Overal waar we komen

Visser: “Het is allemaal een beetje opgeblazen”

DeWeesJr

Hans Visser zal morgen samen met Edwin de Graaf de honneurs op de bank waarnemen. Maurice Steijn zit in thuisquarantaine na zijn reis naar Ibiza. Volgens Hans Visser verandert er niet veel aan de voorbereiding en moeten we niet te lang meer bij stilstaan.

“Het is allemaal een beetje opgeblazen” , begint Visser zijn verhaal. “Er zou geen enkel probleem moeten zijn. Zijn reis was al een tijd bekend bij de KNVB en we wisten dus ook dat hij ‘gewoon’ de tactische trainingen op zou kunnen pakken.”

De trainer geeft aan dat de protocollen binnen de KNVB nog strenger zijn dan vanuit het RIVM. “Ik heb zelf ook corona gehad. Volgens de testwaarden was mijn dochter na een tijd besmettelijker dan ik. Zij mocht toen wel in het ziekenhuis werken terwijl ik van de voetbalbond niet op de bank mocht zitten.”

Volgens de assistent-trainer zou deze week er qua voorbereiding ook niet anders hebben uitgezien. “In een normale week leiden wij ook wel eens de eerste trainingen van de week. Maurice voert dan individuele gesprekken. Later die week worden door hem de tactische trainingen geleid.”

Steijn zal morgen waarschijnlijk telefonisch in contact staan met de bank. Dat is reglementair toegestaan aangezien de hoofdcoach niet geschorst is.

Voor NAC is het volgens Visser zaak met een goed gevoel de nacompetitie in te gaan. Om dit goede gevoel te creëren werden er bepaalde accenten gelegd in de training. “We hebben vooral getraind op het creëren van kansen. We hebben ontzettend veel afgewerkt. Je hoopt dat morgen ook terug te zien in de wedstrijd.”

In welk systeem dat zal zijn is aan ondergeschikt belang. Uiteindelijk draait het om het resultaat. “We moeten NEC op z’n minst op vier punten houden en het liefst neem je nog verder afstand natuurlijk. We moeten ons een goede uitgangspositie voor de nacompetitie verschaffen.”

In Nijmegen kan Visser nog altijd geen beroep doen op Mario Bilate. De spits is nog steeds geblesseerd. Ook Moreno Rutten zal er niet bij zijn. De Rechtsback heeft een terugslag gekregen. Ook uit de MRI-scan bleek dat hij nog niet genezen is. Verder keert Anco Jansen terug van een schorsing en zijn ook Michael Maria en Nick Olij weer inzetbaar.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
36 Reacties
79    
Henri

Wat is dat toch allemaal bij NAC? Wat doet die communicatie afdeling allemaal. Nou begint die Visser ook weer over Ibizagate.
Laat die man zich gewoon tot de wedstrijd beperken.

36    
BREDA 1965

Getraind op het creeren van kansen.

40    
Dos

Onderwerp quarantaine moet nu ook afgesloten worden wat mij betreft. Alles is hier nu over gezegd.
Nu weer richten op het voetbal, dat is waar het om gaat.
Come on NAC!

16    
Ed

Klaar stomen voor de na competitie. Geen gezeik.

0    
Ernie

Prima reactie van Hans Visser. Mooi dat je ook eens de andere kant van het verhaal hoort.
Maar goed, daar hebben de azijnzeikers hier geen boodschap aan.
Ik heb me trouwens al lang neergelegd bij het niet promoveren. Gezien het voetbal van de laatste jaren heeft een club als Nac helemaal niets te zoeken in de Eredivisie. Dat was overigens bij de laatste promotie onder Vreven ook zo! We stonden toen vijfde voor de nacompetitie. Een opleving van Dessers liet ons promoveren, maar zoals je ziet heeft ons dat niets opgeleverd.
Voor degenen die denken dat het komend seizoen met een andere trainer wel gaat lukken. Ik denk het niet.
Bij Nac is veel meer aan de hand.

17    
MLBredaaa

@Henri,
Als je een vraag krijgt, geef je antwoord....

