Wij gaan niet opzij

XL-Editie van B-Side Rats Matchcast voorafgaand aan NAC-NEC

Das Phantom

Aanstaande zondag is het tijd voor de grote finale van dit seizoen: de wedstrijd NAC-NEC voor de strijd om promotie. B-Side Rats organiseert op zondag speciaal een XL-Editie van de inmiddels bekende Matchcast. Vanaf 14:30 uur tot en met 18:00 uur kom jij in de perfecte stemming via onze livestream op YouTube!

Sinds dit seizoen zijn wij bij B-Side Rats begonnen met de Matchcast om supporters op op wedstrijdendagen  toch het supportersgevoel te geven. Tijdens deze speciale XL-Editie zijn we er voor één keer met een vier uur lange videostream en ontvangen we gasten, zenden we reportages uit, zoeken we contact met supporters en blikken we uitgebreid vooruit op de wedstrijd van het jaar. 

De komende dagen zullen we het precieze programma van de B-Side Rats Matchcast XL-Editie, dus hou onze kanalen in de gaten en mis niks. Wij gaan er een onvergetelijke dag van maken zondag. De livestream is zondag vanaf 14:30 uur hier te volgen. Tot dan en HUP NAC!

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
NACompetitie met... #11 - Jorn Brondeel 8 reacties
62 Reacties
155   2  
Nicky

De transitie die de BSR de laatste jaren door maakt is in een soort onvoorstelbare stroomversnelling geraakt. En misschien is het niet allemaal perfect of "professioneel", of wordt het door sommige allemaal voor lief genomen. Maar ik vind het geweldig!! Geniet er van en ben er erg dankbaar voor..

Daarom hulde voor al die vrijwilligers die deze extra dimensie geven aan NAC!! Zeker deze afgelopen (kut) jaren.

Laat zondag de ommekeer zijn.

66   7  
Kipiani

Ik zou maar geen grote smoel opzetten nu. NEC de underdog, dat is wel heel lekker.
OPPASSEN. JANGA. OKITA. BRUIN. ETC.
Fris en fit !

10   3  
NACFAN

Super gaaf mannen!! Met z’n allen naar de eredivisie. HUP NAC

63   3  
Arnac

Bij Emmen spraken ze ook al over de overwinningen in de NACompetitie....
De underdogs de finale behaald. Laten we dus echt niet te vooraf al roepen dat we zondag gaan promoveren.
NEC is een geduchte tegenstander die, net als NAC, de afgelopen weken beter en beter is gaan voetballen/presteren en waar de spelers zelfvertrouwen hebben getankt.

24   1  
Geelzwartwit

6777 seizoenkaarten al. Wow
Als ze dit weekend winnen knalt het vast door naar de 8500

155   2  
Nicky

De transitie die de BSR de laatste jaren door maakt is in een soort onvoorstelbare stroomversnelling geraakt. En misschien is het niet allemaal perfect of "professioneel", of wordt het door sommige allemaal voor lief genomen. Maar ik vind het geweldig!! Geniet er van en ben er erg dankbaar voor..

Daarom hulde voor al die vrijwilligers die deze extra dimensie geven aan NAC!! Zeker deze afgelopen (kut) jaren.

Laat zondag de ommekeer zijn.

38   2  
Bart

Hulde aan bsiderats die mij er echt doorheen hebben geslagen dit seizoen met de matchcast! Maakte wedstrijden als telstar uit etc interessanter dan de wedstrijd zelf! Ik hoop dat jullie volgend jaar dit ook blijven doen bij uitwedstrijden wanneer er weer publiek bij mag zijn! Wat de uitslag ook word zondag aan jullie heeft het absoluut niet gelegen!!! Dankjewel alvast! HUP NAC💛🖤

21   1  
Nonkel Frans

Geweldig al die aktie hier op BSR. Ene bericht na t andere.......

Ik zou de wedstrijd niet onderschatten. Optimisme OK maar voorzichtig met te veel zelfverzekerheid. In Nijmegen met de NEC Roda euforie nog in de benen praten ze daar net zo als ons hier in Breda.
Sluit me dan ook aan bij Kipiani. Bart de Rooij mag ook in t rijtje. Alert blijven!

