Wij gaan niet opzij

Terugkeer Bayram nu niet aan de orde

Das Phantom

De pret van het fantaseren was van korte duur, want het gerucht dat Ömer Bayram terug zou keren naar Breda lijkt uit een Turkse journalistenduim gezogen. De speler ontkent in een reactie aan deze site dat een terugkeer dichtbij is.

Waarschijnlijk is het verhaal ontstaan door een interview van BN DeStem met Alex Schalk, die aangaf te dromen van een terugkeer in Breda samen met zijn vrienden Nemanja Gudelj en Bayram. Wie dat door Google Translate haalt kan al snel denken dat er iets speelt.

Omdat Bayram nu nog onder contract staat en NAC de middelen niet heeft een dergelijk bedrag op te hoesten, lijkt een terugkeer nu dus onhaalbaar. Wel geeft hij nogmaals aan zeker open te staan voor een terugkeer bij NAC, de club waar hij zijn loopbaan begon.

De speler van Galatasaray schuift snel een keer aan bij Een Tikkie naar het Zuiden, de BSR-podcast, waar we hem alles kunnen vragen over zijn loopbaan en een eventuele terugkeer bij NAC. 

Bron:
B-Side Rats
16 Reacties
153   1  
Stecura

Chapeau hoe snel jullie opvolging geven aan dit 'gerucht' en hem ook nog weten te strikken voor de podcast!

153   1  
Stecura

Chapeau hoe snel jullie opvolging geven aan dit 'gerucht' en hem ook nog weten te strikken voor de podcast!

34   6  
Mo

Kan er op het parkeerterrein geen groot videoscherm geplaatst worden tijdens wedstrijden, zodat ook daar coronoproof naar wedstrijden gekeken kan worden?

26   1  
Pietjebel

Nog maar f5
Tot de nieuwe speler dr is

19   3  
Plastieke annemieke

Pietje bel.

Ik denk dat het tevergeefs is.

Ziet er naar uit dat het om rutten ging

Stem kon alleen weer niet wachten

8   3  
WS

Elke wedstrijd op groot scherm op f5 lijkt me inderdaad een mooi idee voor de mensen die naast een kaart grijpen. Stoelen kunnen makkelijk op 1.5 meter en misschien dat NHG een deel van de kosten daarvoor op zich wil nemen, aangezien er dan flink wat bier extra genuttigd kan worden.

13   7  
Bart

Maak evt op p5 een auto parking met scherm. Weet je zeker dat mensen afstand houden en dan via een radiofrequentie commentaar te horen. Ook het getoeter in t stadion zal dan te horen zijn

17   1  
NL10

Jammer, dan maar niet tüteren vanavond..

4   2  
nac bredaa

volgend jaar loopt hij uit op zn contract en is hij 28, misschien dan samen met schalk, als gudelji al terugkomt is het pas als hij uitloopt op zn contract bij sevilla

6   3  
Dun Diëe

Stap 1: strik Bayram voor een podcast. Stap 2: Bayram strikt zijn veters. Stap 3: Bayram loopt als NAC speler weer het veld op.

Was een mooi stappenplan geweest. Wie weet over een jaar of 2...

1   5  
petros

Scherm plaatsen op parkeerterrein...met tape vakken aangeven en zelf een (camping)stoeltje meebrengen, bespaart veel kosten.

3   4  
Sanseveria

Wat iedereen al verwachtte: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat ook vaak. ?

Iets anders: ik hoor af en toe van mensen dat ze overwegen hun 1912 kaart over te dragen. Speelt dit bij iemand concreet? Iemand in onze vriendengroep zou er erg blij mee zijn. Gaat met gesloten beurs als je in termijnen betaalt (dus geen handel waarvan ik begrijp dat BSR die niet wil/mag faciliteren) bgroot75@hotmail.com

10   2  
geelzwartwit

@petros. Een parkeerplaats heeft meestal al vakken. Parkeervakken heten die.
Scheelt je tape en nog meer kosten (en man uren). Parkeervakken nummeren en met max 4 personen per vak inschrijven. Betaal je symbolisch 5 euro per vak en hup gaan.

3   0  
Maarten

Pfff, komkommertijd.

9   3  
Anoniem

Wanneer wordt die nieuwe speler gepresenteerd?

3   4  
NAC Vooruit!

Hoorde in de Turkse media dat Mats Seuntjes terug komt naar NAC...

2   2  
Falco

Hoezo denken jullie aan sowieso aan al die "grote" namen. Denk je nou serieus dat iemand die enige waarden heeft, voor onze puinhoop zou kiezen. Maurice Steijn wordt al weer de hemel in geprezen, maar hij moet alles nog maar laten zien. Ook Manders moet nog lang de kans krijgen. Zorg nou maar dat je verwachtingen laag zijn, dan krijgt de club veel meer positiviteit. Goede spelers gaan niet komen en Rutten is op dit moment de top die we kunnen halen. Bouw gewoon met rust aan een degelijke clubstructuur en probeer langzaam uit dit dal te klimmen. Accepteer dus dat het de komende drie jaar niet goed gaat zijn

Laad alle berichten na dit bericht in