Wij gaan niet opzij

Van Anholt:"In deze situatie hebben we iedereen kneiterhard nodig"

Da Pope

Niet alleen de supporters en trainer snappen niks van het gedrag van Karol Mets, ook zijn medespelers snappen er helemaal niks van. Van Anholt en Nijholt doen in BN deStem hun beklag over het gedrag van hun teamgenoot.

Van Aanholt snapt werkelijk niks van de actie van de Est. De rechtsback ziet dat iedereen nodig is en laat weten dat hij de timing van de Mets niet vindt kunnen. "Ik kan dat niet begrijpen. Helemaal niet in de situatie waarin wij verkeren. Ik zou het subtieler oplossen. Als je het doet, dan na de wedstrijd of wachten tot het einde van de competitie. In deze situatie hebben we iedereen kneiterhard nodig." Ook Nijholt keurt de actie van de verdediger af. In alle jaren dat de middenvelder betaald voetbal speelt heeft hij dit nog nooit gezien. "Je wordt er niet voor niets buitengezet. Verder is het iets tussen de club en de speler, daar laat ik mij niet over uit. We weten wat er aan de hand is en hoe we verder moeten. Zonder er veel woorden aan vuil te maken: natuurlijk steunen wij de trainer hierin. Een dag voor de wedstrijd een transferverzoek indienen, heb ik nog nooit meegemaakt in twaalf jaar betaald voetbal. Maar goed...”

Bron:
B-Side Rats BN deStem
111 Reacties
0   0  
Michel

Geeft aan dat Karol totaal niet bezig is met de club waar hij, of het nu veel of weinig is, betaald krijgt om een hobby uit te voeren. Shape up or get out Karol!

0   0  
SP1

Goedzo, pook het vuurtje maar eens goed op!, snap sowieso niet dat je met deze resultaten geen incidenten hebt binnen de selectie.

0   0  
Realist

Ik snap sowieso heel weinig van de lamlendige houding van de technische staf en van het grootste deel van de spelersgroep!

0   0  
van Flieger

Van Aalst en Gielen hebben we in ieder geval niet nodig.

0   0  
RichardPraha

Maandag ochtend, Volgens sommige fantasten hier op de site DE dag dat bekend wordt gemaakt dat NAC wordt overgenomen...toch?!

Kleine scoop van mij: Gaat NIE gebeuren...

0   0  
Otjes

Dat er iets coocking is bij Nac lijkt me wel duidelijk.

De hele directie en technische staff is foetsie en de aandeelhouders zijn stil.

Ik sta er niet gek van te kijken als er iets met de aandelen gaat gebeuren.

Het is te stil.

0   0  
van Flieger

De ware reden om met De Supportertjes te praten was natuurlijk om hen monddood te maken.
Alstemblieft geen heibel en gedonder in deze fase want dan springt natuurlijk de enige nog overgebleven overnamekandidaat ook nog af. Dat zal er wel achter zitten, zeker niet het verder helpen van ons NAC, laat staan het redden van degradatie. Zo passief, arrogant en hautain zij optreden is bizar. En weerzinwekkend slecht.

0   0  
Ivo

Inmiddels is ook de carnavalsweek weer voorbij en gaan we richting half maart.
164 dagen zitten we nu zonder TD. 164 dagen sinds de aankondiging van vertrek van Goetzee.

Krankzinnig. Zelfs binnen een overheidsinstantie met 8 bestuurslagen gaan dingen sneller.

0   0  
signase

@Bromvlieg:

Een overname betekent ook het einde van de Grote Drie en (zeer waarschijnlijk) ook Gielen bij NAC. Is het dan voor jou mission accomplished? Of blijf je ons trakteren op je karakteristieke proza?

0   0  
van Flieger

Welke topper of zwaargewicht wil in godsnaam voor Dwergbaas of Walgvogel werken ? Even serieus mensen ? In deze set-up ?

Zij kunnen alleen lieden van het niveau Justin Salarisverhoging Goetzee en Smulders krijgen. Dan weet je 1 ding; dat ons NAC niet in goede handen is.

Vooruitlopend op zaterdag: gaan zij weer extra beveiliging bestellen ? Verwijzen zij naar Engeland waar clubeigenaren tijdens de wedstrijd door een grote groep boze fans in hun stoelen werden aangesproken op hun wanbeleid ? Komen zij überhaupt nog wel opdagen of houden zij ook thuiswedstrijden voor gezien (Burema en van Weelde kwamen al bijna nooit) ?

0   0  
Fred1

Het is natuurlijk niet alleen Mets die er met zijn hoofd niet bij is van de 11 in het veld zijn er structureel 6 of 7 nauwelijks aanwezig.
Steeds dezelfde fouten maken heg is een repeterend gegeven , zelden zie je bij voetbal op het hoogste niveau dat spelers 2x dezelfde fout maken , bij NAC is het anders ze stapelen dezelfde fouten op.
Gelukkig blijkt het op de trainingen dan wel allemaal goed te gaan zegt men, maar ga voor de gekheid eens een keer kijken ook daar is het droefheid troef en voert recidivie de boventoon. Nergens is rust en leiding in dit team te bespeuren en zelden zie je v d Gaag een training stil leggen of iemand op zijn flikker geven. En Penders? Dat is net een paard , die kan staande slapen en moeten ze na de training wakker maken.

0   0  
RichardPraha

Mensen wordt AUB wakker!!!! Het is helemaal niet “ verdacht stil” omdat er een overname aanstaande zou zijn, het is zo stil omdat niemand de kwaliteiten, het karakter of de bevoegdheid heeft om de club te leiden!!

Er is 4 weken geleden indirect( zijn accountancy team) contact geweest met RvdW maar hij heeft geen interesse.

Er is geen andere overname kandidaat en een ieder Welke beweert van wel praat onzin.

0   0  
Baosje

ik heb de afgelopen weken hartelijk moeten lachen om alle grappen en grollen die allerlei tonpraters de ruimte inslingerden tijdens het Keienbijterstoernooi

maar ....ik moet eerlijk bekennen dat onze primadonnas ook aardig op weg zijn om de lachers op hun hand te krijgen....

wat een zielige vertoning leggen ze iedere keer op de mat...


een aanvoerder die geen aanvoerder mag zijn , want zelfs een baisplaats is te veel voor deze brave borst!

ons NAC heeft afgelopen weekend toch wel een prestatie van wereldniveau op de mat gelegd !!

0 ( !!!!) schoten op doel van meneer Zoet ....hoe krijg je het voor elkaar ......

dat NAC op fox sport maar weinig kijkers trekt is dan ook onbegrijpelijk ....
het is amusement van de bovenste plank.... jongens in een geel shirt die zeg maar 3 x een bal naar elkaar weten te spelen , zonder de bal te verliezen aan de tegenpartij ... dat is toch zelden gezien ?
je lacht je ballen uit de broek.... het valt niet mee om in tranen uit te barsten van het lachen...

en dan die clini-clowns die zich technische staf noemt ....
men zit met een uitstraling op de bank , alsof ze zojuist 20 jaar cel straf tegen zich hebben horen eisen...
Penders en Ter Rouwelaar vallen daarbij nog net niet in slaap

zaterdag is het dus echt "do or die " tegen fc Trommel
nou kunnen we op voorhand allemaal wel gaan roepen , dat we het NU effe gaan doen
maar .... HOE DAN ??

0   0  
ibio

td?
ad?
een idee?
visie?
gemotiveerde spelers?

we worden kapot gemaakt

0   0  
Arie Kanarie

@flieger

En dat de Grote 3 ‘rust’ willen als zij bezig zijn met een overnamekandidaat, dan kan ik dat goed begrijpen.

