Overal waar we komen

Verschueren tekent bij tot 2021

Da Pope

Arno Verschueren heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd, zo meldt NAC vandaag. De 21-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2021 vast in Breda. 

Verschueren speelde in twee jaar NAC 60 competitiewedstrijden voor de Parel van het Zuiden. De Belg onder Stijn Vreven op verschillende posities neergezet, maar komt het best tot zijn recht als controlerende middenvelder. Het oude contract van Verschueren liep na dit seizoen nog één jaar door. Daar worden nu dus twee seizoenen aan vastgeplakt. NAC en Verschueren zijn erg blij met de contractverlenging. Technisch directeur Hans Smulders: "De contractverlenging van Arno is voor ons geweldig nieuws en een positieve ontwikkeling. Om de selectie naar een hoger niveau te brengen is het, naast het aantrekken van nieuwe spelers, ook belangrijk om bepaalde spelers langer aan de club te binden. Zij worden door de begeleiding die wij hen bieden ieder jaar weer beter en gaan dus steeds een hoger niveau aantikken. Daarnaast is het goed om te zien dat we een talent als Arno, ondanks wat interesse van andere clubs, hebben weten te overtuigen dat hij zijn ontwikkeling het beste bij ons voort kan zetten. Wij zetten in op de individuele ontwikkeling van spelers en investeren in de faciliteiten om spelers beter te maken. Dat spelers daardoor steeds vaker voor NAC kiezen, zie ik als een mooie bevestiging." Verschueren: "Ik ben trots dat ik nog eens twee jaar extra bij deze club mag blijven. NAC was voor mij, na Westerlo, een mooie stap hogerop en ook een uitdaging. Ik begon hier in mijn eerste jaar in de Jupiler League en het afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen om mezelf te bewijzen op het hoogste niveau. Ik voel mij sterker dan toen ik hier kwam en heb er veel vertrouwen in dat ik in de komende twee seizoenen ook weer belangrijke stappen kan gaan zetten als voetballer. Ik heb in ieder geval heel veel zin in het nieuwe seizoen!"

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
42 Reacties
0    
Svt076

Goed nieuws.
Succes Arno!

0    
Statler

Goed nieuws! Is nuttige speler gebleken...mits hij op goede plek wordt weggezet.

0    
Chris W.M.

Super!

Toch de speler met gemiddeld de meeste onderschepping per wedstrijd in NL. Prettige eigenschap voor een CVM. Een speler die verder niet opvalt maar zeer belangrijk is voor de balans in een elftal. Door Verschueren kon bijvoorbeeld Garcia vorig seizoen excelleren.

0    
Harry_NAC

Zijn we nu los met de contracten?

0    
Breda

Top!! Groot talent.

0    
Theoden King

Gefeliciteerd. Prima zaak. Een degelijke speler met groeipotentie.

0    
BVV

Hele goede zaak.
Zeer bruikbare speler en heeft progressie gemaakt afgelopen seizoen.

0    
Daan

Goede bal afpakker maar moet aan de bal nog veel stappen zetten. Is nog jong dus gaan we zien of hij nog stappen kan maken .

0    
RickBreda

Goeie zaak, blijkt Smulders toch niet op het strand te liggen heren.. Hup Arno

0    
Jf

@Chris W.M. Alias op voetbalprimeur Breda83 ??

Zeker een ondergewaardeerde maar zeer belangrijke speler.

0    
kopspion

goed nieuws !
ben benieuwd wat er nog bijkomt

0    
Chris W.M.

@Jf

That's me!

0    
Kerelman

Onbegrijpelijk dat mensen het afgelopen seizoen zoveel kritiek op hem hebben gehad. Er wordt vaak gekeken in Nederland naar wat een speler niet kan, in plaats van wat hij wel kan. Arno is echt een fantastische balafpakker en stond daarmee niet voor niets in de top 5 van de Eredivisie. Met alleen maar Manu Garcia's ga je geen wedstrijden winnen, die hebben een type Verschueren nodig die voor hen het vuile werk opknappen en waar nodig kunnen corrigeren met hun loopvermogen. Ik zie ook wel in dat dit geen wereldtopper gaat worden, maar Arno verdient in mijn ogen veel meer waardering!

0    
willem 4,5

Goed gedaan Hans, laat die diegene die je altijd afzeiken omdat je niet in staat bent om Ronaldo te contracteren maar lekker je middelvinger zien!

0    
Overal

Bruikbare speler, moet nog wel wat stappen maken om echt een onbetwiste basisspeler te worden, maar de potentie is er zeker!

Hopelijk nog 2 jaar op het middenveld bij NAC en dan een leuk centje aan over houden.

0    
ric

Goed nieuws. De tijd dat onze spelers transfervrij de deur uit wandelden is onder Hans gelukkig voorbij.
De afgelopen jaren verzaakte NAC meermaals om tijdig contractverlengingen te sluiten. Waardoor men in de winterstop telkens te laat was en spelers (voor het tekengeld) elders hun geluk zochten.
Door de spelers op tijd langer vast te leggen is het de enige manier om in de toekomst nog geld te kunnen verdienen en verder te kunnen bouwen naar een stabiele eredivisieclub met middelen om ook spelers voor beperkte middelen aan te trekken.

