Wij gaan niet opzij

Verschueren: ¨Ik denk dat het één wedstrijd schorsing wordt¨

DeWeesJr

Arno Verschueren kreeg gisteren vlak voor rust een rode kaart. De middenvelder was te laat en raakt Javier Vet op zijn enkel. In gesprek met BN DeStem blikt de Belg terug op het moment.

¨Ik raakte hem op zijn voet. Maar niet met een hoge intensiteit of de bedoeling hem een schop te geven. Ik wilde de bal eruit halen, maar was net iets te laat. Of het echt rood is, weet ik niet. Het was niet op de enkel en ik denk niet dat hij echt pijn heeft gehad of er iets aan over heeft gehouden. Ik denk dat het één wedstrijd schorsing wordt.

De tweede helft bekeek de middenvelder vanaf de tribune en daar genoot hij van zijn ploeg. ¨In de tweede helft is het bijsturen, dan gaat het beter, voelen we het en geloven we erin. Op de tribune zat ik op het puntje van mijn stoel. De gelijkmaker zou verdiend zijn geweest. Complimenten aan het team hoe ze hebben gestreden, schitterend.¨

Baosje

die speler van de Graafschap verdiende met de trap op p de enkel van Luca Ilic óók gewoon een directe rode kaart !!... die pannekoek van een scheidsrechter heeft gewoon 90 minuten lang met 2 maten gemeten... deze droplul heeft er mede voor gezorgd dat NAC niet meer op gelijke voet met de Graafschap is gekomen...want 10 tegen 10 dat had de Graafschap echt niet meer getrokken

9   3
Wanny

Dat gaat tegenvallen dan, want voor een directe rode kaart is het doorgaans of vrijspraak of 2 of meer wedstrijden schorsing. Vrijspraak kan ie vergeten, dus dat wordt 2 wedstrijdjes zitten.

13   33
Ratten

Dit is de zoveelste domme kaart die hij pakt. De gele kaarten dit seizoen waren ook allemaal onnodig.

12   8
Linie

Oliedom, 2 minuten voor rust onder de ogen van de scheids op nota bene de middellijn... daarna speel je, ondanks een strijdend 10-tal, gewoon een verloren pot.

72   4
Baosje

27   5
Nacman

Belachelijk rode kaart geel had gekund.
Deze scheids kan nog GEEN wedstrijd fluiten in de 3e klasse van het amateurvoetbal.
Een schande dat zo,n flierefluiter op de velden mag rond lopen.
Floot voor onbenullige overtredingen en echte overtredingen wuifde hij weg.
Het voetbal van was maar een helft slecht deze jandoedel een hele wedstrijd.
Maar laten we hopen op 1 wedstrijd

10   4
sjef de gevulde koek

Vond het zeker geen rood en die scheids was echt zo irritant slecht. Buiten dat was het een kut avond met als lichtpuntje Dogan. Zo aan de wedstrijd beginnen is gewoon amateur niveau man man. Wel 2de helft weer een NAC gezien wat wil knokken. Het gaat een hele spannende strijd worden. Maar een keer snel op 1-0 komen zit er zo niet in. Ze moeten zoveel moeite doen om maar een kans te creëren. Hopelijk gaat dogan daar verandering in brengen die wat makkelijker voetbalt en gewoon wel op doel schiet ipv terug draaien.

8   0
Arie

Rood, je kan het geven, had niet gehoeven. Niet meer dan 1 wedstrijd waard. Kunnen we eindelijk eens af van het spelen met 2 controlerende middenvelders.

22   5
D'N Klaagmuur

Verschrikkelijk dat je zo'n ventje van 28 uit Tilburg krijgt om deze wedstrijd te fluiten. Die had werkelijk geen idee wat ie aan het doen was. Zó slecht. Ook wanneer het bijvoorbeeld een ingooi was voor de Graafschap, weer doodleuk aan NAC geven, het ging echt nergens over.

Laat zo'n kleuter lekker bijdehand gaan doen op een achteraf veldje in Tilburg op zondagmorgen half 10, maar stel voor dit soort wedstrijden gewoon de beste scheidsrechters aan aub.

6   2
Baosje

@klaagmuur

ik snap heus wel dat zo'n menneke het allemaal nog moet leren ...maar laat hem dan aub jong AZ tegen jong Utrecht oid fluiten... die staan toch maar voor spek en bonen in deze competitie... laat hem zulke wedstrijden maar lekker verneuken ...maar ach NAC en die kut knvb.... we weten inmiddels hoe ze in Zeist over NAC denken ...toch !?

4   25
Toontje

Rood kan sommigen geven ook geel, maar dat valt dan onder noemer geluk.
Natuurlijk zijn wij volledig voor NAC en kijken wij soms door een geel/zwarte bril maar deze man floot gewoon goed.
Floot zelfs een paar keer voor de superboeren af voor buitenspel terwijl dat het niet was. Bij twijfel altijd aanvallende partij voorrang geven. Deed hij niet.
Floot goed dus.