Jij doet dit nu zelf toch ook door de aandacht richting Grote 3 te verplaatsten en verder niets te zeggen over de overnameplannen van je broertje en CvN?Pot verwijt de ketel. Of kun je al wat meer Deelen?

0   0  
Sjef de gevulde koek

We krijgen nu een programma dat het moet gaan gebeuren. 5 wedstrijden waar je punten kan pakken. Geen 5 verdedigers meer, geen Korte, geen El Alouchi, geen Nijholt. Met Illic en Fernadez en hopelijk Verschuren heb ik er nog een heeeeeel klein beetje vertrouwen in. HUP NAC

0   0  
Mo

ONS NAC IS 1 GROTE AANFLUITING, INCLUSIEF VD GAAG!

0   0  
Arie Kanarie

En dat Goetzee meer is gaan verdienen. Soit. Hij was ook degene die salaris inleverde toen NAC degradeerde. Wel het hele verhaal vertellen aub.

Wel is het een schande dat er nog steeds geen AD en TD zijn aangesteld. Top incl. RvC zonder juiste lijntjes en plan B. Aandeelhouders die niet willen investeren... Dat er in de eigendomstructuur iets moet wijzigen is evident.

0   0  
Cees

Goetzee is mede verantwoordelijk voor deze ENORME PUINHOOP!

0   0  
Otjes

Dat de grote 3 rust willen ivm een overname kandidaat terwijl Nac kapot gaat, begrijpt niemand in Breda.

Wat een kul.....

Er moet gewoon een goede organisatie staan voordat je verkoopt. Wat een ellende die gasten.

0   0  
Frits

De falende aandeelhouders moeten hun aandelen verlopen! Zij maken ons NAC kapot!

0   0  
Baosje

een trainer die niet weet wat te doen ...
een cv wisselen voor een spits, slechts een paar minuten voor tijd ?

een lamstraal zoals Muhren op blijven stellen....

de tech.staf had Te Vrede op het hart moeten drukken om in de wedstrijd tegen Groningen geel te pakken zodat hij tegen psv geschorst zou zijn...
maar nee hoor...nu blijft Te Vrede op scherp staan

STELLETJE AMATEURS , SUKKELS...DROEFTOETERS!!

nu maar hopen op een Bredaas wonder ... al is en blijft het ijdele hoop

0   0  
Beercules

Eens met het geschreeuw om een 4-mans verdediging (Leigh - Palmer-Brown - Dervite - Van Anholt). Met Verschueren als stofzuiger, Ilic & Lundqvist als creatieve middenvelders die tijdens de wedstrijd switchen tussen een Manu Garciá en een aanvallende middenvelder-rol. Kastaneer/Kaikai - Te Vrede - Rosheuvel (4-3-3) zie ik nog enige mogelijkheid tot punten pakken. Met een 5-mans verdediging lijkt de focus te veel te liggen op het behouden van de nul, waardoor je de tegenstander de bal geeft en kansen gunt. Uitbraken met NAC's snelheid worden makkelijk verdedigd door tegenstanders omdat zij logisch positioneren en de passnauwkeurigheid van NAC betreurend is (De 3 eerdergenoemde middenvelders lijken mij een verbetering).

0   0  
The Cosmic Gate

Wat is de status vd klankbordgroep waarop mensen zich konden inschrijven vanuit oa B-Siderats ??

0   0  
Ouwe Spionkop

Je kan wel met van allerlei opstellingen komen maar als de helft daarvan steeds geblesseerd blijkt te zijn is dat zinloos.
Chaos heerst. Nog nooit zo iets meegemaakt bij een BVO.
De chaos heerst, maar ook de complete stilte heerst mbt een nieuwe directeur, technisch manager, plannen voor de toekomst???
Het is om gek van te worden.

0   0  
Breda1965

Bel aub de resterende wedstrijden af...ik heb geen bloed meer onder mijn nagels zitten

0   0  
Arie

Ik wacht op de reactie van de rest van de selectie op de actie van Mets.
Ik hoop dat er een aantal net als hij een transferverzoek indient en nog lamlendiger dan ze al, als dat mogelijk is, rond gaan lopen op de training.
Dan kan Van der Gaag er minstens 5, inclusief hopelijk zichzelf, uit de selectie zetten die je niet zal missen.
Onconventioneel, maar het zou geweldig uit kunnen pakken!

0   0  
van Flieger

De nijpende situatie spoelt tevens allerlei verwarde mannen aan de oppervlakte zoals Arie hierboven.
Wie weg kan of wil was allang weggeweest. Het TH wilde nog 4 spelers meer wegbrengen maar dat ging niet vanwege nul komma niks belangstelling. Mühren kon contractueel niet terug (dank Smulders !) zelfs niet met een boete en Allouchi, Koch en Kastaneer wil niemand hebben. De kinderen van City zijn er uiteindelijk maar bijgehouden want wellicht werd het nog wat was het idee. Beide partijen zijn zwaar teleurgesteld in de samenwerking (van Flieg onthulde dit eind november) en het contact was nog nooit zo slecht. Leigh moest ook weg Maar de geinteresseerde partij wilde niet betalen (en een afschrijving mocht NAC niet nemen).

0   0  
D'n Portugees

Het lijkt wel of ik volledig murw ben. Alsof het me gewoonweg amper meer interesseert. MIJN NAC. Waar ik al dik vijftig jaar fan van ben, dat gewoonweg compleet en structureel naar de kloten wordt geholpen door een stel ongelofelijke bokhonden en hun nederige trawanten. Het is om héél verdrietig van te worden.

0   0  
jvt

Waarom zou Mets, die steeds verkeerd gebruikt wordt, niet van club mogen veranderen en bij positieverbetering? Is hij dan een wegloper? Dat de anderen aan niemand te slijten zijn op Te Vrede na wil niet zeggen dat je hem in deze bak ellende waar ook hij niet beter wordt, zijn promotie niet mag gunnen? Alsof het ineens allemaal bevlogen selectiespelers zijn. Laat het dan eerst zelf eens even zien jongens.
Zijn we dan zo'n geweldig team, een absolute vechtmachine waarbij je keihard voor elkaar door het vuur gaat ipv lucht te dekken? Laat me niet lachen.

Kijk eens wat er met 'onze' Franse MU vedette is gebeurd na aanstellen nieuwe trainer? Waarom kan dat niet bij NAC? Geef die Mets eens een kans op het middenveld, maak die man beter! Maar wij hebben een leger aan technisch specialisten die het voor elkaar krijgt niemand, maar dan ook niemand beter te maken. Op de training staan we als trainers er maar een beetje bij te kijken en dan maar weer naar binnen.

Saneer maar gerust eens op die technische staf en jeugdopleiding. Stel een ex-international als trainer aan met kwaliteiten die wel een team kan inspireren, keuzes durft te maken, tactisch sterk is en spelers beter en scherper maakt. Zwakke leiders stellen zwakke manager aan, dat blijkt ook nu weer.

0   0  
Gvd

Stop met het laffe gezeur op de grote 3.
Met nog een aantal ook redelijk kapitaalkrachtige lotgenoten hebben ze de club uit de penarie geholpen. Idd met eigenbelang maar het gebeurde wel.
Smulders ontslaan was mijn inziens een fout. Ook hier zijn een aantal ‘kleine’ aandeelhouders mede verantwoordelijk voor. Zij werden genegeerd door Smullie en konden dit niet verkroppen.
Je kunt op deze site blijven stoken en onrust zaaien maar dat helpt niets!

