Overal waar we komen

'Rutten voor drie seizoenen naar NAC'

Eddy W

NAC heeft volgens BN deStem een akkoord bereikt met Moreno Rutten. De 27-jarige verdediger, die de gehele rechterkant kan bestrijken, was sinds mei transfervrij. Aanstaande dinsdag zal de verdediger voor het eerst op het trainingsveld staan.

Rutten is een bekende van Steijn. De trainer heeft bij VVV al samen gewerkt met de rechtsback, die bij Willem II en Feyenoord is opgeleid. Na een succesvolle periode bij VVV ging Rutten naar Crotone, die uitkomt in de Serie B. In Italie speelde Rutten slechts 26 minuten.

De komst van Rutten en de verwachting dat hij dinsdag pas op de training staat betekend ook dat dit niet de versterking is waar Steijn het tijdens het interview na NAC-SC Heerenveen over had. Die had het namelijk over een aanwinst die maandag voor de eerste keer op het trainingsveld zou staan.

Naast Rutten hoopt Steijn volgens BN deStem ook Dion Malone te verwelkomen, die hij nog uit zijn tijd in Den Haag kent.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Vorig bericht
Roger Riera na NAC - SC Heerenveen (1-0) 39 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Goetzee langer bij FC Eindhoven 17 reacties
Terug naar overzicht
60 Reacties
112    
Plastieke annemieke

Welkom moreno!


Heeft dezelfde longinhoud als Verschueren dus die konden we wel gebruiken.

Hoop alleen niet dat hij schouten in de weg gaat zitten want die vind ik ook behoorlijk.

24    
Rick

Waar gaat hij dan spelen rechtsback speet Schouten toch prima

50    
Bart

Welkom en succes! Dit is een speler waar iedereen om riep afgelopen seizoen, Nederlands ervaring en een voorzet. Ben benieuwd of Schouten en Rutten samen de rechterkant kunnen bestrijden

-242    
Elstar

Serieus? Met deze afgedankte spelers moeten we promoveren?

37    
Atleet

Man man kom maar weer in azijnzeikers!!!

36    
Ratjeduneerste

Mooie Eredivisiewaardige versterking!

Had o.a. een contract bij VVV klaarliggen maar kiest toch voor NAC! Stiekem hoop ik dat dit niet de speler was waar Steijn het over had en dat er naast Rutten komende week ook een aanvallende versterking (of 10) bijkomt.
Zou dit dan de jongen zijn die door die andere speler over de streep getrokken moest worden??

We gaan het zien morgen! Welkom Moreno bij ons mooie NAC!

73    
Talent

Gisteren in de tweede helft stond Schouten geen rechtsback meer, maar een linie naar voren. Het zou dus kunnen dat Rutten en Schouten een mooie tandem aan de rechterkant gaan vormen, waar Schouten het meest vooruit geschoven is.

37    
RV

Zeker een goede speler. Wel op een goed bezette positie met Schouten. Toch wel opmerkelijk dat we dan eerst een back en waarschijnlijk een CV halen.

Dit terwijl er op het middenveld en voorin zeker 4 tot 5 versterkingen moeten komen.

Ik hoop dat Steijn nog meer van dit soort jongens weet te halen waar hij goed mee heeft samengewerkt de laatste jaren.

-83    
den hulk

rutten melone allemaal verdedigers ze hebben er geen kijk op er moeten buitenspelers komen

28    
Breda-Loyal

Als je mee wilt doen voor promotie moet je een back up achter de hand hebben die ook kwalitatief goed is.

Met Schouten en Rutten op de rechterflank kan je weer een vinkje zetten voor een promotiewaardig elftal

Welkom Moreno !

26    
MP

Uhh.. BSR, dit is wél de speler waar Manders en Steijn het over hadden. Maandag medische keuring, meldt De Stem en eredivisie ervaring. Dat hij niet gelijk maandag op het trainingsveld staat komt ongetwijfeld door de keuring.

-24    
Forza 1912

Hoop dat het geen 2e Kali gaat worden.
Heb mijn twijfels bij de medische staf namelijk.
Heeft afgelopen seizoen nog geen 30 minuten in de benen namelijk.
Welkom Moreno.

21    
10Diego

Schouten met zijn techniek en diepgang op middenveld, Rutten er achter.

