Wij gaan niet opzij

Wensenlijstje De Graaf: Verdediger, dynamische middenvelder en buitenspelers

Italo

Interim-trainer Edwin de Graaf is druk bezig met de invulling van de spelersselectie voor komend seizoen. Tegenover BN DeStem benadrukt hij dat er ‘wel wat bij moet’.

Na afloop van het met 0-8 gewonnen oefenduel tegen de Zundertse selectie kijkt Edwin de Graaf tevreden terug. Met nu nog een smalle selectie (in de tweede helft speelde NAC met het Onder-21 elftal) werkt De Graaf toe naar de competitiestart, maar daar moet snel verandering in komen. 

Het technisch hart (de exacte personen die hier zitting in hebben is tot op heden niet gecommuniceerd door NAC) is deze weken bezig om de nodige versterkingen richting Breda te halen. Over mogelijke versterkingen is De Graaf duidelijk: “We moeten voor de breedte sowieso jongens erbij halen, maar ook spelers die direct in de basis kunnen spelen. Ik denk dat we er sowieso een linker centrale verdediger, een linkspoot, bij moeten hebben. Voorin op de flanken willen we er ook wat bij, en op het middenveld ook.’’

Die middenvelder moet vooral een loper zijn. Een diepgaande middenvelder. De Graaf legt uit waarom hij zo’n speler graag toegevoegd ziet worden aan zijn elftal: “Ik denk dat we vorig jaar veel goede spelers hebben gehad, maar die heel veel in de bal komen. Ik denk dat we daarin meer afwisseling moeten hebben, zodat je de ene keer in de bal speelt en de andere keer wat meer de diepte kunt zoeken.”

Omroep Brabant weet te melden dat het spelersbudget van NAC niet wijzigt ten opzichte van vorig seizoen. Wederom kan de club dus werken met een van de hoogste budgetten in de Keuken Kampioen Divisie. Edwin de Graaf beaamt dit en geeft aan dat NAC verplicht is goede spelers aan te trekken. De verwachting is tot slot dat de eerste versterkingen in de komende twee weken worden gepresenteerd. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, Omroep Brabant
34 Reacties
102   9  
F7 vkv

Zou Edwin de Graaf niet gewoon met ondersteuning van Lurling dit seizoen de hoofdtrainer kunnen worden. Denk dat hij er zeker wel kijk op heeft en je hebt wat extra geld voor de door hem goed onderbouwde versterkingen.

31   46  
Kopspion

Als die versterkingen uit de koker van Schoenmaker moeten komen hou ik mijn hart vast……

27   1  
Ed

Als dat allemaal goeie zijn dan wordt het een mooi elftal. Als de wens in vervulling komt, dan geeft dat de burger moed. Dominant zijn spreekt iedereen aan.

52   13  
Geelzwartwit

@kopspion

Weet jij hoe goed of hoe slecht schoenmaker zijn beroep uitoefend?
Ik niet en laat me graag positief verrassen.

11   3  
Mitta21

Weet iemand waarom Haye en Rösler geen onderdeel van de selectie waren gisteren? Ook Immers was er niet bij maar zijn twijfels zijn bekend.

59   3  
nac bredaa

@mitta21 Haye om privé redenen en Rosler heeft nog vakantie omdat hij nog met onder 21 van Noorwegen mee deed.

10   10  
Henri

Ik ben benieuwd van welk(e) lijstje(s) er gebruikt gaat worden. Wordt het lijstje van Schoenmaker, Maas of Lokhoff?

21   5  
henk

Als het spelersbudget gelijk is aan vorig seizoen, dan is er nog genoeg mogelijk aangezien Kali, El Allouchi, SvH, Jansen en nog wat kleine contracten zijn vertrokken. Het is dan wel handig als NAC een keer duidelijker gaat communiceren.

33   8  
nb

Ik zou wellicht eens balletje opgooien bij Sparta om te polsen of Smeets te koop is.
Is voor mij wel echt een typische NAC speler.

102   9  
F7 vkv

Zou Edwin de Graaf niet gewoon met ondersteuning van Lurling dit seizoen de hoofdtrainer kunnen worden. Denk dat hij er zeker wel kijk op heeft en je hebt wat extra geld voor de door hem goed onderbouwde versterkingen.