Op het veld moet het nu gebeuren en lees dan Fred zijn opmerking over de beleving op het trainingsveld (kan ik enkel bevestigen) en voila, daar zit het al maanden goed fout. Daar moet op heel korte termijn wat gebeuren. Penders wellicht wegsturen en van der Gaag, meetrainen en schoffelen, kon hij vroeger ook. De Wijs erbij halen lijkt mij ook geen slecht plan.

0   0  
Gvd

Weijs moest het zijn, Willem Weijs

0   0  
RichardPraha

@Gvd HOE kun je in godsnaam met droge ogen beweren dat Smulders ontslaan een fout was?????? Wie is er denk je verantwoordelijk voor al die onsamenhangende aankopen op KK divisie niveau???? Werkelijk waar te belachelijk dat er mensen zijn zoals jij die denken dat Smulders aan had moeten blijven.

0   0  
Kipiani

In de Stem is nu Palmer Brown flink aan de beurt, na Smulders en Koch.
Anderen die ook of nog meer falen op en buiten het veld worden uit de wind gehouden of krijgenn geen of nauwelijks kritiek.
Namen: bijvoorbeeld Gielen, de Kort, Coppens, Rosheuvel, Goetzee, Mounir, Saijs, Nijholt, Jelle.
Praat waarschijnlijk makkelijk binnen vriendenclubje.
Hoe kun je nu de voetballer Nijholt op dit niveau, in dit team, in godsnaam opstellen?
Waarom heerst van Leer niet in de 16 ? Die keeper van Venlo heeft al minimaal 6 punten in zijn eentje gewonnen.
Laffe en vooringenomen journalistiek. Net RvC en organisatie bij NAC.

0   0  
Braze

Je kunt nu roepen dat ongeveer de hele staf en de meeste spelers weg moeten. Voorlopig is het belangrijker dat alles en iedereen zich voor 100% inspant om NAC in de Ere te houden. Als dat mocht lukken is het tijd om grote schoonmaak te houden.Nu met zijn allen achter dit NAC.We moeten en kunnen niet anders.

0   0  
Chris W.M.

@RichardPraha

Het is maar hoe je het bekijkt. Had je Smulders laten zitten, was Goetzee ook nog gebleven. Dan had je in de winter Smulders kunnen vertellen dat zijn contract in de zomer opgezegd zou worden, en had je kunnen zoeken naar een AD en TD terwijl je nog gewoon een AD en TD had zitten en dus de werkzaamheden door gingen.

Qua kwaliteit in de selectie had je waarschijnlijk exact op hetzelfde niveau gezeten, alleen was zo'n 80% van de onrust weggenomen. En wie weet, had Smulders wél een type Sadiq of te Vrede uit de hoge hoed weten te toveren, wat het TH niét gelukt is.

Het is blijft de grootste fout: Smulders op dát moment ontslaan zónder back-up. Zijn positie was onhoudbaar geworden, maar doordat de eigenaren als supporters gereageerd hebben heeft zijn ontslag tot een domino effect geleid wat uiteindelijk geresulteerd heeft tot de ellende waar we nu inzitten.

0   0  
RichardPraha

@Kipiani En jij bent er nog zo eentje welke JtR aanwijst als schuldige voor de malaise....op basis waarvan in godsnaam???? Je snapt dat hij de keeperstrainer is en zich niet met de tactiek of opstellling bemoeit? Wat kan JtR eraan doen dat die prutser van Leer meer gemotiveerd is om in het vliegtuig naar Barcelona te stappen om zijn vriendinnetje te pakken ipv wat punten voor ons?

0   0  
Misterbean

Als. DGaag echt.ballen zou hebben zet ie Mets op het middenveld en zegt: laat het. Nu maar eens zien dan! Dan zouden wij ook wat aan hem hebben. Nee hoor. Zet hem maar op non actief en ga rustig door met de tot mislukking gedoemde 5 mans verdediging. Als je Mets eruit zet dan ook comsewuent zijn en muhreb gelijk ook wegsturen. Anders neemt niemand je nog serieuw

0   0  
Ouwe Spionkop

Voor de komende wedstrijden hopen (helaas kan eisen niet) dat vd Gaag het lef heeft zijn aanvoerder Koch niet meer op te stellen.
Die gast bakt er werkelijk helemaal NIKS van. Tegen PSV was hij verschrikkelijk slecht. Hij mag blij zijn dat Dervite naast hem staat. Die ruimt nog wel eens een bal op en wint wel duels.
Waarom Kochj aanvoerder is begrijp ik niet want ik zie hem werkelijk nooit het team op sleeptouw nemen.
Verder duimen dat Verschueren en Ilic een snelle wederopstanding krijgen. Dan heb je nog wat kwaliteit op het middenveld.
Meer dan hopen kunnen we niet doen. Bidden zal ook wel niet helpen.

0   0  
RichardPraha

@ Chris W.M. Dat Goetzee opstapte bij het ontslag Van Smulders is de keuze,maar eigenlijk meer een slap excuus geweest van Justin om het zinkende schip te verlaten. Hij was allang aan netwerken voor een andere job en had zichzelf zelfs aangeboden bij een andere BVO in het Noorden.

Het ontslag van Smulders was dus een uitstekende keuze en het Vertrek van Goetzee mag je niet op het conto vd RvC zetten.

Afgezien van Dessers zijn alle aankopen/huurlingen gewoon aangeboden aan Smulders op een presenteerblaadje vorig seizoen/jaar en had het weinig met Smulders zijn kennis, netwerk of beleid te maken. Toen hij afgelopen zomer bijna Carte blanche kreeg om zijn “beleid” uit te voeren ging het compleet mis met als resultaat een onsamenhangende selectie en geen kapitaal op het veld...en ohja, die briljante samenwerking met Helmond Sport.

0   0  
Chris W.M.

@Misterbean

Je weet de reden waarom Mets op non actief staat toch? Waarom zou je een speler belonen met een basisplek als hij duidelijk niet gemotiveerd meer is om voor onze club te spelen? Wat heeft de trainer daar mee te maken?

Wat ik eerder al schreef, zet Mets er gewoon uit totdat de transfermarkt gesloten is in Scandinavië en hij nog geen andere club gevonden heeft. Die zal zich echt geen 100% meer kunnen opladen, dan zie ik liever een jeugdspeler als Jan Paul van Hecke op de bank zitten.

En vind van Anholt in deze kwestie gezien zijn uitspraak ook wel wat boter op zijn hoofd hebben. Ik moet nog zien dat als hij vandaag een aanbod krijgt om voor (waarschijnlijk) een beter salaris voor de landskampioen van Zweden te gaan spelen, in een stadion van 50.000 met Europees Voetbal in het vooruitzicht hij dit afwijst om voor het dolende NAC te blijven spelen. Leuk voor de bühne en tov de supporters, in real life zou hij exact hetzelfde doen.

0   0  
van Flieger

Portugees - "dik 50 jaar fan" dat lijkt van Flieg stug en waarschijnlijk een paar jaartjes aangedikt. Meestal ga je aan vaders hand rond je 7e voor het eerst mee, anders heb je er geen benul van waar je mee naartoe gaat. Tegenwoordig is het zelfs voor langjarige NAC supporters een stevige zit overigens.

Cordiali saluti, van Flieg, 45 jaar bewust NAC supporter.

0   0  
Chris W.M.

@RichardPraha

Gelukkig heeft het ontslag van Smulders ons echt verder gebracht he.