Van achteruit een team opbouwen is prima natuurlijk. Het wachten is op de doelpuntenmakers én creativiteit.

Ben zeer hoopvol gestemd.

14    
Peerke

Hoop toch echt dat er ook nog snel scorend vermogen bijkomt. Rutten heeft ook nog eens een jaar niet gespeeld. Betwijfel of die dan zo veel beter dan Schouten zal zijn.

13    
Buddha

Haal je hem als back dan begrijp ik er niks van. Die positie is goed bezet met Schouten die gisteren meer dan prima speelde en Monsalve die bij Twente altijd als back speelde. Om nou als prio een 2e back te halen terwijl je geen buitenspelers hebt en waar straks geen budget meer voor is vind ik niet slim. Hier komt ook het manco naar voren van het niet hebben van een TD. Een trainer heeft graag alle posities dubbel bezet maar hij heeft nu de vrije hand en kan een vriendje die zonder club zit binnen halen.

19    
Buurman

Prima speler. Eerlijk gezegd , en dat bedoel ik niet negatief naar Verschueren, vind ik Rutten tikkie beter dan Arno. Het wordt ook wel duidelijk dat we onder Steyn een ander NAC gaan zien als spelers als Rutten en Malone komen. Begin er langzaam vertrouwen in te krijgen. Voetbal gaat om het resultaat. De rest komt van zelf of zijn luxe problemen.

33    
Becherovka

Schouten heeft in de jeugd als aanvaller gespeeld. Zou zomaar kunnen dat Steyn in hem een rechtsbuiten ziet die de achterlijn moet gaan halen. Hiermee zou je van Hooijdonck echt beter in positie kunnen brengen. We gaan het zien!

26    
Basje

Ik heb er volle vertrouwen in. Steijn weet echt wel wat hij aan het doen is en ziet heus wel in dat Schouten goed kan voetballen. Benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden. We roepen het al jaren maar laten we gewoon deze trainer het volle vertrouwen geven! Ik heb er echt een goed gevoel bij. Ik heb liever dat de trainer bekende haalt waar die van weet wat de kwaliteiten zijn dan dat er een onbekende Afrikaan komen waar we maar mee moeten kijken wat zijn kwaliteiten zijn.

Hup NAC!
Hup Steijn! Bouwen godverdomme

-8    
Ouwe Spionkop

Is hiermee de rol van onze Spanjaarden uitgespeeld?
Steijn wil Nederlandse spelers en de voertaal op de trainingen is Nederlands.
Vraag me af of de Spanjaarden er dan nog wat van snappen.
Opvallend dat Noblegas gister geen kans kreeg. Of is hij geblesseerd?
Monsalve zal wat achterstand hebben ivm geboorte van z'n kindje.
Verder denk dat we meer behoefde hebben aan een breker op het middenveld, spits en buitenspelers.

23    
Ouwe Spionkop

Waar we nu wel voor moeten waken is dat Steijn niet alleen spelers haalt waar hij in het verleden mee heeft gewerkt. Het VVV en ADO gehalte wordt dan wel erg hoog. Nou niet echt clubs met een geweldige staat van dienst.
Die Rutten zal beslist een aardige speler zijn maar met Hecke, Monsalve, Rosler, Noblegas, Riera, Schouten, Mashart hebben we al 6 verdedigers. Dit is nummer 7.

14    
Harrie

Speelde bij VVV en FC Den Bosch ook geregeld als middenvelder. Heeft heel veel loopvermogen. Zou dus de vervanger van Arno kunnen zijn.

1    
Tombola Breda

Dat is goed nieuws! Dit is echt wel een waardevolle speler. Veel loopvermogen, goede techniek en voldoende fysiek om te kunnen knokken. En niet onbelangrijk: vaak een drang naar voren.

Als Malone ook nog aanhaakt en we er misschien nog een spits bij krijgen dan denk ik dat we ondertussen echt wel een heel behoorlijk elftal hebben staan. Met Monsalve, Noblejas en van Hecke erbij staat er misschien wel de beste achterhoede van de KKD.