10    
Tip

Ik sluit me aan bij DOS. Als je over NEC-NAC spreekt dan komen tig mooie herinneringen naar boven. De bal ligt morgen ook letterlijk en figuurlijk bij de spelers. Ze moeten zich helemaal kapot knokken voor hun trainer. Worden ze onze helden of blijven ze flapdrollen.

19    
Peerke

Weer zo’n reactie van jullie snappen het niet. Lukt ze nou nooit om te zeggen : we hebben het verkeerd beoordeeld. Bevestiging dat het niet hun eigen beslissing is maar opgedrongen.

-10    
Pik

Dat tie weer tijd heeft voor een interview....

Ga godver trainen man!!!

Denken jullie nu echt met je 1,5 -2 uur per dag te trainen dat je het daarmee redt.

Werkelijk old fashion staf hebben wij in huis.

18    
Zwampie

Ernie,
Welke andere kant hoor je dan wat niet bekend was?

En ben jij nu ook een azijnzeiker omdat jou mening meer gelijk is aan de kant van Manders en Steijn enniet gelijk aan andere meningen?

Dat hij op reis moet, prima dat kan.
Maar er zijn meerdere mogelijkheden geweest om te gaan en zeker als het allang bekend was.
Dan ga je niet in de periode waar de prijzen verdeeld kunnen worden.
Men had in de winterstop of bv in een interland periode ook kunnen gaan.
Dit is van Steijn en van NAC een verkeerd gekozenmoment en dan moet je ook niet zeuren als daar kritiek op is.
Voor hetzelfde geldt speel je nog om kampioenschap, de afspraak was immers allang bekend!

Dan krijg je het 2e conflict en ook hier volgt Steijn en NAC niet de juiste procedure en willen eigenlijk doen waar ze zelf zin in hebben en vind men het vreemd dat ook hier kritiek op is.
Het was geen zakenreis voor NAC, dus kom je ten alle tijden in de groep van prive/vakantiereis terecht.
Dus gelden de regels van het rivm dat je in quarantaine moet als je je werkzaamheden wilt hervatten.
Met het oog op 2 eerdere periodes waar meerdere corona gevallen zich voordeden en met de verklaring dat ze de regels gaan aanscherpen binnen NAC , dan staat deze verklaring/handelingen haaks op die verklaring.

En hier gaat het bij NAC structureel verkeerd men doet wat men wil, er zit geen structuur in, niks waar je uit kan halen, hier staat NAC voor, zowel in het veld als naast het veld.
En Steijn heeft al het hele seizoen mogen doen wat hij wilde en gelukkig heeft Manders nog net op tijd actie ondernomen ,al kun je de wijze hierop ook je vraagtekens zetten.

13    
Nacman

Zero Maria en Jansen maar op de tribune daar heb je niks aan

12    
Heksenketel

Alles wat je aandacht geeft, groeit! Dat is een mooie samenvatting van deze soap.

6    
Willem 4,5

Het gaat er volgens mij niet om wie wat heeft afgesproken of wie waar ergens of nergens toestemming voor heeft gegegeven. Het gaat erom dat er wéér gezeik is bij onze club, er is altijd wat aan de hand. Zouden we nog eens een jaar meemaken waar alles volgens plan verloopt? Ik hoop het nog eens mee te maken!

11    
Peerke

Hoezo zijn de regels van KNVB strenger? Ben je in oranje risicogroep geweest dan ga je in quarantaine. Ook als je uit Den Haag komt!

-23    
Kipiani

Sydney in de spits. Hoera ! Hopelijk legt hij er drie (3 !) in, misschien wel vijf (5 !).

4    
Mmm

Nie zeiken gewoon winnen en promoveren!!!

4    
Henri

@MLBREDAAA
Sinds wanneer moet je op alle vragen antwoorden, sinds wanneer moet je overal een mening over hebben? Hier ligt een rol voor een persvoorlichter. Die moet zaken, zeker als ze uit de handzijn gelopen eens krachtdadig/professioneel managen.

2    
Henri

@Kipiana
Beste NAC supporter Kipiani. Heb jij een voor jou traumatische ervaring gehad met de familie Van Hooijdonk? Ik constateer regelmatig negatieve posts van jou over Pierre en/of Sydney. Kijk van mij mag het hoor, maar soms is het beter om in therapie te gaan. Ik wens je sterkte toe.