0   0  
Habe

Het wegsturen van Smulders was absoluut geen fout. Het was wel fout dat men geen opvolger of plan B had.
Kipiani: In de Stem is nu inderdaad Palmer Brown aan de beurt. Echter heeft hij nog lang niet zoveel kansen gehad als de immer falende Koch. Als PB zoveel kansen krijgt en wedtrrijdritme krijgt is hij naar mijn mening beter dan Koch. Beide maken achterin idd hun foutjes, bij Koch komt er echter nog bij dat hij voor chaos en paniek achterin zorgt. Hierdoor ook anderen aan het twijfelen brengt of ze wel of niet moeten instappen.
Richard: wat mij betreft is JtR deels schuldig aan de keepersmaleise. Geeneen keeper heb ik de laatste jaren bij Nac nog zien uitkomen bij corners en vrije trappen. Allemaal staan ze afwachtend op de doellijn, zelfs bij ballen binnen 3-4 meter van de goals. Dit lijkt me geen toeval.
Verder staan de teller op gemiddeld meer dan 2.5 tegendoelpunt per wedstrijd. Indien we inderdaad nog een aantal wedstrijden willen winnen moeten we er met deze 5 mans techniek iedere wedstrijd minimaal 3 scoren. Wie gaat dit doen???

0   0  
Chris W.M.

@RichardPraha

Kern van mijn verhaal is de eerste zin van Habe zijn post:

"Het wegsturen van Smulders was absoluut geen fout. Het was wel fout dat men geen opvolger of plan B had."

0   0  
RichardPraha

@ Chris W.M. En jij denkt dat Smulders “opeens” in de winterstop wel een aantal briljante aankopen uit zijn trukendoos had gehaald na eerst een totaal kwalitatief zwakke en onsamenhangende selectie te hebben samengesteld????? Jij gelooft zeker in hetzelfde sprookje dat NAC snel wordt overgenomen????

0   0  
willem 4,5

@Cris W.M. Helemaal mee eens, ik heb dat maanden geleden hier ook al geschreven, kreeg toen natuurlijk een heleboel duimpjes omlaag omdat de naam Smulders alleen maar negatieve emotie oproept, wat natuurlijk onzin is. Het ontslag van Smulders was gewoon een wraakactie van de 3 geldschieters. Totaal onnodig, het seizoen was begonnen de TF markt gesloten dus Smulders kon voorlopig toch geen schade meer aanrichten!, een totaal onzinnige actie dus. Goedzee ook weg dat was bekend na dit ontslag, was een prima voorzitter, heel erg jammer. Kijk wat voor teringzooi het nu is. De grote 3 zijn de hoofdschuldigen samen met de RVB met Gielen aan het hoofd. Prutsers zijn het, niet meer en niet minder! Maar ja, er moet een oplossing komen dat is het belangrijkste op dit moment, hoe?, zou het niet weten.

0   0  
ReMaZu

RichardPraha; met 2,8 miljoen spelersbudget valt er niet veel kwaliteit binnen te halen.

Ik heb het al dikwijls geroepen: NAC is een voetbalclub en het kapitaal moet op het veld staan.

0   0  
Chris W.M.

@RichardPraha

1. Neen. Dat geloof ik niet. Had Smulders eenzelfde categorie spelers kunnen halen die nu door het technisch hart gehaald zijn; absoluut. Ik denk zelfs dat 2 van de 5 al op het lijstje stonden; Lundqvist en Dervite. Karami is op voorspraak van van der Gaag gekomen, enkel Kaikai en Gersbach zie ik de hand van van Hooijdonk in. Dus gezien het niveau spelers wat nu gehaald is had je Smulders nog best een half jaartje kunnen laten zitten denk ik.

2. Je bent wel erg aan het trappen tegenover iedereen die beweert heeft dat NAC snel overgenomen wordt he? Je punt is wel gemaakt denk ik. Persoonlijk geloof ik ook niet dat NAC op korte termijn verkocht wordt aan wie dan ook, maar als anderen anders willen beweren en daarop hopen; laat ze.

0   0  
Chris W.M.

@willem 4,5

Op papier is de oplossing eenvoudig; er moet weer vanaf 0 begonnen worden.

Nieuwe RvC, nieuwe AD en nieuwe TD, de helft van de selectie proberen te slijten en vervangen.
Dit alles kost geld, veel geld. Dus óf de eigenaren stellen hiervoor budget beschikbaar of ze verkopen de aandelen en laten de nieuwe eigenaar schoon schip maken. Het kost ook tijd, en daarom ben ik van mening dat je dit seizoen als verloren moet beschouwen. Voetbal de laatste 9 potjes uit, accepteer degradatie en begin vanaf vandaag met opnieuw bouwen. Dan heb je kans dat er tegen de start van de competitie een degelijke organisatie staat.

Probleem is alleen dat alles wat wij verzinnen de prullenbak in kan, zolang de eigenaren hun kop in het zand blijven steken en doorgaan met de huidige manier van "leiding geven".

0   0  
RichardPraha

@ Wim

Sorry niet mee eens dat je een niet compotente TD moet maar moet laten zitten omdat je anders geen TD heb. En in de winterstop, in 1 maand even wat aankopen doen is lastiger dan wanneer je daar een heel seizoen over na het kunnen denken en een transferwindow hebt van een volledige zomer.


En ja ik wordt wel een beetje moe van de stomzinnige geneuzel van sommige fantasten hier die continue zonder veel inhoudelijke kennis speculeren dat NAC zeer binnenkort wordt overgenomen....er is GEEN potentiële koper met interesse.

0   0  
Gvd

@richardpraha
Ik hink op 2 gedachten. 1 Smulders heeft er idd een teringzooi van gemaakt en dat heeft men laten gebeuren en 2 strategisch gezien is zijn ontslag geen goede keus gebleken. Gezien alle onrust pluk je daar nu de vruchten van.
Het ontslag van van der G was een veel logischer keuze geweest, dan had je misschien nu (al weken) een trainer gehad die wel een hechte groep kan smeden, plus de AD was nog even doorgegaan.
Nu kun je volgens mij enkel bijsturen. Hoe? Door er een onmiddellijk een teambuilder aan toe te voegen.

0   0  
van Flieger

Smulders had geen niveau. Een sjacheraar was het. Maar wat wil je, je geeft een vent met Mavo capaciteiten de leiding over je hele core business en bent dan verbaasd dat er een puinhoop uitkomt ? Kom op zeg. Welke ruine heeft meneer bij Eindhoven achtergelaten na zijn vertrek ?

Als Smulders dan die grote geweldenaar was geweest, waar is dan onze gedeelde voetbalvisie ? Waar is dan het plan welke posities we opleiden, welke spelers regionaal moeten zijn en welk type spelers we in het doel en de spits hebben rondlopen ? Als je dat wel zou hebben gedaan, namelijk je huiswerk, dan was je natuurlijk nooit bij een Palmer-Brown, een Carolina, een Allouchi, een Kastaneer, een Kali, een Mühren, een kutkeeper of een Koch uitgekomen. Maar dat deed hij wel met als smoesje "het geld". En toen dat allemaal naar boven kwam kon hij oprotten. Het was helaas te laat. En dat was weer de schuld van Gielen en Co die geen toezicht hadden gehouden en geen eerlijke seizoens evaluatie hadden gedaan.

0   0  
Dutchbird

@Gvd
Waar haal je deze onzin vandaan man? "Met nog een aantal ook redelijk kapitaalkrachtige lotgenoten hebben ze de club uit de penarie geholpen." Deze drie storten NAC momenteel in het ravijn!!!