Ontzettend blij met deze ontwikkeling. Overigens hoop ik ook snel nieuws te lezen over nieuwe 'aankopen'.
HUP NAC!

0    
Geel Zwart Hart

Klasse speler met zeer zeer goed schot in de benen.

0    
Dun Kees

Nog jong en kan zich nog ontwikkelen. Goed bezig smullie!

0    
JGAW?

Smulders zit er weer lekker actief bij op de foto. Jeffrey is hier uiteindelijk door geliquideerd maar Smulders komt overal mee weg.

Dergelijke spelers houden ons trouwens niet in de ere. Ondermaats.

0    
Arie

Top van Arno!
Had in het begin, en de maanden daarna ook nog, mijn bedenkingen. Heeft zich echter uitstekend ontwikkeld en is, mede dankzij Vreven, meer een vent dan een juffrouw geworden.

0    
Johan Apeldoorn

Zal wel de enige zijn die Verschueren niet bijster goed vindt. Te lage handelingssnelheid en duelkracht. Hij is wel een vechter met NOAD, dat is al heel wat schijnbaar. Kom op NAC

0    
Arie

JGAW?

Smulders is wat dat betreft een kopie van Van As, alleen draagtie voor zijn lengte nog wat meer kilos mee. Zo vanuit zn occasion center naar de snackbar naar NAC.

0    
Chris W.M.

Och och och

De kruiken onder ons zijn door hun argumenten heen hoor. Gaan Smulders nu maar op zijn uiterlijk aanvallen.

Zielig volk.

0    
Breda-Loyal

Paar jaartjes NAC en je goed ontwikkelen en dan voor een mooi aantal centjes een stap hogerop maken in belgië , duitsland of italië om maar wat landen te noemen.

Goede zaak dit en succes dit seizoen Arno

Hup NAC !

0    
N1912

Goede zaak, heeft zich toch min of meer geruisloos omwikkeld tot Eredivisie materiaal. Niet een van de bikvangers, maar voor de balans in een elftal erg nuttig.

Hopelijk volgen de contractverlengingen van Mounir en Bartje nu ook gauw.

0    
Henkie

Nijholt is beter.

0    
willem 4,5

Al weegt Smulders 180 kg en loopt ie met z'n lul uit z'n broek, hij is de beste TD sinds jaren, het gaat om het resultaat en om niets anders!

0    
Wanny

Jeffrey zat in een t-shirtje te verkondigen dat ie een vriend had ontslagen. Voor een zaaltje persmensen. Dat was nog wel een tikkie anders.

0    
Chris W.M.

Hahahaha, Nijholt vergelijken met Verschueren....zijn toch compleet andere voetballers joh. Serieus, sommige mensen....

0    
AlleballenopWannie

Verschueren wordt een speler waar NAC geld aan gaat verdienen.
De vergelijking met Nijholt gaat ook in dat opzicht volledig mank.
Arno ziet waar de bal valt en staat altijd op de juiste plaats. In balbezit wordt ie beter en dan, en dan is ie weg. Voor serieus geld. Let maar op!

0    
Chapuisat

Redelijk voetballer. Zijn grootste kwaliteit is volgens mij dat hij weet wat hij kan en ook wat hij niet kan.

Hij is een meester-balafpakker, maar weet ook dat bij voortzettingen er mensen rondlopen die dat beter kunnen, en zal de bal dan ook inleveren.
Daarnaast weten de mensen op het middenveld die het spel moeten maken dat zij door Arno van achteruit gesteund worden.

Dat maakt voor begrippen van NAC Arno een klasse-speller!

Succes komende 2 jaar Arno!

0    
Henkie

Nijholt is idd een ander type. Kan itt juffrouw verschueren wel voetballen en rust brengen namelijk. Maar spelen gewoon op dezelde “6” positie hoor en zijn op zn minst concurrenten van elkaar. Tis niet dat een rechtsbuiten met een linksback vergeleken wordt oid. Maakt je niet populair een harde werker afkraken, maar blijf erbij dat hij jupiler niveau is. Altijd nog liever dan de smulders good news show van chris voor wat duimpjes. Oja: hahahahaha; Flauw zeg.

0    
Henkie

Het grappige is dat hier iedereen het mee eens is:
Angelino, garcia en sadiq waren te goed voor nac en hebben ons gereden, ambrose was ook bovengemiddeld. Zonder hen waren we gedragedeerd ipv roda nu.
> Houdt in dat de andere 6/7 basisspelers dus niet goed genoeg waren.

Maar dan heb je hier vervolgens mensen die ze alle 7 TOP vonden (op vloet na) want vloet is idd de enige schuldige dat we zo laag zijn geeindigd ondanks zoveel toppers die naar ajax en psv gaan transfereren. Wordt eens wakker zeg. Durf ook eens spelers te benoemen die niet voldoen.

