Wij gaan niet opzij

Uitvak in Eindhoven uitverkocht

DeWeesJr

Het zat er al even aan te komen maar het uitvak morgen in Eindhoven is uitverkocht! Hierdoor kan NAC rekenen op de steun van 470 NAC-supporters

Vergeet zeker ook niet je kaartje te kopen voor Roda-uit. In het uitvak in Kerkrade is plek voor maar liefst 1000 NAC-supporters. Zeker gedurende het zware programma kan NAC de steun gebruiken van een vol uitvak. 

Hopelijk wordt het uitverkochte uitvak morgen beloond met drie punten. Hup NAC!

Bron:
B-Side Rats
19 Reacties
31   6  
Muchasos

Ik ga als Mexicaan verkleed. Lekker de samba daar dansen

27   6  
Mrt

Nu Roda uit nog mensen, kom op! Verkoop van laatste 400 kaarten gaat erg langzaam, hoop toch echt op een vol uitvak met 1000 man. NOAD van het team, maar zeker ook van ons als supporters!

31   6  
Muchasos

Ik ga als Mexicaan verkleed. Lekker de samba daar dansen

6   4  
JohanB

Werd tijd! Nu de punten mee terug, en lekker veel zuipen!

13   4  
Joopie!

Netjes! Ben benieuwd hoe ze daar op het kunstgras voor de dag gaan komen.

Nu Roda JC uit nog! Kan 1.000 man in het uitvak, waarvan 750 man op eigen vervoer. Dat kan en moet toch een vette awayday worden. Mooi uitvak daar trouwens ook!

7   5  
Gronfu

Als het maar geen nederlaag wordt. Gadverdamme.

2   3  
Babosje

Ai als ik aan Roda uit denk zie ik die goal in de laatste minuut weer voor me.
Ik ga voor een 2e kans en ben er weer bij!!

7   8  
Buurman

Wedstrijden van de waarheid. Heb er een goed gevoel over. Laten we hopen dat dit uitkomt.

4   10  
Scheppioni

Eindhoveb uit en roda uit, vaak geen happening voor ons NAC ! Voetballen ook in de eerste helft en we winnen beide potten, maar ja da's blijkbaar nog al eens lastig voor ons NAC !?!

10   5  
Tegel

Wat is er dan echt met Nacho ? Wat kinderachtig om iets te droppen zonder concreet te zijn.

4   5  
Badeend

Aha, dus NU is de discussie pas doodgeslagen. Niet de afgelopen maanden toen bepaalde personen het nodig vonden hun repeteergal ongefundeerd te blijven spuwen en te pas - maar vooral te onpas mensen te beledigen op basis van totaal irrelevante lichaamskenmerken. Sneu zeg.

5   6  
Bash (BSR) @Badeend

We doen ons best on repeterende gebruikers te weren conform onze reageer-voorwaarden.

Met betrekking tot het artikel: zonde dat dexverkop stagneert het moet toch helpen dat NAC dit seizoen regelmatig wint en best leuke wedstrijden speelt. Op naar een vol uitvak!

5   8  
Gronfu

Badeend - als iemand 1 meter 60 is en werkelijk iedereen lacht erom dan mag dat niet gezegd worden, ik ben blij dat er iemand is die zegt waar het op staat.

Bash - repeterend slecht beleid mag wel, maar er iets van zeggen niet ? Groet.

3   4  
sjef de gevulde koek

Ben benieuwd vanavond ze hebben er idd geval veel vertrouwen in allemaal dus dat is positief. Ze gaan met een goed gevoel het veld in. Hoop op een keer een snelle voorsprong.

3   4  
7Hills

Zolang NAC zijn eigen niveau haalt zie ik het wel goed komen. Natuurlijk, Eindhoven in eigen huis is een lastige klus maar ze hebben met het vertrek van van den Boomen toch een behoorlijk jasje uitgedaan. Zijn met zijn vertrek hun belangrijkste man, leider én hun topscorer van vorig seizoen kwijt geraakt en dat is voorlopig nog niet opgelost. Voorzie een zakelijke 0-2.

4   4  
Beest

@bash @bsr crew

Klasse dat jullie er alles aan doen om dat zielige clubje te weren. Het is heerlijk rustig zo en ik kan ook weer normaal gaan doen.

De weggelopen reageerders komen zeker terug nu die Tilburgse uitkeringtrekkers geweerd worden.

Keep up!

0   2  
Voske

Ik heb iets gemist geloof ik. maar uit de context begrijp ik dat ik de comments weer kan lezen zonder me de touwtjes te irriteren, In ieder geval voor even.

@GRONFU: wat vind je zelf van jouw argumenten als je ze terugleest? Eerlijk zeggen...

2   1  
De muzikant

Ik irriteer me kapot aan personen zoals Beest etc. Dit is vast de nieuwe lichting NAC supporters. Mondje dicht wat de directie zegt en doet en vooral positief blijven, zelfs al spelen we eerste divisie. Oh wee degene die iets negatiefs zegt of de zaken kritisch belicht, dan komen we ineens stoer achter het toetsenbordje zitten en vragen we om een ban " om dat zielige clubje te weren" .... Want het gaat toch goed? We staan bovenaan, .... in de eerst divisie maar liefst!
De nieuwe NAC supporters, ik vind ze verdacht veel op de Tilburgers van een aantal jaar geleden lijken. De lol is er op deze site vanaf.

1   2  
Voske

@ DE MUZIKANT

Ik kom al 39 jaar bij NAC. En in die tijd is het altijd een zooitje geweest op bestuurlijk niveau. Ik ken NAC dan ook alleen maar als chaotisch geleide club. Alsof het bij ons hoort. Toch ben ik nog steeds in hart en nieren supporter.

Ben het met je eens dat je kritiek mag/moet hebben als dingen niet goed gaan. Dat op NAC heb ik ook genoeg (Toen ik jong was trouwens niet. Verstand komt met de jaren en heeft dus niets met "de nieuwe generatie" te maken, maar met leeftijd). Maar waar ik niet tegen kan is elke keer opnieuw met dezelfde kritiek te komen en telkens op dezelfde mannen spelen. Altijd afkraken, altijd schoppen en nooit met een oplossing, alternatief of ook maar iets positiefs komen, dat leest de gemiddelde supporter nou eenmaal niet graag. En is een supporterssite als deze in mijn ogen ook niet voor bedoeld. Ben je het daar niet een heel klein beetje mee eens?

3   0  
De muzikant

@voske: je begrijpt mijn post niet helemaal, ofschoon je wel iets van gelijke strekking zegt. Die personen die ik bedoel zijn minstens zo irritant, waarbij de creativiteit helemaal zoek is! (wat dat betreft kon je bijvoorbeeld met Flieger nog lachen). Ik ben het met je eens als je zegt, je hoeft niet altijd negatief (ik vind kritisch overigens heel iets anders) te zijn, maar om nou altijd en eeuwig de loftrompet uit te steken is ook eentonig. ;)
Let wel, we zijn maar eerste divisie he, kijk naar het budget en dan kun je niets anders concluderen dat je wel mag verwachten dat we eerste staan. Daarbij, en dat is het meest vervelende, de sfeer is de laatste jaren tanende, een enkele wedstrijd uitgezonderd. De passie en beleving die altijd bovengemiddeld was, ten opzichte van vele andere ERE clubs, is niet meer. Maar de kern van mijn bericht staat nog steeds, dat die mannetjes die geen enkele ruimte laten voor een kritische noot, behoorlijk irritant zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in