Hup NAC!

14   1  
Matc

Weer de doc wij zijn NAC wij zijn terug gekeken.Opnieuw kippenvel. We zijn er weer zo dicht bij, ik hoop toch zo op een goede afloop en volgend seizoen weer een vol stadion!!!

6   1  
H@nk

Gruwelijk!

7   25  
4hoog

Gaat er iets op p5 komen? Of zijn ze ergens iets van plan?

9   1  
RaraNAC

Goed bezig bsiderats.

Mede door de podcast en interviews heb ik toch nog wat binding met NAC gehouden. Het zijn kut “voetbaljaren” en ik kijk over het algemeen veel minder voetbal.
Het 300x refreshen van NAC nieuws wat ik afgelopen dagen heb gedaan is echt lang geleden.
Het kinderlijke enthousiasme, de euforie en de zenuwen die ik nu heb omdat ik weer naar het stadion mag zondag is echt ongekend.

11   4  
Scheppioni

Je vergeet ondaan kipiani !!!
Die scoort altijd ! TROTS OP ONZE BSR, HOPELIJK MORGEN AVOND NET ZO OP ONS NAC ! Het begint nu alweer te borrelen, nog zeker geen gedane zaak, zeker niet na de slijtageslag van nog maar 36 uur geleden ......HUP NAC !💛🖤

14   4  
BREDA 1965

ik kan niet tegen die spanning

10   5  
Scheppioni

Idd Arnac !!!
Tis echt 50/50 !
Ik ben benieuwd naar de opstelling, gaan we weer te afwachtend zijn, dan vrees ik .....

13   12  
Ernie

Het is inderdaad 50/50.
Valt me op hoe sommigen NU ineens in de positieve flow zitten.
Tegen Emmen hebben we gewoon mazzel gehad en je vraagt je af wat hebben we in de Eredivisie te zoeken?
Ik schat Nec hoger in, maar wij hebben het thuis voordeel, 50/50.

17   6  
Fan uit Zevenbergen

Sidney schiet ons naar de Eredivisie
In zijn laatste wedstrijd voor NAC 💛🖤

5   6  
Scheppioni

Nou Ernie, tis niet dat ik nec hoger inschat maar geef jij hen de indruk dat er iets te halen valt gaat het lastig worden, over afgelopen donderdag was het eerste uur degelijk prima, daarna waren we gelukkig maar dat getafe emmen hebben het zelf verbrast, die bal moet tegen de touwen !! Daarom toch graag Sydney mijn voorkeur .....

33   3  
Peerke

Al dat optimisme staat me niet aan. Zijn daarmee in het verleden al vaker van een koude kermis thuisgekomen. We moeten nog wel eerst winnen en dat gaat niet vanzelf. Zeker niet met de zware partij in Emmen in de benen. We zullen er voor op het veld moeten knokken.

18   1  
TvB

Uitspraken van we gaan 100% zeker winnen gaat vaker mis bij NAC. Hopelijk kunnen ze het waarmaken!

24   6  
Henri

Ik vind de communicatie naar buiten niet echt professioneel. Daar is slecht sturing aangegeven door een zwakke communicatiemanager. Je kunt wel denken dat je 100% zeker NEC gaat verslaan, maar communiceer dat niet naar buiten. Ik weet wel wat er nu in de kleedkamer van NEC rondgaat. Waarom tegenstanders extra opfokken en het voor je zelf alleen maar lastiger maken. Bovendien in de competitie thuis verloren van NEC en uit de eerste 20 minuten niets te vertellen gehad en na de 0-2 geloofde NEC het wel.
Vorige week vroeg ik me af of NAC tegen Emmen de cirkel rond zou maken. 3 Jaar geleden werd er verloren met uiteindelijk degradatie voor NAC en behoudt van Emmen. NEC kan nu ook de cirkel rondmaken en zich revenacheren van de verloren nacompetitiefinale tegen NAC. Ik houd mijn hart vast.

