Wij gaan niet opzij

'Van Schuppen en Banzuzi in de basis, Vet op de bank'

Das Phantom

NAC neemt het morgenavond op tegen VVV Venlo. Dat gaat hoogstwaarschijnlijk gebeuren met Boris van Schuppen én Ezechiel Banzuzi in de basis, afgaande op de afsluitende partijvorm op de training. Javier Vet neemt dan mogelijk plaats op de bank.

Meerdere aanwezigen op het trainingscomplex zagen op de afslutende partijvorm dat zowel Van Schuppen als Banzuzi in de basis stonden. Zij werden op het middenveld bijgestaan door aanvoerder Alex Plat. Javier Vet, die tegen Jong Utrecht nog in de basis mocht beginnen, zou weer plaats moeten nemen op de bank. 

Rowan Besselink mag ook weer in de basis starten als de hesjes op het veld in Zundert de waarheid spreken. Mogelijk krijgt Ody Velanas de kans op positie van 'tien' op het middenveld. Trainer Robert Molenaar zette de aanvaller vorige week in een oefenduel met KV Mechelen op die positie om hem te testen.  

Vermoedelijke opstelling NAC: Kortsmit; Lucassen, Besselink, Velthuis, Di Michele Sanchez; Plat, Van Schuppen, Banzuzi; De Rooij, Van der Sande, Velanas.  

Bron:
B-Side Rats, Vogeltjes in Zundert
37 Reacties
184   4  
CobusNAC

Ik snap het negatieve sentiment bij Vet niet zo goed. Ok, hij viel niet echt op maar bijna al zijn ballen speelde hij naar voren en dat doen er maar weinig bij ons op t middenveld…

Ik zou m wel eens wat langer in de basis willen zien…

8   146  
Nieuwe spionkop

VET doet het sinds zijn komst VET slecht.

Terecht dus dat hij op de bank begint. Hup NAC en hup eigen jeugd!

78   3  
Nac

@nieuwe Spionkop

Vet heeft ook nog niet veel kansen gehad.

Hij is bijna alleen maar 10 min ingevallen.

1 wedstrijd basis tegen jong utrecht.

Op basis waarvan had hij zich kunnen laten zien dan?

184   4  
CobusNAC

Ik snap het negatieve sentiment bij Vet niet zo goed. Ok, hij viel niet echt op maar bijna al zijn ballen speelde hij naar voren en dat doen er maar weinig bij ons op t middenveld…

Ik zou m wel eens wat langer in de basis willen zien…

83   2  
Bke

Wanneer Ody op 10 begint hopelijk eens De rooij op LINKS!!

6   85  
Los Pollos Hermanos

Goede keuze. Zoals ik maanden geleden al aangaf, ze hadden die broodvoetballer nooit moeten halen. Is gewoon een zeer matige speler die nergens is geslaagd. En, zoals ik ook al eerder melde, Vet is niet door NAC benaderd, maar Vet heeft uit eigen beweging contact opgenomen met NAC. Radeloos was hij in het buitenland. Waar hij overigens ook compleet mislukt is. Zijn harde woorden, maar zo is het nu eenmaal.

Vet is leuk voor MVV, Almere, Eindhoven op een goede dag, als invaller. Al schat ik die clubs, as we speak, niet veel lager in dan NAC.

Maar Vet is een totale miskoop.

27   3  
scheppioni

Niet slim dit, Vet is hardnodig, zal met name Plat ook goed doen, nu zitten we dalik alweer met een potentiele prima aanwinst die zich gepiepeld voelt...... maar Velanas op tien dan neem ik wel aan eindelijk Kaj op links !!!

11   28  
Sjefke

Toen dat piepjong middenveld Roda overklaste hoorde je er niemand over. Vet heeft een wedstrijd de kans gehad en er was werkelijk niks wat die goed gedaan heeft. Groot lichaam maar geen gevecht aan gaan. Weinig inzet. Slechte ballen geven. Laat die jonge mannekes het maar gewoon doen daar heb je in de toekomst veel meer aan.

16   1  
die ne gast

Ondanks dat de resultaten wisselend waren, vond ik het eigenlijk wel een prettig idee dat Molenaar tot nu toe niet te veel wisselde en dat er vanuit/met een bepaalde basis gewerkt leek te worden.
Klinkt nu toch alsof er met allerlei poppetjes en posities geschoven gaat worden.

Vorig seizoen was het eigenlijk te genant voor woorden dat Edwin de Graaf tot aan de play-offs nog aan het zoeken was naar zijn vaste basis-elf...
Ik hoop toch dat Molenaar en Lokhoff niet te veel blijven sleutelen, maar met de selectie vooral gaan werken aan het inslijpen van patronen en automatismen ipv telkens opnieuw schuiven van spelers.

