Wij gaan niet opzij

RvC: "Aandeelhouders zijn nu eerst aan zet"

Das Phantom

Edwin van Baal, voorzitter van de RvC, voelde zich genoodzaakt de telefoon op te pakken na het artikel van BN DeStem deze ochtend waarin werd gesuggereerd dat de RvC nu aan zet is om de plannen van Karel Vrolijk en de Amerikanen te toetsen. Volgens Van Baal zijn de aandeelhouders eerst aan zet.

Van Baal stelt dat de huidige aandeelhouders eerst tot een deal moeten komen met de mogelijke kopers. "Daarna vragen zij goedkeuring aan hun toezichthouders. Als rvc hebben wij geen verzoek tot goedkeuring ontvangen van de aandeelhouders." Dat verzoek heeft de RvC nog niet ontvangen, aldus Van Baal. De voorzitter legt uit hoe het verder zou gaan als er een akkoord is tussen twee partijen en er een verzoek op tafel komt. "Na ontvangst van dit verzoek zullen wij de voorkeurspartij uitnodigen voor een presentatie en een besluit nemen. Dit uiteraard met de grootst mogelijke spoed omdat NAC verder moet." 

De voorzitter van de RvC openbaart de naam van de Amerikaanse partij die met Vrolijk wil optrekken: Global Football Corporation. Volgens Van Baal zijn er meerdere plannen van meerdere partijen aangeboden bij de RvC, maar deze hebben zij allemaal doorverwezen naar Crossminds. "Nogmaals gezegd zijn eerst de aandeelhouders aan zet." 

Van Baal snapt dat de druk toeneemt, maar benaderukt dat het belangrijk is dat de RvC en Stichting NOAD zorgvuldig te werk gaan en het proces rationeel blijven bekijken. "Wij leven mee met de supporters en alle andere mensen die NAC een warm hart toedragen. Iedereen die snel duidelijkheid wil over de toekomst van zijn of haar club", aldus de voorzitter tegen de krant. 

Bron:
B-Side Rats, Bn DeStem
Terug naar overzicht
66 Reacties
47   14  
Heksenketel

Geen idee wat er allemaal speelt, maar dit klinkt logisch. De aandeelhouders moeten eerst overeenstemming hebben met de kopende partij. En daarna pas het akkoord voorleggen aan de RvC. Zo gaat het in het echte leven ook.

5   29  
D’n directeur

Is het niet Global Football Holdings? Dit zou dezelfde partij als die ADO overgenomen heeft zijn…

14   24  
Beter de Laat dan nooit

Wat hij nu zegt klopt maar hij geeft hiermee tevens aan dat de RVC bij de vorige beoordeling buiten zijn boekjes is gegaan. Hopelijk in het belang van NAC, maar ik vermoed met de dubbele agenda van van Aalst.

17   26  
The Cosmic Gate

Wij leven mee met de supporters......yeah sure 🤮

47   14  
Heksenketel

Geen idee wat er allemaal speelt, maar dit klinkt logisch. De aandeelhouders moeten eerst overeenstemming hebben met de kopende partij. En daarna pas het akkoord voorleggen aan de RvC. Zo gaat het in het echte leven ook.

15   21  
Kipiani

Manders zit overal,overal tussen.

41   36  
Otjes

Laat Vrolijk maar weer lekken naar het suffertje dat de RVC aan zet is. Wat is die gozer een lekker, wordt nog wat als tie echt aan de macht komt.

Eerst moeten de grootaandeelhouders akkoord gaan en er zijn schijnbaar meer aanbiedingen. Dan wordt er getoetst door Rvc en Noad.

Vrolijk de populist loopt altijd voor de muziek uit…

1   14  
Fan uit Zevenbergen

Als je Gobal football Goolge
Kom je in Engeland uit ????

22   26  
Mo

Manders out

11   3  
Ouwe spionkop

Mag ik u voorstellen aan een van de betrokkenen van de Amerikaanse investeerders. https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Sakiewicz

15   11  
Dutchbird

Op zich logisch wat van Baal stelt maar op de een of andere manier vertrouw ik hem niet omdat deze RvC de afgelopen jaren dingen wel en niet heeft gedaan waarbij de logica volledig ontbrak. Misschien moet van Baal dat eerst maar eens uitleggen en eerlijk vertellen wat de RvC daarbij fout heeft gedaan. Dan ontstaat er een kleine kans dat we de RvC alsnog gaan vertrouwen. Nu in een keer de eerlijkheid zelf willen spelen is niet genoeg meneertje van Baal.

