Wij gaan niet opzij

'Van Hecke heeft laatste wedstrijd voor NAC gespeeld'

Das Phantom

Jan Paul van Hecke heeft zijn laatste wedstrijd voor NAC gespeeld. Volgens BN DeStem wordt de deal met het Engelse Brighton & Hove Albion dit weekend afgerond. Van Hecke was donderdag al niet meer op de training.

Al maandenlang hing de transfer in de lucht. In eerste instantie leek de jonge verdediger naar Monaco te gaan, maar daar zou hij zelf voor zijn gaan liggen. Laten kwam de Premier League-club in beeld en werd als snel duidelijk dat het tot een deal zou komen. 

NAC ontvangt naar alle waarschijnlijkheid een bedrag van meer dan twee miljoen euro. Volgens de krant kan het door middel van bonussen zelfs oplopen tot een bedrag van boven de drie miljoen euro. Alles behalve een slechte deal voor iemand die slechts elf wedstrijden speelde voor NAC in de Keuken Kampioen Divisie. 

Zien we Van Hecke volgend jaar schitteren in de Premier League? Waarschijnlijk niet. De verwachting is dat de 20-jarige Zeeuw dit jaar wordt gestald bij FC Utrecht om te rijpen.

Wat het ook gaat worden, wij wensen Jan Paul heel veel succes in de rest van zijn loopbaan. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
48 Reacties
159   0  
Hont

Ondanks dat ik hem graag had zien blijven is dit gewoon het beste voor NAC. Buitengewoon veel geld voor een speler actief in de KKD. Hopelijk biedt dit ons kansen op de transfermarkt voor aanvallende spelers.
Mooi dat er ook mogelijkheden aan verbonden zijn om later nog geld aan te verdienen.
Groot compliment aan de scouting en Van Hecke zelf natuurlijk.

49   0  
Jh

Wat een speler en wat een bedrag.

159   0  
Hont

Ondanks dat ik hem graag had zien blijven is dit gewoon het beste voor NAC. Buitengewoon veel geld voor een speler actief in de KKD. Hopelijk biedt dit ons kansen op de transfermarkt voor aanvallende spelers.
Mooi dat er ook mogelijkheden aan verbonden zijn om later nog geld aan te verdienen.
Groot compliment aan de scouting en Van Hecke zelf natuurlijk.

29   3  
Dos

Als hij zich zo blijft ontwikkelen dan voorzie dat hij de top gaat halen.

Proficiat en succes!

58   16  
Plastieke annemieke

Prachtig voor ons en JP!

Ook een hele dikke vinger naat de "kenners" die hier wisten te vermelden dat de jeugdopleiding geen zin heeft. Ook blanco gaat weer af als een gieter door zijn twijfels te leggen bij de jeugdafdeling.

Koekoek 2.75 miljoen verdient aan de opleiding in 2 weken tijd .


Succes JP! Ik ga je volgen .

21   0  
Becherovka

Een mooi bedrag voor iemand die 16 wedstrijden gespeeld heeft voor ons. Geeft waarschijnlijk ook aan hoeveel talent die jongen heeft en wat ze bij Brighton van hem verwachten.

Ik hoop van harte dat hij en Verbrugge met toekomstige transfers nog meer geld in het laatje brengen.

Wens hem veel succes!

50   2  
De Bolle Damen

MManders zei dit jl dinsdag al en we moeten ook hem bedanken want onderhandelen kan je wel aan hem overlaten. Dit is een prima deal. JP moet het gaan bewijzen en NAC pakt nu al belachelijk veel geld voor iemand die zo weinig heeft gespeeld op het 2e niveau in Nederland. Als hij écht zo goed is / wordt zoals wij denken dat ie is, dan pakken we nóg meer. Dus zonder risico een win-win situatie.
Het gemis wordt gewoon keurig opgevangen binnen de huidige selectie.
Nu snel Kaj de Rooij halen.
Ik denk/hoop dat dat gaat gebeuren. Hebben we weer een cash cow in huis.
Hup NAC!

39   1  
Ed

Nu Kay uit Eindhoven ophalen

19   64  
Gerrit

Veel succes JP, het is je gegund.