1   6
Toontje

Hij krijgt trouwens minimaal 2 wedstrijden en mag dan in zijn handjes klappen. Ligt eraan wat de scheids heeft genoteerd

7   1
Wie is hier nou de snackbar?

Het gene wat oprecht het kutste was is dat Vet Ilic doormidden jankt en geel krijgt, terwijl hij 5 minuten later scoort. Later was het Verschueren die één statement maakt naar zijn teamgenoten die dan rood pakt.

8   2
Eddie_V

@toontje eerst zeggen dat hij goed floot om vervolgens je argument kracht bij te zetten door fouten te noemen.

Hij floot heel erg slecht. Het lag niet aan hem dat we verloren. Maar hij floot belachelijk slecht

7   1
Ivo

@toontje

Hij voelde de wedstrijd totaal niet aan, floot de wedstrijd kapot, zeker in de 1e helft.
Dit doet deze vriend iedere wedstrijd, laat graag merken dat hij de baas is. Een pietlut 1e klas.

Rode kaart was in de eerste plaats een domme, onnodige overtreding op een plek waar dat totaal niet nodig was. Verschueren scoort hier geen punten mee.

5   3
Scheppioni

Je weet dat bijna geen enkele scheids te vertrouwen is vanwege ze puur op de regeltjes moeten fluiten, dus dan moet je slimmer zijn en helaas is Arno dit dus niet, hopelijk leert hij hier snel van in het belang van ons NAC !!

1   1
TvB

Zal wel 2 wedstrijden worden denk ik

13   1
Mmm

Wat een lul van een scheidsrechter. Kon.werkelijk helemaal.niet fluiten.

9   0
The Cosmic Gate

Tja .....het typeert hoe dramatisch deze droplul van een "scheidsrechter" de wedstrijd geheel niet aanvoelde (en ook nog eens een kruik blijkt te zijn) . Je denkt een hoop gezien te hebben op de NLse velden maar de beslissingen die er gisteren genomen werden (en ja natuurlijk vooral in het nadeel van NAC ) leken met regelmaat nergens op. Als je voor deze overtreding direct rood geeft dan had er aan de andere kant ook zeker wel een rode kaart gegeven moeten worden, maar meneer dacht daar zoals de hele wedstrijd anders over ( in toch overduidelijk vooral het nadeel van ons NAC) . Dat deze pannekoek ingedeeld was door de KNVB op dit soort wedstrijden .....

K*T zooi !!

4   0
steven73

@toontje, Ja ik kijk door roze bril MAAR deze scheids zag niets. seuntjes die het veld in rent bij 2-0 (volgens mij mag dat niet) die daarna het publiek gaat uitdagen. Doet hij helemaal niets aan. staat gewoon te kijken vanaf de middenlijn. Bij zijn warming up hetzelfde Scheids deed niets. En zo zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen waar hij niet tegenop trad terwijl dat wel had gemogen. Probleem van Nac is wel de eerste helft elke wedstrijd opnieuw. te groot nivo verschil tussen eerste en tweede helft.

9   2
H.V.M.

Scheidsrechter Joey Kooij, geboren 31-10-1991 in Tilburg was duidelijk zichtbaar op de hand van de Superboeren.
Deze scheids fluit vrijwel altijd alleen maar Eerste Divisie wedstrijden en zelfs dáár is hij niet geschikt voor.
Hoe kun je bij zo'n KKD topper in Breda een scheidsrechter aanstellen die geboren is in Tilburg???

6   1
Fred1

Ik weet niet wat mensen allemaal lullen maar die droplul Kooij is gewoon in 1991 in Oostzaan opgericht, dus is geen kruik.
Is de schoonzoon van Frank de Boer en denkt daarom dat hij heel wat is.
Ik moet eerlijk zeggen dat het lang geleden is dat ik na Mulder zo'n miskraam in het veld heb zien staan.
En het gedrag van dat hautaine eikeltje na de wedstrijd is zo mogelijk nog hufterig.
Met zijn klote Amsterdamse accent denk je dat je een kerel van 60 hoort praten die het al helemaal heeft gemaakt in het leven.
Nou ik denk dat dit jochie niet ver zal komen op basis van zijn competentie, sportiviteit en karakter.
Enige wat hem wellicht helpt is het corrupte bondje en zijn Ajax contacten.
Wellicht is er wel een grap op zijn Wikipedia pagina gemaakt , daar staat dat hij graag NAC Breda benadeeld, wel hilarisch.
Al denk ik niet dat het onwaarheid is wat er staat, dit soort scheidsrechters moeten niet mogen fluiten op niveau.