21 kapitaalkrachtigen hadden geld aan NAC geleend en die leningen zijn omgezet in aandelen, omdat NAC anders zijn KNVB licentie zou verliezen vanwege te hoge schulden. Als dat zou gebeuren was NAC ten dode opgeschreven, dan was een faillissement niet te vermijden. Dan waren ze hun geleende geld direct kwijt geweest. Door het omzetten van leningen in aandelen was het boekhoudkundig geen schuld meer en kon NAC haar licentie behouden.


In theorie kunnen ze hun geld terugkrijgen door die aandelen te verkopen, maar als ze er zo'n rotzooi van maken worden die aandelen steeds minder waard. Dat de grote drie een clubje binnen die 21 zijn gaan vormen, dat vervolgens de macht greep via een extra lening, maakt de grote 3 extra verantwoordelijk. Zij verprutsen ook de aandelenwaarde van de andere 18. Maar het ergste is dat ze onze club in de afgrond storten. Daarvan zijn de aandeelhouders de dupe, maar de supporters nog veel meer.


Pek en veren, meer verdienen van Aalst, van Weelde en Burema niet. En hun slappe praatpop Gielen, die ze een visitekaartje met "voorzitter RvC" hebben gegeven, mag deze week nog bij het grof vuil aan straat worden gezet.

0   0  
RichardPraha

@Gvd Dat ben ik volledig met jou eens, vd Gaag had er samen met Smulders uitgegooid moeten worden. Hadden ze Brood of Lammers kunnen aanstellen.

0   0  
van Flieger

Kip - is algemeen bekend. Yadran moet van zijn baasje door, tussen, onder en langs de verschillende agenda's heen laveren. Hij is op het trainingskamp bij El Saler een keer bijna aangerand door een van de kleinere aandeelhouders, die moest door 1 van de gebroertjes Kin in bedwang worden gehouden. Blanco trok wit weg van die actie, maar heeft het wel altijd onthouden.

Maar het meest bizarre stukje van Blanco dit jaar was dat bericht over vd Aat terwijl iedereen al 2 weken wist dat hij niet ging komen.

0   0  
Dreman

Als NAC vd 9 wedstrijden er 3 wint ,wat er in zit, en De Graafschap er ook nog 2 wint,wat er ook dik inzit ,is het helaas ook te laat

Maar dan wel fier en met opgeheven hoofd alsnog de Eredivisie verlaten aub
Maw vechtlust

0   0  
Tom

Als Vreven was gebleven, was hij dit seizoen als eerste geslachtofferd. Nu kon Smulders zich echter niet verschuilen achter de trainer. Van der Gaag was immers pas net aangesteld. Omdat er geen opvolger voor Smulders kwam, is het functioneren van Van der Gaag nooit ter discussie gesteld. Er is immers nog altijd niemand aangesteld die dat kan doen.

0   0  
D’n Portugees

@vanFlieg Met de paplepel ...

0   0  
Badeend

Hans Deelen

- Dwergbaas
- Walgvogel
- Woenselse mavo-klant

Ik KOTS op jouw respectloze stemmingmakerij. Jij bent voor mij alles waar NAC niet voor staat.

On topic: schandalig wat Mets doet maar vooral ook tekenend en schrijnend hoe Van Anholt en Nijholt hier publiekelijk op reageren. Zegt genoeg over de teamgeist binnen NAC (als dat nog niet duidelijk was) en over de capaciteiten, en het gebrek daaraan, van onze TS om een team te smeden. Schandelijk.

0   0  
scheppioni

Dat blijkt dus al langer, ons NAC en staf is compleet los zand, totaal geen team !!
Niks over, geen spelvreugde, neem nou eens zo'n muhren, dat is toch helemaal tegendraads aan NAC DNA !
We zijn door sommige bepalers als club totaal vernietigd, ik zeg alle zombies eruit en een echt NAC op het veld, zoals we een NAC kennende van bv begin jaren '90, die voor elkaar door het vuur willen gaan !!
Dat is echt de enige redding, de kans is levensgroot dat we degraderen, dan moet ons NAC weer echt een team zijn, anders gaan we precies nec achterna !!

0   0  
Gman

het is te hopen dat er vanaf nu gewoon een alles of niets opstelling en mentaliteit wordt gehanteerd.

Opzouten met die 5 verdedigers, gewoon een volledige bezetting op het middenveld en een goed bezette voorlinie. Dat is de enige manier om het eventueel te keren. Blijkbaar werkt een verdedigende tactiek ook niet.
Er wordt zo weinig lering getrokken uit de afgelopen wedstrijden pfff..... verschrikkelijk

ik zie nog het liefste vd gaag vertrekken wanneer hij weer met 5 verdedigers start.. dan kan de nieuwe trainer alvast wat bouwen voor volgend jaar KKD..

0   0  
Voorwaarts

Komop mannen!
Zaterdag is het weer uitverkocht!
Vechten voor iedere meter op ons veld!

Laat te Vrede ons turfschip zijn en heel die defensie slopen

0   0  
Breda1912

Laten we het alsjeblieft nog niet opgeven!

Resterend programma NAC Breda
Zaterdag 16 maart (19.45 uur): NAC Breda - FC Utrecht
Zondag 31 maart (12.15 uur): NAC Breda - VVV-Venlo
Woensdag 3 april (19.45 uur): Excelsior - NAC Breda
Zaterdag 6 april (20.45 uur): Heracles Almelo - NAC Breda
Vrijdag 12 april (20.00 uur): NAC Breda - FC Emmen
Zondag 21 april (14.30 uur): Fortuna Sittard - NAC Breda
Woensdag 24 april (18.30 uur): NAC Breda - Feyenoord
Zondag 28 april (14.30 uur): NAC Breda - PEC Zwolle
Zondag 12 mei (14.30 uur): SC Heerenveen - NAC Breda

Resterend programma De Graafschap
Zaterdag 16 maart (18.30 uur): sc Heerenveen - De Graafschap
Zaterdag 30 maart (19.45 uur): De Graafschap - Heracles Almelo
Dinsdag 2 april (20.45 uur): FC Groningen - De Graafschap
Zaterdag 6 april (20.45 uur): De Graafschap - AZ
Zondag 14 april (12.15 uur): PSV - De Graafschap
Zaterdag 20 april (20.45 uur): VVV-Venlo - De Graafschap
Dinsdag 23 april (18.30 uur): De Graafschap - FC Emmen
Zondag 28 april (14.30 uur): De Graafschap - Ajax
Zondag 12 mei (14.30 uur): Vitesse - De Graafschap

0   0  
Beest

Waar blijft godverdomme die ad. Kuttekoppen

0   0  
leeuw

@ schep.

Alle zombies er uit .....maar dan zijn er te weinig spelers over om er een noad elftal van te maken scheppie.

