Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC - NEC (1-0)

DeWeesJr

Sydney van Hooijdonk was wederom Matchwinner. De spits van NAC lijkt helemaal los en beleeft een ware jongensdroom. Reden genoeg om hem wederom te interviewen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
85    
since1912

Eerlijk, toen ik hier het bericht zag verschijnen dat Sydney niet naar Helmond wilde gaan maar voor zijn kans bij NAC.... had ik nooit gedacht dat hij tot dit in staat was. Respect gozer.

57    
Michel

Zo’n sympathieke gast is Sydney. Iedere Bredase jongen droomt hiervan en ik maak het mee...hedde gelijk in kul!

18    
F3

Super blij met onze super spits en de eerste periode!!!

Bagger weer en zeker voor onze invalide familie genoten. Stond net na de wedstrijd even onder de B-side en dan schaam ik mij toch even, heb al 35 jaar een seizoenskaart maar dat deze mensen in de regen zitten.
Hopelijk kunnen wij hier met zijn alle iets mee na 3 jaar zonder lift...

https://www.bndestem.nl/breda/hupnac-naar-nac-voor-de-warme-herinnering~a34953f8/

-20    
Otto

Sydney ontwikkelt zich goed en dat is maar goed ook!

Als ons NAC zo slecht blijft spelen, vrees ik toch dat we het erg moeilijk gaan krijgen.

Ik hoop toch nog op een TOP- versterking in de winterstop! Dan geef ik ons nog een kans op promotie!

13    
j.d. BSIDE

Mooi als je iedereen, dus ook je pa, zo weet te roeren !!

6    
RaRa

Alleen nog een ‘type Lammers’ ernaast en een koningskoppel is een een feit!

13    
nb

Ik was weken geleden niet heel positief over hem. Maar wel zag ik toen al de drive. Het is een type Huntelaar, prachtig om te zien! Vooral voor die jongen zelf.

4    
F3

@f3 gebruik effe lekker een eigen nickname ipv degene die ik al jaren gebruik!!

On topic, sydney verrast iedereen in positieve zin. Ondanks een paar gemiste makkelijkere kansen maakt hij een moeilijkere kans wel af, goed bezig. T is m gegund

13    
Ouwe Spionkop

Verleng zijn contract NU. anders loopt hij gratis weg volgend seizoen of voor n schijntje in de winterstop

9    
Nr. 20

Sydney is je gegund. En wat wisten ze het hier allemaal beter dat je naar HS moest en tekort kwam.....goed gedaan samen met rest van het team!!! Gefelicteerd met eerste prijsje maar nu door voor de grote markt!!!

5    
Jan Bril

Heerlijk zoals Sidney gewoon dat voetbalgekke joch uit Prinsenbeek blijft. Nog steeds half speler / half supporter. Allez Tom kom op met die contractverlenging dan scoor je echte punten.

27    
Dn Gevleugelde

Sorry, maar dit is het NAC wat ik wil. Al dat gezever over het kan en moet allem beter. Je staat eerste met 22 uit 9, dat is gewoon ongekend goed. Glij eens mee in de pret, er valt toch niks aan te doen..

6    
Cees

Ik was tot onlangs van mening dat Van Hooijdonk ongeschikt was voor het betaald voetbal. Maar langzaam maar zeker laat hij zien, toch over bepaalde kwaliteiten te beschikken. Hij scoort opvallend makkelijk,......en wat denk je van die vrije trappen, grandioos.

Misschien, en dat hoop ik oprecht, moet ik mijn mening over hem bijstellen. Dat ben ik al enigszins aan het doen. Als hij zich door blijft ontwikkelen? Ja, ja, niet te vroeg juichen, dan kan hij een zeer nuttige kracht worden voor NAC.

Maar, laten we dat nog even rustig aanzien. Wat mij betreft is hij inmiddels van een 3 naar een ruime 6 gegaan.

Ga zo door zou ik zeggen

10    
Kwartbelg

De gelijkenis met de carrière van z'n pa is ongelooflijk. Ik weet nog dat Pierre naar NAC kwam. "wat hebben we nu toch weer gekocht?" "Wat is dat voor lange badjas". The rest is history.

0    
Scheppioni

Idd RaRa, ik had gehoopt dit met Stokkers, hij voetbalde in de eerste helft ook matig maar gezien zijn wapen met vrije trappen, altijd laten staan zo'n gast ! Aandachtspuntje is heel NAC een veel te trage eerste helft !

1    
Bommetje

Wat een leuke gozer is het toch. En nog wel uit Breda.
Dit maakt het mooi om NAC supporter te zijn.
Hij heeft ook alleen maar goede goals gemaakt, géén penalty en géén intikkertje.

4    
Ojee

Amai, manneke scoort 4 (belangrijke) doelpunten in ongeveer 200 minuten voetbal, legt 3 vrije trappen er op formidabele wijze prachtig bijna in,maar Cees weet nog niet zeker of ie het wel aan kan. Een jaar of 35 terug hadden we ook van zulke patatten rond lopen bij NAC. Die stuurden Sydney zijn vader toen weg, die ging maar beter naar het "mindere" RBC.

Of Otto, ook zo een kenner. De club staat bovenaan, is periodekampioen, heeft afgerekend met Cambuur en Excelsior (directe concurrenten), maar dat is voor deze zachtkokende toch aanleiding om in azijn te liggen koken.

Sydney gaat nog veel verder groeien. Een groot deel van het team ook, want die zijn nog erg jong. Daar kan juist Ruud Brood heel veel mee. Zolang ze er ook voor willen knokken als het even minder gaat komt het echt vwel goed. Dan wordt het vooral zorg als NAC voor de toppertjes wil gaan cashen als we net gepromoveerd zijn. Op dat moment hoop ik dat pa Van Hooijddonk zegt: "nog niet Syd, blijf nog maar even in Breda", zoals hij dat nu waarschijnlijk ook geadviseerd heeft toen NAC met Hemond Sport aan kwam.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja