Overal waar we komen

Van Wonderen: "Alles is mogelijk"

Praatpapegaai

Kees van Wonderen blikt op ga-eagles.nl vooruit op de wedstrijd tegen NAC in Breda. Go Ahead hijgt NAC in de nek met een verschil van vier punten op de ranglijst. De Eagles hebben tot nu toe een hele sterke tweede seizoenshelft waardoor ze op zijn geklommen tot plek vijf. van Wonderen: “De Keuken Kampioen Divisie is een interessante competitie, waarin niemand kansloos is tegen elkaar”

Afgelopen vrijdag lieten de Eagles nog punten liggen door gelijk te spelen tegen Roda JC. Was dat duel wel gewonnen geweest dan hadden ze NAC tot op twee punten benaderd en was het vandaag ook daadwerkelijk een duel geweest om de vierde positie over te nemen. 

Van Wonderen gelooft nog dat directe promotie via de tweede positie in beeld is: “De Keuken Kampioen Divisie is een interessante competitie, waarin niemand kansloos is tegen elkaar” Hij blijft reëel over het feit dat het ook een knotsgekke competitie is: “Kijk naar onze wedstrijd tegen FC Den Bosch, die in 3-3 eindigde. En wij winnen met 5-1 van FC Dordrecht, dat vervolgens weer met 0-3 wint bij De Graafschap. Alles is mogelijk. Hoe ik naar onze kansen kijk? In deze fase en in onze positie is het het beste om van wedstrijd tot wedstrijd te kijken. We hebben dan ook afgesproken pas na ons duel met De Graafschap de balans op te maken: hebben we aansluiting, kunnen we alleen nog kijken met een schuin oog of is het niet meer reëel? Het is in ieder geval wel duidelijk dat we de komende wedstrijden niet veel meer kunnen laten liggen.”

Maar eerst komt de wedstrijd in Breda wat eebn sleutelwedstrijd is om nog verder naar boven te kunnen kijken voor de Eagles. Van Wonderen, nog even in beeld geweest als trainer van NAC, heeft er in ieder geval zin in: “Ik heb heel veel zin in die wedstrijd. NAC-uit is natuurlijk sowieso een mooi affiche. NAC is individueel heel sterk. Kijk alleen al naar de Eredivisie-ervaring die ze in het veld hebben staan. Ze hebben ook een wat oudere selectie dan wij. Het zal een echte krachtmeting worden in Breda, maar tegelijkertijd een mooie kans om ons te laten gelden.”

Hopelijk kunnen we de directe promotiekansen van GAE aan diggelen schieten. De vorige twee onderlinge duels dit seizoen gingen met 6-0 verloren in de beker en in de daaropvolgende competitiewedstrijd eindigde het in een puntendeling zonder doelpunten.

Bron:
B-Side Rats, ga-eagles.nl
Terug naar overzicht
16 Reacties
26    
Heksenketel

Gewoon 3 punten pakken vandaag. Ik zet mijn geld vandaag in op Fiorini en Bilate!

-1    
BREDA 1965

deze winnen wij wel

14    
Theoden King

Die 6-0 in de beker was niet representatief natuurlijk, dat gelijkspel in de competitie laat de verhoudingen beter zien.

Ik hoop alleen dat het gevoel van urgentie bij NAC groter is om deze pot te winnen. Wij móeten promoveren, terwijl dat voor gae een spectaculaire meevaller zou zijn.

Ik ga er van uit dat Steijn voldoende positiviteit in het team heeft gestopt, waardoor we eindelijk eens een overtuigende overwinning boeken in (weer) een cruciale westrijd.

11    
sjef de gevulde koek

Volgende Quote van onze Kees "de bal is rond"

9    
Nachoreca1

Dag van de waarheid... en vergis je niet we gaan het heel erg lastig krijgen...
Ben benieuwd....maar vrees....
Come on NAC!

8    
Ivo

Ik heb er weinig vertrouwen in. We missen Rutten en Immers, en voetballend loopt het gewoon niet. Het veldspel is al het hele seizoen dramatisch en wat zijn we vaak goed weggekomen met een late goal.