0   0  
Baosje

effe in mijn glazen bol gekeken...
en wat zag mijn lui oog

Resterend programma NAC Breda
Zaterdag 16 maart (19.45 uur): NAC Breda – FC Utrecht 1 punt
Zondag 31 maart (12.15 uur): NAC Breda – VVV-Venlo 3 punten
Woensdag 3 april (19.45 uur): Excelsior – NAC Breda 3 punten
Zaterdag 6 april (20.45 uur): Heracles Almelo – NAC Breda 0 punten
Vrijdag 12 april (20.00 uur): NAC Breda – FC Emmen 3 punten
Zondag 21 april (14.30 uur): Fortuna Sittard – NAC Breda 0 punten
Woensdag 24 april (18.30 uur): NAC Breda – Feyenoord 0 punten
Zondag 28 april (14.30 uur): NAC Breda – PEC Zwolle 1 punt
Zondag 12 mei (14.30 uur): SC Heerenveen – NAC Breda 1 punt

totaal 12 punten

Resterend programma De Graafschap
Zaterdag 16 maart (18.30 uur): sc Heerenveen – De Graafschap 0 punten
Zaterdag 30 maart (19.45 uur): De Graafschap – Heracles Almelo 3 punten
Dinsdag 2 april (20.45 uur): FC Groningen – De Graafschap 0 punten
Zaterdag 6 april (20.45 uur): De Graafschap – AZ 0 punten
Zondag 14 april (12.15 uur): PSV – De Graafschap 0 punten
Zaterdag 20 april (20.45 uur): VVV-Venlo – De Graafschap 1 punt
Dinsdag 23 april (18.30 uur): De Graafschap – FC Emmen 3 punten
Zondag 28 april (14.30 uur): De Graafschap – Ajax 0 punten
Zondag 12 mei (14.30 uur): Vitesse – De Graafschap 0 punten

totaal 7 punten


ik hoop dat dit dan maar zo uitkomt... dan zouden we het NET kunnen redden
doelgemiddelde is dus OOK nog enorm belang

0   0  
Pizzabakker

Opgeven nooit! Maar moedeloos wordt je natuurlijk wel door de huidige gang van zaken. Heb zelfs de moed niet gehad om de afgelopen week op BSR te kijken.
Nu weer met volle moed op naar zaterdagavond en met een beetje geluk (meer dan wijsheid) gaan we die pot gewoon winnen!

0   0  
Beest

@breda1912
Dan zullen er uit de komende 3 wedstrijden toch echt minimaal 7 punten moeten worden gepakt

0   0  
Sup

De graafschap heeft een lastiger programma maar denk toch dat het al te laat is,mocht je 17e worden flikker je er nog uit.

0   0  
Realisme

Flieger: Totaal niet serieus te nemen als partij. Hij en zijn vriendjes hebben geen 10-15 mln en kunnen dat ook niet ophalen

"De overname". Natuurlijk wordt er gekeken naar een 4e sterke aandeelhouder. Naast de grote 3 en niet in plaats van. Die 3 hebben geld in NAC zitten om NAC te redden. Niet om winst te pakken. Die zouden niets liever willen dat terug naar de achtergrond en gewoon eventueel beschikbaar geld in de club laten stromen ipv hun eigen zakken.

Ze hebben Smulders ontslagen op een verkeerd moment (te laat of te vroeg) maar dat gebeurde ook onder druk van de supporters en de andere aandeelhouders.

De grote en de kleine aandeelhouders: De kleinere aandeelhouders hebben nooit bijgestort. Dan verwatert jouw belang en daarmee jouw zeggenschap. Er zijn er 3 (+ 1) die storten, De rest zit gewoon nog op hun gedwongen plukje van Mommers.

0   0  
Buddha

Leuk om het programma van de Graafschap met het onze te vergelijken maar die situatie rondom Henk de Jong is niet in ons voordeel. Reken er maar op dat die spelers daar wel door t vuur gaan voor de trainer.

0   0  
van Flieger

Man man man. Weer die 15 miljoen. Dat riep Maaskantje ook al een keer, die kabouter nakakelend. Dit soort lieden hebben we niet nodig. Ook niet die lui die de achterban lopen te splijten en zich overal aan storen en om de haverklap beledigd zijn. Walgelijke types.

Nogmaals, NAC BV heeft geen waarde meer. De afgelopen 2 jaar is er opnieuw zoveel kapitaal vernietigd en zijn er zoveel rare dingen gebeurd dat we een investeringsbehoefte van tenminste EUR 4 mio hebben opgebouwd, want NAC hoort natuurlijk wel in de ere en niet tussen de Jong AZ's en de FC Dordtrechts van deze voetbalwereld. De schandalen en blunders van de laatste maanden hebben de zaak nog verergerd. In zo'n situatie kan geen sprake zijn van een vergoeding aan de veroorzakers van de huidige puinhoop. Sorry, maar zo ziet iedere investeerder het. Het is al erg genoeg om de investeringsbehoefte en het gat in de begroting te moeten afdekken.

0   0  
jvt

We kunnen er wel allemaal moeilijk ver doen maar als Van der Gaag dit weekend geen resultaat haalt is het over en uit ook voor Van der Gaag en daar zal hij geen minuut rouwig om zijn. Hij had NOOIT in het TH mogen plaatsnemen, had dat moeten weigeren en zich op de selectie moeten concentreren. Maar de betweter Smulders moest persé een zwakke broeder om zich heen hebben. Door wie is dit eigenlijk allemaal toegestaan? En wie zitten er dan nog die daar debet aan zijn?

Met voetbal heeft het allemaal niks te maken en dat beste mensen, is toch waarvoor je naar het stadion komt. Het is helemaal niet leuk als je verliest tegen Excelsior thuis om maar wat te noemen, ook niet voor je relaties. Bij zo'n kaartenhuis wil je als sponsor toch niet horen? Zo'n "winnaarsmentaliteit" wil je helemaal niet uitstralen. Smulders selecteerde ongezien op NAC DNA, maar wat is dat dan als je dit zooitje incl. keeper en technische staf aan het werk ziet?

0   0  
jvt

Weinigen hebben nog sympathie voor dit NAC, een trainer ziet al dertig potjes lichtpuntjes in een paar minuten een bal tegenhouden, weer een ander tovert de ene fantasieopstelling na de ander uit de hoge hoed...
Vaststaat dat welhaast iedereen na al die jaren het eindelijk erover eens is dat het zo voor de "trots" van heel Breda niet langer kan. Maar we zitten vast aan de "crediteuren" en die hebben allang bewezen zelf geen groeipotentieel te zijn. Daar wil je toch niet voor werken. De AD en TD zullen van een volgend zwak allooi zijn.

Zolang de crediteuren niet met een zak geld ipv een saneringsopdracht komen krijg je niet de juiste mensen.
Daarvoor is al teveel kapot gemaakt. Tel daar de incompetentie, niets uitstralende trainers aan toe en onze klazen zijn net als klaas vaak. Ruim 17.000 klanten worden tweewekelijks voor de gek gehouden, kijken naar iets dat op voetbal moet lijken. Maar ja, onze toekomst loopt bij Helmond en Jong NAC en wacht maar, alles wordt nieuw. Welterusten.

0   0  
van Flieger

Van Flieg pleit al geruime tijd voor een onafhankelijk onderzoek naar hun praktijken met als belangrijk punt de transactie waarin zij de meerderheid grepen.

Van Flieg gelooft hun verhaal namelijk niet. Dat tegen-wil-en-dank liedje dat ze rondzingen. Hadden deze 3 heren echt privékredieten van 6 miljoen uitstaan aan NAC of deden zij alleen mee onder de voorwaarde dat zijn de meerderheid konden pakken ?
Dan hebben zij dus bijgeinvesteerd en toegerekend naar die meerderheid. En daar zijn anderen mee akkoord gegaan. Dit moet op tafel komen. Zodat niemand zich meer kan verschuilen en de grootst mogelijke onzin beweren. Want als het namelijk zo gegaan is hebben zij de achterban ook nog eens stevig voorgelogen.

