Wij gaan niet opzij

Thom Haye kraakt mentaliteit van medespelers

Gerrit

Het was voor Thom Haye en iedereen dat NAC lief heeft een week om heel snel te vergeten. Tegen Jong Ajax werd het 6-3 en thuis verloren we met 1-2. In Amsterdam vond Haye dat hij zelf niet goed speelde. Hij kwam er veel minder goed doorheen en kon daardoor ook niet zijn ploeg op sleeptouw nemen. Tegen FC Emmen vond hij dat hij wel een goeie wedstrijd speelde, maar dat zijn medespelers hun taken niet serieus genoeg namen.

,,We probeerden druk te zetten, maar missen het moment.” Aldus Haye na afloop van de wedstrijd. ,,Dan is het noodzaak dat de verdediging de aanval ophoudt. Ik denk dat als je aan de binnenkant dekt, je de pass naar de buitenkant kan dwingen. Dan moet Emmen minstens drie handelingen meer verrichten om überhaupt bij onze goal te komen.” Het is iets waar Haye zich enorm aan stoort. Meteen na de wedstrijd ging hij voor de groep staan en sprak hij iedereen toe in de kleedkamer. Haye vond dat het na zeven wedstrijden niet genoeg lijkt te leven in de ploeg. Het ontbreken van scherpte bij één of twee momenten in de wedstrijd is wat zijn ploeg uiteindelijk de das om doet.

Haye ziet zelf na de 0-1 dat zijn ploeg iets nodig heeft en besluit het op een lopen te zetten. Met een fraaie actie versiert hij de vrije trap waaruit de 1-1 komt en wordt hij massaal door het publiek toegezongen. ,,Het is mooi dat het publiek het oppakt. Maar ik vind dat de tijd is gekomen dat spelers gaan beseffen dat het uit zichzelf moet komen. Ik wil het liefst iedereen helpen en me overal laten gelden, maar ik kan niet overal op het veld zijn. Gas erop. Er tegenaan kletsen. Als team een signaal geven dat we strijden. Dat mis ik soms.”

Voor Haye is die verantwoordelijkheid soms ook te groot. In een vol stadion moet hij flink schreeuwen om andere jongens in het veld te kunnen bereiken. Zoiets kost hem veel energie en uiteindelijk levert het weinig op. Dat hij nu dan ook bijna onderaan staat is iets dat hem pijn doet. Hij vindt het daarbij niet alleen voor hemzelf 'gewoon kut' maar ook voor andere ervaren jongens als Olij en Seuntjens.

Het niet kunnen winnen van wedstrijden steekt Haye, maar verliezen nog veel meer. Hij vindt echter niet dat het ligt aan de trainingen an sich. Er wordt inmiddels goed getraind en de intensiteit ligt zeker hoog. Toch ziet hij wel mogelijkheden om daar te verbeteren: ,,We moeten harder zijn op de training. Meer uitlokken. Viezer zijn. De groep is goed en de sfeer ook, maar het moet allemaal maar eens wat minder gezellig worden.” 

Bron:
B-Side Rats, BN De Stem
Vorig bericht
Man of the Match: NAC - FC Emmen (1-2) 161 reacties
Volgend bericht
Topscorer Seuntjens gehavend na NAC - Emmen 48 reacties
Terug naar overzicht
79 Reacties
137    
Beest

Helemaal gelijk haye.

Laten we aub heel snel mashart weg doen. Die kan echt absoluut niet mee in het betaalde voetbal.

Je ziet ook duidelijk dat Haye het hier over Mashart heeft. De Rotterdam die standaart in slaap valt onderweg naar de training.

De speler die " gezeik " op zijn snap had gezet toen supporters een spandoek in Zundert hadden opgehangen. Opzouten met die gast

-9    
De generaal

Amateurtjes!

9    
Beest

Standaard ,het is nog vroeg ;)

-33    
Mick j

Die Mashart zijn naam laten veranderen
In Mishart .

