Wij gaan niet opzij

Rösler niet opgeroepen voor interlands Noorwegen

Praatpapegaai

Colin Rösler is niet opgeroepen voor de interlands van Noorwegen onder 21 op 9 en 13 oktober. Dat is goed nieuws voor de achterhoede van NAC, want als de mandekker wel was opgeroepen zou hij niet inzetbaar zijn in de belangrijke wedstrijd tegen De Graafschap.

Colin Rösler maakt vooralsnog een hele goede indruk in de achterhoede van NAC. Waar hij vorig seizoen nog moeilijk te peilen was, laat hij dit seizoen zien dat we een meer dan prima verdediger hebben aangetrokken. Samen met Riera vormt hij het degelijke centrum van de defensie.

Afgelopen interlandperiode werd hij nog opgeroepen voor Noorwegen onder 21 en maakte hij in de met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Gibraltar onder 21 de 90 minuten vol. In de daaropvolgende wedstrijd tegen Nederland onder 21 kwam de verdediger niet in actie. 

Hij mist nu dus sowieso de duels tegen Portugal en Wit-Rusland. Misschien jammer voor hem, maar in deze fase van de competitie een meevaller voor NAC. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
14 Reacties
90   1  
Bladran Yanco

In die andere podcast met de lange intro hadden ze het er al een over dat NAC dit zo af had gesproken met de Noorse bond.
Meer dan logisch ook, als hij nou basisspeler was van de echte selectie had ik dit nog wel begrepen. Maar een bankzitter bij de O-21 die bij zijn eigen ploeg wel speelt moet je lekker thuis laten.

90   1  
Bladran Yanco

In die andere podcast met de lange intro hadden ze het er al een over dat NAC dit zo af had gesproken met de Noorse bond.
Meer dan logisch ook, als hij nou basisspeler was van de echte selectie had ik dit nog wel begrepen. Maar een bankzitter bij de O-21 die bij zijn eigen ploeg wel speelt moet je lekker thuis laten.

38   6  
Mafkees

Raar. Manneke gaat steeds beter spelen en dan wordt hij ineens niet meer opgeroepen.

Maar prima voor NAC uiteraard.

17   1  
Ed

Mooi voor NAC

40   1  
Ric

Fijn dat NAC goede afspraken heeft gemaakt met de Noorse bond. Is gewoon onmisbaar achterin.
Deze jongen is snel, kopsterk, fysiek in orde en zijn slordigheden gaan uit zijn spel.
Gaat veel geld opleveren in de toekomst!

25   1  
Hont

Na de geweldige huurspelers in seizoen 2017/2018 is hij toch wel het grootste voordeel van de samenwerking met City. Zowel voor hem als voor NAC een gouden zet geweest om over contract bij NAC te komen. Als hij door weet te groeien zoals hij dit seizoen zit, zal er aan het eind zeker interesse in hem zijn, of namens ons klaar voor eredivisieniveau.

32   3  
ABC

Heb altijd vertrouwen in Rossler gehad. Komt daarnaast uit een echt voetbalnest. Dus ook mentaal prima. In het begin was hij te nerveus omdat hij bang was iets fout te doen. Goudvink voor een club als NAC.

De van Hooydonks is eveneens een echt NAC nest. Pierre zijn vlucht naar Feyenoord was juist een teken hiervan. Pierre was tot in het diepst van zijn ziel beledigd door Mommers en Lok. En vanuit emotie dacht hij zo een schop terug te geven. Dat was onverstandig. Hij had voor de ratio moeten kiezen. Als hij was gebleven had hij in de nacompetitie gewoon een paar ballen binnen geknikt en was hij alsnog de held van Breda geworden dat seizoen. Als Sydney een redelijk aanbod krijgt blijft hij. En dat is voor hem zelf ook het verstandigst. Hij moet niet dezelfde "fout" maken als zijn vader. Overigens vind ik Sydney net als Pierre bepaald geen mooie voetballer. Maar ze schieten en knikken ballen wel tegen het netje.

13   0  
NAC Vooruit!

Mooi, dan kan Colin gewoon spelen tegen De Graafschap!

8   0  
Ad B uit Roosendaal

Goed nieuws. Hopelijk wordt hij niet alsnog later opgeroepen.

5   1  
Scheppioni

Misschien lullig voor Rossler, ik ben er blij mee en denk meerdere NaCCer 's !

6   1  
Scheppioni

Nu hopen dat Riera en Sydney er ook bij gaan zijn , stilte voor de storm ?

5   0  
TvB

Dit is dus idd door overleg NAC met de Noorse voetbalbond volgens bndestem.
Goede zaak!

3   1  
Pirke12

Hier ben ik heel blij mee. Een man in vorm en staat op de juiste plek. Er niet meer uithalen. We kunnen hem de komende wedstrijden zeer goed gebruiken!

3   15  
Cool hand

Van Hooijdonk naar Eindhoven, de Rooij naar NAC. Voor iedereen een perfecte ontwikkeling.

1   1  
Vinnie Jones

@cool hand, dus een spits die aantoonbaar goals levert en assists geeft wegdoen voor een buitenspeler die oa. een aangever is?

Laad alle berichten na dit bericht in