Wij gaan niet opzij

'Transfer Van Hecke wordt deze week afgerond'

Raskolnikov

Als we onze collega's van De Rat mogen geloven, is de transfer van Jan Paul van Hecke naar Brighton & Hove Albion op een haar na gevild. De overgang zou deze week worden afgerond.

NAC ontvangt naar verluidt een transferbedrag van twee miljoen euro. Dit bedrag kan oplopen tot drieënhalf miljoen, mits aan bepaalde sportieve voorwaarden wordt voldaan. 

Van Hecke is naar het schijnt nog in onderhandeling met de club uit de Premier League. Het lijkt niet waarschijnlijk dat de deal afketst op zijn eisen.

Bron:
B-Side Rats, De Rat
Terug naar overzicht
77 Reacties
184   8  
D’n opletter

Mooi, beter voor JP én beter voor ons. Ik neem aan doorverkooppercentage? Kunnen we nog een keer cashen als hij over twee jaar naar Liverpool gaat.

55   5  
Leobammes

Investeren in de groep en een beetje tempo erop! Come on NAC

184   8  
D’n opletter

Mooi, beter voor JP én beter voor ons. Ik neem aan doorverkooppercentage? Kunnen we nog een keer cashen als hij over twee jaar naar Liverpool gaat.

51   5  
Blackmountain

Zou een hele mooie stap voor JP zijn en zou NAC de benodigde gelden bezorgen waarmee de broodnodige (aanvallende) versterkingen kunnen worden gehaald.

Ik heb het gevoel dat als deze deal kan worden afgerond dat dan pas het balletje echt gaat rollen binnen NAC, ik kan haast niet wachten!

19   20  
Plastieke annemieke

Zou mooi zijn voor beide partijen.

Verwacht een bedrag van 2.25 miljoen.

Aangezien we nog een negatief eigen vermogen hebben van circa 900.000 zal dit deel gereserveerd worden neem ik aan.

Nog een deel achter de hand houden voor de zekerheid maar mag toch hopen dat er rond de 6-7ton geïnvesteerd wordt in de selectie.

31   9  
Professor Pils

Mooi bericht, NAC kan het geld goed gebruiken en JP de duidelijkheid van de transfer. Mocht het doorverkoop percentage erbij zitten, dan is dit goed onderhandeld door Nac.

Nu snel schakelen en Michael Dingsdag terug in de verdediging zetten, garantie voor een kampioenselftal.

22   4  
NAC76

Voor NAC zou dit prima zijn, met dit (en toekomstig) geld kan je de selectie een kwaliteitsimpuls geven wat hard nodig is.

Voor JP hoop ik het beste maar vind ik persoonlijk de stap te groot, slechts een wedstrijd of 10 in de benen op het 2e niveau.

Succes JP!

17   1  
Bart

Mooie stap voor hem en zeker leuker dan handelswaar worden voor monaco. Hopelijk word met dit geld het makkelijker om onze spits te vinden want, anders word het heel lastig voor ons ben k bang. Met monsalve hebben we de plek van JP al ingevuld dus dat is wel goed meegenomen.

20   0  
Rechtsback

Benieuwd of, en zo ja hoeveel, er van de opbrengst geïnvesteerd mag worden in de selectie.

12   24  
toontje1964

das mooi voor hem en voor nac

kunnen ze trouwens ook met eeen snel transport de nieuwe tenue's laten komen de competitie begint over 16 dagen .
wat is dat slecht zeg dat die er nog niet zijn

26   2  
geelzwartwit

Dit zou goed nieuws zijn. Mbt het halen van spelers geeft dit NAC duidelijkheid en mogelijkheden.
Let op we gaan nog blij zijn dat NAC gewacht heeft mbt het halen van spelers. Eindelijk wordt er dan eens pas geld uitgegeven als het er ook is.
Lange adem maar wel verstandig.

30   0  
D'N Klaagmuur

Achteraf bizar toch hoe snel dit is verlopen. Heeft in totaal slechts 16 wedstrijden voor NAC gespeeld.

