Wij gaan niet opzij

Wederzijdse interesse NAC & Azarkan

Thiestemberg

Vorig jaar deed NAC goede zaken door zich in de winterstop (op huurbasis) te versterken met Hendriks en Azarkan. De eerstgenoemde ontpopte zich vrijwel direct tot onbetwiste basisspeler en was heel de tweede seizoenshelft van grote waarde. Azarkan kwam wat langzamer op gang en kwam in de slotfase van de competitie pas echt tot veel minuten. Nu lijkt er een reële kans te zijn dat de technische vleugelaanvaller nog een keer naar NAC komt.

Eerder in de transferwindow leek Azarkan op weg naar Excelsior. Feyenoord plaatste zelfs een aankondiging van de huurtransfer, deze werd later weer verwijderd. Feyenoord heeft echter nog steeds de intentie om hem een jaar ergens anders te stallen met oog op zijn ontwikkeling. De Graaf noemt de negentienjarige "een interessante speler en een optie".

NAC kan Azarkan goed gebruiken. Door blessures van de Rooij en Kotzebue heeft NAC weinig mogelijkheden op de vleugels. De Graaf stelde dan ook een bredere groep nodig te hebben om echt mee te doen om directe promotie. Buiten de vleugels is de Graaf ook nog steeds op zoek naar een extra spits. NAC had interesse in Vente onderkende de trainer, die koos echter voor Roda JC.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
53 Reacties
75   7  
Maarten

Vente, fjiew. Blij dat hij naar Roda gaat.Azarkan eindigde ook vtij pover maar goed waarom niet? Zit wel veel potentie in.

62   6  
Ernie

Prima aanvulling die bovendien weinig geld kost. Hij is al bekend en kent ook de meeste spelers al, ik zeg doen.

75   7  
Maarten

Vente, fjiew. Blij dat hij naar Roda gaat.Azarkan eindigde ook vtij pover maar goed waarom niet? Zit wel veel potentie in.

15   18  
Beter de laat dan nooit

Kon me vorig jaar niet echt bekoren, maar beter dan we nu hebben. Kan mogelijk nu hij eerder aansluit (vorig jaar half jaar stilgelegen) een stapje maken. En wil in ieder geval zelf graag.

22   114  
Kipiani

Als je een baan zoekt of wil veranderen ga je toch niet bij NAC werken.
Of je hebt hele sterke juridische voorwaarden bedongen.
De reputatie van het bedrijf, de organisatie NAC, ligt helemaal aan gort.
Deze constatering doet pijn, veel pijn.

11   53  
den hulk

nac door al de blessures neem vandaag de beslissing om arkazan en venema bij de selectie te krijgen meer mogelijkheden heb je toch niet je bent al maanden bezig

21   61  
Jowiro

Nee geen Azarkan.
Maakte er vorig jaar helemaal niets van veel te weinig rendement.
0 doelpunten en hoeveel assist?

54   12  
Ibio

Prima keuze.
Is inmiddels gewend aan NAC. Vond hem vorig seizoen steeds beter spelen

37   11  
Zwampie

Den hulk
Venema??? Heb jij afgelopen seizoen niet gekeken. Ja hij stond niet op zijn eigen plek, maar is geen meerwaarde. Loopt hard maar heeft te weinig capaciteit, overzicht en heeft teveel kansen nodig en speelt meer voor eigen belang dan NAC belang.

Azarkan is een aardige voetballer, zit potentie in, Edje zou moeten weten welke meerwaarde hij voor het team kan hebben, heeft immers een half seizoen mee gedraaid

26   12  
Chris W.M.

Azarkan begon vrij dramatisch natuurlijk. Als invaller wilde hij zichzelf zo graag profileren dat hij zichzelf keer op keer voorbij liep. Toen hij een basisspeler werd vind ik hem elke wedstrijd stappen maken en steeds beter worden. Dus als hij die groei doorzet hebben we daar een goeie aan denk ik. Misschien proberen te huren met optie tot koop? Wie weet wat er straks onder de nieuwe eigenaar mogelijk is.

Vente had ik ook graag zien komen. Ander type spits, Nederlander, potentie. Dat hij het bij Feyenoord (top van NL) niet gered heeft kan, bij RKC speelde hij in het verkeerde systeem. Bilate scoorde bij RKC per slot van rekening ook 0 keer in de Eredivisie. Maar goed, misschien is Bannis degene waar ze nu hun peilen op richten. Helaas reikt het netwerk van het technisch hart niet veel verder ben ik bang.