22    
Patje

zo is dat thom!!
soms lijkt of ze willen gaan feesten, maar dat moet je doen na een gewonnen wed en die kans was het vrijdag ook. hij heefr ook gelijk dat de backs aan de binnenkant moeten verdedigen., dan maak de tegenstanders veel meer meters. op naar eimdhoven

32    
Fred1

Zoals ik eerder zei, benoem de dingen, draai er niet omheen en ontzie niemand met kritiek.
We zien tijdens de wedstrijd allemaal wel wie de verzakers zijn en wie degenen zijn die niet mee kunnen of mee willen daar hoeft niemand geheimzinnig over te doen.
Elke vorm van lichte kritiek wordt meteen verpakt in zalvende woorden om de scherpe kanten er af te halen.
Het is niet goed, er lopen recidivisten rond en als je na een uur volkomen kapot bent zonder dat je enige positieve stempel op het spel hebt gedrukt dan heb je gewoon niet goed getraind of je loopt als een kip zonder kop.
Aan een dood paard moet je niet blijven trekken en er stonden vrijdag een stuk of 6 van die dode paarden in de basis.
Daar moet je geen energie meer insteken die hebben een slechte invloed op de rest en op het spel en zéker op de sfeer, dus op een zijspoor er mee.
Er moet een keer bezinning komen!!
Iemand moet het lef hebben, denk dat Edwin iets meer naar Lurling moet luisteren.

10    
Avro

En terecht 👍

-51    
ome cor

Tegen Ajax is het: ik speelde zelf ook niet goed dus...daar praten we niet meer over.

Maar tegen Emmen was ik wel goed en dus moet de rest ook maar goed zijn godnondeju.

Kritiek moet je binnen de groep houden en we hoeven Haye nu niet weg te zetten als held omdat hij z'n mond open trekt.
De trainer is nog altijd de baas, toch ?
Dit is weer typisch een gevalletje stemming maken.

50    
Ivo

Mashart speelt inderdaad slecht, maar wat is er aan de hand met Michael Maria? Het is half september en hij zit nog steeds niet in de wedstrijdselectie.Is hij nog steeds niet fit of zwaar geblesseerd?

49    
Bredafun

Om nu alleen de naam Mashart te noemen die slecht speelt is niet Okay. De meeste spelen bar slecht. ‘Ligeon, rosler, velanas, malone, bilate, en als minste speler Antonia, wat speelt die als n pak pudding!
Moeilijk dus om n sterk team te maken met deze figuren!

8    
Jeroen Remie

@Ivo: dat vraag ik me al weken af. Degenen die Mashart geen nieuw contract gaven hebben het goed gezien. Dat ie daarna alsnog mocht verlengen is een flater van jewelste gebleken.

16    
Pao

Heeft helemaal gelijk spelen als mietjes klap er eens in laat zien wie de baas is veel te lief allemaal kom op!!

-64    
Tilburgggggggg

Dat jullie Tom Haye als een goede speler zien zegt genoeg over hoe ver jullie afgegleden zijn.

Nac is wel echt heel erg zwak , ik vraag me echt af of de derby ooit nog komt op het hoogste niveau.

Succes!

9    
Geelzwartwit

Vooral in de kkd gaat het om de over mijn lijk mentaliteit. De clubs die meer geld te besteden hebben maken dan met 3 a 4 spelers het verschil.
Kleinere clubs hebben die 3 spelers niet vanwege minder budget.

Die spelers heeft NAC al wel met Olij en Haye en Seuntjens. De rest moet zich het snot voor de ogen trainen en werken.

Is leuk als die 3 ook in de media steeds de kar trekken maar de rest moet zich gewoon eens volle bak geven.

Ook met deze selectie. Kom op zeg. Andere teams hebben hetzelfde rondlopen of minder maar die hebben geen duurdere 3

45    
henk

Mashart speelde niet best. Maar het is wel zeldzaam infantiel om te denken dat alles is opgelost als hij is vervangen. Er waren er nog minstens 7 die hun taken niet nakwamen. Hiervan waren er 5 die niet fit genoeg zijn. En dat is beide triest omdat dat dingen zijn die iedere voetballer standaard voor elkaar kan hebben. Dat heeft niks met talent te maken.

35    
N1912

“Haye kraakt mentaliteit van medespelers”

Kom op man BSR, doe nou alsjeblieft niet mee met al dat paniekzaaien. Als iets slecht is, is het slecht en mag dat zeker benoemd worden. Maar met zo’n kop boven het artikel doen jullie net alsof Haye zegt dat er allemaal lamlullen in het elftal staan die maar een beetje uit hun neus vreten tijdens de wedstrijd. Terwijl het allemaal goedwillende gasten zijn die niks liever willen dan dat het voortvarend met de club gaat.

Die momenten dat het misgaat in een wedstrijd hebben meer met voetbalintelligentie te maken dan met een gebrek aan interesse of vechtlust. Nu doen alsof Haye de complete mentaliteit afkraakt is stemmingmakerij en zorgt alleen maar voor onnodige onrust.