De kleine aandeelhouders krijgen op de achtergrond veel kritiek, namelijk dat er niets van hen uitgaat. Dat het een zooitje bejaarde zeurpieten is. Maar die "kleintjes" zijn dus wel eerst genaaid door Mommers en later dus door de Bootje, Broekje & Wijntje.

0   0  
@flieger

:-)

Genaaid door de 3 aandeelhouders die NAC in leven hielden ipv een faillissement. Grappig.
Nu de schulden weggepoetst zijn is het inderdaad tijd om de club gratis weg te geven.... Gaan ze ook echt 21x doen.

Wake up man.

0   0  
van Flieger

Ach ach ach, het Redderssyndroom komt weer omhoogboeren. Want zo denken zij. Zij hebben de club 5.5 jaar geleden gered en iedereen moet daarom nu zijn muil houden. Aan transparantie hebben zij intussen een schurfthekel, want alleen zo kunnen zij hun praatjes ongecontroleerd blijven opdissen.

Het is een wet van vraag en aanbod dat als jij iets van waarde hebt er voor betaald wordt en als jij iets van nul waarde hebt (door jouw toedoen) dat er dan een bedrag van nul gulden uitrolt. Degradatie is een bankroet, zeker in een jaar met Emmen, Excelsior, Fortuna en De Graafschap in de ere, een regelrecht schandaal is dat.

Maar zo zien zij het allemaal niet. Zij zijn helden en stellen eisen. En die supportertjes van 10 dagen geleden hebben zich geweldig laten piepelen.

0   0  
Yups

Er komen ontzettend belangrijke weken aan.
Toch eens benieuwd hoe de supporters de NOAD laten zien.
Lijkt me dat zelfs bsiderats iets in gang kan zetten, want er zal de komende weken iets moeten ontstaan, willen we nog enige rol van betekenis spelen!

HUP NAC!!!

0   0  
Sp1

Het predikaat "redder(s) " mag na zoveel jaar wanbeleid wel overboord... We hebben een club inclusief aanhang en stad die met al die potentie een stabiele middenmoot club behoort te zijn.

0   0  
Ki Utsuri

Lieden als van Flieger hebben we niet nodig. Die lui die de achterban lopen te splijten en zich overal aan storen en om de haverklap beledigd zijn. Walgelijke types, die zijn alleen maar bezig met hun dubbele agenda.

Niet opgeven altijd doorzetten. Met kunst en vliegwerk punten pakken de komende thuiswedstrijden, De Graafschap achterhalen en met de juiste flow de play-offs in. Redden we het wel dan kunnen we komende zomer puinruimen. Redden we het niet, kunnen we komende zomer ook puinruimen. In de huidige situatie staan we al met 1 been in het graf (degradatie) dus hebben we niks meer te verliezen.

En inderdaad, ook ik zie geen enkel aanknopingspunt waarom dit team op meer dan 30 punten gaat eindigen maar ik weiger om nu al op te geven (= geen optie). Daarvoor zijn er nog te veel wedstrijden om te spelen.

0   0  
misterbean

even snel samenvatten:
-geen AD (een ad interim waar je niets van hoort)
-geen TD
-geen scouting meer (alleen de laptop van MC)
-leegloop op kantoor
-een incomptente TS
-een trainer die er niets van bakt
-3 groot aandeelhouders die de macht hebben maar niets doen
-incompetente RvC
-een dubieuze supportersraad waar je grote vraagtekens bij kan zetten (heeft iemand nu al een fatsoenlijk verslag gezien van wat daar besproken is?)
-versnipperde supporters
-een selectie zonder balans met zeer matige spelers en nauwelijks leiders of vechters
-en als klap op de vuurpijl nu ook nog spelers die elkaar in het openbaar afvallen

En dan vragen mensen zich af waarom het zo slecht gaat op het veld?
Ik hoop dat de spelers zaterdag een wonderbaarlijke bevlieging krijgen en dat het publiek er vol achter gaat staan, want van de rest valt werkelijk helemaal niets te verwachten.
Het is niet anders, het zal op de supporters neerkomen, dus allemaal maar hopen op het beste zaterdag en ons team steunen, hoe krakkemikkig het ook is.

Kunnen wij als supporters niet iets doen richting die grootaandeelhouders?
Ik noem maar iets stoms als een online petitie of zoiets?

0   0  
Spionkop

Toch vind ik het wel makkelijk om te zeggen dat de grote drie NAC hebben gered, en daarom dan ook verder niks meer hoeven te doen. Iemand met 300 miljoen op zijn rekening, die dan 10 miljoen in NAC stopt... tsja... dat kan ik ook als ik dat vermogen had. Maar doe er dan ook iets mee, en laat het niet kapot gaan. Anders had er gewoon niet aan begonnen en je geld gehouden.

We worden gegijzeld door die grote drie. Moeten we vanaf. Liefst op een fatsoenlijke manier, maar ons geduld raakt op....

0   0  
jvt

Hopen tegen beter weten in. We weten allemaal dat het geen competente trainers zijn, 33 en er-zit-er-altijd-wel- eentje tussen spelers die inmiddels bezig zijn met HUN toekomst en niet met NAC. Een samengeraapt zooitje van huurlingen, nietsnutten, geen kwaliteit, groeibriljanten zonder potentieel, ongemotiveerden, geblesseerden, nog lang gecontracteerden, gedesoriënteerden... Voeg daar de 0,0 teamspirit en de flow van De Graafschap, Emmen, Excelsior en Fortuna aan toe en kansloos dus. Hoop wel.

0   0  
ReMaZu

De huishouding is veel te duur.

Begroting 14,5 miljoen, waarvan nog geen 3 miljoen voor de mannen op het veld.

Ra Ra hoe kan dat.

0   0  
signase

@ReMaZu:

Begroting 14,5 miljoen, waarvan nog geen 3 miljoen op het veld staat... Dan zou er 11,5 miljoen in andere zaken zitten. Wat zijn dan die andere zaken?

0   0  
Orlando Pirates

In dit geval zou de komst van Kali wel een goede zet zijn, dit ventje (Karol)een corrigerende tik op de training geven is wel op z’n plek...

0   0  
ReMaZu

Signase:

Lees jaarstukken 18/19 maar eens.

Onder meer salarispost 7,5 miljoen totaal incl. spelers.

0   0  
Buurman

Vananushol moet vooral naar zich zelf kijken.

0   0  
Buurman

Volgens mij heeft niemand hier geschreven dat een overname rond zou zijn. Wel dat er contact was metvRvdW. En verschillende supporters spraken hun hoop uit dat het met deze mijnheer rond zou komen. En terecht vind ik. Als iemand zijn accountancy team stuurt dan is de belangstelling , lijkt mij , erg serieus. Dat vervolgens een af wijzing komt n.a.v. de bevindingen van die accountant verbaast niemand. NAC is een grote puinzooi. Een en ander kan dus betekenen dat de prijs van de aandelen omlaag moet. Maar het kan ook een rationele definitieve afwijzing van RvdW zijn. Dat de zaak binnen het NACSe nagenoeg stil ligt lijkt me duidelijk. Nogmaals ; een grote puinhoop. En daarin zit gek genoeg het woordje HOOP. De hoop dat NAC wordt overgenomen door een prima partij.

0   0  
@flieger

Goed lezen jongen. De kleintjes zijn niet genaaid, maar nog aandeelhouder dankzij de stortingen van de grote aandeelhouders. Niet ondanks. That's all.