En nu snel Kaj de Rooij & Ralf Seuntjens ophalen!

9   3  
RaRa

Als hij de verstandige keuzes maakt, en niet te snel voor veel te veel geld ergens op de bank gaat zitten of in China of de zandbak gaat ballen, dan zien we hem nog wel in Oranje komen vermoed ik.

29   26  
Ouwe Spionkop

@plastic
Van Hecke is geen produkt van de jeugdopleiding van NAC.
Hij is pas 2 jaar geleden naar NAC gekomen van Goes.
Ik ben benieuwd of de 2 miljoen echt gebruikt mag worden voor verstreken elftal!

35   2  
Ric

Vorig jaar naar de eerste training gaan kijken. En de twee weken daarna nog enkele trainingen gezien. Toen mijn vrienden aangegeven ‘van Hecke staat in de basis bij de start van het seizoen’. Wat hadden ze een lol dat ik er naast zat toen Brood hem links liet liggen.
Onbegrijpelijk dat Brood dit niet zag evenals mijn vrienden ;-)
Wat dat betreft mogen we, onze eigenwijs Weijs, nog wel even bedanken dat hij van Hecke wel gewoon op durfde te stellen.

24   5  
Bladran Yanco

Voor zijn ontwikkeling het beste als hij naar Utrecht gaat. Kans op een basisplek en kan daar doorgroeien tot een speler met waarde voor Brighton.
Toch jammer dat hij weg gaat, met beter beleid had NAC in de ere gespeeld, was Van Hecke gebleven en was hij volgend jaar het dubbele waard.

33   13  
Plastieke annemieke

Spionkop

Jij wilt zeggen dat van hecke 2 jaar geleden is gehaald voor nac 1?

Dat hij maar 1 jaar voor de jeugd heeft gespeeld wilt niet zeggen dat hij geen jeugdspeler is geweest toch?

Zoals hellemonds al zei: hij is gevallen voor het verhaal van nac. Dus wel degelijk door de opleiding

38   1  
Ric

Meteen Eindhoven bellen.
Kay ophalen en leg maar een tonnetje meer weg. Deze moet je hebben. Die gaat echt geld opleveren over 2 jaar. Dan maak je Financiële stappen In de toekomst als club

25   1  
Bart

Prima met rosler hebben we z’n vervanger al en monsalve niet vergeten natuurlijk! de rooij ophalen na het weekend en dan naar een hecht team toe gaan werken! Hup nac

12   28  
Moppernac

We komen JP van Hecke volgend seizoen al snel weer tegen, namelijk op 21 sept uit bij jong Utrecht.
Want daar zal hij meerendeel moeten rijpen.
J.p. Succes en tot over een paar weken.
Mooi bedrag gevangen NAC en besteed het nu eens echt aan ervaren spelers en gooi dit bedrag niet in een bodemloze put.

14   1  
Ivo

Het heeft allemaal lang geduurd, maar man, wat een mooie deal is dit.

Even iets anders: Blanco heeft het er over dat Riera en Rosler gaan spelen tegen Jong AZ.
Wat is er met Nacho Monsalve?

16   3  
Ouwe Spionkop

@ivo
Steijn geeft de voorkeur aan Rosler boven Monsalve.

11   24  
Normaal

Zij die denken dat JP een product van de opleiding is, snappen er nix van. Hij is of aan komen waaien of het suc6 van de scouting. Bij dat laatst chapeau voor de scouting!

13   14  
Cool hand

NAC heeft hem niet opgeleid. Wat dat betreft heeft Ouwe Spionkop gelijk.

49   3  
Henkie

Goede deal, nu snel Necid halen!

Scoort er gemiddeld 1 per 180 minuten in de eredivisie, veel betere cijfers dan Muhren en Seuntjens hadden. Ook in de Turkse hoogste divisie scoorde hij.

Transfervrij en maakt er gewoon 30 in 38 potjes in de kkd.

Als je dié binnen kan halen, doe je mee om het kampioenschap.

23   4  
Ice

(wellicht) meer dan 3 miljoen, voor een speler die slechts 11 wedstrijden mee heeft gedaan, die 2 jaar terug nog bij de amateurs speelde, en waarvan helemaal niemand weet of hij dit niveau langer dan 6 maanden vol kan houden.... Manders verdient een bronzen borstbeeld voor de hoofdingang!