19    
Nonkel Frans

Houd eens op om steeds op 1 zwakke speler te mikken en zeker waar het nog niet rijpe en onzekere jeugd betreft. Laat de trainers hen eerst even opvangen.
De verontwaardiging kan zich dan beter richten op de zgn oudere ervaren zwaargewichten die tegen een hoop geld niks leveren, fouten maken en duidelijke kansen dom missen.

44    
N1912

En die supporters die er geen genoegen mee nemen om te schrijven dat iemand slecht speelt maar het nodig vinden om deze spelers compleet af te branden, tot op het bot toe af te maken, schaam jullie kapot. Op gebied van support is onderaan in de KKD precies jullie niveau.

Je zou maar als een Azzagari of een Mashart of vorig seizoen een Mounir deze site bezoeken om vervolgens te zien dat je compleet wordt afgemaakt door een groep zwakbegaafden die door moeten gaan voor je eigen supporters. Beschamend en gênant.

-1    
Ernie

Zo is het N1912!

3    
Bertus

Ome Cor niet zeiken man.
Probeer eens iets zinnigs te zeggen.
Het is altijd alleen maar te doen om iets anders dan anderen te zeggen.
Aan mensen met jouw ideeën gaat de club kapot.

-9    
Kipiani

Nu gaat de Stem Thom naar de mond praten en is hun lievelingtje rijp voor de amateurs van Barendrecht 2.
Bahh.

-26    
Johnny1912

Zonder Haye is NAC het niveau SAB.

Met een trainer van een nog lager niveau!! Wat een koekenbakker die De Graaf!

-30    
Sjakkie

Hoe slecht zijn jullie om hierin mee te gaan!!!

Dat haye zijn eigen zo uit in de media, viezerik!!!
Ik zou het wel als ik mashart was, eerste de beste training al zijn vingers uit de kom.

7    
Owen

Ik vind Haye echt fascinerend qua inzicht, mentaliteit en vooral als persoon. Ik zou hem echt graag als trainer van NAC zien na zijn profcarrière.

5    
Nacfire

Dat er iets moet gebeuren is.duidelijk. Voor de rest, zwijg ik maar. kop op NAC.

36    
Adnac

Ton Lokhoff kondigde vanmorgen bij ESPN zijn terugkeer aan, zodra Manders vertrekt. Hopelijk duurt dat niet lang meer.

19    
NAC4Ever

@SJAKKIE
Wat wil je dan horen?
De gebruikelijke teksten als 'We werken hard' en 'Het komt goed'.
Natuurlijk zijn er grenzen. Maar ik vind dat hij daar binnen blijft.

Ik ben blij dat hij zijn mond open doet. Schud de boel maar wakker.

-3    
Belgische Naccer

Grappig die reactie van die tilburger..
Haye zou ook met gemakt bij WIllem 2 de beste van het veld zijn.

Laten we niet vergeten dat jullie vorig jaar met angst en beven erin gebleven en nu winnen ze fortuinlijk een paar potjes en meteen een grote bek

Die Derby komt zeker terug. Maar de kans dat dat in de KKD is, is groter dan andersom momenteel.

Voor NAC is het wachten op geld. Tot die tijd is het wat het is. De "versterkingen" zijn helaas geen versterkingen gebleken. Ligeon en Antonia, voegen niets toe. Hetzelfde als Malone, Maria en Bilate, die ook niets toevoegden vorig jaar, ten op zichte van de spaanse toppers die we hadden en Sydney.

Zolang er geen spelers aangetrokken worden die het verschil kunnen maken (zoals Haye) zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben. En dan komt het op wedstrijdmentaliteit en strijd aan. Daar is nog steeds heel veel te winnen en te halen voor dit team.

-4    
ome cor

@ADNAC
Ik denk dat het aan de nieuwe eigenaar ligt of Lokhoff terug mag komen of niet.

Hij is in Breda opgegroeid, speelde voor NAC en houdt van de club. Verder zie ik geen enkel punt waarom Lokhoff een ideale TD zou zijn.
En duimpjes naar beneden mogen hoor, mannen......
Maar toen Lokhoff trainer werd zag ook iedereen dé ultieme kandidaat komen en even hard werd er later om z'n vertrek geroepen. Ik voorspel hier en nu dat het met TD Lokhoff ook zo gaat.

Zet Lokhoff, met alle respect voor de man, bij Beek Vooruit in een functie en hij is goud voor de club, maar bij NAC gaat hij niet de gedroomde verlosser zijn. Mark my words.

8    
NAC4Ever

@TILBURG
Of zegt het iets over hoe hij na zijn vertrek bij jullie is gegroeid?