4   4  
Nonkel Frans

NEC organisatie krijgt een miljoenen injectie van hun lokale Dierenparkdirecteur lees ik zojuist.
Dat wordt een potje apenkooien op t veld morgenavond mannen!
Als onze gorillas ondertussen gewoon de puntjes pakken maak niet uit hoe, zijn wij tevreden en kunnen wij daarna vrolijk de vlag hijzen bovenop de apenrots in de Haagse Bimdu!

Hup NAC!

20   2  
Otjes

Net in m’n wattseppie

⚠️OPROEP⚠️

De spelersgroep is in volle voorbereiding op de Finale van de Play Offs. De komende dagen pakken we iedere gelegenheid aan om ze daarin op onze eigen wijze in te ondersteunen. Zaterdagmiddag houden zij hun laatste training in het stadion en gaan daarna per bus terug naar hun herstelshake in Bosschenhoofd . In het stadion is tijdens die training uiteraard geen publiek toegestaan, maar wél op de route tussen Breda en Bosschenhoofd!

Om die reden doen we aan iedereen de oproep om zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur massaal op de route Rat Verlegh stadion - a16 - a58 te gaan staan en jezelf op alle mogelijke manieren aan de spelersbus te laten zien. Laat aan de spelers zien hoe groot deze club is en wat het voor de regio betekent.
Denk daarbij wel aan de verkeersregels en de geldende corona voorschriften. Knalvuurwerk is niet gewenst.

HUP NAC 💛🖤
BREDAVOORUIT! 👊🏻
🔥💥🔥💥🔥



10   1  
Pik

Ik ga nu al een mooi plekje zoeken aan de afrit bij Seppe 💪💪💪💪👊👊👊

39   3  
Hugo

Je hebt nog niks. He-le-maal niks. Gepaste bescheidenheid is op z'n plaats. Uitgaan van eigen mogelijkheden en kracht. We zijn er nog lang niet.

Bloed aan de paal. Ballen in het net!

Hup NAC

11   1  
Dos

Heerlijk die wedstrijdspanning!
Zo lang geleden dat ik dit zo heb gevoeld. Dit alleen al is geweldig om weer mee te maken.

Come on NAC!

9   3  
den hulk

nac speel wat aanvallender in plaats van verdedigen laat zien wij zijn nac

20   3  
Tip

Ik had voor de wedstrijd tegen emmen een ongekende wedstrijdspanning. Bloeddruk 5 strepen hoger. Tegen een ere ploeg uit die goed voetbalt wist je dat NAC echt moest pieken en vechten als leeuwen en geluk hebben om te winnen. En dat is allemaal uitgekomen. Geweldig. Ik ging door het plafond.

Tegen NEC is het voor mij anders. Een bijna gelijkwaardige tegenstander die onder ons is geëindigd in de competitie. En we spelen ook nog eens thuis. Het klinkt wellicht gek en zal duimen omlaag opleveren , maar ik vind dat NAC nu echt moet laten zien dat ze de ere verdienen door zondag een goeie partij spelend te winnen. Mocht NAC morgen niet winnen dan verdienen ze de ere ook niet. Tegen emmen zijn de emmers met geluk helemaal geleegd, dus nu dient NAC echt laten zien dat we een maatje te groot zijn voor NEC. Ik hou het op een goeie, droge, 2-0. En dan kan een mooi coronaproef feestje terecht losbarsten. Als we morgen niet winnen,zal ik teleurgesteld zijn, maar nauwelijks geëmotioneerd. Dan verdienen we simpelweg de keuken niet. Op naar 2-0 dus net als in de bekerfinale indertijd.

10   4  
Johnny1912

Tip

Wij moeten het ook laten zien vandaag en morgen dat wij het verdienen!

Dus massaal naar viaducten vanmiddag en Bosschenhoofd godverdomme!!!

20   3  
Theoden King

Even pas op de plaats, mannen.

Ja, we snakken allemaal naar de eredivisie, maar wij moeten nu niet dezelfde fout gaan maken als memmen. Die waren ook iets te vroeg euforisch over hun kansen.

De ontwikkeling van NEC de laatste weken is hetzelfde als van ons. De puzzelstukjes vallen steeds beter in elkaar en ze kunnen echt goed ballen.

Wij hebben het thuisvoordeel met publiek, maar dat had memmen ook. En bovendien heeft NEC nog een rekening te vereffenen...