26   10  
Badeend

Bij ADO - waar gewoon de Klapper Van Van As de leidraad was - waren ze blij dat Schoenmaker junior weg was. Bij NAC heeft hij nog geen enkele speler aangedragen en is het officiële hoofd scouting vertrokken.

De Graaf zoekt gewoon een kopie van hemzelf maar dan een stuk jonger. Ik ben benieuwd. Die zal in elk geval wel hoofdtrainer blijven, wat ook prima is in de huidige situatie.

Wat ik me écht afvraag: wie is die "interne interim TD" die het Technisch Hart aanstuurt? Is dat Hellemons? Ik hoop het. De communicatie door NAC is wederom abominabel. Als je "vooruit wil kijken" en je "bezighoudt met de actualiteit", moet dat toch ook anders? Wat een fucking tyfusbende.

15   10  
Dutchbird

"Omroep Brabant weet te melden dat het spelersbudget van NAC niet wijzigt ten opzichte van vorig seizoen."

Kunnen we dat even zwart op wit krijgen van de heren van Aalst, van Weelde en Burema?

7   5  
Pep

Waarom hoor ik niets over Hans de Visser. Deed het vorig jaar toch ook prima een paar wedstrijden.

11   30  
Cees-2

Men blijft gewoon op de aloude weg doorgaan. De Graaf heeft niets te willen, of nog enkele willekeurige personen, zoals eerst o.a? Steijn, of wie dan ook. Nogmaals, supporters, enorm veel sterkte. Men leert het “echt” nooit. Men moet in dit overgangsjaar niemand aantrekken. Met niemand bedoel ik echt niemand. Zet dit jaar in de volle breedte een overduidelijk beleid weg, dat is de fundering. Al het andere voorrang geven is fout, zie het verleden. Maar men leert het nooit in Breda.

10   4  
N@©️

En wat is de doelstelling voor komend seizoen?

7   9  
Nac

Ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over Dario van de Buijs.
Heeft prima gespeeld bij fc eindhoven en heracles (invaller/basis)

Het zal wel huur zijn met Dario heeft nog een contract tot 2023

Leemans mag lekker weg blijven

9   0  
Breda-mike

@nac hoe kom jij bij de naam dario van der buijs? Kan ik nergens terug lezen?

4   21  
Jassie

de Kamps een optie?

4   11  
Scheppioni

Wat laat, maar er tenminste wat onderneming onderhand !

11   2  
Jf

In de winterstop hebben ze geprobeerd Duarte vast te leggen. Duarte is transfervrij en zou zeker een aanwinst zijn maar niet echt de loper.

15   3  
Mo

En hoe zit het met Adilehou?

3   6  
Nacman

Lijstje lokhoff van Edwin

3   12  
sam

Als ik selectie van dit seizoen bekijk kom ik tot volgende conclusie.


We hebben twee goede keepers daar hoeft er niets meer bij, als 3 keeper kan het wel aangevuld worden met keeper uit 021.

Wat er verdediging betreft moet en er min 2 spelers bij, 1 centrale verdediger en linksback.Maria zou hierbij moeten vetrekken .Achterste linie met spelers zploals Schouten, Rutten, Adilehou, Rosler en Mashart is redelijk bezet.

Op de positie van middenveld heb je 3 spelers nodig mits immers vertrekt.

Met Malone en Haye heb je 2 goede spelers en met azaggari en buffeonge heb je 2 goede bankzitters.

Voorin heb je zeker 2 spelers nodig voor op de flanken naast de Rooij. We hebben met Bilate en Seuntjes 2 goede centrum spitsen.


Van de ze 6 spelers die we nodig hebben zou wel mooi zijn als manchester city 3 goede spelers naar Breda kan sturen. Overige 3 zullen wel ergens te vinden en transfervrij op te halen zijn. Dit zouden wel spelers met min 100 wedstrijden ervaring moeten zijn.

10   8  
Adriaan

Er moet idd nogal wat bij
Met nu al ruim11.500 seizoenkaarthouders moet nac gewoon meedoen om promotie
Suppoerters willen dat gewoon
Nac is dat ook verplicht aan zichzelf
Benieuwd of EdG de trainer blijft
Laten we hopen dat alles eens op zijn plaats valt......