3    
DunErwt

"beste supporters van Nederland" hahahaha in goede tijden jah anders huilen zeiken als een ajaxied. En over andere NAC supporters roeptoeteren dat ze negatief zijn, KARMA!

7    
Rob

Aldus Thom die altijd zijn man laat lopen… bovengemiddeld in balbezit maar verdedigend kwetsbaar tegen lopende middenvelders.

Kijk nog maar eens goed naar de wedstrijden en je begrijpt wat ik bedoel. Omdat Thom zelf slecht verdedigd speelt hij bij ons en niet in de eredivisie.

4    
Semsi

Ton Lokhoff zou de perfecte kandidaat zijn voor de RVC, voetbaltechnische zaken.
Je kunt dan alsnog gebruik maken van zijn netwerk.

0    
Atleet

Das praat Rob, je hebt helemaal gelijk

7    
Ivo

Haye is aan zijn laatste maanden in Breda bezig. Je ziet zijn frustratie gewoon op het veld. Ze begrijpen het niet, ze kunnen niet beter. Dit is zonde van zijn tijd. In de winterstop gaat hij naar een rechter rijtje eredivisie club. Deze jongen kan veel beter.

-4    
Sjakkie

@nac4ever

Niet in de media punt

7    
Cool hand

Volstrekt logisch. Stelletje koorknapen. Liever een duel uit de weg gaan dan een overtreding maken. Daar ga je het niet mee redden. Op geen enkel niveau.

13    
Nachoreca1

Tilburg heeft nog gelijk ook...
Wat zijn de afgegleden....oei oei...
Geen woorden voor wat ik vrijdag heb gezien...en ben toch wat gewend na 35 jaar...

7    
D'n Klaagmuur

@Ome Cor: Hahaha mark my words? Zullen we alle domme uitspraken van je van de afgelopen jaren eens even op een rijtje zetten die nog niet een beetje uitgekomen zijn? Je hebt zelf in je leven nooit een bal geraakt, hebt tactisch en technisch nul komma nul verstand van voetbal en dan zou jij wel even weten dat Lokhoff compleet ongeschikt is als TD door te stellen dat hij destijds als trainer dé ideale man voor NAC was? Vraag me af of je in die tijd überhaupt op de tribune hebt gezeten, want Lokhoff stond als trainer compleet in de kinderschoenen, had totaal geen ervaring, NAC was zijn eerste club dus er was helemaal niemand die destijds zei dat hij dé man was. Hij was en is een clubman, dat is iets totaal anders.

We zijn inmiddels 16 jaar verder en Ton heeft bakken aan ervaring. Maar dat is misschien jouw probleem, jij loopt volgens mij in je hoofd altijd een jaar of 16 achter op de realiteit. Zoek een hobby, een goede psycholoog of een leuke aanleunwoning, maar misschien wordt het eens tijd om je dagelijkse nonsens hier te stoppen, het begint namelijk een beetje zielig te worden.

9    
H.V.M.

Haye zal een roepende in een gort droge woestijn blijven.
Haye, Seuntjes en in iets mindere mate Olij zijn voor dit huidige NAC prima spelers.
Je moet er niet aan denken dat je deze drie, om wat voor reden dan ook, een aantal wedstrijden zou moeten missen.
Het overgrote deel van de complete selectie is zelfs niet eens van KKD niveau.
Kortom, we komen veel kwaliteit te kort om een serieuze rol van betekenis te kunnen spelen in notabene een divisie die meer met keukens heeft dan met voetbal.

Probleem is dat we voorlopig binnen alles wat NAC is, geen enkele verandering hoeven te verwachten.
Pas na een gedegen overname, mogen we hopen op verbetering.

Met deze huidige selectie zijn de Play-Offs het hoogst haalbare en zelfs dat zal nog een loodzwaar karwei gaan worden.
Er zijn zoals de NAC vlag er nu bij hangt te weinig lichtpuntjes om optimistisch te zijn voor dit seizoen.


3    
Tip

Ik ben blij dat er veel zo genuanceerd reageren. En ieder zijn mening. Zo ontstaat een waardige en nuttige discussie. Zoals bijna altijd ligt m.i. de waarheid in het midden.

Uiteraard mag Thom die kritiek leveren, is goed zelfs, maar wat ome Cor zegt, dat doe je intern en niet zo.
Mijn mening is verder dat we met name voor de jonge spelers een veel te moeilijk spelletje spelen. En nu worden ze ook nog in de media afgemaakt. Dat trekken ze nog niet. NAC heeft er de kwaliteit niet voor om heel aanvallend te spelen met deze selectie.
Kijk nu eens naar de stand in de keuken , iets moet er in de tactiek toch niet kloppen?