Nac moet ambitie hebben minstens 12e te worden en ondanks zoveel topspelers eindigden we maar net boven de streep. Veel van de rest voldoet dus niet en de vaste selectiespelers van smulders zijn ondermaats over het algemeen, simpele conclusie. Maar onee t moet een good-news show zijn hier anders ben je voor de stillems????

0    
Chris W.M.

@Henkie

Wat interesseren mij die duimpjes nu. Wel bijzonder dat jij wederom begint over Smulders. Daar gaat dit bericht namelijk helemaal niet over. Dit bericht gaat over Arno Verschueren, een eigen speler met specifieke kwaliteiten die NAC in de toekomst geld gaat opleveren. Dus waar je nu weer de Smulder good news show vandaan haalt...

Daarbij, juffrouw Verschueren? Je wordt wederom niet gesteund door feiten want Verschueren is gewoon degene binnen de NAC selectie met de meeste overtredingen op zijn naam en van alle spelers in NL degene met de meeste onderscheppingen per wedstrijd. Je kunt volgens mij niet een juffrouw zijn en overtredingen maken.

Waar je wel gelijk in hebt is dat Nijholt een betere voetballer is. Maar zie dan liever Nijholt naast Verschueren spelen, waarbij Nijholt zich met het aanvalsspel kan bemoeien, in zijn rug gedekt door Verschueren waardoor hij wat meer risico kan nemen.

Verder 100% eens met Chapuisat.

0    
Chris W.M.

@Henkie

Waren de 6/7 eigen basisspelers niet goed genoeg, of niet ervaren genoeg?

Volgens mij hebben we het gros van de wedstrijden in de Ere gedomineerd, dat betekent dat je kan voetballen. Alleen werden er (zeker in het begin) cruciale fouten gemaakt die puur te maken hadden met gebrek aan ervaring op het hoogste niveau. Volgens mij hebben we vanaf december geen goal meer tegen gehad uit een corner waarbij een speler van NAC in de lucht bij een kopduel geklopt werd. Dat is de ervaring die ze opgedaan hebben aan het begin van het seizoen, en ervan geleerd.

Je geeft aan dat NAC de ambitie moet hebben om minimaal 12e te eindigen. We zijn 14e geeindigd op 4 puntjes van die nummer 12. Voorwaar geen slechte prestatie van een elftal die net gepromoveerd zijn.

Wij verschillen over veel spelers van mening, dat moge duidelijk zijn. Waar we ons allebei wel in kunnen vinden denk ik, is dat dit voor veel spelers het seizoen van de waarheid gaat worden. Vorig seizoen konden ze zich nog verschuilen achter het "geen eredivisie ervaring" argument, dat gaat nu niet meer op. ALLE spelers zullen zich dit jaar (opnieuw) moeten bewijzen, ze hebben nu de bagage en weten wat er in de Ere gevraagd wordt. Ze zullen allemaal een stap moeten maken willen we bovenkant rechterrijtje / onderkant linkerrijtje willen eindigen. Degene die achterblijven zullen volgend seizoen vervangen worden, dat staat als een paal boven water. Om op voorhand spelers, die in mijn ogen redelijk gepresteerd hebben, af te schrijven gaat me echter te ver.

0    
Castle

Wat een drama heel die verscheuren samen met vloet leuk voor katwijk ofzo....die vent kan niets geen snelheid kan niet inpasen kan helemaal niets...jammer dat zoiets contract verlenging krijgt sorry jongens is mijn mening...

0    
Wanny

Die jongen is 21 en speelt op een plek waar je met de jaren doorgaans beter wordt. Geef hem de kans te groeien.

0    
die ne gast

Verschueren is elk jaar beter geworden (alleen niet op rechtsback) en is pas 21, en gaat alleen nog maar beter worden. Prima actie en blij dat 'juffrouw Verschueren' zich blijkbaar niets aantrekt van de zeikerds op deze site en gewoon bijtekent ipv te vertrekken naar een andere club.

0    
Baske

Leuk man, City huurlingen prijzen we de hemel in en eigen jongens die zich ook moeten ontwikkelen maken we met de grond gelijk. Hup Arno!

0    
B

Erg nuttige speler die onzichtbaar is maar o zo veel vuile klusjes opknapt. Daarnaast de eigen speler met momenteel de meeste potentiële waarde.

Blij dat deze eigen jongen nog in onze as blijft spelen!

0    
Castle

Ja baske ze zijn ook beter dan de rest is niet leuk mee eens...maar is wel zo dat zeg genoeg over onze eigen spelers

0    
Gvd

@Chris wm, heb je niets beters te doen?? Het zou mij niet verbazen als je op de persoonlijke loonlijst van Smullie staat.

Mbt Arno, ik gun het hem zeer en hoop dat hij het haalt. Eventueel Reuvers doorschuiven naar 1.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja