaan maken voor ronde twee van de play-offs. In het huidige systeem kunnen we al zien dat dit een uitwedstrijd gaat worden tegen de nummer zestien van de Eredivisie. In de strijd om plek vijftien en zestien daar is het nog bloedstollend spannend. Op dit moment bezet FC Emmen deze nacompetitie plek maar ook Willem II kan vanaf plek vijftien nog een plekje zakken. Zeker ook omdat Willem II naar alle waarschijnlijkheid een lastige wedstrijd tegemoet gaat tegen Fortuna Sittard, FC Emmen speelt tegen een uitgespeeld VVV. Vul nu de poll in om te laten weten wie jij het liefste treft in de volgende ronde!

Wie moet aanstaande donderdag de tegenstander gaan worden in de 2e ronde van de play-offs?
Bron:
B-Side Rats
52 Reacties
78   9  
Tonn

Volgend jaar NAC in de derby tegen Tilburg is veel mooier dan Emmen

21   44  
Ad

Tegen Emmen moet je niet willen. Dan word je finaal kapot gespeeld. Geef mij maar tegen de stillems. Heerlijk om die kruiken terug de kkd in te schieten !

30   3  
Toets

Allebei voetballende ploegen die ons juist wel liggen. Vooral Emmen kun je vergelijken met Volendam. Ze zijn in een flow, maar laat hen maar voor het voetbal zorgen en NAC voor de doelpunten!!

78   9  
Tonn

Volgend jaar NAC in de derby tegen Tilburg is veel mooier dan Emmen

13   2  
Bart

Laat het Emmen maar worden! Liever 2x tegen w2 volgend jaar in de eredivisie als het even kan! Denk dat beide teams echt verschrikkelijk lastig gaat worden maar Emmen op kunstgras ons beter ligt.. nooit gedacht dat te moeten zeggen dat kunstgras ons beter ligt... het is wat het is. Zenuwen zijn er al en de tegenstander is nog niet bekend! Hoe dan ook het word verrekte lastig!!! HUP NAC

19   0  
't veer

Allebei niet degene die ik gehoopt had. Zijn ploegen die de laatste tijd juist weer hun vorm hebben gevonden. VVV of RKC waren beter geweest. Maar ja je weet het nooit. Willem II is dubbel, om ze er uit te gooien is mooi. Maar er door uitgegooid te worden, dat is een nachtmerrie. Doe mij maar Emmen dan kunnen we volgend jaar genieten van de Brabantse derby.

20   1  
SjorsNac

Mooiste wedstrijd is natuurlijk tegen Willem 2. Winst is natuurlijk ultiem maar verlies weer trauma haha. Ik kies toch voor emmen. Heb liever kans op 2x derby volgend seizoen. Weg met dat Emmen!

27   12  
Jappie

1-1 stand 90 + 4 minuten. Vrije trap voor Sydney. Schiet die kruiken naar de kkd. Krijg al kippenvel als ik er over nadenk.

9   4  
Scheppioni

Ik zeg ook emmen, lukkien lijkt me een prima trainer, maar als club en derby is veel mooier in de ere, daarbij denk ik ook dat de kans tegen emmen net iets meer is voor ons NAC alhoewel ze beide emm en wil thuis moeite hebben om het spel te maken, dan moet je als NAC durven voetballen zoals bij cambuur uit dan 90 min ! COME ON NAC !!💛🖤

14   7  
Scheppioni

Er wordt nu gespeculeerd dat er morgen door de overheid bekend gemaakt gaat worden dat er vanaf deze week wel publiek er bij mag, als dat echt zou zijn is dat echt een schandalige vertoning zijn en een ramp voor ons NAC donderdag !

10   1  
076

Die enorme extra druk zal vooral bij de “favoriet” liggen. Degraderen door NAC zal in tilburg nog een grotere nachtmerrie zijn dan hier niet promoveren.

Denk dat je dan meer kans maakt dan tegen Emmen die uit geslagen positie zijn teruggeknokt.

11   6  
Henri

Ik heb woensdag al aangegeven dat de ontwikkelingen rond De Graafschap weleens enorm in het voordeel van RJC zouden kunnen gaan werken. En ik neig gelijk te krijgen. RJC speelt nu een thuiswedstrijd tegen NEC en daarna is het nog maar één wedstrijd, misschien zelfs tegen een KKD ploeg. Ikzelf verwacht dat WII en Emmen vandaag gaan winnen en dus Emmen de tegenstander voor NAC wordt. Ik sla WII voetballend en qua scorend vermogen hoger aan dan Emmen waar echter weer wel heel veel duelkracht en strijdlust in zit. Eerlijk gezegd zie ik het normaal gesproken NAC niet redden. Ploegen die tegen NAC aanvallend en met veel duelkracht durven te spelen creëren genoeg kansen om de wedstrijd winnend te kunnen afsluiten. Wellicht is donderdag die ene uitzondering.