Begin tegen Eindhoven de tent achter dicht te houden en compacter te spelen. Daar heeft NAC beslist de spelers voor. En wat Haye zegt over vies spelen klopt als een bus. Harder spelen.
Hou je de tent dicht en Seun of Bilate ,of wie dan ook van NAC , schuiven er 1 binnen dan vertrek je lachend met drie punten in de tas. Dan tank je zelfvertrouwen en dat is vooral ook voor de jeugd belangrijk. Tegen Emmen kom je direct met 0-1 achter omdat NAC oerlomp begint. En dan weet je dit wordt moeilijk. Haye speelt inderdaad goed maar loopt wel teveel met de bal.

-8    
Arie

Dan moet je er vooral van die flapdoetjes als Ligeon en Antonia bij halen. Malone weer in de basis, nog zo'n ruggengraatloos zachtgekookt ei.
De jeugd is eruit en we halen nog minder punten. Haal nog wat van die "ervaren" losers, dan komen we er nooit.

De club moet verkocht worden en de bezem erdoor.

-12    
Tip

Betreffende Ton terug naar NAC, prima maar wel als lid van de RvC. Niet als TD astemblieft. Ton als TD is pure emotie en heeft niks met rationeel denken te maken vind ik.
Dit moeten we echter allemaal overlaten aan de nieuwe eigenaar. Komt er een autoriteit met geld en inzicht dan is NAC er snel weer bovenop met wat gerichte investeringen.
Maar respect voor ieders mening.

-19    
Ernie

NAC gaat de komende wedstrijden niet veel punten meer pakken. Het vertrouwen binnen de ploeg is gezakt tot nul.
Met kerst kunnen we de conclusie trekken dat Steijn het nog niet zo slecht heeft gedaan. Zonder corona waren we afgelopen seizoen fluitend 2e geworden. De meeste willen dit niet horen, maar is wel de realiteit!

8    
Henri

Zet Ton Lokhoff in dezelfde rol als hij de laatste jaren bij Wolfsburg had en laat hem scouten. Dan kan Ton op en rondom het veld staan, voelt hij zich senang. Hij hoeft niet regelmatig met de pers te communiceren en zich te verantwoorden. Laat dat maar aan een organisator met voetbalachtergrond over die in staat is beleid te maken en op een communicatief sterke manier naar buiten uit te dragen.

15    
Breda1976

Toen Antonia kwam zei ik al meteen, totale miskoop. Pure broodvoetballer. Antonia is dr grootste mismatch met NAC DNA wat je maar kunt maken. Maar nee, op de banken, hosanna, want Antonia kiest uiteindelijk toch voor ons. Moet je nu eens zien. Nog slechter dan ik dacht.

Mashart is voor mij een raadsel. Hoe kan die jongen ooit profvoetballer zijn geworden. Dat is gewoon hoofdklasse materiaal, serieus. Die doet alles fout wat je in de basis al leert bij een beetje serieuze hoofdklasser. Hij staat ALTIJD aan de verkeerde kant. Altijd, geen uitzondering. Hij lijkt het haast expres te doen. Hij kan geen bal over 10 meter naar iemand met hetzelfde kleur shirt spelen en als hij uitverdedigt is dat altijd dwars door het midden of hij jankt 'm gewoon meteen over de zijlijn. Bizar dat zo iemand daadwerkelijk geld kan verdienen met voetbal.

12    
Henri

Ik ga Antonia nog niet beoordelen. Hij heeft een tijd niet gespeeld. Dat was aan de manier waarop hij de 100% kans verknalde wel te zien. Als je naar zijn carrière kijkt zie je dat het een typische KKD speler. Wat me wel opvalt dat hij op een negatieve wijze afscheid heeft genomen bij SC Cambuur en dat hij vrijdag wat apart egocentrisch gedrag vertoonde. Meestal niet goed voor groepsprocessen. Ik vind het ook een flater dat een EdeG verklaart geen tijd te hebben gehad voor een persoonlijk gesprek onder vier ogen met Antonia. Dat moest telefonisch. Laat me niet lachen zeg. Al moet het midden in de nacht plaatsvinden maar zo'n gesprek moet plaatsvinden. Maar de leidinggevenden vinden waarschijnlijk dat er nog niet genoeg mismatchen zijn geweest de laatste jaren. Verder vind ik het teleurstellend dat Antonia aangeeft niet graag te trainen terwijl NAC juist zeker met opkomende jeugd veel moet trainen. Maar ja, de hoofdcoach beslist in samenspraak met het TH.