30    
Ric

Misschien is dit de ommezwaai naar een 442 systeem. Buitenspelers hebben we niet en zijn lastig te halen. Met
Rutten als
Back en Schouten als rechtsmidden een prima flank. Zo zouden noblejas en mounir ook prima kunnen renderen. Wellicht nu het geld besteden aan een extra spits en een nummer 10. Dan heb je met een SvH en stokkers en de nieuwe spits 3 opties en met Dogan en een nieuwe nummer 10 ook 2 opties. Zou denk ik financieel
Het meest rendabel zijn!

1    
Ikke

Top aankoop...Ook Elbers heeft een aanbieding ontvangen !! Jammer vd duimpjes omlaag vd week !!

32    
Chris W.M.

Van wat ik lees en hoor bij VVV supporters is het eigenlijk zonde om deze speler op de rechtsback positie weg te stoppen. Schijnt nagenoeg perfect twee-benig te zijn, en een enorm loopvermogen te hebben. Dus Schouten rechtsback met Rutten als lopende middenvelder zou al veel diepgang moeten betekenen aan de rechterkant. En wellicht blijft Dogan dus vanaf rechts komen en naar binnen trekken zoals ze gisteren de eerste helft speelden.

Erg benieuwd naar de uitleg van Steijn!

17    
Eddy W (BSR)

@MP,

Donderdag gaf Manders aan dat maandag de medische keuring was, nadat er een akkoord was met de makelaar. Daarna gaf Steijn aan dat hij maandag op de training zou verschijnen. Lijkt mij dat hij na de keuring het veld op mag.

Omdat Rutten, die geen makelaar heeft volgens transfermarkt, dinsdag aansluit maak ik eruit op dat het toch echt om een andere speler gaat. En dat die speler oa Rutten heeft doen besluiten om bij NAC te komen voetballen.

9    
Stekkkuh

@denhulk

Wie heeft er geen kijk op ? Onze staf of jij ?

Wat heb je zelf al bereikt in de voetballerij ? Of qua sport ?

Ga verder lekker je drankje nuttigen

12    
Semsi

Als Rutten tweebenig is dan kan hij ook aan de linkerkant uit de voeten en hoeft hij Schouten niet in de weg te zitten.

10    
Nakorakel

Zo zie je maar dat de ene trainer de andere niet is. Het lukt deze wel om spelers te overtuigen met wie hij heeft samengewerkt.

We kunnen vinden wat we willen, spelers met eredivisie ervaring zijn gewoon welkom. Nu nog een sterke spits en de jonge parels kunnen lekker doorgroeien.

25    
Nacbreda1989

Hier word ik vrolijk van, vaak live zien spelen op fox in zijn vvv tijd. Een speler met snelheid en een winnaars mentaliteit die de op de hele flank kan spelen. Ook een speler met voetballende oplossingen! Transfervrij 27 jaar de nodige ervaring en 3 jaar contract, prima.

Welkom Moreno

14    
Stoep

Maurice, wil meer duelkracht dus daarvoor worden deze mensen gehaald. Supporters die een half nieuw elftal willen, dat gaat niet gebeuren. Spits wordt niet gehaald (mits geen van de drie weg gaat). Wel voor de flanken zullen nog mensen gehaald worden (misschien wel onze test speler) en zal schouten voor rechts gaan dienen. Noblejas en riera zullen gewoon gaan spelen verwacht ik. Ik denk dat NAC dan een selectie in balans heeft.

13    
De Horzel

Lijkt me prima om erbij te hebben! Zeker iemand die In het profiel past van Steijn. NL talig, altijd een zekerheidje, geen gekken fratsen, veel inzet.
Op dit moment is RKC overigens bezig om te onderhandelen over Van der Wiel. Niet dat ik die per se bij NAC zou willen zien. Maar toch wel confronterend dat een RKC uit deze categorie spelers weet te vissen terwijl ze eigenlijk een niveau lager zouden moeten spelen. Als je dan hoort dat spelers twijfelen met NAC omdat ze KKD spelen.. dan vindt ik het des te knapper als het lukt om Rutten, Malone en Elbers binnen te halen. Ik zeg goed bezig!!

29    
Plastieke annemieke

Ik denk dat morgen toch Leemans wordt gepresenteerd .

Bij Zwolle is het niks geworden . Vorig jaar in dat drama team van RKC gespeeld . Bij Zwolle zal hij de kans niet krijgen vermoed ik.

