Wij gaan niet opzij

Technische staf compleet met komst Serdal Güvenç

Masthow

De technische staf van NAC is voor komend seizoen rond. Vanochtend presenteerde de club Serdar Güvenç als assistent van Carl Hoefkens. De 40-jarige Belg komt over van STVV, waar hij trainer was van de Onder 21.

Güvenç begon en eindigde zijn voetbalcarrière in België. Tussendoor maakte hij uitstapjes naar Turkije en Nederland, bij Fortuna Sittard en TOP Oss. Na zijn actieve loopbaan ging hij aan de slag bij STVV, waar hij verschillende jeugdploegen onder zich had.

De voormalig rechtsback is na Hoefkens en de Pool Tomasz Kaczmarek de derde nieuweling in de staf voor komend seizoen. Daarmee is volgens technisch directeur Peter Maas de technische staf voor komend seizoen helemaal rond. “De focus van Serdal zal liggen op de individuele aandacht van spelers”, schrijft Maas op de site van NAC. “Daarnaast is hij een echte verbinder in de groep. Door zijn ervaring in Nederland kent Serdal de Nederlandse mentaliteit en voetbalcultuur goed. Met deze versterking, en eerder ook Kaczmarek, is de staf nu compleet en complementair”.

Bron:
B-Side Rats, NAC
47 Reacties
19   1  
BasSnelden

Gepromoveerd dankzij de vele assists en goaks van Tsjech Janosek. De defensie en kopgoals van Belg Vandenbergh. De power en goaks van Noor Haugen. De nuttige goals van IJslander Omarsson. De kopgoals van Slowaak Koscielnik. Maar gelukkig ook het talent Omgba en de enige en bevrijdende treffer van Staring. Wel verder veel Hollandse onzekerheid in de keepers gehad. Tjonge jonge jonge…. Maakt toch niet uit waar spelers vandaan komen? Het is wat ze ons Nac kunnen bieden!

7   21  
Italo

Pfoe, qua management en communicatie stinkt het weer aan alle kanten.

Molhoek op het werkelijk aller allerlaatste moment bellend afzeggen, snel een afscheidsberichtje online plaatsen met een bijzondere quote van Maas, en vervolgens direct erachteraan de nieuwe assistent trainer communiceren. Als er bij iemand twijfel was of Molhoek aan het lijntje werd gehouden, is dit wel de bevestiging.

Nee, dit komt niet lekker over. En als t nou alleen niet lekker overkomt maar verder achter de schermen wel vlot liep, dan is het nog niet zo erg. Maar ik weet dat dat niet zo is.

Mijn hoop is gevestigd op Oversier om dit soort zaken strak te trekken. Zoals de voetbalclub NAC werd geleid de afgelopen periode is echt beschamend.

Desalniettemin, veel plezier en succes aan Guvenc natuurlijk.

2   21  
Dero

Tja, nu niet alleen in het veld een vreemdelingen combinatie maar ook in de staf.

10   10  
D’n opletter

Dus we laten karelse gewoon blijven?? Goed werkgeverschap!

22   5  
DUNGA IS NAC

Ik heb het idee dat Molhoek op een of andere manier wil natrappen en/of Joost VI een dikke vette kop/artikel wil schrijven. Contract liep af, is formeel al in april opgezegd. Niet altijd alles geloven wat in de pers wordt geschreven. De waarheid zal in het midden liggen.

9   2  
ELH

@dero
Dat was wel zo een beetje de bedoeling. Oud NAC weg en vernieuwing in de TS

19   1  
BasSnelden

Gepromoveerd dankzij de vele assists en goaks van Tsjech Janosek. De defensie en kopgoals van Belg Vandenbergh. De power en goaks van Noor Haugen. De nuttige goals van IJslander Omarsson. De kopgoals van Slowaak Koscielnik. Maar gelukkig ook het talent Omgba en de enige en bevrijdende treffer van Staring. Wel verder veel Hollandse onzekerheid in de keepers gehad. Tjonge jonge jonge…. Maakt toch niet uit waar spelers vandaan komen? Het is wat ze ons Nac kunnen bieden!

11   7  
Judge M.

@DUNGA IS NAC:

Exact precies dat. Blaauwhof is geen haar beter dan Blanco. Het zou mij niks verbazen als hij hierna Sydney weer deze kant weer probeert op te schrijven/potkasten...