Hoop dat er wat verstandige dingen met het geld wordt gedaan.

22   2  
Arie

Voor NAC een topdeal, voor JanPaul valt te betwisten. Is hij echt zo goed dat deze stap hem uberhaupt tijd op het veld gaat opleveren of smeedt hij het ijzer nu het heet is en speelt hij zichzelf financieel onafhankelijk in een paar jaar PL.
De stap naar AZ was de beste geweest meen ik.

8   2  
Ernie

Voor NAC goed nieuws voor JP zelf betwijfel ik ten zeerste.
Als dit is wat hijzelf wil dan is het prima.
Dit is het geld waar men op zat te wachten. Hiermee kunnen de aanvallende versterkingen worden gehaald , zodat er iets kan worden gebouwd voor de lange termijn.

19   0  
Henri

Gezien de huidige totale situatie van NAC betreffend zowel commercieel als sportief wordt het voor de toekomst van NAC van cruciaal belang hoe dit geld besteed gaat worden. Zeker op dit moment kunnen de technisch verantwoordelijke mensen zich geen misperen veroorloven.

25   5  
Johnny1912

Het eerste goede nieuws sinds weken!

Snel een strik om doen en laten gaan. 16 profwedstrijden op het 2e niveau In een niets zeggend landje en dan zo een bedrag.

JP heeft zeker veel talent en ik hoop oprecht voor hem dat hij het ver gaat schoppen en minuten gaat maken. Hoop niet dat hij ergens komende seizoenen verhuurd gaat worden aan een Engelse 3e of 4e klasser.

Je had er ook niet aan moeten denken om hem nu niet voor dit bedrag te verkopen en dat hij dan dit jaar een terugval had gekregen en hem dan volgend jaar voor een paar ton weg had kunnen doen.

Veel succes Jp! We gaan je volgen!!

17   0  
Marti

Is een mooi bedrag , en dan kan het nog oplopen naar 3,,5 mln ,ben benieuwd naar de spotieve voorwaarden wat dat dan precies inhoud . Maar ik gun het jp van harte en hoop hem terug te zien ooit in oranje , en dat hij daar dan de winnende maakt. Jp als het allemaal doorgaat veel sucses.

10   0  
Pietjebel

Hoe snel kan het met iemand gaan
Bij de ene trainer geen kans krijgen bij de ander wel of noodgedwongen
Dat hij een goede verdediger is ziet iedereen wel wat hij in die paar wedstrijden heeft laten zien is gewoon goed
Zo zie je maar dat je een jeugdspeler de kans geeft terug betaald kan worden
Nou lopen dr bij nac noet zoveel van deze rond maar al heb je dr ieder seizoen maar 1 die geld oplevert is het als goed denk ik

Mooi stap voor JP en voor nac nu kunnen eindelijk de spelers het jawoord geven die staan te wachten op het geld van JP

13   6  
PatjeR

Als het rond komt dikke felicitatie voor JP, jammer dat ie nu al gaat, maar tegelijk geeft hij ons een mooi kado waarmee we vooral in de aanval kunnen investeren.

Zou mij niets verbazen als we alsnog Ralf Seuntjes binnenhalen, die wil zelf wel.

16   39  
Maarten

Mooi, kunnen we Runderkamp een contract aanbieden.

3   34  
Plakken en knippen

Ctrl C, CTRLV

BSR Edit:
Kritiek hebben mag, maar zou je zo vriendelijk willen zijn om onder één naam te reageren? Meerdere bijnamen (nicknames) gebruiken is namelijk reden voor een ban.

8   1  
Adriaan

En hierna snel versterking: nr 10 en twee zeer goede voorhoedespelers
En trek de buidel er voor open Sommige spelers verdienen dit ogv hun kwaliteiten

7   3  
Joepel

Prima voor NAC. Wat betreft JP zelf is dat maar de vraag. Een wedstrijd of 10-15 gespeeld voor NAC en dan zelf persé al een dergelijke stap willen maken. Een jaar extra bij NAC of iig in Nederland was een meer logische stap geweest. Compleet opgehemeld door alles en iedereen, en dan gelijk zo'n stap, zal mij benieuwen.