Zijn beste tijd had hij onder Maurice steijn . Ik sta er niet van te kijken en is bij ons gelijk een van de betere

-12    
Forza 1912

We moeten doelpunten maken om te promoveren.
Waar blijft onze spits?
Met SvH gaan we echt niet promoveren.
Misschien als pinchhitter.
Verovert als spits ook nooit een bal, loopt “lucht” te dekken.
Maar hij is nog jong zeggen ze dan.
Hij moet er is een keer in klappen.

14    
Patje

hallo mensen, sommige lopen nu al te klagen. maar de staf zulle echt wel weten nu wat ze aan het doen zijn. we moeten nu vooruit. noad.

15    
Altijdnacsupporter

Welkom Moreno !

Ga f vd week al aan dat dit de eerste versterking zou zijn. Een super mentaliteit en duelkracht.
voetballend ook best wat vermorgen en drang naar Voren.

Goede ( gratis) versterking! Hup Nac! Succes Moreno!

16    
Scheppioni

Juiste logica Chris W.M.
Ik mag het ook wel hopen dat het ook nog om een andere speler gaat Eddy, want voorin is onze achilleshiel, daarbij heeft Stokkers laten zien om als balvaste spits prima te fungeren, dan heb je baat bij veel lopende beweging rond hem heen nodig, dan kan bij overwicht in de wedsttijd van ons NAC SvH ook nog meer renderen ! Ik denk dat dit de gedachte gaat zijn van Steijn !

12    
Koen Verhees

Goeie versterking, we hebben al goeie backs maar noblejas is nogal blessuregevoelig Rutten zou denk ook prima op linksback kunnen of op rechtsback en dan Schouten verder naar voren

-16    
Toontje

Waar blijven de flankspelers die Sidney of Finn in stelling moeten brengen? We stikken in dce verdedigers maar met 38 keer 0-0 promoveer je niet

-17    
B

Was dit de prio positie? Is dit de sloper of de doelpunten maker waar ze het over hadden?

We halen een rechtsback waar we echt niet onderbezet waren........

0    
Fijn Streven

Lijkt mij prima voor Schouten om met hem de concurrentie aan te gaan. Dion Malone er ook nog bij zou ik een gekke keuze vinden... Ik zie liever een goede buitenspeler erbij dan een derde rechtsback.

13    
Mike

Spelers van Kaliber, rutten, elbers, Malone, Opoku
Haak je inneens wel heeel snel aan bij de kampioenskandidaten. Combinatie met de goede as die er al is heb je gewoon een heel goede geslepen en ervaren ploeg staan inneens. Ook als je komend jaar al promoveerd heb je al een heel goede basis voor de ere. Hoop dat ze door kunnen pakken.

15    
Ric

Spelers als Leemans, Elbers en Opoku. Laten we het hopen

9    
Bart

Waar haalt iedereen de namen elbers, opuku en Leemans vandaan? Nergens een link te bekennen dat nac in gesprek is met deze 3. Sterker nog opuku wilt naar het buitenland. Zouden wel zeer bruikbare spelers zijn daar niet van maar toch..

-28    
Normaal

Steijn gaat weer verdedigend voetbal spelen. Zoals altijd. Veel verdedigend ingestelde spelers. Niet verliezen is belangrijker dan mooi aanvallend voetbal. Maar ja dit is wat we kunnen halen met mooie beloftes en de vriendjes van Maurice. Toch vreemd dat ik het gevoel heb dat Steijn het aankoopbeleid aan het doen is. Er klopt iets niet.

9    
Plastieke annemieke

@normaal


Hahahaha blijf is van die schultenbrau af :p

Doe ff lekker normaal .

8    
hotseknot

wordt mooi aan de rechterkant, Schoten & Rutten...dat wordt op de Brommer naar de eredivisie

4    
Chris W.M.

@ EDDY W

Rutten volgt een kleine 200 mensen op Instagram. Een aantal bekende voetballers, en 1 spelersmakelaar kantoor; Fortitude. Dus ondanks dat Transfermarkt zegt van niet ga ik er toch vanuit dat hij zich namens hun laat vertegenwoordigen.