2    
DunErwt

Daarom Rennie👍

4    
Nonkel Frans

Wie zijn hier nou de zagende "Oude Wijven" is dat BN de Stem of de NAC staf/supporters.
Ik vermoed inderdaad de eerste - zij die de vraag stelt.........

Nu alle focus op de wedstrijd graag.

Wat een geneuzel. BNdeStem of beter en typisch, "Het AD" meldt vandaag ook als groots nieuws dat er koeiemest is uitgereden langs de Mark en datdaruukt. Jaaaaa, dus?

Als er geen nieuws is dan maken ze het wel. Tjonge jonge wat een nivo en wat een krant.

3    
MLBredaaa

@Henri,
“Sinds wanneer moet je op iedere vraag antwoorden?”

Van mij hoeft hij niet op iedere vraag een antwoord te hebben. Maar als hij geen antwoord geeft is het weer heel makkelijk om bestempeld te worden als arrogant of “DenHaag-kliek die doet wat ze willen en schijt hebben aan supporters met vragen”

Er valt altijd wat negatiefs te oordelen; voor mij is het simpel: HUP NAC

0    
Tienus Cornelis

Het wordt tijd dat er hier een aantal opjutters/negatievelingen/doemdenkers etc etc verbannen moeten worden voor een tijdje! Het maakt niet uit wat er geschreven wordt , ze geven steenvast negatieve onbeschofte en asociale opmerkingen. Het begint de pan uit te rijzen. Het is gewoon geen pretje meer om hier te komen en alleen maar dat negatieve te lezen. En het zijn nog eens keer op keer exact dezelfde opmerkingen die ze ook al bij de vorige items hebben geschreven. Ik zou er maar voor waken BSR dat straks een hoop supporters hier niet meer terug komen door dit soort mensen. Ik weet zeker dat er hier veel meer mensen zo over denken.
BSR is mijn NACsite niet meer op deze manier.....

0    
Scheppioni

Tuurlijk moet Visser dit zeggen, dat is zo logisch als wat, bij mij reist de grote vraag, willen de meeste NAC spelers nu wel vol gas geven om toch te laten zien dat er meer in het vat zit, dan de belabbberde laatste weken ??? Ik heb zo'n vermoeden dat er tussen de spelers ook een twee spalt heerst ... laat ik aub ongelijk hebben !

0    
De generaal

Visser: ben je bang voor je “ plekkie”?

13    
Guuske

Als zijn dochter in een ziekenhuis huis werkt zou hij toch juist moeten snappen dat ze voorzichtig moeten zijn. En ze moeten bij Nac niet zo janken dat Steijn er niet bij is....is niet echt een garantie voor succes gebleken...

-3    
Ernie

Tinus Cornelis
Ik heb je hier niet vaker gezien, maar je hebt wel gelijk. De echte supporters die altijd achter de club blijven staan haken af op dit forum, nou ik niet. Tegengeluiden blijven belangrijk.
Bij tegenvallende resultaten kunnen spelers, staf en Td wieberen. Op die manier kan er nooit iets structureel opgebouwd worden. Dat zal volgend seizoen met TL ook niet anders zijn. Zo is het de laatste 10 jaar steeds gegaan. Mensen willen zo snel mogelijk terug naar de tijd dat elke ploeg bang was om naar Breda te komen, ik ook. Maar met de huidige financiële middelen is dat niet realistisch, helaas.

21    
Henri

Omdat velen op dit forum constateren dat de afdeling Persvoorlichting bij NAC wel erg ondermaats werk levert ben ik er toch eens een beetje ingedoken. Eerste aanspreekpunt blijkt Alex Knook te zijn.
Als ik dan op LinkedIn lees dat diens werkervaring is keukenmedewerker bij de Fendertse Hoeve en werkvoorbereider bij HEMI winkelinrichting, dan kan ik alleen concluderen dat hij geen enkele praktijkervaring heeft op het gebied van journalistiek/persvoorlichting etc. Hij wordt als onervaren vrij recent afgestudeerde medewerker a.h.w. voor de leeuwen gegooid in een miljoenenbedrijf. Doet me weer even denken aan Sander Mijnhijmer die per 01-10-2010 commercieel manager werd bij NAC zonder enige commerciële ervaring te hebben en dien ten gevolge per 1-10-20 weer vertrok/moest vertrekken. Ik vraag me echt af welke criteria bepalend zijn in het aannamebeleid binnen de organisatie van NAC Breda. Hoe kan een bedrijf dergelijke voorzienbare mismatches creëren. Aanname blunders vinden dus NAC breed plaats. Dan is het ook te begrijpen dat de totale organisatie eigenlijk stil staat. Want niet capabele mensen binnen een organisatie zorgen nu eenmaal niet echt voor groei binnen afdelingen. Wat een mismanagement allemaal. Wat dat betreft heeft het vertrek van Perry Hendriks binnen NAC voor een enorme kwaliteits lacune gezorgd.