8   0  
Marti

Ik denk dat serder gisteren pas definitief zijn jawoord heeft gegeven , dus heeft Peter maas daarop gewacht om molhoek te verwittigen had hij nee gezegd hadden ze denk ik met molhoek doorgegaan , of het de juiste manier is zoals het per !!telefoon is medegedeeld , nee zeker niet als het zo is gegaan Graag uitleg van twee kanten horen;

4   9  
BP

Uitshirt online uitverkocht.
Pure bullshit, heb gister vanaf 14.00 uur wel 10x per uur op de site gekeken.
Hebben er totaal niet opgestaan !!!
Alleen de broekjes en later de kids shirts en tenue

Pure leugens en bedankt NAC 😡😡

12   3  
Charpie

Welkom Serdal!
Succes bij NAC, de club met de meest kritische on-line supporters!

4   1  
Zwampie

Bp
Shirt hebben er wel opgestaan.
Alleen het ging verdomde hard.
Maat L was binnen paar minuten al weg gevolgd door de rest.
Nu alleen nog kindermaten te verkrijgen.

13   5  
Maarten

Heksenjacht op Karelse ben ik ook beu hier op BSR. Het is intern waarschijnlijk uitgesproken. Veel van hier zijn nog roomser dan de paus. Hoe haal je het in je hoofd continue iemand op het schavot te willen plaatsen met een touw om zijn nek. Kijk eerst eens in de spiegel voordat je loopt te droeftoeteren. Wat weten wij het allemaal beter he? Verschrikkelijk gewoon.

4   9  
Ouwe Spionkop

Ok, maar waar blijven de spelers versterkingen?

2   3  
Barbapapa

Voetbalshop is wel echt een goede match voor NAC. Spullen 2,5 uur te laat online. De bezorging uiteindelijk niet correct met broekjes van vorig jaar. Wel snel verkeerd geleverd, dat dan weer wel!

6   3  
Maarten

@ouwe spionkop,
Zolang het Ek er nog is niet of weinig. Eerste verschuivingen beginnen bij grote clubs en grote spelers. Uiteindelijk is NAC veroordeeld van het zoeken van kruimels. En buiten de EU zijn de salarissen niet te betalen. Daarom!!

3   0  
Mike Zonneveld

@ Barpapa

Matige website al met al. Vaker verkeerde en lang vertraagde bestellingen ontvangen.

5   10  
Ernie

Hopelijk knikkeren ze de totaal overbodige Karelse er ook nog uit. Of moet hij blijven zitten vanwege het lijntje met V Hooijdonk?

5   5  
Judge M.

@Maarten:

Typisch dat ik jou niet gehoord heb toen het bij Steijn en Manders er nog een paar tandjes erger aan toe ging terwijl de feiten - buiten dat het prutsers waren - een stuk minder heftig waren. Beetje selectieve verontwaardiging wellicht?

2   1  
NAC4Ever

@BP
29 juni 2024, 12:35
Beide shirts hebben er wel opgestaan. Alleen later dan eerder gezegd.

5   3  
De vlekkenverwijderaar

Mooi een échte nieuwe start!. Molhoek had wat mij betreft mogen blijven, is wel een oud Naccer maar niet iemand die bij het meubilair hoorde. Contract niet verlengd , geen reden tot rancune van hem, zo gaat dat daarom is het ook een contract en vast dienstverband. Nu Karelse nog weg met zijn grote bek en we beginnen op een échte profclub te lijken.

1   1  
The Cosmic Gate

Is deze meneer zoveel beter dan Molhoek ?

6   11  
IBIO

Maarten
Je hebt echt zo gigantisch helemaal gelijk!

Hoe durven mensen nu nog iets slechts over Karelse te zeggen.De RvC heeft allang bepaald dat het maar een duw was. En dat het veel te groot is gemaakt door " de media".
Hij heeft daar toch godverdomme een officiële waarschuwing voor gehad. NAC heeft al ingegrepen!
En supporters mogen PvH eens wat dankbaarder zijn ,want die 70 k commissaris plus heeft hij helemaal waar gemaakt.
We zijn toch godverdomme gepromoveerd? Wat zeikt iedereen toch? Het gewone volk moet zich maar eens rustig houden.

Zo is het toch Maarten?

7   8  
IBIO

Maar als ik eerlijk ben , dan zou ik het een schande vinden als Karelse zou mogen blijven.
Die heeft al zijn credits verspeeld.

8   3  
NAC4Ever

We kunnen bezig blijven over Karelse, maar hij heeft een waarschuwing gehad en blijft. Of we dat nou leuk vinden of niet.
Ik hoop dat hij verbetering gaat tonen.

7   7  
Matc

Ik heb in 10 jaar al 3 x een collega tegen de muur gezet, maar ik zit ook nog gewoon op m'n plek. Stelletje azijnzeikers, het is geen kleuterschool!!!

5   7  
Bavel1968

NAC is inmiddels alles behalve Breda.