En nu maar hopen dat er met dat geld niet opnieuw gaten gevuld gaan worden maar gewoon kwaliteit aan de selectie toegevoegd gaat worden, want dat is nodig wil je niet weer zo'n kleurloos seizoen tegemoet gaan...

4   35  
fanneke

Is wel een laag transferbedraf. Kan best een paar miljoen meer zijn.
En een doorverkooppercentage?
Ik mag hopen dat dit deel uit maakt van de deal.

17   2  
Penders4president

Hopelijk snel doorpakken en De Rooij halen van Eindhoven. Doe er nóg een leuke buitenspeler en nr. 10 bij en we kijken weer naar de bovenste plaatsen.

11   12  
Ouwe Spionkop

Het geld (volgens Engelse media) 1,8 miljoen kunnen we zeker gebruiken.
Er zal wel een miljoen daarvan besteed moeten aan het tekort van dit jaar.
Kan je nog 8 ton besteden, wat natuurlijk eigenlijk niet veel is. Je kan er geen kampioenselftal van kopen.
Probleem is ook dat goede spelers gewoon niet inde eerste divisie willen spelen.
Verder verlies je natuurlijk ook je beste speler. We zijn dan als Verschueren ook meetelt onze 2 beste spelers kwijt. Dat is een aderlating.
Ik zie het allemaal nog niet zo positief in.

10   4  
Henkie

Ach als Verschueren één van de betere spelers was als scorende middenvelder met welgeteld een goaltje of 7, dan is het voordeel iig dat die makkelijk te vervangen is.

Zelfs Vloetje maakte er 15 in het kkd-competitietje.
Verschueren is niet eens zo heel veel beter geworden.. De tegenstand wel heel veel minder door de degradatie..

Ik heb er vertrouwen in. Geef wat spelers tekengeld met dit extra budget en dan willen ze geheid ineens wél in de kkd spelen.

19   3  
Tegel

Helaas had City geen intresse, als afscheidskado hadden ze wel 10 a 12 miljoen voor Van Hecke kunnen/mogen betalen. ?

11   0  
Rat uit Rijen

@ Oude S

Engelse Media melden een 'transferwaarde' van 1,8 miljoen POND. Dat is dus niet de daadwerkelijke prijs die wordt betaald. En bovendien is dat altijd nog meer dan 2 miljoen EURO...

8   2  
RV

Ik denk ook niet dat het de meest verstandige keuze is maar wel een betere dan naar Monaco. Op deze leeftijd de kans krijgen om naar de Premier League te gaan is natuurlijk mooi. Hard werken, gewoon proberen, centjes meepakken en maar zien waar het schip strand. Op zijn leeftijd kun je ook altijd de stap terug naar Nederland weer maken.

Blijkbaar zijn de Eredivisie clubs niet overtuigd en/of willen ze het geld er niet voor betalen. Ik vind het niet heel vreemd en moet het ook nog maar zien met van Hecke.

Wel mooi hoor voor die gozer om dan volgend jaar tegen de beste spitsen van de wereld te spelen.

De voorziene back-up (Malone) wacht ondertussen eerst álle andere mogelijkheden af en in het laatste geval als er echt niets voorbij komt dan komt hij op hangende pootjes terug of hij toch bij NAC mag komen. Het is helaas de zeer trieste situatie waarin we zitten.

8   7  
Normaal

Voor beide partijen korte termijn succes. JP wordt met deze transfer echt niet beter. Alleen rijker. En bij ons verandert het scoutingsapparaat ook niet en loop je het risico dat snel gekke buitenlandse aankopen worden gedaan. Spelers die nu wel voor het geld komen zijn ook weer zo weg.

11   34  
Johnnyboembastik

Fredje Friday is beschikbaar.
Zou een aardige spits zijn in de KKD volgens mij.
Met de centjes van Van Hecke moet dat toch haalbaar zijn zou je zeggen.

