Wij gaan niet opzij

'Zieke Velanas en Ligeon ontbreken bij NAC, Rutten begint in de basis'

Das Phantom

NAC kan morgenavond niet beschikken over Odi Velanas en Ruben Ligeon. Beide spelers zijn ziek, meldt BN DeStem. Volgens de krant heeft een van de twee spelers het coronavirus te pakken.

Trainer Edwin de Graaf kan tegenover de krant niet bevestigen of één van de twee positief is getest, maar geeft wel aan dat de regels strenger worden nageleefd en er extra maatregelen zijn genomen door de club. 

Zo wordt er niet meer samen gegeten en is er na de training geen ruimte meer om samen te kaarten, darten of ander vermaak. "In de ochtend verzamelen we later op de club. Dan is het omkleden en meteen naar het veld", aldus de Graaf. 

De Graaf begint door de afwezigheid van Ligeon met Moreno Rutten in de basis. Verder verandert de oefenmeester niks aan zijn elftal ten opzichte van de wedstrijd tegen Dordrecht. "De wedstrijden voor Dordrecht hebben de spelers het goed gedaan. Dan ga ik niet meteen schuiven." 

Bron:
B-Side Rats, Bn DeStem
21 Reacties
47   5  
Italo (BSR)

Met welke elf zou jij starten, @Johnny1912 ?

19   97  
Johnny1912

Wat een grap deze trainer, niks wijzigen omdat 2 potjes voor Dordrecht tegen een stel handicapten teams de jongens het goed hebben gedaan.

Ja en tegen dordrecht stonden ze volkomen voor lul en leveren ze een wanprestatie ten top en maken ze met hun inzet de club ten schande. Dan moet je ingrijpen pannekoek en een aantal jongens op de blaren laten zitten.

Zon wedstrijd is onaanvaardbaar en dat moet je laten merken ook!!

47   5  
Italo (BSR)

Met welke elf zou jij starten, @Johnny1912 ?

17   13  
Fan uit Zevenbergen

Die 2 mis je toch niet kan alleen maar beter gaan nu !!!

9   51  
Johnny1912

Italo

Olij, Rutten Malone Bakker Mashart, Haye Agougil Banzuzi, Kotzebue Seuntjens De Rooij of Kestens is lood om oud ijzer vind ik.

23   5  
fvf6

Velanas heeft mij nog niet kunnen bekoren , is in mijn ogen een van de mindere in de selectie . Positief is dat Rutten terug is laten we hopen dat hij nu voor wat langere tijd fit zal zijn ,Ligeon heeft het op de wedstrijd tegen dordt na best goed gedaan maar in die wedstrijd was iedereen beneden niveau, jammer dat we hem moeten missen .Maar met de rest van de selectie moet de Graaf toch wel een selectie weg kunnen zetten die voor winst gaat.

15   1  
RV

Moet zeggen dat Ligeon me wel tegenvalt tot op heden, terwijl ik het in potentie toch een betere speler voor NAC vind dan Rutten op die positie. Ach het is stuivertje wisselen voor die positie. Eigenlijk hetzelfde als op de linksback. Persoonlijk vind ik deze posities het meest tegenvallen op dit moment (backs zijn te weinig zeker aan de bal en leveren hem te vaak in). Velanas vond ik de eerste twee wedstrijden echt heel goed beginnen maar is inderdaad wel ver teruggezakt.

Als de eigen jeugd spelers het dan beter oppakken is er wat mij betreft ook geen twijfel.
Altijd de eigen jeugd (als het effe kan ook jeugdspelers met contract voordat ze gratis de deur uit lopen) boven huurlingen wat mij betreft als het kort bij elkaar zit. Fair play verder naar Velanas, we zullen hem nog vaak goed kunnen gebruiken.

6   32  
Bredaaaa

Een flinke aderlating. Zeker het ontbreken van Velanas. Maar ik heb 100% vertrouwen in onze Haagse “van Gaal”. Vrijdag gaan we zeker punten halen.