2    
Geelzwartwit

@henri

Volgens mij hebben jij en ik dit een hele tijd terug ook al aangekaart.

De rol van de media van dag de dag an een club, speler, trainer maken of breken. Je kan binnen de club nog zo gowd en hard werken maar als je communicatie naar buiten slecht is ben je voer voor de haaien.

Zo zou ik als NAC zijnde ook vooral investeren in een hele goed persvoorlichter. Dat had dit jaar al heel veel negativiteit voorkomen en daarmee het wij gevoel geholpen.
En daarmee stimuleer je het vertrouwen bij sponsoren en supporters en staat je club er positiever op en wordt er ook aan verwachtingsmanagement gedaan.

Als het op het veld niet zo loopt als je wil moet je al helemaal je communicatie op orde hebben.

Hopelijk ziet NAC dit zelf ook in.

2    
Henri

Sander Mijnhijmer was commercieel manager van 1/10/2019-1/10/2020.

@Nonkel Frans
Dit interview is van de BSR Crew en heeft dus niets met De Stem te maken.

4    
Henri

@GeelZwartWit
Zo is het maar net!
Maar in alles heb je in een organisatie mensen met visie nodig en de kwaliteit om de juiste persoon op de juiste plek te zetten. En dat blijkt in de praktijk enorm moeilijk te zijn. Het belangrijkste is om bovenaan in de bestuurspyramide iemand te hebben die deze kwaliteit wel heeft. Maar wanneer komt er zo'n persoonlijkheid binnen de NAC organisatie te werken of wordt er (mede)eigenaar van deze mooie club. Als het goede begin éénmaal is gemaakt gaat het lopen, maar ja........ dat begin hè.

-3    
Nonkel Frans

@Henri oeps.
Dat is ernstig en jammer. Niet verwacht van @BSR.
BSR krijgt van mij altijd nog het voordeel van de twijfel. Dan maar snel vergeven en vergeten.

Relatie AD- alias BN de Stem en dit manneke ligt wat lastiger. Maar dat was al duidelijk.
Dat van die mest neem ik dan ook niet terug🤣

Hup NAC!!!

0    
Perino

Klaarstomen voor de nacompetitie , het moet nu zijn , 3e worden , speel je mogelijk enkele BELANGRIJKE thuiswedstrijden , met publiek ????????????mogelijk !!!!!!!!
Vijfde betekent 1 thuiswedstrijd , bij vervolg alleen maar UIT !!!

2    
Sjef de gevulde koek

Nec-Nac wie boeit dat nog kansloze wedstrijd om niks. Play offs nog !!! Hopelijk een mirakel en een opleving. Nee morgen interesseert niemand nog een reet. Ik hoorde trouwens via een anonieme bron dat Steijn afgelopen week niet heeft getraind maar in Ibiza zat. Kan iemand dit bevestigen of zal het een roddel zijn ?

1    
Blyat

@TIENUS CORNELIS
02 May 2021, 14:51

Blyat! Hou opski! Strakskov ontdekkenvitch ze hiersk dat we botski zijn!

4    
naxioma

Het lijkt mij beter voor NAC als Steijn vóór, tijdens en nà de wedstrijd geen contact heeft met technische staf en spelers. Dat kan het voetbal en het resultaat alleen maar ten goede komen. Nog beter is als Steijn helemaal niet meer terugkeert op de bank. #gethyballaback

-3    
Nonkel Frans

Jawel hoor: BNdeStem zevert vanochtend nog even door: Ibizagate volgens de hulptrainer. Wat een erremoei.

Focus : matchday!

Hup NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in