7   1  
Doordenker

Ik zie veel personen reageren dat zij de keuze van JP niet begrijpen. Ik denk dat deze personen maar kort hebben stilgestaan bij de inhoud van een deal.

1. JP transfereert naar een Premier League Club.
2. In het gerucht over Monaco werd gelijk gesproken over een huurdeel met Cercle Brugge of Utrecht. Omdat er in de geruchten tot nu toe niet is gesproken over een verhuur, wilt niet zeggen dat hij volgend jaar alsnog niet bij een ploeg in de Eredivisie, België of Championship speelt op huurbasis?

Ik ben ervan overtuigd dat hij maar al te goed weet wat hij wil en niet puur voor een overstap naar de Premier League kiest maar voor een bepaald toekomstplan. Daarnaast denk ik dat een club als Brighton spelers haalt met toekomstperspectief voor hun club en niet als handelswaar (Monaco, City, Chelsea).

Ben erg benieuwd of het doorgaat.
Met het transferbedrag kunnen wij ons in ieder geval goed versterken!

10   2  
Real Robert

We zullen dus nu gaan zien wat de werkelijke intenties zijn van de aandeelhouders.
Mag er geld besteed worden aan daadwerkelijke versterkingen of niet.
Met 2.3 miljoen transferinkomsten, aanzienlijke opleidingsvergoedingen, het aanstaande vertrek van nog enkele andere spelers, 9 ton inkomsten uit de beker, bestaat het niet, dat er rode cijfers zijn; ook niet met de ontbindingsvergoedingen.
Ik hoop in ieder geval, dat we niet geconfronteerd gaan worden met een dividend voor de aandeelhouders.

6   1  
Wanny

@ Real Robert

Is er uberhaupt ooit dividend uitgekeerd aan de aandeelhouders? Heb daar nog nooit over gehoord, dus ben er niet zo bang voor dat dit gaat gebeuren.

Ik snap de kritiek op die aandeelhouders ook best, maar vooralsnog hebben die miljoenen in de club zitten waar ze niks van terug zien. Dat geld hadden ze beter elders kunnen investeren als het ze om rendement gaat.

3   4  
Judge M.

De Rooij heeft nog een jaar contract en is voor 3 ton op te halen. Dat is wel erg hoog voor het kleine contract wat hij heeft maar dat verdient zich uiteindelijk wel weer terug, zeker als we Justin geen doorvoorkooppercentage geven. Komend jaar kunnen we dan hetzelfde doen met Valentino Vermeulen als de halve verdediging uitzwermt...

Maar veel succes gewenst JP! Make us proud!

11   11  
Harrie

Zo zie je maar, spelers die je uit je jeugdelftallen komen zorgen voor echte transferwaarde. Gekochte spelers als Verschuren of Olij zullen niet meer dan een paar ton opbrengen. Daar moet je er al snel 7 van verkopen voor je een keer het bedrag van een van Hecke of Gudelj transfer eruit haalt.

Wanneer we als supporters achter Van Hooijdonk gaan staan schiet hij er echt wel genoeg ballen in, vorig seizoen 5 in 8 bijna altijd niet volledige wedstrijden tijdens de 1e periode , en is hij de volgende die we snel kunnen verkopen aan bijvoorbeeld Vitesse en anders zeker naar Turkije.

Geef steeds enkele jeugdspelers de kans vanuit beleid en je hebt waarde op het veld. Niet eens in de 15 jaar, maar zeker eens in de 2 jaar een transfer van één miljoen of meer. Hopelijk worden de beleidsmakers eindelijk eens wakker en doen ze wat met de adviezen die Hellemons, eerst samen met Gilissen, al jaren geeft. En wij als supporters moeten deze jongens steunen en niet na een mindere wedstrijd of in hun gewenningsperiode affakkelen. Vergeet niet dat nog maar enkele maanden geleden vanuit Zundert niemand het zag zitten in Van Hecke.

7   4  
Toontje

Zou mooi zijn maar vergis je niet. Ongeveer een klein miljoen is het tekort en wordt aangezuiverd. De afkoopsommen probeert men ook buiten de nieuwe begroting te houden dan blijft er een kleine vijf ton over.
Wat heb je daarvoor???