24    
Henkie

Antonia heeft 2 potjes meegedaan en men schrijft hem hier al weer af.

Slechtste supporters van Nederland.

-1    
Andre Vermeulen

Volgens een aantal wil/gaat Haye in de winterstop weg.Welke club legt minimaal 7 ton op tafel? Inderdaad geen enkele club . Hij zal wel een aantal keer afwezig zijn want die loopt binnenkort tegen een paar rode kaarten aan

8    
Eekhoorn

Leuk dit maar heeft vooral met kwaliteit en voetbalintelligentie te maken. Dit is het met deze selectie, middenmoot keukendivisie. Je vraagt je wel af waarom Haye hier tussen loopt, een paar nivo’s te laag voor hem en dan krijg je frustratie. Zal niet de laatste keer zijn.

19    
NAC4Ever

@SJAKKIE
Als spelers niet eerlijk mogen zeggen wat ze vinden, wat hebben interviews dan nog voor zin?

Het is niet zo dat Haye ieder individu afbrand of zoiets.

-2    
Nero

Leg mashart dan is uit wat een duel aangaan betekent

-3    
Nonkel Frans

Back off Nero. Kappen met deze jonge gasten de les te lezen. Wie ben jij eigenlijk: Mr van Gaal himself? Of Virgil van Dijk?
Nou dan? .

-7    
Sjakkie

Klopt nac4ever maar hij zegt het wel in media…. Geef een normaal net interview en nooit zeiken op je medespelers.

Heb jarenlang m’n centjes verdient bij een professionele wielerploeg maar als iemand z’n werk niet goed deed, bv een slechte leadout dan ging de sprinter dit toch ook niet in de media roepen.

En nu toch zeker niet… er is al zoveel onrust binnen de club en wat doet Haye gooit nog wat meer olie op het vuur

5    
CORNE

Goed gezegt THOM.

7    
Ernie

Rai Vloet, Mats Seuntjens, Muhren, Ell Allouchi. Allemaal uitgekotst hier.

-4    
Sjakkie

Haha geef de duimpjes maar omlaag!!!

De meeste hier zijn net als die psv supporters op tv, te dik zelf nog nooit iets gepresteerd.

Jullie hebben het over amateurisme bij ons clubke maar de meeste hier zijn zelf amateurs

1    
The Cosmic Gate

Kun je nagaan hoe hij zich echt zal voelen ! Een stel klunzen om hem heen die staan te slapen . Begin soort van medelijden te krijgen met hem, al heb ik dat met ons als supporter net iets meer

-1    
The Cosmic Gate

Tom heeft volkomen gelijk ! Maar die moet zich toch kapot geschrokken zijn over de mentaliteit en kwaliteit van zijn medespelers !! Wat een enorm verschil. Om man en paard te noemen: Mashart staat continu te slapen en dekt ??? De inzet en echte wil om te willen zit er gewoon niet diep genoeg in ! Heb geen moment het idee gehad dat de gelijkmaker er aan zat te komen, laat staan dat ze gingen winnen. Zo'n Emmen is veel simpeler en geslepen dat die mannetjes van NAC . Die moeten toch een heerlijke relaxte avond gehad hebben. Het gaat echt niet zo goed mensen , en als er niet snel wat gas veranderen.....
Laten we helaas eerlijk zijn, in de winterstop is Haye echt weg, en kan hem compleet geen ongelijk geven. Dan blijft er helemaal een puinhoop over. Want meneer "rustig aan" Malone is dan de meest ervaren man ....nouuuu dan is het voor mij echt over en uit


#HUPNAC

7    
Willem 4,5

Zag net Vloet mooi scoren, fijn dat ie niet
meer bij NAC speelt, net zoals El A., ook zo,n prutser, toch, of toch niet?

-2    
Pannelap

Wie denkt dat NAC dit seizoen in de top van het linkerrijtje eindigt, moet zichzelf laten nakijken......

Kom op zeg, iedereen ziet dat dit seizoen - door de zoveelste bestuurlijk wanordelijkheden - een overbruggingsjaar is. Dan moet je vooral gaan zitten zeiken over die jonge gasten en de trainer.

Nee, het niveau van de gemiddelde NAC supporter is echt niet meer om trots op te zijn. Stel azijndrinkers, NOAD godverdomme!!!!