10   13  
svt076

2 x de derby?
Stuivertje wisselen met de zusjes lijkt me echt veel mooier:)

16   2  
Ivo

Ik geef ons tegen Emmen net iets meer kans. Zij strijden tegen degradatie, wij kunnen promoveren. De druk ligt toch net wat meer bij Emmen. Net als NAC meer werkvoetbal dan technisch verzorgd.

Willem 2 is te beladen en ik denk dat zij teveel kwaliteit hebben voor ons. Ik zou niet graag zien dat zij ons nog een keer de KKD in duwen.

8   0  
Breda F2

Tja, het blijft lastig. Ik neig ook meer naar Emmen. We zullen zien. Tijdens de play offs is alles mogelijk. Persoonlijk denk ik finale Nac nek. In ons eigen stadion de baas met zo veel mogelijk supporters in of buiten het stadion. Zou mooi zijn.

We zullen zien,

4   3  
Breda

@IVO

Dat beladen is juist een voordeel. Geloof maar dat dat daar nog veel meer stress geeft.
En zij “moeten” nog meer dan wij. Bovendien staat w2 waar ze staan omdat ze mentaal zwak zijn. (Ze kunnen veel beter).

Bij ons maak ik me daar nou juist niet druk om. Dat is nou net wat er wel goed zit in deze groep.

9   12  
NAC-FCSP

Gewoon tegen de Stillems
Voetbal is oorlog!

4   5  
Tegel

Vorige play off tegen de stilletjes was een deceptie... we kunnen het nu goedmaken! Of willen we een 2e keer meemaken accepteren?

5   0  
Johnny1912

Henri

Roda speelt uit.

4   3  
Tante Annie

Ik snap dat het bullshit is, maar als feye dik wint van rkc en Emmen en w2 dik winnen is rkc nog niet eens uitgesloten. Ik heb toch liever dan rkc of als er geen godswonder gebeurd Emmen. Kan Jansen ze een lesje leren in de 80ste minuut :)

4   7  
NAC4Ever

Heb op de kruiken gestemd.
De kruiken en Emmen schelen denk ik niet veel in kwaliteit. Dus wat betreft de kansen op promotie zal het denk ik niet veel uitmaken.

Maar de derby spelen zou veel mooier zijn. Wel alleen wanneer we de derby winnen😉

Daar komt bij dat ik het Emmen gun rechtstreeks in de Eredivisie te blijven.

4   1  
RaraNAC

Pfff twee ploegen die ik niet wil treffen..
En al zou je winnen, moet je gewoon nog een ronde! Waar vervolgens overschatting weer op de loer ligt.

9   19  
Kisku

Gelijk tegen die stillems ,gelijk eruit knikkeren tilburg wereldstad in madurodam

7   1  
Mvg

Lastige vraag, persoonlijk vind ik het leuker om volgend seizoen gewoon 2 x een derby te hebben.
Ik denk dat we tegen beide ploegen wel een kans maken omdat we het spel niet hoeven te maken, Emmen is aardig op dreef maar ik schat Willem 2 toch iets beter in.
Hoe dan ook, om kans te maken tegen deze ploegen zul je echt je beste niveau moeten halen

7   5  
Boxer

De vernedering van Willem 2 van 4 jaar geleden blijft toch wel in de lucht hangen. Nu de kans om het goed te maken.
Voordeel is nu dat zij moeten en favoriet zijn.

6   6  
NAC-FCSP

Voor 1 keer!
Komop Zitterd winnen van die kruiken!

6   0  
kopspion

mag het ook Emmen2 zijn ?

14   1  
SjorsNac

Schitterend doelpunt van die kruik zeg. Spannend!

5   14  
Bolly 076

Misschien een stomme vraag maar als Emmen en dat clubje uit een stad verder op allebei winnen wa gebeurt er dan ?

10   1  
Scheppioni

Dan motte we tegen emmen bolly

5   3  
Bolly 076

Dankje

8   2  
Rat uit Rijen

Ik heb liever Emmen, want het zou geweldig zijn als we volgend jaar weer 2 x de Derby in de eredivisie mogen beleven!

4   8  
Uit je Naaht

Liever Willem II. En daar ziet het nu ook naar uit. Waarom:
- Emmen is in een geweldige vorm;
- Willem II krijgt een flinke tik als ze nog de nacompetitie in moeten (voor Emmen is het halen van de nacompetitie al een meevaller ten opzichte van enkele weken geleden);
- Het interesseert me geen reet of er een derby komt of dat er pijn uit het verleden zit. Ik wil NAC gewoon in de Eredivisie zien; de rest is bijzaak. Daarom gewoon de ploeg tegen wie ik ons de meeste kans zie maken, dat is denk ik Willem II.