Sommigen hebben veel te hoge verwachtingen voor JP...Liverpool over 2 jaar.....dat is echt belachelijk.
Met 10 wedstrijden in de KKD zou het al een wonder zijn als hij zich in de basis speelt/ handhaaft en dit jaar goed doorkomt, Ze vechten ook tegen degradatie en dat is iets anders dan hier. Nu krijgt hij echte aanvallers voor zich dat is andere koek.
Voor hetzelfde geld wordt het niets...alleen wij kunnen hem niet meer terugkopen.

7   1  
Chris W.M.

@ JOHNNYBOEMBASTIK

Heeft geen Europees paspoort. Moet dus minimaal 400.000 salaris verdienen. Daar kunnen we 4 top Eerste divisie spelers een jaar van betalen...

4   3  
Harrie

@Judge M, Kaj de Rooij is niet een klassieke buitenspeler zoals de pers hem omschrijft en naar mening ook niet zo goed dat het een eredivisie speler gaat worden, maar goed die zou je mits niet te duur kunnen proberen. Maar Valentino Vermeulen is echt een lachertje, dan kunnen we veel beter nieuwe trainers voor onder 11 en onder 12 nemen en de broers Wirix overnemen van Baronie. Of Bart Meijers terughalen die niemand meer wil.

Advies: geloof niet alles van een over enthousiaste tv commentator en kijk eens meerdere wedstrijden van een speler en geef je eigen mening.

4   0  
fvf6

Mooi bedrag om mee te gaan shoppen , maar wel met beleid natuurlijk.
Ik neem aan dat er nog een doorverkoop percentage is afgesproken?
Mooie transfer voor J.P. Daar in de U.K zal hij meer opvallen bij goed spel in europa dan in de ere hier

5   5  
MP

@Real Robert, en iedereen die het heeft over begrotingstekort

Grofweg hebben we dus 2.3 miljoen transferinkomsten en 9 ton inkomsten uit de beker al binnen na de transfer van JP.

Er wordt hier gespeculeerd over een tekort van 8 ton á 1 miljoen. Dat kan dus prima gedicht worden met de bekerinkomsten.

Dan heb je nog een dikke 2 miljoen over.

@ BSR kunnen jullie Manders aub interviewen over wat er met dat geld gebeurt? Vorig jaar een hoop gedoe over extra inkomsten met Eisinga, weten jullie nog? Tijd voor duidelijkheid wat mij betreft :)

PS: Het lijkt me verstandig om een deel van het transfergeld, niet uit te geven aan nieuwe spelers, maar te bewaren als buffer voor deze onzekere tijd. Maar als ik het zo afweeg, zouden we toch wel een miljoen aan spelers moeten kunnen besteden nu..

19   2  
Professor Pils

Voor de mensen die roepen dat we een spits moeten halen:

Misschien moeten we eerst buitenspelers halen die een voorzet kunnen geven? Aan een spits die geen voorzetten krijgt heb je niets.

Als 'grote' club in de Keukenkampioen divisie kan je niet achteroverleunen en op de counter spelen met buitenspelers die steeds naar binnenkomen, je moet het veld groot maken met buitenspelers aan de lijn zodat er ruimte ontstaat, o.a. voor de spits.

0   20  
Harry NAC

Nieuwe spits kopen of huren een spits die je later weer kan verkopen met wenst Schaik weer terug halen naar NAC Breda

7   7  
sjef de gevulde koek

Als het doorgaat top transfer voor van Hecke natuurlijk. Is gelijk miljonair straks. Hopelijk voor hem word het geen Rigters verhaal. Wij gaan hem wel missen zoals ik al aangaf hier vaan hadden/hebben we 3 spelers maar die de Eredivisie aan kunnen 2 er van zijn dan weg en hebben we alleen Olij nog over. Het word echt een hels karwij voor onze Steijn zo.