-7    
Adriaan

Olij Seuntjes en Haye in n soort spelersraad die de trainer adviseert......

-10    
Lamington

Ik ben het eens met Ome Cor eens..

16    
Fritske d'n Olifant

Wat mij opviel afgelopen vrijdag: Mashart maakt een behoorlijke inschattingsfout bij de 1-0 en had daarna nog een knullig moment. Vervolgens wordt hij door geen enkele speler meer aangespeeld. Haye krijgt de bal en het eerste wat hij doet is Mashart diep sturen. Om hem weer wat vertrouwen te geven. Daaruit blijkt voor mij al dat Haye niet alleen een uitstekende voetballer is maar ook een teamplayer en een leider op het veld. Zo iemand mag van mij wel dit soort teksten bezigen. Afspraken nakomen wat tegen Ajax ook al het probleem. Dan kunnen we allemaal wel naar jonkies als Mashart en VaNACker wijzen maar die pass van Vlak waaruit dat eerste doelpunt viel had nooit verstuurd mogen worden. Zeeën van tijd en ruimte had hij. Zelfde geval met VaNACker. Er stonden 3 gasten van Emmen om dat manneke heen. Waar was de rest dan? Ik hoop echt dat ze nu het licht zien, dat prestaties alleen komen als er ook keihard voor gewerkt wordt en als een team wordt geopereerd, zodat er komende week uit een ander vaatje getapt gaat worden.

-1    
Scheppioni

Twee Hayes meer was zeer gewenst geweest, enne Thom zeg ook even tegen de trainer dat de beste 11 opstellen ook een kwaliteit is !!!
Op naar een omslag, zowel op het veld als in het beleid ..... er moet gauw duidelijkheid komen ! HUP NAC !!

-5    
kees bouw

keuken kamp 1divie kunnen die amateurs niet mee mischien 2 divisie dat het dan wel lukt

-4    
NAC FCK 013

Gewoon terug gaan naar de basis, hoe vroeger de B-Side was.
Kleiner dan die van nu...
Ga naar een plek aan de lange zijde zodat die klote studentjes achter het doel blijven hangen....
Makkelijk zat..
Vak G hoort bij het uitvak net zoals toen.
en de B-Side gewoon aan de lange zijden!
Heb je altijd een echte 12e man !

2    
Cees-2

In de statuten van de club behoort ook een soort van wegwijzer te zijn betreft bepaalde uitspraken in de “publiciteit”. Haye moet op basis van “deze” gedane uitspraken in de publiciteit gestraft worden. Dit, zeker dit, had intern moeten blijven. Of hij heeft dit bewust gedaan, om? B-Side Rats moet zich eens serieus achter de oren krabben met de door hun “zelf” verzonnen aanhef boven dit artikel. Ik wil niets suggereren, maar het geeft wel stof tot denken.

1    
Gert

Kestens en Antonia op de flanken seuntjes spits velanas 10 Haye en Malone CDM vanacker links back ligeon rechts back en marijnisen en bakker centraal

Denk dat we zo ver komen want als je kestens en Antonia diep laat lopen heeft seuntjes de tijd om in de 16 te komen en dan heb je nog een velanas die mee kan rennen in de 16 en Haye en Malone kunnen de bal opvangen of tegen verdedigen

5    
J.d. BSIDE

Het typeert dat Haye de trainer moet vertellen hoe hij zijn team moet laten spelen....

-4    
Normaal

Haye begint te zweven en dat is niet goed. Zo help je het team en de club niet. Valt mij erg tegen terwijl Haye niet eens een topper is. Leuk voor KKD maar niet voor Ere. Is ook zeker geen 700K waard.

4    
Nonkel Frans

@Cees Er zou in de statuten iets moeten staan over hoe om te gaan met publiciteit?. En iets met straffen.?
Nou als je op die tour gaat weten we wel naar wie we moeten kijken. In ieder geval niet naar Haye.
Enige wat Thom zegt wordt gedeeld door iedereen: " durop nondeju" meer niet.
Haye is nog netjes, wacht maar tot Seuntjes los gaat.
En titels boven een interview verzinnen is een vak apart. Die van BNde Stem zijn vaak nog suggestiever dan deze van BSR.7    
moi

Colin Rosler 21 jaar.
Jethro Mashart 21 jaar
Milan Vanacker 20 jaar
Yassine Azzagari 20 jaar
Ayouba Kosiah 20 jaar
Pjotrs Kestens 20 jaar
Boris van Schuppen 19 jaar
Odysseas Velanas 23 Jaar

Op Azzagari na allemaal minuten gemaakt vrijdag. Met zulke jonge gasten kun je toch niet verwachten dat we fluitend promoveren. Nee dat heet bouwen aan een team voor de toekomst. En dan zijn er hier 'supporters' die het nodig vinden deze gasten persoonlijk aan te vallen. Volegns mij is voetbal een team sport dus ook het falen daarvan. Als bijvoorbeeld een Haye de pass van de 1-0 eruit haalt is er niets aan de hand. Maar ja dat is het niveau van de beste supporters van het land.