Als dit goed genoeg is voor promotie snap ik er niks meer van. Jong Ajax uit liet zien hoe dramatisch het voetbaltechnisch is, we werden weggetikt door een stel pubers, en hadden daar geen enkel antwoord op.

Go Ahead gaat druk zetten, wij weten dan niet meer hoe we moeten voetballen, die goal valt wel een keer.

21    
Real Robert

Sinds de protege van Steijn centraal achterin opgesteld staat vallen er altijd wel doelpunten tegen.
Is niet tegen te voetballenm wanneer ee team zowieso al voor geen meter draait.

16    
Brecht

Ik hoop dat Steijn zichzelf eens beetpakt en dat bange eens van zich afschudt. Het gaat nu ook persoonlijk aan hem kleven. Dus stoppen met afgeven op iedereen, maar je team met offensieve opdrachten het veld insturen en positiespel gaan inslijpen. En o ja: een beetje meer trainen, zodat je conditioneel op het eind de overwinning op kracht kunt binnenslepen.

17    
Ron

Hoop dat MS door heeft dat Malone ondermaats presteert en hem nu dus reserve zet! Dan acht ik de kans groter op winst als met Malone in de basis, ondanks diens ervaring!

-3    
P

Ook geen de Rooij aub aan aftrap

9    
Rat uit Rijen

Ik houd mij hart vast vanmiddag. Dit is een belangrijke wedstrijd en we weten allemaal hoe ons NAC daar mee omgaat. Zeer benieuwd hoe Steijn het deze keer weer aan denkt te pakken? Achteroverleunen tegen GAE lijkt me sowieso een doemscenario. Hopelijk zit ik er naast en gaan we er vol op klappen met een positief resultaat...

12    
Nacgaatnooitverloren

Ik verwacht een overwinning. Iedereen moet nu doordrongen zijn van de must om niets meer te laten liggen. Wij hebben een kwalitatief (veel) betere selectie dan Eagles. Graafschap is een houten klazen-elftal en zijn het kwijt. Almere gaat echt niet alles winnen nog. Cambuur is weg. Plaats 2 is nog heel goed mogelijk.
Hup NAC!!

8    
Nonkel Frans

Ik hoop dus herhaal: Doe ons vanmiddag het #lokhoffeffect!

Mounir Haye Fiorini en als t met de Rooij niet lukt dan zal de tandem Bilate v Hooijdonk het moeten doen.
Naar voren met die ballen #repeat #repeat

Hup NAC!

2    
Scheppioni

Mooi BREDA 1965 dat jij voor vanmiddag nog het positief inziet, ik zou dit ook zo graag willen geloven, maar voetballend heeft oud NaCCer het gewoon beter voor mekaar dan toeval steijn !! Ik ga ook altijd van winst uit, maar net as vandaag is de hoop veel meer dan de realiteit gezien de wanvertoning van afgelopen vrijdag ! Ons maloontje gaat tuureluurs worden van spits Hendriks, maar ja onomstreden he ! 🤨

13    
Denn

Ho ho niet zo negatief over Malone
We mogen blij zijn dat hij ons is komen versterken nadat we eerder door deze grootheid in de wachtkamer waren geplaatst!

6    
Mvg

Ik zou willen dat ik zo positief over vanmiddag was als sommige hier.
Ik wil helemaal niet negatief doen, maar Dordrecht uit wonnen we door een zondagsschool, Helmond thuis wisten we in de 94ste minuut alsnog te winnen en De graafschap wonnen we door een redelijke tweede helft maar op Almere thuis na, weten we het hele seizoen nog niet te overtuigen.
We staan natuurlijk niet voor niks maar 2 punten achter plaats 2 dus we doen zeker iets goeds, maar ik zie geen aanleiding waarom NAC wel even van Go Ahead gaat winnen, ik hoop natuurlijk van harte dat het wel gebeurd want met het komende programma kun je nu al niks meer laten liggen en de komende weken spelen de andere concurrenten allemaal tegen elkaar

Laad alle berichten na dit bericht in