20   16  
Tip

Ik heb me er al enige tijd bij neergelegd dat ik vet tevreden ben als NAC bij de eerste 7 meedoet en wellicht de nacompetitie dan haalt. Mocht het meer worden ben ik zeer aangenaam verrast.

Verder hangt alles af wie de nieuwe aandeelhouder(s) wordt. Ik volg dat met argusogen. Mocht Ons NAC van de grond komen doe ik natuurlijk mee, maar ik hoop echt en ga er ook vanuit dat die het niet alleen gaan doen, daar geloof ik absoluut niet in.

Azarkan niks op tegen dat hij komt, beter hebben we niet en krijgen we niet. Kaj krijg ik inmiddels nog grijzere haren van zijn blessures.

Nu met zijn allen hopen op een verrassing in Venlo, 1-2 of zo. Als NAC echt vecht en knokt zal ik geen kritiek hebben.

7   31  
The Cosmic Gate

Mijn voorkeur gaat naar niet huren ! Hebben we gezien met bijv een Venema en die andere paardenlul Muhren dat het meestal niet werkt. Azarkan heeft ook geen al te geweldige indruk bij me achtergelaten dus voegt vrees ik niet toe wat we willen / moeten en zoeken

21   26  
enaaceebreda

Het wordt gewoon een kut seizoen, zeker als, met alle respect, dit soort spelers onze rechtsbuiten wordt. Geef dan gewoon vertrouwen aan Buffonge of Kotzebue.
Promoveren gaan we toch niet met deze groep (veel te smal), maar ontwikkel dan in ieder geval je eigen spelers en wees open over de doelstelling. Aan het begin van de zomer merkte ik wat realisme onder de supporters, maar nu weer dichterbij komen zijn er toch weer onrealistische verwachtingen met bij behorende druk.

22   3  
Bredarat

Prima optie, heeft vorig jaar niet echt laten zien wat hij kan maar ik denk dat als hij veel speeltijd krijgt het echt een aanwinst kan zijn.
HUP NAC!

18   6  
Scheppioni

Leuk voetballerke, groeide op het laatst, alleen nog wat meer effectiviteit .....

22   1  
Talentje

Probeer anders Bannis te huren als spits! Krijgt dit seizoen nog niet de kans als basisspeler

27   6  
Marco van bavel

Ik ben echt blij dat Vente niet komt! En over aankan twijfel ik ook. Ik zie liever iemand anders, die niet gehuurd wordt. Antonia bv

22   5  
Arie

Ging vorig jaar steeds beter en meer in dienst van het elftal spelen. Aangezien het elftal grotendeels hetzelfde is gebleven is dat voor zo'n jongen alleen maar makkelijker, dus zou een goeie zijn.
Vente voor de spits was echt om te janken geweest en Venema hoef ik ook nooit meer te zien.

7   24  
Judge M.

Dan neem ik aan dat Buffonge mag vertrekken. Zou ik me wel in kunnen vinden eigenlijk. Tegen Lommel wederom niet sterk en we hebben Kestens ook nog onder contract.

Nog een jaartje Azarkan en volgend jaar Kestens vast bij de groep lijkt me een redelijk scenario..

19   3  
Fritske d'n Olifant

Prima optie. Ik denk ook dat Azarkan beter uit de verf gaat komen in een wat aanvallender ingesteld NAC.

16   4  
Jf

Dit had ik al verwacht en uitgesproken. Leuke dribbelaar en ik hoop dat Kotzebue de kans krijgt als hij niet meer geblesseerd is.
Vente was ik ook te verwachten bijzonder dat de keus op Roda valt.

Wat ik wel schokkend vindt is dat er kennelijk niks van man city komt.
Andere spits Moreno en ik had gehoopt dat meneer Braaf die tijdens zijn overgang naar city nog even bij Nac mocht meetrainen wel wat gevoel zou hebben om ons te versterken.

11   1  
Ons NAC

Op zich geen verkeerde speler. Ben alleen benieuwd hoe dat tactisch gaat verlopen want ik zou juist eerder denken aan een snelle vleugelspeler met een goede voorzet die Bilate en de inkomende Seuntjens kan bedienen. Azarkan lijkt me meer een dribbelaar die naar binnen trekt vanuit rechtsbuiten. Maar wie weet kan dit ook goed uitpakken.