80   1  
Beter de Laat dan nooit

Vet wordt hier flink naar beneden gehaald maar Boris heeft mij dit jaar ook nog niet kunnen overtuigen.

23   0  
Wanny

Vet was helemaal niet zo slecht de vorige keer. Maar hij viel ook weer niet heel positief op. Een 5,5 zou ik zeggen.

20   5  
Breda83

Vet is de grote concurrent van Banzuzi. Op dit moment zijn ze gelijkwaardig zou ik zeggen, dus dat Banzuzi nu de voorkeur krijgt is alleen maar logisch. Die wordt alleen nog maar beter en gaat ons veel geld opleveren. Dat van Schuppen lijkt te gaan spelen vind ik dan wel weer opvallend. Als hij in dezelfde rol moet spelen als Agougil heb je er niet zoveel aan, hij moet echt meer op 10 spelen. Maar wellicht hebben ze juist dat geoefend tegen Mechelen, met 2 middenvelders (Plat en Banzuzi) meer naast elkaar en de 10 er meer voor, zodat van Schuppen wel op zijn favoriete positie kan spelen. En dan wellicht dat over een tijdje wanneer Antonia fit is en Marijnissen een hele wedstrijd aan kan Velanas op die plek gezet kan worden. Hoe dan ook; als van Schuppen "op z'n Agougil's" moet spelen kun je daar beter Vet neerzetten.

9   6  
Tip

Heel belangrijke partij tegen een redelijk goeie tegenstander voor keuken begrippen. Of we houden de aansluiting of we zakken terug. Vet als invaller vind ik prima, hij komt toch inderdaad tekort.

13   1  
Ernie

Ik vond Vet ook niet slecht spelen. Maar de staf ziet die gasten dagelijks op de training. En je mag ervan uitgaan dat zij zien wie er het beste kan spelen.

7   23  
Bredaaaaa

Ik denk dat het een leuke match kan worden. Ik vrees wel een kleine nederlaag, maar met een gelijkspel kan NAC zeer tevreden zijn. Wie had het ooit gedacht. Maar ik ben zeer tevreden met het technisch staf. Ook zeer goed van de lokale eigenaren om lekker lang te doen over het aanstellen van directeuren. Ik ben het ook volledig oneens met John Karelse. Hij wil in de winterstop al gaan versterken. Niet doen aub. Dit is een tussenjaar. Kleine stapjes. Goed nadenken wat je doet.

15   0  
Breda83

@Bredaaaaa

Als je je elftal beter kunt maken, en er is (financiële) ruimte voor; altijd doen. Beter elke transferperiode 1 of 2 aanwinsten erbij dan elke zomer weer een compleet nieuwe selectie neer te moeten zetten.

7   10  
Adriaan

Ody op 10
Prober Hermann als rechtsbuiten
Van Schuppen naar de bank
En Bakker snel herstellen

4   8  
Noahd

En terecht. Niks laten zien. Of in ieder geval niks wat de rest niet kan

12   0  
JBA

***:
Ligt het aan mij of duurt het wel erg lang voordat de shirts weer beschikbaar zijn om te bestellen?
Daarnaast zou het een goede zet zijn om binnenkort de Nike NAC trainingspakken te gaan promoten, ik neem aan dat deze er wel gaan komen.
Met de huidige weersomstandigheden verwacht ik dat deze ook als warme broodjes over de toonbank zullen gaan.

8   12  
Rolf

Hoe zit het Antonia, flink salaris pakken maar leveren ho maar.
Toch niet van glas hoop ik.
Moedeloos wordt je van zulke spelers.

15   4  
Charpie

@ Rolf;

Ik ken jouw werksituatie niet, maar hoe zou jij het vinden als je werkgever zo over jou sprak als je er door ziekte een tijd uitlag ?
Waarom is het in de voetballerij anders volgens jou ?
Beetje respect graag!

11   0  
Marti

Rob landsbergen overleden , heeft ook nog 2 seizoenen bij NAC gespeeld ,wassen speler die Niet te lui was om ervoor te gaan op het veld

8   5  
Tante Annie

En rolf is niet eens z'n werkgever, maar een klant ervan. Toen ik vroeger als bijbaantje in een winkel werkte en klanten begonnen te zeiken als rolf, ging ik echt geen stap harder lopen hoor. Maar ieder zijn ding

8   13  
Fred

Welke TOPPER haalt ons NAC in de winterstop binnen?


Dan halen is er nu al werk van maken!

We moeten af van het wanbeleid van Van Aalst en consorten, die vooral veel last- minute-transfer maakten!