6   7  
Bavel1968

Karelse had je gelijk weg moeten sturen. Nog sta je als club niet sterk en moet je deze pauper 2 jaarsalarissen mee geven. Het gevolg van een ongeschikte een contract voor 3 jaar geven als gevolg van vriendjespolitiek

9   2  
Wanny

Wat een chagrijn allemaal op deze site.

De zon schijnt, vakanties komen eraan, het is EK, de Tour is begonnen, straks Olympische Spelen. En NAC speelt eindelijk weer eredivisie.

Genoeg redenen om wat vrolijker te zijn.

2   0  
Buddha

Komt Guvenç uit de koker van Hoefkens of NAC?

6   3  
Naccerdenac

Heel even naar de promotie ging het met de stemming onder het nac publiek weer de goede kant op, nu is de voorbereiding nog niet eens begonnen en begint het gezeik op bsr al weer. Laat toch maar zien dat we als publiek steeds verder aan het afzakken zijn

7   3  
Karbonkel

Ik vind niet dat we Karelse weg moeten sturen op basis van het Top Oss incident.
Waar het om gaat is hoe hij totaal over het seizoen heeft gepresteerd. Hoe heeft de selectie zijn aanwezigheid ervaren en is er voldoende draagvlak om door te gaan?
Ik denk dat het vergif er inmiddels wel uit is.

8   3  
Belgische Naccer

Karelse mag blijven van mij hoor.

Na zijn woede-uitbarsting is er bij NAC iets ontstaan dat we nog niet eerder gezien hadden dit seizoen...
Namelijk passie, noad, inzet, vuur...alles waar we voor naar het stadion komen!!

Zoveel beter dan dat eindeloze, passieloze, bejaardenvoetbal, waar we sinds Steijn al jarenlang tegenaan zaten te kijken...

Ik praat niks goed, maar Karelse heeft wel wat in gang gezet, met zijn passionele reactie.
Misschien toeval, maar het moet toch ergens vandaan komen, die gigantische omslag dit seizoen.

2   5  
Maarten

@Karbonkel,
Ga eens eerst eens inlezen wat zijn functie is. Mijn hemel.

2   2  
Breda vooruit

Volgens transferwatch zijn de onderhandelingen tussen de Poolse spits en Seuntjens en NAC in een afrondende fase.
We wachten af.

5   5  
BREDA 1965

Karelse mijne maat mijn held altijd.......maar ja Blanco ,Kas en ,Blauwhof mag ik ook.Deze gasten hoor ik liever praten dan de meeste op deze site.Forza John Yadran Dennis en Joost....

3   0  
4Lantijntje

@WANNY
29 juni 2024, 15:41

Helemaal met jou eens...

1   0  
NAC4Ever

@BREDA VOORUIT
29 juni 2024, 17:06
Kacper Kostorz heeft bij VI (Joost Blaauwhof) aangeven dat vooral de clubs er nog uit moeten komen.

3   4  
ome cor

Hopelijk is onze hoofdtrainer content met zijn staf. Dat is het allerbelangrijkste om straks niet als excuus te hebben.

Als NAC én de spelers door willen gaan met onze Zeeuwse hork als elftalleider dan moeten supporters niet zeuren, denk ik.

Het verhaal Molhoek zal vast wel twee kanten hebben, maar dat neemt niet weg dat NAC dit soort dingen vaker minder netjes afhandelt.

Nu de staf (eindelijk) compleet is wordt het tijd voor de selectie.

2   1  
NAC4Ever

@BREDA VOORUIT
29 juni 2024, 17:06
Op transferwatch lees ik juist dat er bij Seuntjens een verschil tussen vraag en aanbod is, mar dat de transfer nog niet is afgeketst.
https://transferwatch.nl/artikelen/nac-breda-concreet-voor-kacper-kostorz

6   2  
BREDA 1965

aub geen seuntjes...

1   0  
Dunsloopkogel

@breda

Die gaat niet komen net als vaessen vraagt hij een ton meer aan salaris dan plafond nac

2   5  
IBIO

Karelse zijn gedrag valt nooit goed te praten.
Zo iemand hoort ontslagen te worden

0   0  
NAC4Ever

@DUNSLOOPKOGEL
29 juni 2024, 19:25

Bron?

3   0  
Ronneke

Seuntjes komt niet, NAC heeft te veel geboden

3   1  
NAC4Ever

@RONNEKE
Te veel?

2   0  
De paarse heide

Schijnt behoorlijk wat jongens succesvol naar het eerste van STVV te hebben gebracht. Gooide meermaals hoge ogen in België, zo was er ook belangstelling van de kersverse kampioen Club Brugge. Zeer zeker welkom bij de Parel!

Laad alle berichten na dit bericht in