16   2  
Jim
16   4  
Nonkel Frans

@ouwespionkop dank! Ik lees:
een 60 jarige voormalig keeper uit New jersey.
Zoon van poolse immigrant. Vele poolse bevrijders emigreerden na '45 naar Amerika. Zou daar een lijntje met Breda liggen?

Verder verloopt zijn carriere vooral in grootse zaken binnen sportorganisaties. Niet altijd kritiekloos. Boze supporters worden genoemd. Bouwt ook graag stadions.....
Als dit het wordt voor NAC; hopelijk loopt hij dan niet te hard en te groots en maakt hij Vrolijk en ons niet de kop gek.
Benen op de grond aub!.

41   83  
Sjonnie

Ik denk dat we bij NAC het zelfde moeten doen als de supporters bij Roda JC van enkele jaren terug.
Bij de eerst volgende thuiswedstrijd (J. Ajax) de mensen bij hun kraag pakken en uit het stadion sleuren die ons NAC helemaal naar de klote laten gaan.
En een stadionverbod voor het leven geven.

49   31  
Henkie

@Sjonnie,

Uitoefening van geweld voorstellen.. Chapeau.

40   34  
Sjonnie

[email protected]

Was er bij Roda ook veel geweld gebruikt???? Nee , alleen heel goed duidelijk gemaakt dat zulke mensen niet bij jouw club horen.

25   22  
Fred1

@ Dutchbird, inderdaad die van Baal is volledig onbetrouwbaar ik ken hem langer dan vandaag.
Die man kan zijn eigen ego niet dragen.
Als hij lacht liegt hij nog.
Het is een prachtig stelletje wat tot elkaar is gekomen destijds de firma list en bedrog.
@ Sjonnie geweld gebruiken is natuurlijk uit den boze daar moeten we ons nooit toe verlagen , maar ludieke acties daar is niks mis mee.
Manders heeft totaal niets meer te zoeken bij NAC ik zou alleen willen dat hij en zijn kornuiten zelf eens zouden begrijpen dat hun vieze spel uit is en er geen enkele toekomst voor hen meer is weggelegd bij NAC.
Houdt de eer aan jezelf zou ik zeggen.

26   48  
Joop

Eens met Sjonnie.

Helaas is het rauwe randje helemaal verdwenen bij ons. Dit had pak hem beet 15 jaar geleden echt niet zo lang geduurd. Vorige week ook echt geschrokken wat ik op vak g zag, verkleed partijen en al.

16   4  
David

Fijn dat er eindelijk een naam bekend is alleen is er nergens iets terug te vinden van de Global Football Corporation.
Lege huls? In ieder geval geen gevestigde partij. Stel Amerikanen die wat gaan pionieren in de voetballerij en ons NAC is het uitprobeersel om te kijken of ze het wat vinden.

21   29  
PJ

@otjes

Hoe weet jij nou dat Vrolijk gelekt zou hebben man. Ook weer zo'n losse flodder. Hou gewoon je mond wanneer je iets niet zeker weet, pancake

2   13  
Balkan

@david of een voormalig kabel exploitant, die te veel centjes heeft en toevallig iets in de voetbal wilt gaan doen.

23   4  
To the bone

Inderdaad erg apart om jezelf de naam Global Football Corporation aan te meten terwijl het er naar uitziet dat je nog niet veel voorstelt. Snap nu wel dat het klikt met die andere partij met grootheidswaan. Lijken me echt partijen waar NAC nu behoefte aan heeft????

15   28  
fvf6

De r.v.c. kan ik mijn ogen maar voor een optie kiezen en dat zijn de Amerikanen samen met Vrolijk , en NAC eindelijk eens bevrijden van van Aalst . Hij blijft het maar proberen , eerst wilde hij met Vrolijk de slag winnen toen dat plan werd afgeschoten is hij samen met Manders met die Servier op de proppen gekomen . Mijn advies aan de r.v.c neem afscheid van Manders en van Aalst er is al genoeg kapot gemaakt .

18   31  
Boyke

Benieuwd hoeveel seizoenkaarten ze nog verkopen als van Aalst samen met gladde Mattijs de boel gaat runnen. Rat Verlegh zou zich in z’n graf omdraaien als hij zou weten dat dit te gebeuren staat.