31   1  
Italo (BSR)

@Johnny1912

Een opportunistische opstelling met veel eigen jeugd. Ik zou willen dat dit zou werken, maar ik vrees dat het te wisselvallig is. Sowieso is het van de zotte om Van Schuppen er niet in te zetten. Wat mij betreft dan hè ;-)

25   3  
nb

@Johnny1912 die opstelling van jou is natuurlijk om te janken. Beetje kortzichtig ook wel moet ik zeggen.
Ik mag echt hopen dat jij niet vaak of beter gezegd nooit iets te zeggen krijgt over een opstelling waar dan ook. Want zelfs de opstelling van de tafels in een feestzaal zullen dan nog verkeerd staan!

11   11  
Ouwe spionkop

Velanas missen we niks aan.
Kan Depla de komende 2 wedstrijden niet gewoon verbieden ivm risico rondom stadion of een andere kutsmoes? Die halen we wel in als het stadion weer open is.

20   2  
Sjef de gevulde koek@ Johnny1912

Even serieus je heb altijd een grote mond maar dan deze opstelling en zonder van SCHUPPEN. Laat je in ieder geval zien dat we je niet serieus meer hoeven te nemen als het om voetbalzaken gaat. De Graaf zal zeker gewoon de beste 11 opstellen die hij heeft geloof mij maar.

5   32  
Pietje saaman

Volgende opstelling echter zal wel weer voor Mevrouw de Rooij worden gekozen. Die moet eens wat minder gaan liggen en beseffen dat het geen tafelvoetbal of zaalvoetbal is

Olij

Rutten
Bakker
Malone
Maria

Haye
Azzagari
Agougil of banzuzi

Anita
Seuntjens
Schuppen

13   3  
Henri

Twee spelers met op zich weinig toegevoegde waarde.

7   7  
Tip

De Graaf zet inderdaad echt wel de beste 11 weg. Hij ziet de spelers iedere dag. Wij hebben het voordeel dat we constant met "achteraf wijsheid" kunnen komen. Dat is gemakkelijk. Aan de opstelling van Johnny 1912 kun je zien dat een site als deze vermaak is voor mensen van alle leeftijden , die in hun fantasie denken het beter te weten dan een gediplomeerde trainer met zijn technische staf. Net zoals vroeger bij het voetballen in de jeugd iedereen een naam aan nam van een bekende voetballer. De ene koos voor Neeskens , de ander weer voor van Hanegem en weer iemand anders voor Theo Dierckx. etc. Zo spelen er hier velen nu voor De Hoofdtrainer van NAC1. Niks op tegen, zelfs leuk, maar laten we ons zelf niet te serieus gaan nemen. Een enkele keer lees je overigens best eens een goeie tip of opmerking.

Ik ,ook niet meer als een van de velen tribunetrainers , ben het meest bang omdat we zonder publiek spelen. NAC uit of thuis is een wereld van verschil. In een vol NAC stadion wordt de ploeg naar voren gebruld en voelen de spelers zich sterker. Dat thuis voordeel is nu weg. Maar ik hoop me te vergissen.



2   5  
Tip

.... vele trainers...

10   0  
Levab

Anita?

4   3  
Willem 4,5

Heren, Sjonnie geeft altijd een negatief commentaar, hij kan en weet niet beter. Er komt altijd onzin en nagativiteit uit zijn pen dus lekker laten uitrazen en er even om lachten, dat is het beste denk ik.rw

2   1  
scheppioni

Hopen op een beter resultaat dan 24 jaar geleden en een dag !
Dat was de git zwartste avond van mijn leven ipv geel zwarte avond !
HUP NAC !!!

6   2  
Kopspion

Ben je toen getrouwd Scheppioni ?

1   0  
Noord Mokumse NAC'er
0   0  
scheppioni

Veul erger Kopspion !!

Laad alle berichten na dit bericht in