GOED WERK HEEFT TIJD NODIG! ! !

14   0  
Dos

Hopelijk kan van Schuppen laten zien waar om hij in de basis hoort.
Tis een goeie jongen,dito mentaliteit,maar vind hem kwalitatief te licht voor zelfs dit niveau.
Zou geweldig zijn als zo'n jongen echt door kan breken. Het zou er nu wel uit moeten komen als het erin zit.

5   1  
Scheppioni

@ Marti
Maakte nog ooit de 0-1 overwinning bij nec, de goffert met cintelbaan, stond ik in het nec vak te genieten als NaCCer !

19   4  
Ivo

Ik begrijp het oprecht niet. Haal je een dure speler met eredivisie ervaring, die laat je dan korte invalbeurtjes doen.

Banzuzi en van Schuppen hebben hun kansen ook niet echt gegrepen tot nu toe. De schorsing van Agougil zou ik dus gebruiken om Vet 3 volle wedstrijden te testen. Hij krijgt de kans niet en dan begrijp ik niet waarom hij gehaald is.

4   11  
Moppernac

Wat een namen zeg in het elftal.
Als je dat zag 30 jaar geleden zag dan had je nog eens 2a3 spelers erbij staan met top ervaring van de ere divisie.
Nu moet ik eerst de rugnummers zien en dan weet ik pas wie wie is.

5   1  
Scheppioni

Idd Ivo !!!

8   0  
ome cor

Als er iemand speelt, in deze selectie, dan staat er ook iemand reserve.
Beetje jammer dat iedereen daar weer meteen een oordeel over moet hebben.

6   9  
Jb

Het is allemaal opeens tegen vet ...nee die tragedie uit voledam die er als een vuilsezak op het veld staat en aleen maar ballen terug geeft niet mee voetbal of verdedigt en altijd te laat is omdat die geen snelheid heeft ik snap wel waarom voldam er vanaf wilde is dat geen mis koop dan

1   6  
Jb

Sorry ik bedoelde volendam

7   8  
Arie

Ik ben benieuwd wanneer iedereen gaat inzien dat Vet een zinloze aankoop is geweest. Een luie speler waar je geen oorlog mee wint.

Dat Van Schuppen in de basis komt is dan wel weer een ander verhaal, want die speelt dit seizoen veel te geforceerd en heeft nog niks goeds laten zien.

Hermann viel me wel positief op op rechtsbuiten de laatste wedstrijd, dus ik hoop dat snel het kwartje valt dat Velanas naar 10 gaat, Kaj naar links en een rechsbuiten op rechts.

7   0  
ome cor

Pffff wat een gezeur weer.
Je hebt nu eenmaal een selectie en dus meerder opties. We mogen er bij de aftrap nu eenmaal maar 11 opstellen.
Reserve spelers/invallers zijn net zo belangrijk als de basis 11.

Ik vraag me af wat er met Mashart is. Hij heeft in de laatste oefenwedstrijd wel minuten gemaakt, maar is nu weer afwezig volgens bn de stem.

10   14  
Los Pollos Hermanos

Vet gelijkwaardig aan Banzuzi? Zijn jullie verder wel helemaal goed? Banzuzi is een mega talent. potentieel wandelende geldzak. De toekomst van NAC. Toekomstig werkkapitaal. Die moet gewoon spelen.

Vet is een (zeer matige) broodvoetballer die blij is dat hij i.i.g. nog +- 1 jaar ongeveer 75k kan bijschrijven. Die is na NAC gewoon klaar. Er is geen club meer die deze gast een contract aanbiedt. Ja, misschien in Werkendam of Scheveningen, maat niet meer op het (1na)hoogste niveau.

10   3  
Ray

@Los Pollos Hermanos
Helemaal mee eens. Ezechiel Banzuzi is pas 17 jaar hé. Die speelt al vanaf zijj elfde bij NAC. Het lijkt alsof hij (ondanks eigen jeugd) hier heel weinig krediet heeft.
Als hij zich zo blijft ontwikkelen speelt bij met zijn 25ste waarschijnlijk in de subtop bij een pak-em-beet Sevilla.
Javier Vet is 29 jaar is niet verder gekomen dan NEC, Graafschap,Almere en Dordrecht.
Als zij beide hetzelfde brengen nu dan altijd Banzuzi de voorkeur geven. Met een beetje geduld en geluk gaat NAC hier flink aan verdienen

4   8  
Breda83

Ik denk dat Vet de vriendin van onze kippenvriend heeft afgepakt.

0   1  
Mo

Van schuppen is slecht en banzuzzi is egt nog slechter dan mashart 10000 procent zeker

Laad alle berichten na dit bericht in