23   7  
David

@Balkan die voormalige kabelexploitant is reeds eigenaar van Southampton en heeft een goed team om zich heen verzameld.

2   2  
Luusje

Football is toch wel een iets andere sport als voetbal maar zo internationaal zijn de mannen niet. Ik denk dat GSC er wel eens achter zal zitten met clubs als Bayern en Barcelona. Al dacht ik in eerdere berichtgeving dat het om een partij nieuw tot voetbal zou zijn.

9   6  
Bob Latchford

Wanneer de berichtgevingen kloppen snap ik niet dat een verkopende aandeelhouders die bij een mogelijk kopende partij betrokken is, überhaupt in dit verkoopproces iets kan beslissen. Of in ieder geval de schijn van invloed tegen heeft. Als van Aalst weer iets wil moet hij naar de achtergrond verdwijnen en anderen en het proces zijn werk laten doen. De groot manipulator moet eens ophouden met wat hij al jaren aan het doen is. Dan kan iedereen namelijk gewoon zijn werk doen. Ik reken hem vooral aan waar we in zijn beland. De andere aandeelhouders minder.

13   8  
H.V.M.

Dat er een hoop gewikt en gewogen moet worden bij een overname zal het overgrote deel wel duidelijk zijn.
Je kunt tenslotte niet zo maar over één nacht ijs gaan.
Desondanks is het van de zotte dat dit zo extreem lang moet duren.
Feit is dat we de incapabele RVC op geen enkele manier nog serieus kunnen nemen.
Zodra de nieuwe bezems gearriveerd zijn, kunnen ze de huidige amateuristische RVC leden keurig netjes het stadion uitvegen.
Dit NAC is er hard aan toe om het komend seizoen met een volledig schone lei aan de start te komen.
Voor het echter zover is zal er overigens nog wel méér veegwerk verricht moeten worden.

11   8  
Balkan

@david, jij praat over een lege huls mbt die amerikanen. Wat heeft die man en zijn team die SH kocht al bereikt? Heeft de club net een paar maandjes, nog geen transferwindow succes op zijn naam.
Dus een tegen geluid op jouw lege huls opmerking.

Wat ik met mijn opmerking bedoel is dat er voor beide voors en tegens zijn.

Mijn mening is dat het beste plan de nieuwe eigenaar wordt. Die Amerikanen, die Servier, of een andere parij.

Nu zie je dat er twee kampen ontstaan en lijkt de club in tweeën gedeeld te worden. Iets dat ik persoonlijk jammer vind om te lezen.

Wellicht deed mijn opmerking ook een duit in het zakje, maar ik hoop dat er een beslissing gemaakt wordt in het belang van NAC en haar supporters.

33   14  
Tip

In ieder geval zijn er meerdere vermogende partijen die NAC willen kopen. En dat is voor mij een geruststelling. Erger was als niemand het zag zitten.

Dat de beste kandidaat dient te worden gekozen is duidelijk.

Wat betreft Wim van Aalst , die kan door niemand worden verplicht zijn aandelen te verkopen als hij het niet ziet zitten. Als hij zijn aandelen niet verkoopt blijft hij hoe dan ook mede eigenaar van NAC . Ik zou adviseren eerst eens rustig te kijken naar zijn plannen. Als ik de reacties lees is het net of iedereen hier van Aalst persoonlijk kent. Maar ik denk dat bijna niemand hem hier persoonlijk kent of hooguit zeer vaag. Mijn inschatting is dat veel reacties puur gebaseerd zijn op emoties.

Prachtige opsteker dat we met een gemiddeld jeugdige ploeg wonnen van graafschap. Nacompetitie is haalbaar maar zonder Seun zal het nog knokken worden om de nacompetitie te halen. Gewoon doorgaan en vechten ervoor.

20   9  
Dun Diëe

Ik snap het sentiment wat betreft van Aalst wel, alleen is die Servische partij echt geen verkeerde. Karel Vrolijk daarentegen lijkt me een op opportunist eerst klas. Ik snap ook niet wat hij met dat 25% belang van hem precies denkt te gaan doen. Zoals hij zich de media heeft geprofileerd lijkt hij me iemand die de touwtjes in handen wil hebben. Maar met de Amerikanen met 75% lijkt me zijn zeggenschap zeer beperkt. Ik voorzie een hoop hommeles in de tent, zoals ik de club ken ten minste…

Kortom, beide opties zijn niet ideaal maar ik neig naar de Serviërs. Ondanks dat we niet van van Aalst verlost raken hiermee.