4    
Luisindepels

Beste Moi,

Opbouwen doe je in de tweede klasse. Op weg naar de hoofdklasse en misschien wel de 3de divisie. Dan bouw je aan iets moois. Deze jongens spelen in stadions waar 20.000 mensen in kunnen. Dan moet je er staan. Deze jongens hebben het opbouwen gehad toen ze 11, 12, 13 jaar waren. Opgepikt door scouts. Nu moeten ze presteren. Knallen en erover gaan. Er is geen tijd te verliezen. Jammer dat je niet uit de eerste divisie kunt degraderen. Dan zouden de oogjes wel wakker staan. En vuur spuwen. Dat halfbakken gedoe. Over sfeer en gezelligheid in Zundert. Opzouten. Een boete op een glimlach van 50 euro. Dat zou moeten! Ze moeten afzien. Afgebeuld worden. Wat nu? Wat als Eindhoven sterker blijkt? Wéér een weekje schuiven? Wéér praten? Wéér verzinnen? Mouwen omhoog! Niks naar huis. Slapen in Zundert op veldbedden. Totale afzondering. Nu of nooit. Tussenjaar, hou eens op. Als je niet uitkijkt staan er straks 5 tussen jaren te wachten. Het is dat de Bredanaar graag bier lust en trouw is. Anders zat er geen hond meer....en terecht.

-1    
Frank

Lekker Thom!

Je weet dat op de 'oudjes' na, voor wie jij je zo zielig vindt, gewoon kwaliteit tekort is.

In plaats van ze te helpen gooi je olie op het vuur en creëer je een tweedeling in de selectie en zeg je eigenlijk: het kost me teveel energie om ze te helpen, ik kies liever voor mezelf.

En dan ga je in de winterstop ergens anders kijken, bungelt NAC onderaan en bleek ook jij een waardeloos figuur die toevallig aardig kan ballen

3    
Moi

Beste Luisindepels,

Deze reactie had ik al verwacht. En ik begrijp ook wel wat je zegt.
Alleen kunnen we dat niet verwachten jonge gasten bij nac. Deze hebben nooit geleerd om met deze druk om te gaan. Daarvoor speelt de jeugd van nac een te bescheiden rol.

En als je heel eerlijk bent is het deze gasten niet aan te rekenen. Dit is het resultaat van jaren lang wanbeleid. Bij normale clubs worden zulke gasten langzaam gebracht. maar nu moeten we uit armoede met 3 of 4 van deze gasten starten en ook nog een aantal inbrengen.

4    
Frank

Oh en hoe erg ik het ook vind om te zeggen, maar Tilburg hierboven heeft wel een punt. Haye speelde daar wel bijna alles basis, onderkant eredivisie, maar toch werd zijn contract niet verlengd. Daarna niet veel meer gespeeld, op tweede niveau of weer onderkant ere. Dus heel veel beter zal hij niet geworden zijn. Om nu te denken dat hij zich bij NAC ontwikkeld heeft tot een topspeler is ook overdreven met trainers waar je niks van leert.

Misschien lijkt hij wel goed, omdat de rest zo dramatisch is, en zou je moeten streven dat zijn niveau het gemiddelde is, niet de uitschieter

3    
Nonkel Frans

Marijnissen ontbreekt in je rijtje....met potentie om als een Bels paard stevig achterin te staan.

6    
fvf6

dit commentaar dat Haye geeft zou hij niet moeten doen maar de Graaf .Als spelers onderling elkaar zo terecht wijzen krijg je geen eenheid , daarmee wil ik niet zeggen dat de oudere spelers met ervaring geen kritiek mogen hebben of jongeren aansturen maar de manier waarop klopt volgens mij niet .Ze kunnen beter bij Manders binnenstappen en hun bek open trekken , en vragen waar hij in godsnaam mee bezig is . Hij heeft zich in een positie gewrongen , waarin hij zelf alle beslissingen kan nemen , en daar niks van bakt .

Laad alle berichten na dit bericht in