3   18  
Joepe

Heeft allesbehalve weten te overtuigen afgelopen seizoen maar we zitten helaas in de positie ‘beter iets dan niets’.

22   1  
Quinn

Azarkan kan echt wel voetballen, prima als hij komt. Nieuwe trainer, dus nieuwe kans om het te laten zien. Zou er nog iemand van City komen?

7   6  
Sam

Vond hem vorig jaar matig spelen mocht hij dit jaar komen dan hoop ik voor nac dat die beter gaat doen het is een speler die andere spelers weinig bedient en geen goede voorzet in de been heeft. Ik zie liever Kestens op zijn positie spelen ipv spelers van andere clubs helpen aan speelminuten.

18   13  
Nachoreca1

Als spelers gaan kiezen voor een verrot Roda of welke club dan ook in de kkd... kun je nagaan hoe barslecht wij er opstaan als bvo zijnde...pfff

20   0  
Baron

@NAChoreca1
Bij Roda garantie op een basisplaats. Hier absoluut niet als Bilate fit is. Ik kan me prima voorstellen dat dit voor eenspeler als Vente van belang is.

17   3  
Nacman

Ik denk dat het ondermaats presteren van veel spelers bij NAC lag aan de wijze de trainer ze het veld in stuurde.
Op de verkeerde plaats en totaal ongemotiveerd.

9   1  
Wippert

Azarkan!

4   10  
Sia

Wat me opvalt is dat NAC totaal niet meer in contact is met Man City. Misschien is dat ook wel goed omdat het City huurlingen natuurlijk maar een tijdelijke oplossing zijn (als ze al een versterking zijn).

10   1  
Dun Henk

Als hij zo speelt als de laatste paar wedstrijden dan lijkt me dit gewoon een prima optie.
Ook nu er wat aanvallender gespeeld gaat worden heb je aan hem denk ik wel een goede.
Bovendien hoeft hij niet meer te "wennen" aangezien hij er al een jaar bij NAC op heeft zitten.

15   9  
Stan

Waarom altijd die eeuwige roep om versterkingen? Niet doen, lopen de eigen talenten in de weg. Gewoon doorgaan met eigen jeugd, samen met mentor Seuntjens zullen deze spelers groeien.

10   2  
Ivo

Azarkan, ik weet het niet. In het fysieke geweld van de KKD ging hij nogal eens kopje onder. Zijn rendement bleef daardoor achter.

Je kan hem erbij halen voor de breedte van de selectie, maar ik zou hem niet halen voor de basis-11.

11   6  
ome cor

Azarkan of Azarkannie

Ik ben persoonlijk geen fan geworden afgelopen seizoen.
Heel snel en beweeglijk, maar te weinig rendement.
Misschien kwam dat ook door het alles opeisende gedrag van Mounir, maar laat dat dan het voordeel van de twijfel zijn.

Persoonlijk zie ik liever een speler met toekomst, financiële mogelijkheden komen of eigen jeugd daar spelen ipv een huurling. Maar NAC heeft weinig te kiezen dit jaar.

14   1  
Zo jaa!

Kwam er aan het einde van vorig seizoen iets beter in, kon een man passeren en haalde (soms) de achterlijn. Echter, ontbrak het toch wel aan scorend vermogen en het blijft wel weer huren...

Zelf zou ik liever iemand zien zoals Loris Brogno (zie klapper #1 Chris WM), 28 jaar, bewezen in de kkd (bij Sparta), (meer) scorend vermogen en is nog transfervrij (volgens transfermarkt.nl).

Aan beiden ga je waarschijnlijk niks verdienen (huur en wat oudere speler), maar Brogno lijkt me eerder een directe versterking voor de basis gezien zijn ervaring/verleden. Kestens en Buffonge kun je dan rustig brengen met invalbeurten.

16   7  
N1912

Ik zie hier de naam Nick Venema voorbijkomen. Die bakte er inderdaad vrijwel niets van vorig seizoen, maar vergeet niet dat hij een heel seizoen lang is misbruikt als buitenspeler door het orakel Steijn he. Venema is een pure centrumspits, maar heeft bij NAC nooit de kans gekregen op zijn eigen positie. Als het echt zo lastig blijkt te zijn om een vervanger te vinden voor de weggepeste clubtopscorer van vorig seizoen, dan zou ik het niet eens zo’n gekke optie vinden. Mits hij puur en alleen wordt gebruikt op zijn eigen positie, nooit meer rechtsbuiten of linksbuiten dus want dat leek 3x nergens op.