5   16  
Tip

Je ziet het heel goed @DUNDIEE. Er ligt echter een nog veel grotere emotie op de loer. Ik ga nu deels speculeren ! Stel dat het de Servische partij wordt, en dat is inderdaad geen verkeerde partij, met van Aalst op de achtergrond die investeert in spelers , puur financieel gezien is dat ook interessant want van Aalst heeft nogal wat eigen vermogen. De Servische partij is door Manders binnen gekomen naar het schijnt. Dan denk ik dat Manders aanblijft als AD .... althans die kans is er zeker.

Dat er geld komt om NAC weer op de rit te zetten is zeker. Maar hoe het zal gaan kan nog veel roering geven denk ik. Wordt vervolgd.

13   8  
Ivo

Liefst fris opnieuw beginnen. Nieuwe aandeelhouders, RvC, directie. De bezem er doorheen, geen oud zeer en vetes meer en frisse energie.

Kapitaal is fijn, maar vooral: de juiste mensen op de juiste plek. Geen vriendjespolitiek meer, maar een team kweken met mensen die elkaar aanvullen en respecteren. Geen einzelgangers of grote Ego's meer, dat is te vaak gebeurd de laatste jaren. We hebben Teamplayers nodig.

Breda moet weer trots worden op NAC. Gisteren zag je mensen voor het eerst in 2 jaar weer glunderend het stadion uitlopen. Zo hoort het. Trots op het team en de jongens op het veld.

Ik ken die Engels en Amerikaanse partijen niet. Gevoelsmatig passen de Engelsen beter bij NAC. Maar dan krijg je van Aalst er gratis bij, en dat lijkt me onverstandig. Tenzij hij eens opstaat en de achterban meeneemt in wat hij nu eigenlijk wil. Maar dat zal wel niet.

11   11  
Fritske d'n Olifant

Er werd hier eerst geroepen dat NAC moest worden overgenomen door "de Amerikanen" want die weten wat een topsportmentaliteit is. Nu ze de samenwerking hebben gezocht met Vrolijk is het allemaal niets meer omdat velen hier op basis van een interviewtje in De Stem en een gevalletje belangenverstrengeling van De Rat Vrolijk een luchtfietser vinden die niet bij NAC betrokken mag worden. Daarentegen vindt men een minderheidsbelang van Van Aalst, onder wiens eigenaarschap NAC twee keer gedegradeerd is, 11 trainers, 4 TD's en 4 AD's heeft versleten en is afgegleden naar de krochten van het betaalde voetbal, prima. Is de haat jegens Vrolijk en alles wat Bredaas en oud-NAC is dan zo groot?

Ik ben het met Tip eens dat we allemaal niet weten wie Van Aalst daadwerkelijk is. Ik vraag me daarom af waarom iemand die zichzelf als een barmhartige Samaritaan ziet, iemand die tegen wil en dank grootaandeelhouder is geworden, iemand die geen zin heeft in contact met de supporters, zich niet wil verantwoorden en de media schuwt dan toch weer mede eigenaar van NAC wil worden op het moment dat hij zich kan terugtrekken. Waarom doet hij dat zichzelf, NAC en ons supporters aan?

12   9  
Ivo

@Fritske

Vergelijk het eens met een van Seumeren (Utrecht) of Boekhoorn (NEC). Dat zijn ook welgestelde eigenaren, maar zij staan wel keurig de pers en de achterban te woord, en fungeren als boegbeeld voor hun club. Zij staan achter de directie die zij hebben aangesteld.

Wij hebben een directeur die blijkbaar grotendeels vanuit huis werkt, 19 of 20 eigenaren die je nooit hoort of ziet (een groot deel is niet eens bij naam bekend), en een RvC die na jaren van slecht toezicht eindelijk wakker begint te worden. Maar ja, ook hun baantjes staan op de tocht.

Dat hier gesuggereerd wordt dat deze mensen best zouden kunnen blijven, is ondenkbaar. NAC functioneert momenteel niet. Er zijn eigenaren en een directie nodig die heel zichtbaar zijn, en goed communiceren met de achterban over de voortgang van de plannen. Zodat het vertrouwen terugkeert. Manders en van Aalst weigeren dat botweg. De afkeer van supporters lijkt enorm.