Het wordt héél spannend en net zo moeilijk als afgelopen donderdag.

Hup NAC!

8   21  
Johnny1912

Is er hier niet iemand die bij winst toevallig een sleutel heeft net als bij Feyenoord vorige week die de poort open kan maken voor een pitch invasion???

6   2  
sjef de gevulde koek

Hopelijk een beetje droog straks want zo is het vrij droevig voor straks. We zullen er natuurlijk staan!!

5   8  
Braze

Boekhoorn stopt miljoenen in NEC!!!

NEC is niet zo maar te verslaan. NAC zal tot het gaatje moeten!

5   3  
Real Robert

Behalve door de goede resultaten van de laatste weken zal NEC ook een mentale boost krijgen door het instappen van Boekhoorn. Het gaat werkelijk om serieus geld!

NAC zal werkelijk het onderste uit de kast moeten halen!

4   9  
Molenschot Loco

Tja...dan moet het morgen gaan gebeuren...anders staat de kampioen van de KKD voor volgend seizoen al vast als Boekhoorn er miljoenen in pompt!!!

23   1  
nec nijmegen

@molenschot maakt niks uit.Winnen jullie hebben jullie geen last van ons volgend jaar.

11   0  
Molenschot Loco

NEC NIJMEGEN.....we gaan het zien kerel!!!!

6   0  
NAC4Ever

Leuk!
Hopelijk wordt het een fantastische NAC dag!

6   6  
Vlaai

Heb het de afgelopen jaren al vaker genoemd maar NAC moet ook een miljardair of andere geldschieter aan zich binden. Clubs als w2(frenkie miljoenen) en nu nec racen ons voorbij. Wij cashen incidenteel met bijv een v Hecke. Promoveren heeft alleen zin als er poen bij komt en niet weinig ook!! Hup NAC

4   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Ik zie jullie vanmiddag!

2   2  
Scheppioni

@ nec nijmegen
Twee clubs die in de ERE horen, ondanks meer neccers hier hangt de NAC vlag hier waakzaam !! Sympathie voor nec bij mij maar grote liefde voor ons NAC, zojuist al twee knipogend met boodschappen doen tegengekomen ! Wij NAC zullen gvd waakzaam moeten zijn en zelf erop knallen !!💛🖤🙏

3   3  
Vreven4President & HyballafurFuhrer
4   1  
Jim

Waar gaan jullie zo staan om de spelers succes te wensen?

21   4  
NECNimma

Uiteraard hoop ik dat we winnen, maar hopelijk wordt het een waardige pot twee volksclubs waardig. En als we niet winnen gun ik het Breda ook. Mooie stad, mooie club.

6   2  
Muijske

P5 maken we zelf wel gezellig!!! Hopelijk staan er niet teveel auto's . Lastig vuurwerk afsteken. Jumbo zal wel sluiten. Dus ga er vanuit dat je zelf een drankje moet meenemen

12   1  
Oosterhout076

NEC niet onderschatten idd ... in playoffs 2x gewonnen 7 voor en 0 tegen..... Zitten echt in de flow en hebben niet zo'n slijtage slag gehad. Maar ons moraal is wel heel sterk hoor, door van Emmen te winnen. Beloofd een mooie pot te worden. Beginnen met opstelling van Volendam. Die voorhoede is nog redelijk fris uit Emmen gekomen en goed om snel te scoren......
Niet afwachten of achteruit hangen. Spelen om te winnen....

4   2  
Scheppioni

Juist Oosterhout076 !!!

9   1  
Nonkel Frans

Precies ! Rap de voorsprong pakken mannen, focus houden en snel afmaken die pot.
Verlenging en penalties gaan we echt niet nog een keer trekken. 1 hartverzakking is genoeg.

Wat een zenuwen.

Hup NAC! 💛🖤

2   1  
Feest

Waar in Breda kan er buiten het stadion de wedstrijd gevolgd worden?

6   1  
H.V.M.

Ben al op weg naar het stadion.
Succes allemaal!

10   1  
Ad B uit Roosendaal

Onderschat NEC niet. Het wordt een zware wedstrijd.

Het wordt spannend en hopelijk trekt NAC aan het langste eind.

