Wij gaan niet opzij

Van Boekel fluit Volendam - NAC

DeWeesJr

Pol van Boekel is aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd Volendam - NAC. De wedstrijd staat gepland op vrijdagavond acht uur.

De leidsman wordt bijgestaan door zijn assistenten De Nas en Dobre. De vierde official van dienst is Shona Shukrula. Opmerkelijk is dat Van Boekel dit seizoen twee keer eerder een wedstrijd in de Eerste Divisie floot en dat ook tevens twee wedstrijden van Volendam Waren. In die twee wedstrijden wist Volendam te winnen van De Graafschap en Cambuur. 

 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
10 Reacties
24   0  
TpT

Dat is geen beste statistiek mbt Van Boekel en Volendam. Wel een prima scheids verder. Laten we als NAC zijn lekker tegendraads proberen om die statistiek te doorbreken.

24   0  
TpT

Dat is geen beste statistiek mbt Van Boekel en Volendam. Wel een prima scheids verder. Laten we als NAC zijn lekker tegendraads proberen om die statistiek te doorbreken.

1   12  
den hulk

word deze wedstrijd volendam- nac nu wel uitgezonden nac zou toch bijbetalen ik heb nac- helmondsport gemist

0   2  
@DEN HULK

Ben benieuwd...Sowieso ESPN1: schakel en ESPN2: Eredivisie. Naast Volendam-NAC is het Graafschap-Excelsior en Almere-Den Bosch. Cambuur speelt maandag. Waarom trouwens alles, op Cambuur na, vrijdag om 20:00 en geen spreiding qua tijden?!?

15   0  
Bou

Na afgelopen vrijdag heb ik het dieptepunt qua scheidsrechters/grensjagers wel gezien. Mulder buiten beschouwing gelaten uiteraard.

5   0  
De Kroonprins

Hopelijk kunnen de spelers zich voldoende focussen op het voetbal en zijn ze niet te veel afgeleid door de vierde official.

7   0  
scheppioni

Idd zo'n assistent van afgelopen vrijdag die nagenoeg 85 was, da kan echt nie !
Met Polleke drie punten mee naar ons BREDA !!!

3   0  
scheppioni

Of juist wel de Kroonprins, dat onze NaCCer's zich goed voor haar in de kijker willen spelen ...... een lekkere 0-4 voor ons en Shona !

11   1  
sjef de gevulde koek

Nu komende de belangrijkste weken van het jaar er aan. Het is er op of er onder. Vrijdag zal er al veel duidelijk worden denk ik

1   0  
Dreman



Maar ff gekopieerd van ander subforum

Tot het eind van het seizoen worden in de Keuken Kampioen Divisie (KKD) nog maar amper wedstrijden live op televisie uitgezonden: gemiddeld twee per speelronde, laat sportzender ESPN weten.

7500 euro per duel

Het gevolg voor supporters van is dat zij tot de start van de play-offs hun club nog maar twee keer rechtstreeks op televisie kunnen volgen.
Het doet de vraag rijzen wat het kost om een wedstrijd te produceren en live op televisie uit te zonden. Het antwoord is: ongeveer 7500 euro. ESPN - dat zelf dus al wedstrijden geselecteerd heeft om uit te zenden - heeft de clubs laten weten dat wanneer ze voor een niet-geselecteerd duel met dat bedrag over de brug komen, deze wedstrijd alsnog uitgezonden wordt. De productie is dan in handen van de vaste producent van de KKD.

TV of online
Een belangrijke 'maar' is dat ESPN geen garantie geeft dat die wedstrijd dan ook op een televisiekanaal te zien is. 'Afhankelijk van de overige programmering is dat op een beschikbaar tv-kanaal of een onlinekanaal van ESPN Watch', aldus de sportzender. Het staat clubs vrij om samen de benodigde 7500 euro te verstrekken, maar dan lopen ze dus wel het risico dat het duel alleen voor ESPN-abonnees op het internet te zien is.

Oplichters.
Dus verdienen ze 2 keer eraan.
Mensen die geen ESPN compleet hebben moeten dus verplicht dagpas aanschaffe

0   0  
ton oosterhout

pfffff net stuk gelezen over espn tis gezegt dat vanaf nu alle wedtrijden terug gaan naar het oude dus met schakelprogramma en maar 2 live wedstrijden.
clubs kunnen er nu ZELF voor kiezen(lees betalen) om hun wedstrijd te laten uitznden.
niet heel veel clubs zullen dat doen i.v.m de kosten die ze niet op kunnen brengen.
zou bij nac dat geld er wel zijn?

Laad alle berichten na dit bericht in