14   10  
MickJ

Ik vind het ONBEGRIJPELIJK dat Hr. V. Aalst ACCEPTEERT
dat een van zijn paladijnen Dhr. Manders blundert , omzet
verkwanselt , met de pet er naar gooit en toch handhaaft.
Spelers als Vloet , v. Hooijdonk ,sponsors die afhaken toch
een plaatje van 1 miljoen wordt zo maar verzwegen.
Wat weten deze heren van elkaar ?
Zakelijk gezien klopt het niet.

6   10  
Cees-2

IVO, en zo is het IVO. In 98% zeg jij de juiste woorden. Ruimen wat nodig is, anders blijf je doormodderen. Zij hebben aangetoond er totaal niets van te bakken. Geen concessie meer, je kans, of hun kansen zijn definitief passé. Het is klaar!

11   10  
Yup

Van Aalst heeft zijn eigen plannetje. Die gaat nooit zijn aandelen aan US/Vrolijk verkopen.

28   19  
naxioma

Zo, en nu is de naam van de Amerikaanse partij bekend: Global Football Corporation. Tsjonge jonge jonge, wat een partij zeg! Niets over te vinden op internet. Het is een nieuw project met als doel een netwerk van professionele voetbalclubs op te bouwen. NAC is dan de eerste. Eigenlijk betekent het dat NAC alleen kan profiteren van een kapitaalsinjectie, maar voor het overige volledig is aangewezen op haar eigen netwerk en kennis. Dan moet Karel Vrolijk cs de cruciale posities gaan invullen en een voetbalnetwerk gaan opbouwen. Dat wordt dus oude wijn in nieuwe zakken, dezelfde intriges en fouten, maar dan veel kostbaarder. De periode Mommers lijkt zich te gaan herhalen. Dit is niet de kwantumsprong die nodig is om NAC naar een niveau hoger te tillen.
De combi Sport Republic / Van Aalst is een veel betere eigenaar, omdat ze kapitaalkrachtiger zijn, en ervaring en netwerk hebben in het internationale betaald voetbal. Dan hebben we eindelijk een partij die ons uit onze eigen drek kan trekken. En als Wim van Aalst op de achtergrond blijft (zoals voorgesteld) dan kan het helemaal mooi worden.

21   12  
Chris W.M.

@NAX

De Amerikanen hadden de hele organisatie-structuur inclusief namen al op papier staan. Dat zij afhankelijk zouden zijn van Vrolijk is dus pertinent niét waar.

15   10  
Bas

Ik sta er neutraal in i.t.t. Naxioma. Bij Sport Republic wordt NAC een satelietclub van Southampton zoals Lommel dat van Man City is. Dat wordt snel duidelijk als je hun communicatie beluisterd. Daarnaast is Sports Republic natuurlijk ook gewoon een compleet nieuw project. Er zitten wat mensen met ervaring tussen, maar waarom zou dat bij die Amerikaanse partij niet kunnen?
Verder ging de naam van Global Football Coorporation al veel langer rond. Hun plannen zijn voor ons onbekend, maar dat is niet hetzelfde als geen plan of een slecht plan.
Persoonlijk wodd ik van beide partijen niet enthousiast. Mensen die een van beide partijen in deze fase (waarin we behalve wat oppervlakkige zaken) al hard verdedigen zijn mij betreft erg naïef of zelf betrokken.

15   16  
Boyke

Naxioma : Manders of iemand die bij hem onder z’n bureau zit ? Damn son…. Jij zit er diep in. Gadver.

17   17  
naxioma

@chris wm

Je hebt gelijk dat de Amerikanen al structuur hadden neergezet en namen hadden ingevuld, voornamelijk op basis van wat Lokhoff ze heeft aangedragen. Daar hebben ze inderdaad Karel Vrolijk niet voor nodig. Voor het overgrote deel zijn het trouwens mensen die al eerder aan NAC verbonden waren. Voor mij blijft het dus oude wijn in nieuwe zakken, en dus absoluut geen garantie op verbetering. Met Karel Vrolijk erbij wordt het er in ieder geval niet beter op.

Anyhow, de (groot)aandeelhouders bepalen wie de nieuwe eigenaar wordt, en het moet wel heel vreemd lopen, wil dat niet de combi Sport Republic / Wim van Aalst worden. Ik heb er alle vertrouwen in!