24   5  
Plastieke annemieke

Het wordt nu een zinloze discussie over een mooie dag voor ons allemaal.

Ik vind dat hij op conto van de jeugdafdeling komt. Die hebben hem gescout en een jaar klaargestoomd.

Enfin ruim 2 miljoen, Lekker zeg!

12   28  
Johnny1912

Dit een jeugdproduct noemen of zeggen dat hij voor het verhaal van de jeugd is gevallen is natuurlijk de grootste domme onzin die er is.

Dit is gewoon een toevalstreffer geweest van beide kanten en daar is niks mis mee. Zoals hier boven al aangegeven hier mag de scouting een pluimpje voor krijgen. Van Hecke wou natuurlijk dolgraag naar NAC, als er op die leeftijd nog een profclub voor je komt doe je het meteen want het is je laatste kans. Dat heeft niks met een verhaal van NAC te maken. Voor beide kanten dus heel goed uitgepakt, voor NAC nu na 15 wedstrijden een bijna recordtransferbedrag. En voor Van Hecke een mooie transfer en Eredivisie ervaring opdoen in eigen land. Helaas lopen er maar zat van deze jongens op de amateurvelden, de kunst is ze precies optijd weg op te pakken zodat ze bij een bvo op niveau verder kunnen ontwikkelen.

Veel succes JP het is je gegund!!

12   2  
raf17

Henkie,

Necid is veel te duur. Omdat hij bij ADO meer wilde verdienen dan het salarisplafond, kreeg Necid een dikke tekenbonus van meer dan een ton. Daarnaast was hij grootverdiener bij ADO. Van As kon daar best lekkere contracten uitdelen in die tijd. Niet voor niets zijn Beugelsdijk en Immers daar zo makkelijk vertrokken. Er werden ongezonde contracten uitgedeeld.

Necid zou hier maximaal 200.000 kunnen verdienen. Dat is nog maar de helft van wat hij minimaal wil.

Ik zou het een stunt van jewelste vinden als hij komt. Maar ik schat die kans op nihil

17   1  
Michel

Het interesseert toch niemand of je JP een jeugdproduct noemt of niet? Kwestie van definitie. Feit is dat er voor NAC-begrippen veel geld wordt verdiend met een transfer en dat we dat in de toekomst ook weer moeten gaan doen (en dat kunnen we!).

Can JP do it on a rainy night in Stoke? 😁

8   4  
Henkie

@Raf17,

Wat mij betreft geven ze hem dan bij nac ook maar een tekenbonus. Er moet nu geld zijn na de verkopen. Als je daarmee promotie bewerkstelligt, is het dat meer dan waard.

Liever een duurdere garantie op veel goals dan weer een net niet spits als Stokkers (die denk ik ook best een aardig salaris ontvangt met Dogan).

11   1  
fvf6

Als je zo'n bedrag kan krijgen voor een speler die amper 3 jaar geleden nog amateur was en bij NAC niet eens een hele competitie heeft gespeeld , dan is dit een zeer goede deal. Bovendien hoeft mijns inzien NAC niet naar een vervanger te zoeken want die hebben ze zelf al in huis Rosler , want deze jongen heeft laten zien behoorlijk wat in zijn mars te hebben , en dus een goede vervanger is van J.P. J.P. veel s6 bij utrecht , want dat zal het eerste station zijn volgens de berichten naar hogerop want dat zit er dik in.

12   0  
Mark

Jammer dat hij weggaat maar goed voor NAC op financieel vlak.

Met een verdediging met Schouten, Riera, Monsalve en Rutten staat het toch behoorlijk.

11   0  
sjef de gevulde koek

Natuurlijk succes en ik ben echt meer dan benieuwd wat hij er van gaat bakken. Leuk om te volgen aan z'n instelling zal het idd geval niet liggen.

19   6  
Ivo

@Ouwe Spionkop

Hoe kan een trainer ooit Rosler beter vinden dan Monsalve?
Monsalve brengt zo veel rust en ervaring en is ook voetballend veel beter.
Het duo Riera - Monsalve vond ik vorig seizoen echt ijzersterk, voor de blessure van Nacho en voor Van Hecke in beeld kwam. Met Monsalve haalde NAC 13 uit 5.

