Wij gaan niet opzij

Robin Gansner fluit Jong PSV-NAC

Benn076

Waar we aanstaande vrijdag wellicht al speelronde 16 in gaan, moet NAC ook nog een wedstrijd inhalen uit speelronde 15. En wel tegen Jong PSV op De Herdgang in Eindhoven. Aanstaande maandag staat dit duel op de planning om gespeeld te worden. Om 20:00 uur trappen de ploegen af onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner.

Wie? Hoor ik u denken. Robin Gansner, de scheidsrechter uit Zandvoort fluit sinds 2019 al 38 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, maar nog niet eeder een van NAC. Statistisch gezien valt er dus weinig te zeggen over deze scheidsrechter. Behalve dat hij nog niet één wedstrijd in de KKD of KNVB Beker tot een einde heeft gebracht zonder kaart uit te delen. 

Tijdens de wedstrijd FC Eindhoven-Top Oss deelde de scheidsrechter maar liefst 7 gele kaarten uit. Totaal gaf hij 38 gele kaarten in 11 wedstrijden. 

Gansner zal in Eindhoven worden bijgestaan door Frans Ozinga en Jeremy van der Ley. De vierde man is Tim Visser uit Dinteloord die tijdens zijn opleiding het vak geleerd heeft van Danny Makkelie. 

 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
6 Reacties
6   1  
Ouwe spionkop

KUT Espn heeft het plan om stil te leggen gedwarsboomd.
Maar wedstrijden uitzenden doen ze niet.
Walgelijk bah.

8   6  
Roy

Ik lees liever nieuws over de OVERNAME !

1 2 3 4 KOMT ER NOG WAT VAN

5 6 7 WE WACHTEN AL ZOLANG!!!

10   9  
Tip

Deze wedstrijden zonder publiek is prima. Wat zal ik blij zijn als NAC1 niet meer tegen tweede elftallen hoeft te spelen. Het went nooit. NAC tegen psv 2 op de Hertgang met een scheidsrechter die net uit de schoolbank komt. Het zijn drie klappen tegen je oren.

6   4  
Ouwe spionkop

@TIP
Dan blijf je toch lekker thuis. Nou zit er deze keer niks anders op helaas.

2   0  
F1

Definitief geen publiek en spelen gewoon door ... niks live vrijdag op tv echt klasse espn

6   1  
Ouwe spionkop

KUT Espn heeft het plan om stil te leggen gedwarsboomd.
Maar wedstrijden uitzenden doen ze niet.
Walgelijk bah.

3   5  
Tip

@Spionkop. Als je het niet erg vindt maak ik dat zelf wel uit.

Laad alle berichten na dit bericht in