18   10  
Chris W.M.

@ NAXIOMA

Ik zou daar niet zo zeker van zijn. De grote 3, waar het onderling flink rommelt, handelen nu ook niet meer namens de andere aandeelhouders. Wanneer Vrolijk en de Amerikanen de vraagprijs waar eerder overeenstemming over was tussen van Aalst en Vrolijk willen betalen, dan zijn zij gewoon in de lead. Wanneer van Aalst nu dwars gaat liggen, en bijvoorbeeld de aandelen nu opeens niet wil verkopen aan Vrolijk of een hogere prijs vraagt en dus de spelregels wéér verandert waardoor de deal niet doorgaat en hij zichzelf naar voren kan schuiven, wat denk je dan dat de overige aandeelhouders gaan doen? Tekenen bij het kruisje? Echt niet.

7   6  
Geelzwartwit

Meer en meer denk ik dat het goed is om echt schoon schip te maken en voetbal en de kern van NAC als allerbelangrijkste uitgangspunt te maken. Ook na afgelopen vrijdag is voor iedere overnamekandidaat natuurlijk allang duidelijk wat NAC is en wil zijn. Ik denk dan ook dat je voor het echt professioneel neerzetten van heel de organisatie voor cultuurbewaking helemaal niet direct afhankelijk van bekende oud NAC namen als Lokhoff hoeft te zijn. Natuurlijk klinken dat soort namen als prettig en vertrouwd maar als echt alles op de schop gaat moet ook alles in iedere geleding kloppen en op elkaar aansluiten en is 1 naam maar een schakeltje.

Stel ze pakken de basis van NAC - willen aanvallen en strijd leveren- als uitgangspunt en bouwen daar de gehele organisatie op dan gaat het zoals altijd om meerdere poppetjes beleid visie uitvoering en inzet organisatie breed.

Ik hoop dat er vooral een hele goede organisatie neergezet wordt zoals ze een aantal jaren terug bij AZ ook alles ingericht hebben. Of dat het best gaat met voornamelijk oud NAC medewerkers lijkt mij niet. De lat moet overal 10 posities hoger.

Als NAC op het veld inzet passie en de wil tot aanvallen en winnen toont heb je alle supporters mee en de supporters zijn de cultuur van NAC. Zo simpel is het bij NAC in hoofdzaak mbt cultuurbewaking.

Benieuwd welke partij het kan en gaat worden.

7   3  
//

Technisch beleid van GFC wordt mede opgezet door Rene Meulesteen

17   8  
Sponsor

De aandeelhouders zijn idd aan zet. Voor wat betreft deze zoveelste combi met Vrolijk zijn er maar weinig andere sponsors welke ik spreek die het (nog) zien zitten met Vrolijk als overnamekandidaat. Schiet in iets meer dan een half jaar van links naar rechts, trekt een te grote broek aan, communicatief zeer onhandig enz.
Het hele verkoopproces is natuurlijk een drama tot nu toe , maar toch is het te hopen dat men nu niet overhaast een beslissing gaat nemen. Doe het huiswerk goed voor de toekomst van de club, supporters en voor de trouwe sponsoren.

12   18  
Otjes

De Amerikanen en Vrolijk hebben nul voetbal achtergrond/ spelersnetwerk. Het is volgens mij ook nog steeds onduidelijk waar het Amerikaanse geld vandaan komt. Ook niet onbelangrijk.

Nee, het mooiste is SB of die andere partij. .. en Wim zal moeten kijken wat tie doet….maar Nac te grabbel gooien aan een lichtfietser en onbekende Amerikanen zal niet prio 1 zijn.

HUP NAC

9   2  
De Kwatta

Een vraagje aan Naxioma, omdat je zo goed bent ingevoerd. Wat is er waar van het gerucht dat Manders directeur blijft als de combi van Aalst/Servië het word zoals jij beweert ?

12   11  
Chingblauw

Lekker blijven zeiken over alle overname kandidaten joh. Ik weet nog 'n alternatief, over 2 jaar failliet mss dat jullie daar gelukkig van worden.

9   6  
Chris W.M.

@Otjes

Zou me daar geen zorgen om maken. De investeerders weten wat de eisen zijn van de KNVB omtrent de overname, dat geld is er én ze kunnen aantonen waar het vandaan komt.

