Wij gaan niet opzij

Roderick van der Ham naar RKC

Eddy W

Roderick van der Ham gaat de Eredivisie in. De video analist is per 1 augustus niet meer werkzaam voor NAC maar gaat wederom aan de slag bij RKC.

NAC plukte Van der Ham in 2017 weg bij RKC. Na zijn eerste jaar in Breda maakte Van der Ham ook deel uit van Oranje onder 19, waar hij ook actief was als video analist. Van der Ham kiest er nu voor om weer over te stappen naar zijn vorige werkgever.

Hoe NAC deze positie in gaat vullen is nog onduidelijk.

Bron:
B-Side Rats, Roderick van der Ham
Vorig bericht
Ex-NAC: Smith-Brown naar Oldham Athletic 5 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Finn Stokkers na NAC-RWDM (3-0) 10 reacties
15 Reacties
26   4  
Breda-Loyal

Het is een leuke bonus om dit soort functies in je staf te hebben.

Maar geen garantie voor een goede ploeg

Als ze een vervanger zoeken maar kosten willen besparen ken ik toevallig een supportersforum met nieuwe camera apparatuur , een nieuwe website en verstand van voetbal ( hint hint hint)

10   5  
Arie

Houdoe.

6   8  
Johan o

Naar de eredivisie...stap vooruit.

2   2  
Belske

Ok

8   2  
hgmaster

Moeten de City huurlingen persé voetballers zijn? ?

12   11  
Berto

Laten we dit soort functies misschien eens niet invullen. Als voetballers (zoals we vorig jaar genoeg gezien hebben) niet eens een bal over 5 meter in elkaars voeten kunnen spelen, voegt een VA ook weinig toe.

9   16  
The Cosmic Gate

Met alle respect voor deze meneer, maar dit is de over head waar we makkelijk zonder kunnen volgens mij.

9   2  
Frenk van Bommel

Roderick, succes.

Ik zei toch dat je naar je oude liefde ging.

Fijne kerel.

12   4  
FVBreda

Niets perersoonlijks richting wie dan ook maar afgelopen seizoen wel een aantal keer raar opgekeken van het feit dat NAC toch echt VA in dienst had.

Of de coach deed er niets mee of de VA bakte er niet veel van. Herhaaldelijk de zelfde (ook zonder camera) zichtbare fouten die terugkeerde.

5   1  
Sp1

Deze man en zijn visie hebben regelmatig tot hilarische taferelen geleid, opmerkingen als " als je dit" & "die pass had daarheen gemoeten" zorgde voor veel discussie.

Drone man is gone!

26   4  
Breda-Loyal

Het is een leuke bonus om dit soort functies in je staf te hebben.

Maar geen garantie voor een goede ploeg

Als ze een vervanger zoeken maar kosten willen besparen ken ik toevallig een supportersforum met nieuwe camera apparatuur , een nieuwe website en verstand van voetbal ( hint hint hint)

2   1  
Bou

Analyseren heeft alleen zin als je een spelersgroep hebt die daar op kan anticiperen. Het moge duidelijk zijn dat dit vorig jaar niet het geval was. Wat mij betreft een onnodig iets voor het niveau waarop NAC acteert.

7   1  
Kolkka fan

Ik denk dat dit soort functies onderschat worden door fans en clubs. Moneyball werkt niet alleen in honkbal, ook in het voetbal. Het zou nac sieren hier voor op in te lopen. Jammer om hem dus te zien vertrekken.

Hup nac

1   8  
ome cor

Lul

2   4  
Bsidepancake

Stap vooruit voor hem. Rkc is ons al jaren op alle vlakken voorbij. Succes daar, houdoe!

0   1  
Brasem Zuid

De man en ik hebben gemeenschappelijke vrienden dus stiekem heb ik wat gehoord over afgelopen seizoen. Deed onder Vreven kei veel. Door vd Gaag nauwelijks gebruikt omdat die alles zelf wilde doen en Brood doet niet zoveel met beelden vertelde een speler me. Misschien goed dat hij dan eieren voor zijn geld kiest nu blijkt dat ook vd Abeele geen fatsoenlijk beleidsplan kan uitvoeren.

Laad alle berichten na dit bericht in