6   3  
Judge M.

@Jassie:

Nee, die heeft het veel te goed naar zijn zin in Slowakije en wil daar zelfs voor de nationale ploeg gaan spelen.

17   17  
Willem 4,5

Heb ook een wensenlijstje. Manders op een heeeeeeele lange vakantie sturen, zo lang dat ie niet meer weet waar hij ooit 'gewerkt' heeft.

10   3  
fvf6

Het spelers budget het zelfde als afgelopen jaar , dat geeft goede moed . Er zijn namelijk enkele dure jongens weg dus extra geld voor investeringen in de selectie duidelijk lijkt mij ook een linkspoot achterin nu Hendriks weg is en op het midden veld de plekken van Allouchi en Immers invullen en een rechtsbuiten . Eindelijk iemand bij NAC die een visie heeft

2   7  
Jassie

@Judge M Jammer, maar logisch.

Ik denk dat NAC vooral moet kijken wat hebben we op dit moment in huis. We hebben ervaring genoeg. Met de keepers hebben we geen probleem, 2 prima keepers die zich allebei bewezen hebben. Een redelijke verdediging, waarbij nog 1 CV gewenst is. Geef Mashart vertrouwen op de linksback. Het middenveld staat op zich, vul dat aan met jeugd en met 1 diepe gaande voetballer, die er direct kan staan. Wat betreft de aanvalslinie hoeft er geen spits meer bij. De Rooij op links. Een goede rechtsbuiten moet aangetrokken worden, die 1) een man kan passeren, 2) een goede voorzet in huis heeft (lees bal naar de goede kleur afspelen in de 16) en tot slot snelheid waarbij deze ook in de diepte aan gespeeld kan worden.

Vertrouwen is de key.

Met deze aanvulling kunnen we zeker een gooi doen naar promotie en dat zijn we als NAC ook verplicht.

6   5  
steven73

@henk, waarom moet nac daar beter over comminiceren. lkkr makkelijk voor de spelers die ze willen halen. TOP gedachte Henk.

8   14  
Vlag

Hendriks (feyenoord), nog een jaartje huren. Voldeed toch goed ??

Idd, Smeets van Sparta, gifkikker

2   8  
Fritske d'n Olifant

Alleen 2 a 3 gerichte transfers wat mij betreft. Hou de centjes maar op zak en pas maar wat jeugd in. Niemand verwacht nu iets en het zou doodzonde zijn om spelers te halen die onder een nieuwe trainer er niet meer aan te pas komen.

8   3  
Ivo

Zonder uitgaande transfers heb je 2 goede keepers (Olij, Kortsmit) 2 rechtsbacks (Rutten, Schouten), 3 centrale verdedigers (Rosler, Adilehou, Malone), 2 linksbacks (Maria, Mashart).

Je achterhoede is dus bijna compleet. Met name op links vind ik het wat matig, maar je kan moeilijk 3 linksbacks nemen. Misschien kan Mashart verhuurd worden.

Het middenveld is door het vertrek van El Allouchi, Fiorini en mogelijk ook Immers wel een stuk uitgekleed. Haye is een zekerheidje, Azzagari moet vaker spelen maar een basisplaats vind ik nog te vroeg.

Ik ga er van uit dat Seuntjens op 10 komt en Bilate als spits. De Rooij Linksbuiten. Dan zoek je nog een rechtsbuiten.

5   4  
Ome Cor

Hendriks huren is geen optie. Die zit gewoon in de selectie van het eerste bij Feyenoord.

Adilehou en Rösler zijn beide rechtspoten, dus worden niet naast elkaar opgesteld.
Vandaar die linker CV, anders zit je nog met (alleen) Malone.

6   4  
076

Bilate en Seuntjes zijn samen < 25 goals en oud. Blessure en je bent de lul. NAC moet vooral goals halen. Spits er bij en desnoods Seuntjens linie naar achter.

Een spits en een topper op het middenveld. De rest is bijzaak.

5   3  
Perino


Verlanglijstje :


Verdediger : Melle Meulensteen (RKC)
Middenveld: Kevin Felida (FC Den Bosch)
Spits : Jizz Hornkamp (FC Den Bosch)

Laad alle berichten na dit bericht in