6   12  
Otjes

@ Chris W.M

Dat er geld lijkt te zijn zou kunnen, waar het vandaan komt is een tweede.

Het mooie is dat deze optie het toch niet wordt.

Trouwens voor welke optie er ook gekozen wordt, Manders verdwijnt. Ik snap niet waar het bericht vandaan komt dat als SB wordt gekozen Manders blijft.

Iedereen snapt, ook de kopende partijen dat dit niet meer werkt. Het meer een kwestie wie de rekening betaalt. Zal Wim misschien wel zijn.

9   2  
Boyke

Het is misschien een aanname Otjes, maar eh dat daar zo over gedacht word komt hierdoor.

“Volgens BN DeStem heeft algemeen directeur Mattijs Manders die partij aangeboden bij Wim van Aalst, een van de drie grootaandeelhouders.”

2   6  
Henri

Het zou aan het eind van de rit mij niet verbazen en heel erg des NAC's zijn dat toch weer niet de allerbeste optie voor NAC wordt gekozenen alles uiteindelijk grotendeels bij hetzelfde blijft. Je ziet dat de posities alweer worden betrokken. Straks doet eenieder weer zijn plas en alles blijft zoals het was! Grotendeels zoals al zo vaak gelezen op dit forum: Oude wijn in nieuwe zakken!

12   2  
Chris W.M.

Ik hoop maar wel dat we, als die deal door zou gaan en we een filiaalclub worden van Southampton, niet op zijn Vitesse’s (voorheen filiaalclub Chelsea) met een enorme schuld blijven zitten wanneer de eigenaar besluit ons van de hand te doen. Lekker al het geïnvesteerde geld als lening op de balans zetten en 150 miljoen vragen voor een club die dat nooit meer terugbetaald krijgt en zeker niet waard is.

5   1  
Fan uit Zevenbergen

Weer een leuk stukje op bn de stem

7   1  
Ouwe spionkop

Die Amerikanen blijken heel wat meer geld te kunnen investeren dan gedacht.
Volgens BndeStem 1 miljard(!) . Ze zouden een paar clubs willen kopen en NAC zou het vlaggenschip worden gezien de enorme potentie van de club.

5   3  
Nonkel Frans

De Servische eigenaar heeft afstand genomen van de akelige regering van zijn land. Hij voelt zich yugoslaaf. Wat de aanleiding ook mag zijn NAC is gek om zich zo afhankelijk te maken van een vreemde. Als het mis gaat gaat het meteen goed mis.
De amerikanen willen NAC oppompen tot weet ik niet wat met een hoop geld en dus verplichtingen. Vrolijk lijkt hier vooral voor de bouw stadion te gaan. Er kan van alles misgaan.
Beide keuzes houden enorm risico in.

Het is zo jammer dat we in deze wereld beland zijn. Door de dominantie van Van Aalst en daarbij horende verkeerde beslissingen op RvC en stafnivo zijn alle potentiele grote regionale partijen afgehaakt op Vrolijk na.

Voor we het weten staan we over 5 jaar weer waar we nu staan. Ik blijf daarom voorstander van de voortgaande oprichting van supporterseigendomcoop die klaarstaat om de club deels te kopen. Dan heb je altijd een poot binnen en dus directe zeggenschap. Maar dat scenario is nu dus niet aan de orde maar reken maar dat we straks voorbereid moeten zijn. Wakker blijven.

4   2  
Geelzwartwit

Sjesus kan Vrolijk die Amerikanen straks wel bijbenen? Als ze het worden hoop ik dat Vrolijk vooral en alleen het dossier nieuw stadion krijgt. Die gasten zijn nogal wat van plan.

7   0  
Geelzwartwit

- herkenbaar voetbal met hoge intensiteit en veel pressie -

Zou voor mij de basis voor iedere nieuwe eigenaar moeten zijn

8   3  
Chris W.M.

Blanco heeft wat dingen verkeerd begrepen denk ik zo. Spreekt over het feit dat NAC het vlaggenschip van de organisatie zou gaan worden, terwijl ze ook op het punt staan een Ligue 1 club over te nemen. Een club uit een competitie die qua niveau veel beter is, véél meer geld in omgaat en véél meer betaald wordt voor spelers die ondergeschikt zou worden aan een club uit de KKD en later de Ere? Zal wel andersom zijn.

Plannen van Sport Republic en deze groep zullen dan wel redelijk overeenkomen; allebei de RedBull Leipzig filosofie.

