Wij gaan niet opzij

Rode kaart Rösler geseponeerd

DeWeesJr

Colin Rösler is door de aanklager betaald voetbal vrijgesproken. De verdediger kreeg in de wedstrijd tegen Roda JC een rode kaart van scheidsrechter Siemen Mulder.

Bij een 2-2 tussenstand onderschepte Rösler op correcte wijze de bal. Helaas zag scheidsrechter Mulder het anders en gaf een penalty. Daarnaast werd NAC nog extra gestraft doordat de scheidsrechter ook een rode kaart gaf. De penalty werd gestopt door Olij, maar NAC moest verder met tien man. De wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 4-2.

Wij willen Mulder via deze weg bedanken voor zijn negatieve invloed op deze wedstrijd. Wij gaan er dan ook vanuit dat Mulder de komende weken de wedstrijden vanaf de tribune zal bekijken. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
31 Reacties
100   5  
Gman

Eerstvolgende keer dat Mulder nog aangesteld gaat worden bij NAC gewoon keihard weigeren en protest aantekenen. Wat een kwal.

34   1  
Joop Klepzeiker

Kon niet anders natuurlijk, daar zijn we het wel over eens. Een geseponeerde rode kaart is altijd een gevoelig tikkie vanuit Zeist richting de dienstdoende arbiter. Jammer dat hij nadien niet voor de camera z'n gelijk durfde halen, maar desalniettemin, zoals het artikel schrijft, waarschijnlijk reden om hem een paar weekjes vierde man bij Telstar en Jong Utrecht te laten zijn. Prima ontwikkeling, jammer dat hij vrijdag nog op het veld mocht staan.

19   1  
Quinn

Achteraf is het mooi wonen.

Jammer dat we onterecht met 10 man verder moesten spelen, hopelijk winnen we snel weer een wedstrijd zodat rechtstreekse promotie in zicht blijft.

Ik lees trouwens op Wikipedia dat onze kale vrind Siemen Mulder uit 1983 komt, ik had hem toch 10 jaar ouder geschat.

32   1  
Kopspion

kunnen wij dan ook 3 punten bij die kale claimen ???

100   5  
Gman

Eerstvolgende keer dat Mulder nog aangesteld gaat worden bij NAC gewoon keihard weigeren en protest aantekenen. Wat een kwal.

20   1  
PatjeR

Idd. triest verhaal want de negatieve invloed op de wedstrijd neem je niet meer weg.

Wel fijn voor Rösler dat zijn basisdebuut niet nog verder is ontsierd.

58   1  
H.V.M.

Terecht geseponeerd.

We moeten voorkomen dat S.M. nog ooit een wedstrijd van NAC fluit.
Toch zeker in Breda nooit meer deze horror fluitist het stadion laten bereiken.
Vooraf onderscheppen en de singel in pleuren.
Overigens zijn alle BVO's én supporters in Nederland hem kotsbeu.
Deze incapabele dwaas vergalt op alle velden het voetbalplezier voor iedereen.

28   0  
Rechtsback

Neem aan dat deze parodie op een scheidsrechter, nu hij wederom heeft aangetoond niet objectief te kunnen fluiten, nooit of te nimmer nog een wedstrijd krijgt te lijden( ja idd met ij) waarin nac speelt!!!

2   3  
foxn

even iets anders. Morgen bekerwedstrijd. kwart van het stadion is op dit moment nog maar bezet??

27   2  
Talent

De heer Mulder heeft nu al meerdere malen aangetoond NAC niet arbitrair te kunnen fluiten. Deze man is de schandvlek van het scheidsrechterskorps en vervuilt het voetbal door een chronisch gebrek aan spelregelkennis en empathie.

Neem aan dat NAC zich op een of andere manier sterk gaat maken dat deze oetlul NAC nooit meer mag fluiten. Bewijzen zijn er immers genoeg!

23   0  
malpolon

Ik hoop dat Mulder ook wordt geseponeerd.

31   1  
Arie

Kunnen we dan de wedstrijd ook overspelen vanaf het moment dat Alberg er met donkerrood vanaf moet?
Als de KNVB toch bezig is met die kale graflijer te corrigeren.

20   2  
Tombola Breda

De rode kaart kwam ook nog eens op het moment dat NAC bezig was met Roda flink onder druk te zetten. NAC had meer dan 70% balbezit en de 2-3 hing in de lucht. Dat maakt het nog eens extra zuur. NAC had moeten winnen of anders op z'n minst gelijk moeten spelen.

17   5  
willem 4,5

Heel zuur dat zo,n onbekwaam stuk onbenul ons weer heeft kunnen naaien!. Vreven had ook gewoon gelijk toen hij het veld opkwam 2 jaar geleden. Brood is wat minder emotioneel, maar ook bij hem kwam het stoom uit zijn oren. Ik denk dat Mulder na deze klotestreek zelf wel zal vragen nooit meer naar Breda te hoeven om te fluiten, dat gaat dan verkeerd aflopen denk ik.