5   8  
Rat uit Rijen

@ Harrie

Je hebt een punt, maar maakt hier een fout.
JP komt helemaal niet uit onze jeugd. Hij speelde hiervoor bij de amateurs van vv Goes. Maakt n transfer naar PL nog meer bijzonder overigens...

6   8  
BREDA 1965

1 van je beste spelers gaat weg,en daar is men hier blij om.Ik moet het nog zien met de verdediging die we nu krijgen.JP had nog een jaar moeten blijven,samen werken aan promotie,en dan pas gaan.Het geld zal NAC kennende,op een creatieve manier verbrast worden.Zeurders om een spits,de vader van Sydney,kon ook niet voetballen,die kreeg voorzetten,die Sydney niet krijgt.

8   2  
Judge M.

@Harrie:

Ik woon op loopafstand van het Jan Louwersstadion dus ik ga er af en toe nog wel eens kijken. Ik denk ik dus wel weet waar ik het over heb als het over FC Eindhoven gaat.

13   14  
JanVG

Als hij vertrekt dan worden we daar veel zwakker van.

Tenzij we daar een spits, een rechtsbuiten , een sloper op 6 en een centrale verdediger voor kunnen terughalen.
ik stel voor dat we dan als eerst Seuntjes weghalen bij de superboeren,
die is voor 150k toch wel op te halen?

3   4  
BREDA 1965

Het moet natuurlijk zijn SIDNEY,sorry kerel

11   7  
MP

@ Breda 1965

Eens. Geen spits halen zolang we vHooijdonk en Stokkers hebben. Eén van die twee moet het echt wel lukken goals te maken als we fatsoenlijke aanvallende krachten hebben.

Daarom focus op twee sterke buitenspelers die assists kunnen leveren en goals maken. Én een spelverdeler, nummer 10, die ook goals kan maken.

Als we Stokkers/Dogan/Kali/Leigh verpatsen, kunnen we altijd nog naar de spitspositie kijken.

12   4  
JanVG

En de City-deal? bestaat die nog?
City zou toch wel een rechtsbuiten hebben?

14   1  
Ouwe Spionkop

Ik had een beetje hoop dat Mats Seuntjens opgepikt zou worden.
Maar die gaat waarschijnlijk naar Fortuna Sittard.

24   4  
Bredafun

Ik zou t helemaal top vinden als Mats, zowel Ralph hier beide zouden tekenen. Dat trekt volle zalen. En tenslotte echt 076 mannekes.

1   9  
Real Robert

@Wanny. Er waren altijd verliezen. Maar een dikke winst dit jaar biedt plotseling mogelijkheden voor een hoge dividend-uitkering. Daar ben je aandeelhouder voor!
En er zijn wel meer extra baten, zoals de ton voor de periodetitel en de tonnen opleidingsveegoeding. Om maar niet te spreken over verlaging van de huur, KNVB-compensatie en nog verdere transferinkomsten.
Ik hou mijn hart vast. Het is gewoon heel verleidelijk voor de grote 3 om wat van hun geld terug te zien.

8   4  
Steefl

Wat zitten mensen hier steeds over dat het bete zou zijn naar AZ te gaan.
Die hebben geen serieus bid op hem gedaan en kiezen voor andere spelers.
Brigthon ka mooie stap voor hem. En als het mislukt kan hij altijd terug naar de ere.

8   9  
Harrie

@rat uit rijen, van Hecke komt wel uit de jeugd van NAC, als onder 19 speler binnen gehaald door Hellemons en consorten en als jeugdspeler een contract getekend omdat hij wekelijks uitblinker was tegen de jeugd van AZ, PSV, Feyenoord, AJAX. Daarvoor inderdaad een seizoen bij Goes en daarvoor JVOZ.

3   2  
Harrie

@Judge M, dan zou ik echt maar eens wat beter op Vermeulen gaan letten want die speelt niet voor niets nauwelijks bij Eindhoven. Dat is echt gebrek aan beter.

En als je daar regelmatig komt weet je ook dat Kaj de Rooij eigenlijk een middenvelder is die noodgedwongen door de blessure van Sleegers linksbuiten is gezet. En dat hij rechtsbenig is en dus voor geen voorzetten gaat zorgen voor de spits vanaf de linkerkant.