12   12  
Tsjonge tsjonge

Spits? gisteren gezien spits van Den Bosch! Naam ?
Vorig jaar 20 doelpunten !!!
Snel met goede techniek!!!

11   14  
Wanny

Maar stoppen met de jeugdopleiding dan.

10   2  
Kei

Kwam er eind van het seizoen beter in, wel te veel met de bv Azarkan bezig ipv het team. De potentie is er en met goede begeleiding kan het zeker een meerwaarde zijn voor dit team. Helaas schort het daar vaak aan en kan je net zo goed een jeugdspeler erin zetten met een goeie kop erop.

15   2  
Habe

Vorig jaar waren hier op de site toch verhalen dat DJ Buffonge op de training de meest bizarre dingen liet zien??? Zouden we hem niet een kans geven dan?

22   0  
Geelzwartwit

@Habe

Dj speelde bij Manchester United altijd centraal aanvallend. Hij kwma naar NAC en bij NAC zet eerst Steijn en nu De Graaff hem op rechts. Een positie waar hij voor NAC nooit speelde...
Snap jij het? Ik niet. Dus waarschijnlijk kunnen we DJ nooit echt op zijn kunnen beoordelen.

13   1  
RV

Vind het een zenuwachtige speler, niet iemand die het team beter maakt. Ik weet het niet, als invaller om iets te forceren prima maar verder moeten we toch een stabielere speler voor die positie weten te vinden.

15   2  
Martinus

Het weinige rendement van Azarkan was ook veel te wijten aan het systeem en het constant achteruit hollen. Als je vrijwel geen aansluiting kan vinden in de voorhoede dan moet je wel. De Graaf lijkt vooralsnog veel meer vanuit eigen kracht te willen spelen en ik zou Azarkan wel een nieuwe kans willen geven. Voor de breedte zeker een goede (goedkope) optie.

8   6  
Joepoe

AUB niet

9   6  
Kisku

Hoop dat azarkan komt is een jongen die nog veel potentie heeft

6   6  
Belgische Naccer

azarkan en venema? lees ik hierboven...

Zet er dan Kerstens en de spits van het 2e maar in. Dat kost niks en zijn net zo goed.

6   1  
Pannenkoek

Als het niks wordt? Puntmuts en kruiwagen en in de tuin zetten.

2   1  
Pietje Saaman

Even een vraag weet iemand te vertellen of je aankomende thuiswedstrijden je seizoenskaart uit mag lenen mits die persoon natuurlijk volledig gevaccineerd is of een negatief test bewijs heeft en zijn id bij zich heeft. Om zo in vakantietijd het stadion toch met nagenoeg 12000 man te vullen. ?

8   1  
Badeend

Ik was niet onder de indruk van hem vorig seizoen. Zou nu ook niet gaan huren, dan eerder een speler als Brogno inderdaad een contract voor een jaar met een optie aanbieden. Prima in de KKD en je zit niet op te leiden voor een ander.

4   3  
Den Tinus

Is die Dabney dos Santos niks voor NacBreda? Zit zonder club.

8   0  
Breda

We hebben DJ ook nog toch.

1   0  
Pirke12

Azarkan, ja en nee.

Ik twijfel nog teveel, in een goed draaiend team waar die jongen een beetje voelt dat hij er bij hoort JA.

Nee , omdat het geen echter vechter is maar een sierlijke voetballer. Te veel kwaliteit maar mentaliteit twijfel ik nog wel eens aan.

Voordeel v.d. twijfel en halen voor de breedte (alhoewel beter dan Kerstes)

3   2  
MickJ

A.U.B. NIET ZEG.
Daar win je de oorlog niet mee.
Als hij niet geschikt is voor Jong Feyenoord
en wel voor Nac, dan is er echt iets mis
met je voetbalverstand.
Geef hem een puntmuts en een kruiwagen
en zet hem in de tuin.

3   0  
NACBREDA076

Ik zou willen dat we Hendriks er gelijk weer bij kunnen huren! Heerlijke felle verdediger

Laad alle berichten na dit bericht in