15   1  
ECG

Moeten scheidsrechters niet ook rood krijgen bij spelbederf of ernstige dwaling?Gewone rechters kunnen gewraakt worden,waarom een scheidsrechter niet?

18   0  
Vreven4President

Ik heb voor de zekerheid even een berichtje richting Zeist gestuurd:

https://www.knvb.nl/over-ons/contact/matchfixing

13   1  
Boemelrat

De aanklager van de KNVB heeft inmiddels besloten de geseponeerde rode kaart van dhr. Rösler te tonen aan dhr. Mulder. Daarbij heeft aanklager van de KNVB hem reeds een voorstel gedaan van 28 wedstrijden schorsing, wegens zijn wanstaltige vertoning tijdens Rode JC - NAC Breda.

12   0  
mmm

Wat een oetlul!! het was ook duidelijk geen rode kaart. Laat hem aub nooit meer fluiten!!!

8   1  
De Lange

Leuk dit, maar hij heeft de wedstrijd hierdoor zeker beslist. Arlberg er niet meer had mogen staan,en dan was de 2e penalty (als dit er 1 was)niet eens gebeurd waarschijnlijk. Deze man moeten ze net als zijn broer contract ontbinden in Zeist en dan gaat ie ook maar in Duitsland fluiten, kunnen ze carpoolen.

13   0  
NAC4Ever

Terecht, begrijp niet waarom Mulder nog in het betaald voetbal mag fluiten.

6   2  
Pizzabakker

Het ergste is nog dat deze scheidsrechter het niet eens op NAC gemunt heeft. Het zou me niet verbazen als deze mafkees bovenaan staat betreffende geseponeerde kaarten. Deze man is nog niet in staat om een wedstrijd op het laagste niveau te fluiten. Maar ja, de KNVB heeft hem na alle flaters nog steeds niet uit het scheidsrechterkorps verwijderd. Zal nu dus ook wel niet gebeuren.

6   0  
Keesje

Foxn
Hoe kom je hier bij.
Kleine 7000 kaarten te koop.
Betekent 10000 verkocht.
Hoezo een kwart.

6   0  
Vergane Glorie

Lekker laten fluiten op zijn eigen nivo. B.v. Uithuizermeden 4 - Neptunia 6 o.i.d.
Liefst op een half speelveld. Kan hij het spel beter volgen. Blijf staan dat die grens ook helemaal mis zat. Die mannetjes zien dingen die er niet zijn.
De vraag is dan wat ze wel zien.
KNVB wrijft de oogjes is uit. Deze man heeft het niet. Echt niet.

12   1  
Molenschot Loco

NAC zou hier een statement moeten maken richting de KNVB dit zou je toch niet willen!!! Stel dat dit een alles beslissende wedstrijd zou zijn om promotie dan zijn de rapen gaar.de oplossing is heel makkelijk zet 3 VAR scheidsrechters bij fox sport neer op de vrijdag en dan kunnen zij naar de herhaling kijken en een oordeel geven beter dat dan niks!!!

9   0  
Jan Bril

Als deze geestelijk gestoorde Groningse biljartbal nog ooit een wedstrijd van NAC gaat fluiten moeten we dat onmogelijk maken. Singel in, fluit en kaarten afpakken en in een clownspak het veld op.

5   1  
Wanny

Eigenlijk zou deze wedstrijd vanaf het moment van de rode kaart opnieuw gespeeld moeten worden.

4   1  
Adnac

Die grensrechter treft net zo veel, zo niet MEER blaam

2   1  
Bredabuurmam

Iemand toevallig een kaartje over voor aanstaande vrijdag voor vak G?

Hoor het graag!

10   0  
Fred1

NAC is het aan zijn trouwe achterban verplicht een statement te maken.
Ze moeten eindelijk eens laten zien dat er nu mensen met ballen zitten en geen watjes die alles pikken en kruipen voor de KNVB.
En wat is er nu mis om ergens een spandoek op te hangen met de tekst
“nooit meer Mulder” , eindelijk een spandoek wat nut heeft.
Zelfs als het weggehaald wordt heb je landelijk de aandacht.
Daarbij doneer ik jaarlijks genoeg voor die sfeeracties die ik overigens tegenwoordig wel mee vindt vallen.
Komop jongens laat eens op een ludieke manier merken dat we het beu zijn.

8   2  
Badeend

23 november is Siemen Mulder jarig (volgens wikipedia). Misschien kunnen we wat rode verjaardagskaarten naar Zeist sturen?

5   1  
Felix

Kale klootzak!

2   0  
Belgische Naccer

Weer 3 punten door de neus door deze NEPSCHEIDS:

SIEMEN MULDER!!

Met afstand de slechtste scheidsrechter ooit op de Nederlandse velden!

En dit is niet voor het eerst he!!!! Wat een droplul is dat zeg. KNVB treedt op!, en verban deze parodie op een scheidsrechter uit het betaalde voetbal.

Astemblieft.

Laad alle berichten na dit bericht in