3   4  
Judge M.

En Vermeulen is nog geen maand 19 dus dat is logisch dat hij nog niet zo veel wedstrijden in de benen heeft. Het zou me niks verbazen dat hij zich komend seizoen tot vaste waarde gaat ontwikkelen.

En iemands oorspronkelijke positie dat zegt me weinig, zeker als ze nog jong zijn. Dan is er door een goede trainer vast nog van alles van te maken. En het hoeven geen voorzetten op de stropdas te zijn he. Een perfecte steekbal op de kop van de 16 is ook goud waard. Als dan onze nieuwe assistent trainer Hans Visser met Sidney aan de slag gaat en van hem net zo'n killer kan maken was in zijn Utreg-tijd dan is er al een wereld gewonnen. Zo lang er maar aanvoer vanuit het middenveld komt that is..

4   1  
MP

@Harrie

Nou prima toch dat Kaj de Rooij zowel linksbuiten als aanvallend middenveld kan. Dat is precies wat Steijn zoekt, spelers die op verschillende posities uit de voeten kunnen. Bovendien zijn het twee posities waarvoor we hard iemand nodig hebben.

Ik zou drie ton overigens wel erg veel geld vinden, misschien valt er nog wat te onderhandelen.

Volgens BN De Stem is De Rooij overigens een gepasseerd station voor NAC en zou hij zelf ook liever naar Jong PSV gaan. Zou dan met het eerste mogen meetrainen.

We zullen zien. Hoop dat hij naar ons komt.

6   1  
NAC Vooruit!

Hoe eerder we de €2.000.000 van JP binnen hebben, hoe beter!

De tijd voor aanvallende versterkingen dringt!

7   0  
H.V.M.

Prima bedrag wat we goed kunnen gebruiken.
Hopelijk verdwijnen de kostbare Euro's niet meteen in de bodemloze put en gaan de verantwoordelijke mensen er eindelijk eens een goede besteding aangeven.
Aan de andere kant is het natuurlijk jammer dat onze beste speler vertrekt.
JPvH gaat zeer waarschijnlijk een goede voetbaltoekomst tegemoet.

8   5  
Fan uit Zevenbergen

Kunnen we nu Ralf & Mats halen

7   5  
Wanny

@ Real Robert

Er komt geen dikke winst dit jaar. Transfer van Van Hecke zou in het nieuwe boekjaar vallen.

In het nieuwe boekjaar hebben we 5.712 seizoenkaarten verkocht tov ca 14.000 vorig jaar. Daarnaast nog 5.500 met restitutie, die moet je financieel eigenlijk pas meetellen als ze wedstrijden bij kunnen wonen. Want anders moet je er een reservering voor treffen.

8.000 minder kaarten x 250 euro is al 2 miljoen minder inkomsten. En dan heb je nog teruglopende sponsoring, inkomsten op wedstrijddag, televisiegelden.
Staan ook wel meevallers tegenover, zoals overheidssubsidie, huuruitstel en wedstrijdkosten. Maar per saldo zal NAC niet heel veel geld overhouden, zelfs met de uitgaande transfers die nu gemaakt gaan worden.

Bovendien ziet de balans van NAC er niet dusdanig uit, dat een dividenduitkering de toetsen die daarvoor gedaan moeten worden gaat doorstaan.

3   0  
scheppioni

Sportief jammer voor ons NAC maar 2 miljoen en hoop percentage doorverkoop financieel prima natuurlijk !

8   0  
Crouch

Dat vind ik dus gewoon knap werk van NAC. Zo lang staat hij namelijk nog geen basis. Voor NAC een mooi bedrag. Hopelijk krijgen meer talentvolle spelers sneller de kans en kunnen we, naast genieten van eigen kweek, ook eens centen verdienen. Die kunnen we namelijk goed gebruiken, net als wat rust in de tent.