De enige reden die ik kan bedenken dat je toch Rosler opstelt is dat Monsalve weg wil of moet (te duur?) en niet gemotiveerd meer is. Of dat er iets heel concreets loopt voor Nacho.

9   0  
Badeend

Wat een zurigheid zeg. Van Hecke is naar NAC gehaald toen hij een kleine maand 18 was. Hij is toen absoluut NIET voor het eerste elftal gehaald, maar waarschijnlijk is hem wel een mooi toekomstplan geschetst. Als je de jeugdopleiding afschaft (wat reglementair niet mogelijk is als je een BVO wil blijven), is er voor spelers als Van Hecke en Verbruggen geen plek bij NAC. Dan 'bespaar' je een jaarlijks bedrag dat je nu aan de jeugdopleiding uitgeeft maar weet je ook 100% zeker dat de categorie spelers waar je moet scouten de "Van Asjes Met Krasjes" gaat zijn - en ook voor teveel geld. En dan graaf je een HEEL diepe kuil voor de club.

On topic: dit is gewoon een hele mooie transfer voor NAC en Van Hecke. Al snap ik de verhuur aan Utrecht nog niet meteen, hij zal daar achter Hoogma en Janssen komen in de pikorde. Als opvolger van die laatste zou ik het snappen, maar dan huur je hem toch niet voor één jaar?

19   2  
Golan

De hele discussie over van Hecke wel/geen jeugdspeler van NAC vanwege de tijdsduur kun je direct plat slaan voor de critici. Het gaat om het geld wat binnen wordt geharkt. Zonder jeugdopleiding had je deze 18 jarige gast nooit gehaald. Dus ook geen centen. Immers, je bent als NAC dan op zoek naar uitsluitend directe versterkingen voor de selectie van het 1e. Dus laat lekker lullen en laten we genieten van de onderhandelingsvaardigheden van onze vriend Manders. Geeft mij ook meteen meer vertrouwen voor de deal rond Verbruggen. Die is ook niet voor een appel en een ei vertrokken. 3 miljoen in de huidige Corona tijd en situatie waarin NAC op KKD niveau speelt is echt een godsgeschenk, niets anders dan dat...

5   0  
Marti

Meer dan 2mln , ik hoop dat nac nu eindelijk eens ervoor gaat om van geld , geld te maken

6   0  
Henri

Ik ben benieuwd hoe ze bij NAC dit geld gaan herinvesteren. Wordt het geïnvesteerd in spelers met groeipotentie of gaat het naar spelers die snel kunnen leveren en de meerwaarde gaan worden voor promotie?

3   0  
Breda F2

@henri, goeie vraag man. Zou mooi zijn als ze voor een combi gaan. Promotie is tog wel prio 1 maar t zou zonde zijn om een jaar later weer terug te zakken. Ik vertrouw op steijn en manders dat ze hierin een weloverwogen keuze zullen maken.

0   5  
Nacdictive

@badeend: een mooi verhaal naar een speler toe die van de amateurs komt..?! Ze gaan ook voor elke jeugdspeler de rode loper uitleggen?

Dit heeft weinig met opleiden te maken maar dat doet ook niet ter zake voor NAC is het een voltreffer / klapper, dat geluk moet je soms hebben.

Voor Van Hecke een hele mooie transfer en hopelijk een mooie carrière. Voor NAC een mooi bedrag, wat hopelijk goed gebruikt kan worden ipv in gaten gestoken worden.

10   0  
Ratjeduneerste

@nacdictive

Ik denk niet dat je snapt hoe de jeugdopleiding precies werkt. De jeugdopleiding heeft beschikking over meerdere jeugdscouts die wekelijks de velden afstruinen in een bepaalde regio om jeugdspelers te bekijken bij amateurclubs. NAC scout voornamelijk in de gebieden Breda richting het oosten (tot aan Tilburg voornamelijk) en westelijk tot ver in Zeeland.

Deze scouts noteren een jeugdspeler wanneer deze opvalt en gaan hier vervolgens nog eens naar kijken tot een oordeel geveld kan worden.

