Overal waar we komen

Van Hooijdonk in team van de week

DeWeesJr

Sydney van Hooijdonk staat deze week in het elftal van de week van de Keuken Kampioen Divisie. De spits maakte het enige doelpunt tijdens NAC - NEC.

Nadat vorige week Riera werd bekroond met een plekje in het elftal van de week is het deze week de eer aan Van Hooijdonk. Het elftal wordt altijd samengesteld op basis van statistieken van Opta. 

Wederom is het opvallend te noemen dat Olij geen plekje in het team van de week heeft. In onze man of the match verkiezing werd Olij als beste speler van het veld beoordeeld. De keeper was belangrijk door onder andere een stift van Okita nog net tegen de paal aan te tikken. Tot 18:00 kun je nog wel stemmen op de doelman voor de verkiezing ¨beste doelman van de eerste periode¨. 

Bron:
B-Side Rats, Voetbalzone
Terug naar overzicht
14 Reacties
53    
sjef de gevulde koek

Toch lachwekkend dat er 3 van Ajax in staan die ook al in de Champions league mee hebben gespeeld. Dan zou het zelfs gek zijn om er niet in te staan zelfs. Blijft een grote schande natuurlijk.

23    
sjef de gevulde koek

wel mooi om te zien dat Van Hooijdonk binnen 2 weken. Van niets kunnen na het elftal van de week is verhuist en elk voetbal praatprogramma het over hem heeft. Het is hem zeker gegund.

5    
Ratjeduneerste

@ Sjef

Leuk voor die jongen, maar buiten de goal om was hij natuurlijk weer niet geweldig voetballend gezien. Veel balverlies, weinig techniek etc.
Maar hij schopt hem wel mooi weer binnen!

Op basis daarvan zou ik eerder Olij of een van de Spanjaarden een plekje zien hebben, maar natuurlijk erg mooi voor Sydney!
Het is hem gegund.

2    
Eljé

@RATJE. Ah zo'n Leigh-statement? Als in; "Leuk dat enthousiasme, zo'n doelpunt en een paar assists en dat het hele stadion op de banken staat, maar Greg is natuurlijk niet echt een goede voetballer."

18    
Kwek

@Ratje,

Ik zou je willen adviseren om iets beter op Sidney te letten. Als je het vergelijkt met vorig seizoen en zelfs begin dit seizoen, dan zie je dat hij voetballend echt beter aan het worden is.

Kan steeds beter de bal vasthouden, kaatsen etc. Heeft nu 1 assist op zijn naam staan, maar hadden er 3 kunnen zijn.
4 echte doelpunten geen intikkertjes dus. Vrijetrappen gaan er binnenkort wel in.
Oh en hij stond recentelijk nog op de tribune als supporter.

Dit kan weleens heel leuk gaan worden.

1    
The fly

Kom op zeg. Ik gun deze gozer alles en NAC ook, maar wat zijn de criteria om in dit elftal te komen?
Doelpunt maken? 2 Maal een vrije trap tussen op het doel schieten? Voor de rest heeft hij namelijk een behoorlijk matige wedstrijd gespeeld. Met nog meer spelers.
Wel goed gebekt en eerlijke taal. Hou ik wel van.

Spelers die het wel hadden verdient zijn uiteraard Olij, onze Spaanse vrienden en Verscheuren.

1    
F3

Mooi voor die jongen

0    
10diego

Vond Mühren wel aardig ballen bij Cambuur vrijdag.

6    
Jan Bril

Zal best 10diego maar nog steeds krijg ik iedere keer als ik die naam zie langskomen spontaan last van vlekjes in mijn nek. Muhren liet gewoon zien dat hij een bloedhekel had aan NAC, Breda en alles wat daaraan was gelieerd.

1    
Cool Hand

Scorebordjournalistiek vermoed ik. Journalisten zullen niet staan te springen om een KKD wedstrijd bij te wonen and who can blame them?

2    
Jarc

De sentimenten op de tribune zijn net zo opportunistisch als in de media. Toen Sidney in de eerste helft de bal er van 20 cm nog niet in kreeg en en later te laat gleed zodat hij de voorzet van Ilic er niet inschopte, was de algemene opinie op rij 12 t/m 14 op F4: "tjongejongejonge, is dat de spits van NAC, moeten we het daar nou van hebben dit jaar? Dit kan toch niet...."
Nog geen uur later was hij de held, hij had een houdbaar schot afgevuurd wat gelukkig in het doel belandde. Daarnaast nog twee geweldige vrije trappen genomen en we waren heel die eerste helft alweer vergeten.
Blijkbaar kun je met één doelpunt ( zeker als het de winnende is) een heleboel, zo niet alles, goedmaken en verkozen worden in het elftal van de week.
Ik zie het als en aanmoedigingsprijs, als Sidney zich blijft ontwikkelen in het tempo van de eerste maanden van dit seizoen, dan kan hij tegen de zomervakantie wel terecht in dat elftal van de week gekozen worden, maar dan niet alleen op basis van een belangrijk doelpunt, maar door de verdediging van de tegenstander voortdurend bezig te houden, een beter neusje voor de goal en grote waarde voor zijn elftal door een zeer grote balvastheid en het ook benutten van gemakkelijke kansen.

0    
Breda-Loyal

Mooi dit voor Sydney en het optimisme is ook prettig voor de sfeer onderling hier op de website

Wees allen alleen wel reeël dat we het dit jaar met niet alleen Sydney moeten doen in de spits , maar ook Stokkers , Filipovic , Dogan en Kudimbana

En met zo veel variatie in de aanval is mijn hart op zijn zachts gezegd een stuk meer gerust.

Hup Sydney , blijf belangrijk zijn voor de ploeg !

0    
Nacman

Club Brugge NAC 0-1 doelpunt Sidney van hooydocnk

0    
SJOENK

Hij flikt t toch weer tegen Brugge!!

Go Sydney!!

Laad alle berichten na dit bericht in