0   0  
40jaarNAC

Ik wordt zo ontzettend moe van da bankiertje daar boven op die Zwitserse alp. Het wordt eens tijd dat hij daar vanaf donderd ipv alle topics af te struinen en keer op keer zijn ongevraagde mening te geven. Pfffffff

0   0  
Pietjebel

Snel werk maken van Robbin Ruiter
Degelijke keeper voor de komende jaren

0   0  
Otjes

Kijk als er evt een vierde grote aandeelhouder erbij komt ipv de kleintjes.

Wat levert dat op?

Hebben we dan wel in 1 keer alle problemen opgelost?

Er moet een normale organisatie komen. Dat lukt niet als je er als aandeelhouder er nooit bent of interesse toont. Waar zijn de Noad mensen met gezonde voetbal hersenen? Oh ja Gielen et all gaan hopelijk ook snel nadat er nieuwe mensen zijn.

0   0  
scheppioni

@ leeuw
Voor mij part dan maar een mix van NAC en jong NAC !! Korte mag van mij wel, hij heeft tenminste NOAD, hoogstaand voetbal eis ik niet, maar wel spelers die het gras opvreten en niet van die plichtmatige hobbysten !! Maar ook zeker een andere staf !!!!!!!!

0   0  
Ernie

Het is het beste dat we gewoon degraderen. Ik kan werkelijk geen enkele reden bedenken waarom het beter zou zijn om erin te blijven. Als we degraderen kan er tenminste echt schoon schip gemaakt worden, i.p.v. blijven doormodderen zoals de laatste 10 jaar.

0   0  
Babosje

Omdat iedereen voor de eredivisie komt en er meer geld te behalen is Bert uhhh Ernie!

0   0  
scheppioni

Idd je moet nooit willen degraderen ! Weet trouwens iemand hoeveel het nu bij jong NAC is tegen de eagels !?

0   0  
Breda

Lees ik hier nu echt dat Flieger het opneemt voor de kleine aandeelhouders? Dezelfde mensen die hij jaren lang hier neerzette als “de dakdekkers, autoboeren en ander tuig” of woorden van die strekking.

Als er morgen iemand komf die 50 miljoen in de club stopt en niet uit het kringetje van het bankmannetje komt, dan is dat overmorgen al een bokhond en bij iedere verliespot een werkschuwe non-valeur die altijd op vakantie is..

0   0  
Oosterhout076

@Ernie wat een onzin,om te zeggen dat het beste is als we "gewoon" degraderen.

Absoluut niet het beste. Maar omdat dit zo onvermijdelijk dichtbij komt, is "het beste" roepen wel lekker makkelijk. Maar er kan ook schoon schip gemaakt worden als "we"erin blijven. Als we kkd spelen op vrijdagavond lijkt me echt niet het beste....., helaas.

Wat het beste op dit moment is weet ik ook niet meteen, maar punten pakken zo zomaar een van de opties kunnen zijn. Te beginnen zaterdag. Dat lijkt me "het beste"

0   0  
ibio

fck deze shit,
doen we tegen Utrecht weer een protestmars?

Ik stel voor dat we vanaf nu iedere thuiswedstrijd een protestmars doen!

Tegen de Aandeelhouders en de RVC!

0   0  
Pietjebel

@oosterhout
Snap het ook niet echt

Kan wel roepen schoon schip maken en opnieuw opbouwen
Maar hoevaak is dat al niet gebeurd? Dat kan niet want de huidige top zitten er al jaren die veranderen niets helemaal niets
Het gaat jaren duren voor je terug ben dat moet je echt niet willen

0   0  
Baosje

@Ibio

Doe mij maar een snicker

0   0  
Oosterhout076

@baosje

er lopen al 11 snikkers op het veld

0   0  
Tom Smits

Na de winterstop 8 wedstrijden gespeeld 2 punten 2 x gescoord en 20 doelpunten tegen. En dit dan met een vijf mans verdediging. Ga nu eens spelers opstellen die verschil kunnen maken, een actie in huis hebben een doelpunt kunnen scoren enz.
Fernandes, tevreden, rosheuvel, lunqvist, Verschuren, nijholt en dan achterin van anholt, leigh, dervite en koch en van Leer.
En dan kan je altijd nog illic brengen ipv nijholt.
Vanaf nu Tevreden aanvoerder maken. Voor Koch ook laatste kans misschien wel een bevrijding om geen aanvoerder te zijn.
En dan hopen dat dit eens goed uitpakt en voorlopig laten staan.
Druk naar voren en hele stadion erachter.
Finales zijn nu begonnen. Met 16 punten in 9 wedstrijden zou het met een beetje geluk toch moeten lukken om 17e te eindigen. 4 thuiswedstrijden winnen en uit 4 puntjes. Met tegenstanders als Emmen, Excelsior, Fortuna, vvv, Utrecht, Heracles, Feyenoord, Heerenveen en Zwolle ( misschien voor de laatste 2 niets meer op spel laatste 2 wedstrijden ).
Maar dan wel iedere wedstrijd vanaf nu NOAD vanaf minuut 1

0   0  
Badeend

Hihi een bankier die het over "guldens" heeft. Die is dubbel achterlijk.

Verder begint die dubbele agenda EINDELIJK openbaar te worden. Blijkbaar heeft Hans Deelen een broer (heeft die óók op het Stedelijk Gymnasium gezeten, vraag ik me dan oprecht af) die mensen kent met centjes. Maar niet zoveel centjes dus moet de waarde van de aandelen zover mogelijk omlaag en dus "pleit Hans Deelen voor een onafhankelijk onderzoek" omdat "hij (!) ze niet gelooft". Boeiend. Als hij écht een van zijn worstenvingertjes ergens in de pap kon roeren, zat hij niet de godganse dag op dit - verder vermakelijke - NAC forum.

Een ding is zeker, als NAC supporter is het leven nooit saai. Ik hou er van.

0   0  
Badeend

Overigens kan ik me nog ene Jeffrey Sarpong herinneren die een jaar of 4/5 geleden eenzelfde loopje nam met het teambelang, en doodleuk zijn vertrek aankondigde in de dagen voor de nacompetitie. Dat verdiende ook geen schoonheidsprijs. Maar dat terzijde.

0   0  
Otjes

@Badeend

Dubbele agenda van wie dan ook, I don’t care.

Die dubbele agenda kun jij ook hebben met het lekken van info over de Flieger z’n broer.

Feit is dat er met de huidige aandeelhouders organisatorisch en qua resultaat niet slechter kan.

Maakt mij niet uit wie van Nac weer een volksclub met trots gaat maken.

Inderdaad al is het dr Flieger zun broer of jouw broer of mijn broer of wie zun fucking broer dan ook.....

0   0  
NAC Breda F.C.

Lekker joh de vuile was buitenhangen... dat zegt ook iets over onze jongens :-(

0   0  
misterbean

https://www.bndestem.nl/nac/routinier-nijholt-ziet-sleutelrol-in-steun-nac-supporters-we-redden-het-niet-zonder-fans~a3fad2e1/

0   0  
misterbean

Namens de spelersgroep roept routinier Gianluca Nijholt de supporters van NAC op om zich de laatste vijf thuiswedstrijden massaal achter het geplaagde elftal te scharen.

Wil NAC serieus werk maken van een reddingsoperatie die tot in lengte der jaren herinnerd wordt, zal het nagenoeg uitverkochte Rat Verlegh Stadion met ingang van zaterdag moeten worden omgetoverd tot een onneembare vesting. ,,Ik verwacht en hoop ook dat het publiek vanaf Utrecht thuis vol achter het elftal gaat staan en ons erdoorheen sleept.”

Laad alle berichten na dit bericht in