Overal waar we komen

Ex-NAC: Schalk ziet terugkeer met Gudelj en Bayram zitten

DeWeesJr

Alex Schalk zit op zijn plek in Zwitserland. De aanvaller gaat zelfs komend seizoen met zijn ploeg Servette Europa in. Reden genoeg voor de spits om zijn contract met twee jaar te verlengen.

Schalk kreeg van de Zwitserse club een verbeterde aanbieding. Verder was er nog interesse van het Franse Sochaux en kreeg de Bredanaar een belletje van Jeffrey van As, technisch directeur bij Roda JC.

Maar ook NAC gooide afgelopen januari een lijntje uit naar Schalk. Hij sprak orienterend met hoofdscout Peter Maas maar een aanbieding kreeg Schalk niet. "Het idee was een beetje: Sydney van Hooijdonk in de spits, ik eromheen en twee vleugelspelers die continu voorzetten geven. Ik ben geen echte nummer 9, meer een 9,5. Omdat het zo onrustig was bij de club, wilde ik niet langer wachten en besloot ik te verlengen bij Servette. Toch denk ik dat Maurice Steijn bij NAC voor mij de ideale trainer zou zijn geweest."

Toch sluit Schalk een eventuele terugkeer in Breda niet uit. Het liefst zou hij dan ook terugkeren met Nemanja Gudelj en Ömer Bayram. "De club uit onze stad en de club waar we zijn opgeleid. Ömer spreek ik best vaak, hij is er enthousiast over. Ik zie het wel gebeuren eerlijk gezegd. Niet op mijn oude dag, want ik wil wel van waarde zijn."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Ex-NAC: Goetzee langer bij FC Eindhoven 17 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Marijnissen vertrekt alweer bij ASWH 30 reacties
Terug naar overzicht
27 Reacties
116    
Plastieke annemieke

Laat ze alle 3 maar komen.

Bayram en Alex hebben idd gezegd dat ze terug willen keren bij nac. Turks international en speler van Galatasaray. Alex in de Europa leauge en gudelj champions leauge.

Al Zouden ze 31 zijn zijn ze nog van zeer toegevoegde waarde zijn

-9    
Ernie

Altijd lachen met Alex

116    
Plastieke annemieke

Laat ze alle 3 maar komen.

Bayram en Alex hebben idd gezegd dat ze terug willen keren bij nac. Turks international en speler van Galatasaray. Alex in de Europa leauge en gudelj champions leauge.

Al Zouden ze 31 zijn zijn ze nog van zeer toegevoegde waarde zijn

39    
Da Huge

Dit zou echt goud zijn. Bayram en Gudelj zeker, Schalk mooie aanvulling!

21    
Fan uit Zevenbergen

Laat ze maar komen

35    
Michel

Ik juich dit toe, het zijn jongens uit ons eigen Breda die een stuk beter voetballen dan wij op de tribunes. Als ze terug willen komen is dat toch prachtig? Het feit dat Alex in Schotland en Zwitserland ervaring heeft zegt me dat hij geen weteldtopper is maar dat hebben wij ook niet nodig. Omer heeft zich ook top ontwikkelt. Zou dus echt super zijn als die terugkeert. Nemanja is ook welkom, die heeft nog de mooiste wegen bewandeld

-48    
den hulk

schalk heeft voor twee jaar getekend bij servette als hij terugkomt moet schalk maar naar beekvooruit gaan

12    
De Horzel

Toch mooi die Sjefke Van as he.. Volgens mij belt die werkelijk alle spelers die hij ooit onder contract heeft gehad.
Zoals ik eerder al postte nav dit artikel lijkt het erop dat Sydney dus gezien wordt als onze nummer 9 en zullen er nog buitenspelers gehaald worden. Ik geloof niet dat NAC nog een extra spits gaat aantrekken. Zeer benieuwd met welke aanvallers ze bezig zijn..

46    
Henriette

Met Mats Seuntjes?

9    
NAC4Ever

Hopelijk gaat dit er inderdaad van komen!

Zijn alle drie welkom. Gudelj en Bayram in zowel de KKD als in de Eredivisie. Schalk zeker in de KKD. Ik denk ook voor de Eredivisie, maar doordat ik hem lang niet heb zien spelen vind ik dat lastig in te schatten. Toen hij bij ons weg ging vond ik hem net niet goed genoeg voor de Eredivisie, maar verwacht dat hij zich heeft ontwikkeld.