4   0  
Ratjeduneerste

Als het geld inderdaad binnenkomt kan er mooi een tonnetje of 7 in het spelersbudget worden gepompt om een paar spelers met halve Eredivisiecontracten op te pikken en misschien zelfs voor 1 of 2 échte versterkingen een kleine afkoopsom te betalen!

Òf natuurlijk de afkoopsom voor Valkcx aan VVV betalen in oktober.. ;)

Ik ben benieuwd! Het is in ieder geval een transfer die denk ik voor beide partijen prima is en JP is ook niet onvervangbaar. Ik zie ook in bijv. Siereveld erg veel potentie!


Mocht je gaan, veel succes JP en bedankt voor je harde inzet !!

1   1  
Falco

Kunnen alleen gaten worden gevuld. Investeren zit er helaas nog niet in

4   0  
@real robert

Onder de kleine aandeelhouders zijn er eerder een paar dividend vragers geweest toen NAC winst maakte. Die zijn nog net niet uit de AVA verwijderd. 100%, nee 200% zeker dat er geen dividend betaald wordt.

3   1  
ome cor

Met alle respect, maar dit is toch veel mooier dan tekenen bij Monaco en dan op huurbasis naar Cercle of FC Utrecht.

Vet voor JP, die Oranje nog wel gaat halen in de toekomst.
Mooi voor NAC, liever gisteren de deal afronden dan vandaag.

4   3  
Faba

Als dit waar is en de bedragen kloppen zijn er alleen maar winnaars. JP is een topverdediger voor NAC, maar dit moet intern op te vangen zijn. Op andere posities is er versterking nodig en daar kunnen we met deze zak geld aan gaan werken.

Boodschappenlijstje:
- minimaal 2 buitenspelers met snelheid, diepgang en een voorzet;
- aanvallende middenvelder met scorend vermogen;
- centrale middenvelder met body en loopvermogen.

Hup NAC!

3   0  
Rat uit Rijen

@ Harrie

Wij hanteren beiden schijnbaar een andere definitie van wat 'eigen jeugd' is. Maar dat is ook oké! Hoe dan ook is t best bijzonder dat iemand met zo weinig profvoetbal ervaring een overstap naar de PL kan maken. En nogmaals... ik was het verder ook helemaal eens met het punt dat je wilde maken! ?

1   0  
NuFfNie

Is de inkt van de handtekening al opgedroogd?
We 'hebben' nog helemaal niets.

2   1  
Jan

Wat een topnieuws! Op zich hebben we zijn vervanger van niveau al klaar staan (monsalve) en kunnen we met dit bedrag, wat in werkelijkheid waarschijnlijk hoger ligt, achter de schermen werken aan het aantrekken van kampioenswaardige buitenspelers.

JP, al het beste voor de toekomst! Ik ben er van overtuigd dat je het zeker zo ver gaat schoppen als Virgil, ook al een Bredaas wonderkind.

1   1  
Breda-Loyal

Het beste scenario voor JP als hij vertrekt naar Brighton is dat de club aankomend seizoen zichzelf weer herpakt en niet in de buurt komt van de degradatie streep.

Zo kan hij mss wel wat potjes in de League cup en FA Cup gegarandeerd meepakken.

En wie weet past hij zichzelf net zo snel aan het niveau en staat hij daar ,nadat hij gewend is van wat er in de Premier League gevraagd wordt, luchtduels tegen Virgil uit te vechten.

0   2  
ctk

Ach, komend seizoen mag je als verloren beschouwen, elke concurrent heeft al flink wat aankopen gedaan en bij NAC loopt alleen alles weg.
Ik voorspel een 10e plaats in de KKD.

0   0  
Stekkuh

En wordt dus verhuurd aan FC Utrecht, dus toch een slimme zet van de mensen rond JP.

Dit is voor zijn carrière toch wat beter dan gelijk naar de PL te gaan want die stap was ook voor hem te groot ongeacht hoe hij getalenteerd is.

0   0  
Patje

volgens mij gaat hij helemaal niet weg, anders was dat allang rond geweest. maar dat is mijn mening.

Laad alle berichten na dit bericht in