Wij gaan niet opzij

Welkom Energie ook volgend jaar rugsponsor

Thiestemberg

In deze onzekere tijd brengt NAC goed nieuws naar buiten. Rugsponsor Welkom Energie verlengd haar sponsorschap met nog een seizoen. Het zal het tweede jaar worden op het NAC-shirt voor het Nederlandse energiebedrijf.

17 juni 2019 werd Welkom Energie aangekondigd als rugsponsor. Nu nog geen jaar later is de samenwerking al met een jaar verlengd. Deze ontwikkeling is goed nieuws aangezien de corona crisis het bedrijfsleven hard raakt, dit brengt natuurlijk veel onzekerheden met zich mee op het gebied van sponsorwerving. Veel clubs zijn nog in het ongewis over hun sponsorinkomsten van aankomend seizoen. 

In Januari maakte NAC al bekend dat OK haar hoofdsponsorschap met een jaar verlengd. Zo lijkt het tenue ook voor komend seizoen al redelijk gevuld. Buiten OK en Welkom staan op dit moment ook Nouwens transport (broek), StaySolutions (rug) en ProIndustry (mouw) op het tenue. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Schrijf je in voor de BSR Thuisquiz 5 reacties
Volgend bericht
'Altınordu FK gooit lijntje uit naar Dogan' 25 reacties
9 Reacties
69   3  
Jaap Bakker

Ik wil even persoonlijk Henri bedanken voor zijn woorden. Ik was daar even stil van en waardeer dat enorm!

Er is natuurlijk best veel kritiek in het begin geweest en sommige van die kritiek heeft me best wel geraakt. Het is dan fijn om ook eens waardering te krijgen, ik ben ook maar mens.

Jongens, bedankt en ik hoop dat we weer snel dit te boven komen. Tot die tijd, stay safe en houdt 1,5m afstand.

11   1  
Wanny

Een energiebedrijf dat zich met name op particulieren richt, zal van de corona crisis relatief weinig merken.

OK zal er meer last van hebben, net als Nouwens en ProIndustry. Kasparov is ook een flinke sponsor geloof ik, die gaan dit ook wel merken.

28   3  
Henri

Ik moet zeggen dat ik vol bewondering kijk hoe Jaap Bakker zijn bedrijf Welkom Energie in de markt zet, NAC in deze moeilijke tijd al snel duidelijkheid geeft, begin dit seizoen een actie voor NAC supporters opzette en dat volgend seizoen ook weer zal gaan doen, middels NAC4Business meteen een goed doordachte actie opzette voor ZZP-ers in Breda, middels een tijdelijk account op dit forum duidelijkheid verschafte toen zijn naam in opspraak kwam. Ik ken deze Universitair opgeleide sociaal ondernemer verder niet, maar ik denk wel dat alleen iemand met een dergelijke opleiding, know how, visie op de samenleving, transparantie en leiderschap in staat is een moeilijke club als NAC Breda sturing te geven en daadwerkelijk op de rails te krijgen. Zeker de komende jaren zal het niveau (visie, daadkracht, netwerk) van het dagelijks bestuur van een voetbalbedrijf hét verschil gaan maken.

13   0  
NACdeClub

Wat goed dat beide sponsoren NAC trouw blijven en dit nu ook al aangeven! Dat geeft vertrouwen!

69   3  
Jaap Bakker

Ik wil even persoonlijk Henri bedanken voor zijn woorden. Ik was daar even stil van en waardeer dat enorm!

Er is natuurlijk best veel kritiek in het begin geweest en sommige van die kritiek heeft me best wel geraakt. Het is dan fijn om ook eens waardering te krijgen, ik ben ook maar mens.

Jongens, bedankt en ik hoop dat we weer snel dit te boven komen. Tot die tijd, stay safe en houdt 1,5m afstand.

14   0  
Marti

Kijk dit geeft weer energie voor komend seizoen om naar het stadion te gaan , en natuurlijk geeft dit een enorme lading energie voor het bedrijf zelf , welkom energie , komend seizoen weer in het stadion !

11   0  
DunErwt

Dit is een Welkom bericht om te lezen.

21   0  
Ric

Ik weet dat sponsoren meer geld in de kas brengen dan een verkoop van seizoenskaart. Maar ik zou zonder twijfelen mijn kaart nu willen verlengen om NAC zekerheid te geven. Ook al zou ik een heel aantal wedstrijden nog moeten missen als er geen supporters zouden mogen komen, begin volgend seizoen.

11   0  
D'n opletter

Dit is een mooie reactie, Ric. Ik weet zeker dat er meer mensen zo over denken.
Wellicht is dit wel eens iets om op te laten pakken door B-SideRats. Zij hebben de contacten. Ik wil ook mijn seizoenskaart verlengen, ongeacht wat er gaat gebeuren; of er nu wel of niet gevoetbald gaat worden, met of zonder publiek. Ik verleng toch wel. daarom ook '1912 lid'.
Kan met voorstellen dat als je verlengd en stel dat er geen publiek bij zou mogen zijn dat je dan een login krijgt voor fox kanaal (of welk kanaal dan ook) dat je NAC in ieder geval kan zien spelen.
Ik kan me niet voorstellen dat we dit resterende seizoen / volgend seizoen met z'n allen in het stadion zitten. Dat kan volgens mij pas weer als er een vaccin is. (ik zeg dit als leek)

8   0  
Ad B uit Roosendaal

Fantastisch nieuws.

De verlenging van het contract geeft aan dat de hoofdsponsor vertrouwen heeft in NAC.

NU nog op het veld het een en ander waarmaken, maar wanneer mogen de spelers weer de wei in??

Laad alle berichten na dit bericht in