38    
Sjef de gevulde koek

Gudelj zie ik wel terug komen. Alleen niet als speler die kan met 1 jaarsalaris de hele club kopen inclusief stadion haha. Wat een voorbeeldprof is dat zeg. Was in de jeugd nooit de beste als je ziet wat die bereikt heeft alleen maar respect. Zie ze graag terug komen natuurlijk overigens

-2    
NAC4Ever

Laat overigens duidelijk zijn dat ik Bayram en zeker Gudelj ook graag zou zien als wij Europees voetbal zouden spelen. Als je ziet wat die twee voor carrière hebben opgebouwd.

(Schalk is ook altijd welkom, maar in het geval van meedoen om Europees voetbal twijfel ik of hij het niveau aan zou kunnen).

4    
Scheppioni

Met Alex is een aanvallend NAC wel gewenst, maar op zich prima !

14    
Traaise Rat

met Mats Seuntjes! 😏

-8    
Chapuisat

gezien de lengte van schalk is het maar een halve aankoop?

-8    
Toontje

Dromen zijn bedrog.....ondanks zijn geringe lengte is hij de kleuterleeftijd hopelijk al voorbij.
Dit is voor 100% onzin. Of als ze alledrie boven de 35 zijn en niemand ze meer wil hebben.
Bovendien is Nemanja niet vergeten hoe zijn vader hier is behandeld.
Enigste pluspunt is dat ze het niet meer voor het geld hoeven te doen...komt goed uit want dat hebben we neit.

-18    
ome cor

Hahaha wat een mooie reacties levert dit weer op.

Destijds waren er hier meer die blij waren bij zijn afscheid dan dat er mensen om treurde.

Natuurlijk, hij heeft inmiddels meer ervaring dan toen hij bij NAC speelde, maar Alex is echt niet de goalgetter waar we met z'n allen op zitten te wachten.

Natuurlijk wil hij graag met zijn maatjes van toen samen spelen.
Dat kan... over een paar jaar....in het elftal van oud NAC.

2    
Buddha

Wel vreemd dat hij in Januari met Maas sprak. Het was toen toch ook al duidelijk dat Ome Tom hem never een contract zou aanbieden ivm zijn leeftijd?

-3    
M.AL-abdualaziz

Bedankte.

2    
Babosje

Beetje hetzelfde koppel als Lammers en Pierre! Laat maar komen!

10    
Buurman

Schalk is gegroeid , inderdaad niet in lengte, maar wel als voetballer en meer ervaren. Gudelj is voor NAC in de ere top. Maar nu ook veel te duur natuurlijk. Bayram goede buiten speler. Niks op tegen als ze komen. Je moet er wel voor waken dat je ze niet helemaal einde van hun loopbaan haalt als ze "op" zijn. Dan krijg je opnieuw een PvH verhaal. Een speler als de Bruyne kun je bij Lommel op zijn 38 nog in het midden gebruiken als hij een been kwijt is. Bij wijze van spreken, ik schrijf het er maar bij. Maar zo goed is dit trio nu ook weer niet. Zal dus waarschijnlijk niet doorgaan.

7    
Dutchbird

@ome Cor
Heb jij je vergist en nu zelf een flles azijn leeggelurkt alvorens te reageren? Als je nog eens reageerders afzeikt vanwege azijn-reacties moet je eerst bovenstaande eigen reactie ff teruglezen.

17    
Naccie1912

Je kunt wel merken hier dat niemand Schalk heeft gevolgd. Heeft niet voor niets verlenging bij Servette afgedwongen. Mooi seizoen gehad en laatste weken goed op dreef en Europees voetbal behaald. Of hij is wat NAC nu nodig heeft, weer ik niet. Maar beetje respect voor een jongen van de club is wel op zijn plaats.

-15    
robbie rafello

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha begrijp ik nu dat Schalk zich op hetzelfde level ziet als Bayram en Gudelj ?? Pearl, Pearl Pearl!!!!!!

-1    
Maarten

Ja, als ze 34 zijn zeker?

5    
Spitfire

En Gorter ook? Dan kan het

Nemanja
Omer
Alex
Donny

spandoek weer opgehangen worden!

2    
Viking

Kunnen ze met z’n 3e mooi NAC gaan kopen!
Want NAC moet verlost worden van die grote 3 uit Zuid-Holland!

3    
NAC4Ever

@BUDDHA
Doel je op dat 30+ verhaal?
Schalk wordt a.s. vrijdag 28 jaar. Dat had het probleem dus niet kunnen zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in