Overigens kan een derby volgend jaar gewoon, ook als we Willem II treffen in de nacompetitie. Als de finale door NEC of Roda JC gewonnen wordt spelen NAC en de tegenstander van donderdag gewoon twee keer tegen elkaar - in de KKD, dat wel.

7   2  
NNB

Ben blij dat Muric bij ons maar een wedstrijd heeft gekeept, maakt op mij niet zo'n beste indruk.

11   2  
Scheppioni

Dat vvv is echt slecht zeg, dit is voor NAC geen peil op te trekken dat emmen nu dik voor staat, twee weken geleden zag je grunn in emmen tussen de linies emmen volledig zoek spelen, met een prima Fiorini o.a. liggen daar mogelijkheden ! Ik zou alleen Anco niet brengen as ik steijn was, want ik denk dat Anco toch stiekum meer met emmen heeft dan met ons NAC !!

4   1  
P

Één bevlieging van Mats aub

5   0  
RV

Ik denk dat Willem II toch wat minder vertrouwen zal hebben en is toch ook een erg wankel team. Die Pavlidis is alleen zo gevaarlijk, vrees dat Malone daar als Bambi achteraan hinkelt.

Heel dat eind naar Emmen vrees ik.
Maar wel een team dat de pakken is, laat Adilehou de Leeuw maar uitschakelen en hopen dat NAC wat lef toont. Een beetje fysiek met Immers kunnen we wel gebruiken alstie fit is. Azarkan mogenlijk weer even banken voor Immers.

1   8  
Sia

RKC? Kan ook nog!

9   17  
Johnny1912

Mensen die op Emmen hopen zijn niet goed snik.

Zie zijn in super vorm. Laatste 11 wedstrijden 2 verloren waaronder van Ajax. En dan zullen wij er ineens van winnen terwijl Emmen met een goed gevoel de play offs in gaan vanuit de plek dat ze zijn gekomen.

Voor Willem 2 zou het een tik zijn en met slecht gevoel de play offs in. Zijn ook een stuk minder in vorm.

Tegen Emmen zijn we vrij kansloos, en dan komen mensen met argumenten dat je 2x de derby wilt. Dan ben je al helemaal dom, want je moet wel in de eredivisie komen om die derby 2x te hebben.

7   0  
NACCER

Emmen is het dus.....

7   1  
Krenk

Emmen. Dat wordt een hels karwei! Zijn in vorm, spelen goed voetbal op dat k*tkunstgras.

Laat ze het spel maar maken. Als alles meezit en we een topdag hebben kan er van alles gebeuren!

Nu al zenuwachtig!!

3   1  
NNB

Arbitrage hadden ze wel mee zeg

6   2  
Nachoreca1

Tja... Emmen... ik voorzie een hele hele kleine kans voor ons...druk ik me nog rustig uit. En die kut kruiken doen het wel altijd op de juiste momenten...moet ik ze nageven. Kutzooi!

8   1  
henk

Er zijn ook rationele gronden te bedenken waarop je liever tegen Emmen wil spelen dan Willem II. Iemand die zichzelf zo intelligent vind als Johnny1912 zou dat toch moeten kunnen inzien.

6   0  
Marti

Het word dus kunstgras

15   1  
Henkie

Emmen heeft gewoon van de laatste 4 wedstrijden er 2 met 0-4 verloren, van Groningen en Ajax. Tegen Heerenveen geholpen door de scheidsrechter. Ja ze zijn in vorm, maar ook weer niet overdrijven met hoe goed ze wel niet in vorm zijn.

7   1  
Ki Utsuri

Op naar Emmen.

Wordt lastig maar Emmen zal deze pot ook met een dosis zenuwen betreden. Die hebben wekenlang zonder enige druk kunnen voetballen (want dood en begraven) maar nu liggen de belangen toch echt in Emmen. 1 misstap en ze degraderen. Dat kan verlammend werken.

5   1  
Mvg

Laten we nou niet net gaan doen alsof Emmen onverslaanbaar is, als NAC een goed niveau haalt kun je daar gewoon winnen, ze winnen met 0-4 bij VVV maar die lieten het ook wel heel makkelijk gebeuren allemaal.
Het word lastig maar zeker niet onmogelijk

5   10  
Bredaq972

Als je wil promoveren moet je van iedereen winnen.maar nac heeft geen team om van Emmen of willen 2 te winnen.

5   1  
Geelzwartwit

NAC de underdog positie. Als ze zoals tegen Volendam ze niet in hun spel laten komen en zelf iedere kans scoren zie ik het wel gebeuren.

4   1  
NAC4Ever

Op naar Emmen!💪

4   3  
Marti

Hotelletje Even ontspannen naar de dierentuin , en dan s’avonds als tijgers de Emmen boys bestrijden! !!

Laad alle berichten na dit bericht in