Wij gaan niet opzij

Van Gangelen: "Hellemons wordt stroman voor Weijs"

DeWeesJr

Volgens Jan Joost van Gangelen wordt Hellemons de nieuwe trainer van NAC. Hij zou dan de stroman worden voor interim-trainer Willem Weijs.

Nadat Van Wonderen is afgezegd schakelt NAC dus niet door daar een échte nieuwe hoofdtrainer. Hellemons heeft zijn trainerspapieren en zou dus de (nieuwe) hoofdtrainer kunnen worden. De huidige hoofd-jeugdopleiding was al eens eerder interim-trainer en assistent bij NAC. 

Bron:
B-Side Rats, Fox Sports
24 Reacties
95   4  
NAC76

Dit zou, in deze situatie, een zéér verstandig besluit zijn, zowel sportief als financieel!

38   3  
NB

Dat lijkt me een Prima plan. Laat Willem zich maar bewijzen.

95   4  
NAC76

Dit zou, in deze situatie, een zéér verstandig besluit zijn, zowel sportief als financieel!

21   5  
RV

Hellemons lijkt me wel een trainer die complementair is aan Weijs. Trainers die elkaar aanvullen en een type Hellemons misschien ook wel een trainer die in een optimale voorbereiding een team kan klaarstomen voor de play offs en net die paar procent extra uit de spelers haalt zoals Vreven dat kon.

Ik hoop dat een Hellemons iets meer de harde hand kan zijn en gewoon meer eist van bijvoorbeeld Dogan en Luka Ilic. Weijs meer een joviale tacticus. Een combinatie als Jurgen Klopp en Lijnders. Als ik er zo over nadenk zou het prima kunnen zijn. Al moet er dan nog wel een verlengstuk vanuit de selectie naar de staf worden aangetrokken. Een leider die ook werk van de staf wegneemt, jongens stuurt en corrigeert.

Dessers zal nog vaak terugdenken aan Vreven. Hij werd op de bank gezet, het maximale van hem geëist, constant druk zetten en in beweging, mee verdedigen en druk op de backs. Het betaalde zich allemaal uit in promotie met als gevolg een transfer van Dessers.

8   6  
n@©

De goedkoopste oplossing.

14   3  
Buurman

Heb uitgebreid afgelopen week mijn mening gemaild. Dat zal niks hebben geholpen , maar je bent je ei kwijt. Ik ben hier zeer blij mee. Nu nog twee goeie ervaren spelers en alles uit de kast of liever gezegd alles uit de keuken.

6   1  
Buurman

.... voor plaats 2 .......

8   2  
Magnetron

Dit is iets waar ik zelf ook al eerder aan dacht, zeker toen het met van wonderen zo lang duurde. Kan WW zichzelf ontwikkelen en zijn papieren halen terwijl er voor NAC geen hoge kosten zijn.

6   23  
ome cor

Diezelfde van Gangelen die Hans Kraay jr tegen VVV de scheidsrechter een beuk zag geven, terwijl iedereen wist dat het Wageningen was ?

5   3  
Toontje

Prima plan en de goedkoopste oplossing. Want we hebben geen geld en er wordt echt niemand meer verkocht of zo.

7   2  
Yellow army vak f4

Kunnen ze van het bespaarde geld mooi de
Versterking halen

8   3  
ome cor

Dat heeft Jan Joost vast hier gelezen.

3   12  
Harrie

Geloof maar dat dit niet zal gebeuren. Hellemons laat zich daar niet voor lenen en gaat echt geen Fabertje doen.

Heeft in het verleden al vaker de volle laag stront over zich heen gehad terwijl de directie oncapabel is.

4   2  
Patje

Heeeel verstandig!!!!

2   6  
Pietjebel

Wat als het niks word gaan ze willem dan ook ontslaan?

1   2  
Nachoreca1

Geloof ik niet

2   2  
Diep Holland

Fantasties.

8   2  
Ivo

Prima oplossing. Weijs doet het goed en moet het vertrouwen krijgen. Hellemons hoeft alleen de formele knvb-taken uit te voeren. Weijs doet de rest.

Eric is een clubman, die heeft zich al vaker aan moeten passen omdat het nodig was. Ik denk dat hij dat weer zal doen.

1   4  
Fritske d'n Olifant

De laatste keer dat Hellemons voor de groep stond zorgde hij er eigenhandig voor dat Stipe Perica gillend wegrende uit Breda. Laat die man alsjeblieft in zn functie zitten want hij verricht nu gewoon goed werk voor NAC. Zoals ik al eerder zei: Jan Poortvliet halen! Weet hoe er gespeeld moet worden in de kkd, heeft een karrenvracht aan ervaring, ex international, Zeeuw en zal niet meer zo nodig hoeven zodat Weijs alle ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen en het stokje over te nemen zodra hij zn diploma op zak heeft. Hellemons is als trainer net zo ervaren als Weijs inmiddels.

0   0  
10diego

Dat je er een maand over moet doen om met deze oplossing te komen.

1   2  
ome cor

Hahaha duimpjes omlaag op mijn reactie van 23 January 2020, 21:36.
Het was toch zo ?
Ze hadden beelden van Kraay jr in NAC shirt in die dwaze actie tegen FC Wageningen en van Gangelen zei dat het tegen VVV was.

Nu roept ie Hellemons (die dan alleen met z'n papiertje komt en verder geen zeggenschap heeft in NAC 1) maar Blanco (die nu een wedstrijdverslag aflevert waarmee hij Boussaid en Dogan op verkeerde waarde inschat) weet te melden dat het Hyballa wordt.

Is Jan Joost dan een prutser of wat ?

1   1  
Yup

Who the fuck is Hyballa?

2   0  
D.kocx

@ Yup

Dat is die Nederlandse trainer die er ging komen volgens onze directie!!

1   0  
Dutchbird

Weijs bewijst dat hij het team van Brood aan het voetballen krijgt. Dan moet je geen trainer benoemen die het beter denkt te weten. Volgens mij is Hellemons wat dat betreft een prima oplossing.

1   0  
rinus

Hyballa? nou dan snap ik er de ballen niet van...Willem Weijs Is De perfecte Trainer voor nac

Laad alle berichten na dit bericht in