Is de scout overtuigd van de speler, legt deze zijn rapportage af bij zijn leidinggevende, Hoofd Jeugopleiding oftewel Hellemons.
Die zullen vervolgens in gesprek gaan met de speler, waarbij een beeld wordt verkregen van persoonlijkheid, mentaliteit etc.

Vervolgens zal een plan worden uitgestippeld met deze speler en worden voorgelegd en doorgenomen met speler/ familie.
Uiteindelijk maakt een speler de keuze wel of niet voor NAC te komen spelen en wordt de speler naast getraind, ook persoonlijk begeleid.

Nu is het zo dat NAC slechts enkele coaches/ begeleiders heeft, maar bij clubs als PSV/ Ajax is deze begeleiding nog veel persoonlijker waardoor het toekomstplan ook veel persoonlijker en duidelijker is. Dat is waar NAC ook naartoe wilt om te voorkomen dat zulke jongens vroegtijdig vertrekken.

Voor elke jongen die van een amateurclub komt wordt dus wel degelijk een plan en route uitgezet.

8   0  
scheppioni

Succes JP en hopelijk tot ziens in de toekomst bij onze club NAC !
Sportief een aderlating, financieel prima !

11   1  
Rinus

Hebben we de bankgarantie al binnen? 😉

3   1  
ome cor

Deze jongen was voorbestemd om ritme op te doen in jong NAC en af en toe een keer in te vallen. In het komende seizoen zou hij de stap naar NAC 1 kunnen maken.

Inmiddels is het iets anders gelopen en vertrekt hij in ruil voor dik twee miljoen plus wat er nog bij komt.
En hebben we een jong keepertje voor drie ton verkocht dus hoeven we niet te sippen over de clausule van Verschueren....een actie van Hans S. maar niet tegen Arno's wil hoor.

Met een extra lang transferwindow lukt het misschien nog om Leigh fit te krijgen en alsnog te slijten.
Kali slijten zal een utopie blijven, dus hopelijk gaat hij nog ergens van waarde zijn.

Financieel gezien is er niet slecht gehandeld, dus nog 2 nieuwe spelers erbij en we zijn compleet.
Goed gedaan NAC !

3   0  
Geraldo

Prachtig resultaat. De fles champagne staat koud, de kurk is ook al wat los, maar gaat er pas af na officiële berichtgeving.

5   0  
nacorakel

Netjes - JP was niet te houden voor ons NAC en 2-3 miljoen is een hele nette prijs voor 11 wedstrijden in NAC 1.

Succes JP in de leukste badplaats van Engeland!

4   0  
MdH

Dit is prima voor NAC.

Wens JP al het beste in zijn toekomst, maar NAC heeft deze centjes echt nodig. Met de juiste investeringen kunnen we alsnog voor directe promotie spelen.

Come on Stein! Come on NAC!

0   1  
Nacdictive

@Ratjeduneerste: dan ben ik toch zeer benieuwd wat er in een.persoonlijk plan staat? Want dan zou het hoofddoel moeten zijn: speler worden in NAC 1 en aangezien dat voor min. 90% niet is weggelegd..

4   1  
TheBeek

Bonussen zijn heel leuk maar het belangrijkste in deze transfer mis ik toch echt!

Een doorverkoop percentage!!!!

Dit is de grootste melkkoe die nac de laatste jaren heeft gehad.

Ga me nou niet vertellen dat ze dit niet hebben afgedwongen?

RKC en Willem 2 zitten er warmpjes bij nadat de jong naar barca is gegaan.

Ik zeg niet dat JP van dezelfde categorie is maar ik zou de gok wel durven wagen!

0   0  
@NACORAKEL

Utrecht is de leukste Engelse badplaats ?
JP zal voorlopig weinig in Engeland spelen, moet zich eerst bewijzen op eredivisieniveau voor hij naar de Premier League mag.

0   0  
Rebeca Zaa

Ik had ruzie met mijn vriend wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend houd en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet en ik zag verschillende getuigenissen van de mensen die Heer Bubuza bedanken voor het herenigen van hun relatie. Ik was verrast, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: [email protected]hotmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in