7    
ome cor

Geweldig dat er mensen zijn die een speler al kunnen beoordelen zonder hem in dit elftal ooit gezien te hebben.

Dat Steijn graaft in zijn VVV- en ADO verleden is niet erg, zolang hij hier maar een solide team kan bouwen.
Oude spionkop wil er voor waken dat het gehalte te hoog wordt, maar die twee clubs spelen komende jaargang wél eredivisie ( hoe onterecht misschien ook in het geval van ADO).

En dat gezeik om aanvallers.....
Heeft er iemand bij NAC gezegd dat we nu klaar zijn op de transfermarkt ?
Ongeduldige kleuters !

13    
Martinus

Opmerkingen over dat Steijn te veel leunt op spelers die hij kent... Ik vind dat volkomen logisch. Hij weet wat hij daar aan heeft, dat valt met spelers die je op basis van videomateriaal altijd maar af te wachten. Een enkel risico kun je nemen, maar niet uitsluitend risico's natuurlijk. Dan liever spelers waarvan de trainer zegt: Ik weet wat ze kunnen, ik heb er in het verleden fijn mee gewerkt en dat krijgt hier een vervolg. Ik vind daar niks mis mee.

4    
Ivo

Het zou kunnen, MAAR dit is niet de positie waarop de druk het hoogst is, dus waarom zou je de beperkte middelen daaraan besteden.

Ik ben benieuwd hoeveel ruimte er nu is voor versterkingen. Voor van Anholt en Verschueren moet je zeker 2 goede spelers terug kunnen halen, maar meer dan dat?

5    
Schrikbarend

leigh afgeketst niet door medische keuring

5    
Eddy W (BSR)

@ CHRIS W.M.

Dan zou hij inderdaad die versterking kunnen zijn. Ik heb alleen naar transfermarkt gekeken en op basis daarvan mijn stuk geschreven.

Maar voor een Rutten gaat een andere speler toch niet naar NAC komen? Althans, de verdediging stond al best goed. Het ontbrak aan aanvallers, een speler van eredivisie niveau (of met interesse uit de Eredivisie) zal dan alleen maar tekenen als er zicht is op directe promotie. Ik schat de kans met Rutten niet veel groter in dan zonder Rutten. Dus of het is een goede vriend van je en je wilt er graag mee samen spelen of hij moet je selectie meer Eredivisie waardig maken. Dan lijkt Rutten mij, gezien de uitspraken, nog steeds niet de speler waarover Manders het had. Maar wie weet zit ik er compleet naast en is het alleen de hoop dat er een goede aanvaller tekent morgen.

0    
Steven

Ik dacht ff mark Rutte als supporter maar toen zag ik de n achter Rutte 😅

-17    
Anoniem73

Vriendjes binnenhalen Steijn 👍🏻Ppppfff dit gaat niet goed

1    
Gjoewie

Gosto mais de morenas... :-P

Enfin, dat Rutten het groene licht gaf, betekende dus ook de exit voor Van Anholt.

Ik vind de dubbelrol van Steijn als zijnde trainer en technisch directeur tot dusver goed vervuld worden. Steijn heeft een breed netwerk en kent zijn mensen. Hij weet wat hij aan ze heeft, omdat hij al eerder met ze gewerkt heeft. Dat zijn aspecten die we onder dun Tomme node misten.

Ik verwacht nog wel wat versterkingen.

1    
076*R

Het is ook niet gauw goed he. Heb liever dat ie bekende van hem haalt waar ie eerder goed mee heeft gepresteerd dan een stel onbekenede namen gescout via een DVD. En zoveel andere opties zijn er ook niet voor een club als wij. COME ON NAC

5    
Bsider

Uit betrouwbare bron vernomen dat NAC er bijna uit is met Osman van Heracles en Malone van ADO.

-1    
Bommetje

Kennelijk vinden veel mensen het hier ook belangrijk in welke volgorde spelers gehaald worden ipv wat het uiteindelijke resultaat zal zijn.
Dus éérst een buitenspeler en daarna pas iemand voor op middenveld of backpositie.
Pffff...

-10    
Toontje1964

En die lui met allemaal duimpjes omlaag,jullie hoeven van mij geen azijn te drinken maar blijf lekker thuis met uitspraken die nergens op slaan

Laad alle berichten na dit bericht in