3   1  
Ouwe spionkop

Linke soep om nu met een Serviër in zee te gaan.
Die worden internationaal toch als vrienden van Putin gezien. Gevaar dat die binnenkort ook op sanctielijst staan.
Ik neig naar de plannen van de Amerikanen met Vrolijk als bouwer van een nieuw stadion.
De lijntjes naar Graham Arnold, Tony Vidmar zijn er ook.
Laat maar komen!

3   0  
Monir

Komt er nog een ludieke reactie op het vroegtijdig weghalen van de spandoeken?

0   1  
Belgische Naccer

"herkenbaar voetbal met hoge intensiteit en veel pressie"

Amen to that! De kern van wat NAC zou moeten zijn.
Dat heb ik het laatste gezien onder Hyballa.

Maar die moest oprotten van Manders om billenmaatje Steijn naar voren te schuiven.

En toen kregen we het meest waardeloze voetbal voorgeschoteld, dat we bij NAC ooit hebben gezien...
En nu zijn we waar we zijn...

De erfenis van de 2 malloten en iedereen die het heeft laten gebeuren.

0   0  
prince

Het verheugt mijn hart te weten dat ik iemand heb om altijd naar toe te rennen, ongeacht mijn situatie in het leven. DR OSOBA is een God in een menselijk lichaam die nog nooit iemand in de steek heeft gelaten, want ik ben een levende getuige van zijn goede werken. Ik ben al meer dan 2 jaar gescheiden van mijn vrouw en ik dacht dat ik alles kwijt was totdat ik werd doorverwezen naar DR OSOBA die me hielp om mijn verloren relatie met mijn vrouw binnen 48 uur te herstellen. DR OSOBA heeft een spreuk voor me voorbereid die mijn vrouw terugbracht en nu zijn we herenigd met veel meer liefde en geluk. Wees hier niet sceptisch over, want ik heb het meegemaakt en misschien ben jij de volgende gelukkige die je geliefde binnen 48 uur voor altijd terugkrijgt. Wie je ook bent en hulp nodig hebt, aarzel niet om nu contact op te nemen met DR OSOBA via zijn website: ( [email protected]GMAIL.COM ) of via WhatsApp op: +2348107577983 of via zijn e-mail via: [email protected]GMAIL.COM en hij doet ook loterijspreuken. Veel succes aan iedereen die dit leest.

0   0  
Laura Olsen

Mijn naam is Laura Olsen, ik ben erg blij om mijn geweldige ervaring te delen met de machtige Dr. Banjo die me heeft geholpen mijn vriend terug te krijgen. Mijn partner en ik hadden veel problemen en het werd zo erg dat we uit elkaar gingen. Ik huilde mijn ogen uit totdat mijn vriend in een perfecte relatie me vertelde hoe ze het deed en me voorstelde aan Dr. Banjo en hij vertelde me dat alles goed zou komen. Hij betoverde mij en mijn partner krachtig om zich te verzoenen en precies drie dagen later kwam Dan terug en smeekte me hem terug te nemen. We zijn nu gelukkiger en stabieler en Dan is ten goede veranderd. Als u zich in uw huwelijk of relatie in een vergelijkbare situatie bevindt, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie via e-mail. e-mail [email protected] of WhatsApp: +27 63 597 0874

0   0  
Johan Bijl

Mijn naam is Johan Bijl, ik was geschikt om Dr. Ajayi te schrijven, een krachtige spirituele man waar je naartoe kunt rennen als je hulp nodig hebt, hij is de perfecte spreukgebruiker die je kan helpen je levensproblemen op te lossen. je kunt hem bereiken via zijn e-mail: [email protected]gmail.com en je kunt ook contact met hem opnemen op zijn WhatsApp / Viber-nummer: +2347084887094 hij hielp me om mijn ex-vrouw terug te krijgen na 5 maanden scheiding, ik twijfelde maar Dr Ajayi wist met goed resultaat de twijfels weg te nemen. Dr. Ajayi bereidt ook kruiden voor elke vorm van ziekte, kruiden om impotentie bij mannen te genezen, kruiden om vleesbomen te genezen, kruiden om zwanger te worden, kruiden voor nierziekte, genezing voor diabetes en elk soort gezondheidsprobleem. Dr. Ajayi heeft kruiden voor hen.

Laad alle berichten na dit bericht in