Wij gaan niet opzij

Ultee: “Jong NAC bestaat amper”

Eddy W

Ultee, op papier trainer bij Fortuna Sitard, reageert tegenover FOX Sports over de situatie rondom hemzelf en Kevin Hofland. Ultee lijkt stroman, maar volgens de trainer moet het CBV zich niet bezighouden met Fortuna maar met NAC. De trainer geeft namelijk aan dat Weijs aan de kant is geschoven naar een team dat eigenlijk niet bestaat.

De coach vindt dat de belangenvereniging zich geen zorgen moet maken wie er nou daadwerkelijk hoofdtrainer is in Sittard. De coaches hebben beide met de situatie ingestemd en zijn beide tevreden met hun rol. Daarom moet de CBV zich maar richten op andere situaties, zoals die bij NAC. "Wat bij NAC gebeurt is veel zorgwekkender. Weijs wordt opeens aan de kant geschoven. Daar moeten ze zich veel meer druk om maken, dan om een paar trainers die thuis zitten, het vervelend vinden dat wij zo werken en daarover een klacht indienen. Hij wordt totaal aan de kant geschoven. Jong NAC bestaat amper.”

Bron:
B-Side Rats, Fox Sports
18 Reacties
72   2  
Judge M.

Waar bemoeide gij oe eige meej kul??

27   2  
Tombola Breda

Zegt de man die zelf alleen op papier trainer is maar verder werkelijk niets in te brengen heeft. Lachwekkend interview waarin hij zelf stelt dat hij en Hofland absoluut alles samen doen. Dat de hele wereld ziet dat hij nog minder te vertellen heeft dan een doelpaal lijkt aan hem voorbij te gaan. Dan de situatie van Weijs er maar ingooien om de aandacht af te leiden...

9   1  
Nacdictive

Mooi dat hij zich hier druk om maakt.. hij kent de hele situatie niet en wellicht is Weijs veel tijd kwijt met zijn uefa A en kan hij op deze manier dit goed combineren.
Ik heb zelf het idee dat Uljee gewoon de loopjongen is van Hofland..

72   2  
Judge M.

Waar bemoeide gij oe eige meej kul??

17   0  
MLBredaaa

Wat een non-nieuws....Waarom moet iedereen altijd overal iets van vinden, heb Ultee even moeten googlen.

Willem Weijs heeft gewoon een contract bij NAC, krijgt centen binnen iedere maand. Als Willem Weijs het niks vindt heeft hij zelf een mond om er wat van te zeggen en zelf de macht om zn aflopende contract niet te verlengen.... Wat enorm zorgwekkend.

4   10  
Kipiani

Wie denkt er met zijn boerenverstand nu echt dat er bij ons ook maar een man of vrouw is,
een (?), die een dergelijk proces (rol WW, na ontslag B. en komst H. ) goed kan managen ?
Schei toch uit.

17   0  
El Commandante

Wie is Sjors Ultee? Waarom houd je je bezig met NAC i.p.v. je eigen ploeg.

27   0  
The M.

Zucht, Jong Fortuna tegen Jong Nac heeft volgens hem dan ook nooit plaatsgevonden dit seizoen... Hij heeft ook die 0-4 nederlaag van een, in zijn ogen niet bestaand team uit zijn geheugen gewist.

Ultee zet zichzelf hiermee gigantisch voor l..

19   0  
Patje

Daarom zit nac 2 ook in de kampioenpoule sufferd. Hou je eigen nou maar bezig met je club.

14   0  
Wanny

Die belachelijke regeltjes dat je eerst cursussen moet volgen om trainer te mogen zijn. Alsof we het over hersenchirurgie hebben. En die cursus moet je dan volgen bij dezelfde instantie die dit voorschrijft.

Laat clubs lekker zelf bepalen wie welke functie krijgt.

9   0  
signase

Het CBV is dus een belangenvereniging voor coaches. Kan het CBV dan even een busje naar Sittard sturen (u weet wel, van dat busje dat zo komt...) om Kevin Hofland te verlossen van de idioot die naast hem op de bank zit en die het vak van BVO-coach belachelijk maakt.
Als Ultee dit werkelijk zo gezegd heeft, is hij niet alleen een stropop, maar ook een ontiegelijke matennaaier die over de rug van 1 van zijn collega's zijn eigen straatje probeert schoon te vegen. He CBV, moet je zo'n coach dan niet even schorsen, omdat hij het aanzien van je beroepsgroep te grabbel gooit?

1   8  
Nacdictive

@wanny: laten we dan ook alle dorpsgekken voor de klas zetten?

6   0  
Ouwe spionkop

Waarom plaatsen jullie dit soort kwats eigenlijk?

4   0  
WillyG

"De coaches bij NAC hebben beide met de situatie ingestemd en zijn beide tevreden met hun rol"

Lekker je kop houden Mr. 'never heard of' Ultee

1   1  
Misterbean

overgenomen nieuws van derat.nl. Zie de tweet op het bericht van gisteren aldaar https://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=24177

0   0  
Breda F2

Volgend bericht !!!

1   0  
L.

Zou toch graag horen wat Weijs zelf van de situatie vind. Was het een keuze, waarom Molhoek niet naar jong NAC, ligt zijn ambitie nog bij NAC, etc?

1   0  
Harrie

Weijs en Ultee zijn vriendjes van elkaar dus...

0   0  
Mo

Jong NAC= NAC 1

Laad alle berichten na dit bericht in