Als NAC zo scherp is, zoals donderdag, dan komt het goed.

2   1  
Tip

Zowel tegen Almere en Roda had NEC 35 a 40 % balbezit en ze scoren op de juiste momenten. Eigenlijk zo'n beetje als NAC. NAC moet m.i. niet als gekke henkies druk gaan zetten want dan speel je die Romeinen in de kaart. Tactiek is verder voor de technische staf.a
Dat Boekhoorn er miljoenen in stopt is mooi voor NEC maar daar hebben ze nu geen ruk aan.
Overigens is NEC in Breda en in belangrijke wedstrijden bijna altijd de lul.
Simpel mede supporters, als NAC morgen niet wint verdient niet NAC maar NEC de ere. Ik hou het op 2-0 als NAC zich niet gek laat maken.

1   5  
vlaai

@TIP: ben benieuwd waarom jij vindt dat NEC geen ruk heeft aan miljoenen euro's. in het huidige voetbal m.i. mogelijk het verschil tussen Keuken en ED en linkerrijtje-rechterrijtje ED...

3   2  
B5 Fanaticus

Domper voor NEC: testwaarden Proper nog te hoog, club in gesprek met KNVB.

2   1  
Tom

Beste supporters,

Wij hebben 3 kaarten, 2 op de B side en eentje helaas op F9. Zijn er toevallig mensen met kaarten in deze vakken die met ons van plaats willen ruilen zodat we bij elkaar kunnen zitten?
Net de servicedesk gebeld en dit is nog mogelijk.

Bedankt!

6   2  
Tip

@vlaai. Beter lezen. Ik schrijf dat NEC daar morgen niets aan heeft. Er staat namelijk " NU". Uiteraard heeft NEC komende seizoenen veel aan die miljoenen.

9   3  
NAC76

Net als iedere NAC supporter, hoop ik op promotie.

Alleen nemen we al een te groot voorschot daarop, onderschat NEC niet. Bescheidenheid is op zijn plaats en siert de mens/NAC.

Denk aan Barca, we pakken midweeks Granada wel even, staan daarmee 1e en pakken dan de landstitel. Hoe anders verging het ze..

4   0  
Stan

Het is gewoon alles of niets. Doe dan maar alles!!!!!

9   2  
TpT

Gaaf idee een Matchcast XL.

Los daarvan maak ik me wel zorgen om hoe sommige supporters er nu al instaan. Als ik kijk hoe mensen nu de A58 staan te blokkeren alsof de Champions League binnen is bekruipt me toch een bepaalde angst. Het moet morgen gewoon nog gebeuren. De spelers hebben hun rust nodig en moeten zich fysiek en mentaal voorbereiden. Dit verstoort alleen maar. Aanmoedigen is prima, maar de boel ophouden omdat je jezelf zo belangrijk vind dat je denkt dat je de boel zo helpt, werkt misschien wel averechts . De Graafschap deed exact hetzelfde onderweg naar jong Ajax en kijk hoe dat afliep.
NEC staat ook met vertrouwen in de finale en dit helpt ze alleen maar met de motivatie. Ik heb nog geen stoere praat of dit soort beelden uit Nijmegen zien komen. Die bereiden zich optimaal voor in alle rust.

Excuses voor de portie azijn maar ik wil gewoon HEEL GRAAG de eredivisie in en daar moet alles voor wijken.

Beiden voetjes op de grond houden, aanmoedigen en morgen volle bak erop.

2   1  
@tpt

Ik ben er net zelf bijgeweest maar dit is gewoon mooi!
We moedigen aan en doen niet alsof we de champions league winnen.
Geloof mij dat morgen ook NEC hun bus zal uitzwaaien en aanmoedigen. Dat hoort er nou eenmaal bij ...
Toch

1   0  
N@C 1997

Hoe laat komt de bus morgen bij het stadion aan?!

1   0  
Da Huge

Hele grote complimenten!!!!

0   0  
Bubbha

Hoogmoed komt voor de val
Weer een jaar kkd
Uithuilen en blijven dromen
Weer net niet goed genoeg
Je verdient wat je toekomt

Laad alle berichten na dit bericht in