Wij gaan niet opzij

RB-Media gaat de nieuwe website van B-Side Rats realiseren!

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de kogel is door de kerk.  Na uitvoerig overleg, vergezeld van stapels worstenbrood en liters koffie bier, hebben we als B-Side Rats gekozen voor RB-Media om onze nieuwe website te gaan realiseren. We hebben diverse offertes aangevraagd en overleg gehad binnen ons netwerk en uiteindelijk was RB-Media bereid om net die extra stap te zetten. Hiermee laten ze, na eerdere goede ervaringen in het verleden, zien de meest toegewijde partner voor ons te (willen) zijn.
Hoewel we in het verleden al samenwerkten, was het niet vanzelfsprekend dat we met RB-Media in zee zouden gaan. We hebben uitgebreid rondgekeken en gezocht naar een partner, die ons voor een scherpe prijs de beste oplossing biedt. Na verschillende sessies, waarin meerdere voorstellen gesneuveld zijn, ligt er nu een (wat ons betreft) geweldig voorstel van RB-Media. Het nieuwe platform gaat ons én jullie een flink aantal nieuwe mogelijkheden bieden. Daarbij komt dat RB-Media zich voor een langere periode aan ons verbindt, direct onze grootste sponsor wordt en de komende jaren met ons blijft werken aan doorontwikkeling van het platform. Concreet betekent dit alles dat we het eens zijn geworden over de voorwaarden en we officieel gestart zijn met het project. RB-Media is nu druk in de weer om de eerste ontwerpen voor ons te realiseren. De functionaliteiten die wij als eis hebben gesteld worden technisch verder uitgewerkt en de laatste puntjes worden op de 'i' gezet. We zullen jullie gaandeweg het project op de hoogte houden van de vorderingen. Wij zijn erg content om de definitieve keuze met onze lezers te delen. Dankzij jullie bijdragen zijn we in staat om dit project te starten. Nogmaals dank hiervoor!

Bron: B-Side Rats, RB-Media

Vorig bericht
Rommens naar TOP Oss 44 reacties
Volgend bericht
Column: Nu of nooit 25 reacties
23 Reacties
0   0  
Rijen is NAC

Lekker bezig mannen, hulde!!

Started from the bottom:
https://web.archive.org/web/20010201065800/http://www.bsiderats.nl:80/
(laden duurt even)

0   0  
D’n Bas

Graag gedaan.

0   0  
Dun geel/zwarte IJpelaar

Lekker bezig mannen!

Ik vind jullie media 1000x professioneler opgezet dan die regio zendertjes als BredaNU etc.

Ga zo door en HUP NAC

0   0  
Rijen is NAC

Foutje:
https://web.archive.org/web/20010201065800/https://www.bsiderats.nl

0   0  
Ouwe Spionkop

Inderdaad is BSideRats de nummer 1 NAC site geworden.
Met grote voorsprong op De Rat die totaal niet vernieuwen en dus aan het doodbloeden zijn.
Inderdaad dat Breda Nu (met dikke subsidie) bakt er ook niet veel van. Iemand wel eens geluisterd naar dat NACpraat elke donderdag? Wat een stelletje ouwehoeren zijn dat. Dat gaat helemaal nergens over.
Hulde voor BSiderats en ga zo door!

0   0  
scheppioni

Goed bezig mede collega NaCCer's, ik had beloofd om nu nog 3x 19,12 over te maken, as dit nog nodig is, antwoord maar even hier, dan doe ik dat zoals beloofd nog in feb, apr en jun !

0   0  
Tico

Mooi mannen!!!

Ik ben zeer benieuwd naar de nieuwe site!
Hup Bsiterats Hup NAC

0   0  
ome cor

Succes !

0   0  
Badeend

Ouwe Spionkop, vind je dat écht nodig, die sneren naar een van de andere iconen in de virtuele NAC-historie? Eveneens volledig door vrijwilligers gerund en de grondlegger van de aanwezigheid van NAC-fora op het internet?

Ik vind het wat minder nodig, en denk dat je Bsiderats ook kunt complimenteren voor het snelle nieuws zonder anderen te trachten te kleineren.

0   0  
Rechtsback

Top mannen.Erg benieuwd. Succes!!

0   0  
AJ

Allemaal mooie nac mensen bij elkaar!

0   0  
D'n Portugees

Heren, m'n complimenten. Ik als "ouwe getrouwe" van DROL moet zeggen dat jullie die site inmiddels in alle opzichten aan alle kanten hebben ingehaald en zijn voorbij gerend. Jullie zijn (en dat geldt niet alleen als site maar ook aan postings) echt volwassen geworden. Ik ben benieuwd naar de nieuwe site, waarop ik graag mee doe.

0   0  
GB

D'n Portugees zegt t zoals t is. Sluit me daar volledig bij. Ook ik kies tegenwoordig voor Bsiderats. Complimenten heren.

U zijt gegroet!

0   0  
van Flieger

BSR Edit: Joe daaaaag....

0   0  
Stoney

@ van flieger heb je niets te zeiken over ons nac en/ of deze samenwerking?

0   0  
Leurenaar

@Badeend dit zijn toch geen sneren. Feitelijk gezien heeft ouwe spionkop gewoon gelijk. Erg jammer dat derat niet meer is wat het ooit was, fijn dat BSR die leegte heeft ingevuld.

0   0  
Mafkees

Top. Complimenten aan de crew! Goed uitonderhandelen is altijd goed. Stel dat Rudy NOG een dikke Mercedes kan kopen ???

Ben benieuwd maar heel blij dat het nu echt los gaat

0   0  
Buurman

Welgemeend Proficiat. Met enige weemoed denk ik ook aan DROL. Had als meer alternatieve kritische site een belangrijke functie. De Rat heeft verschillende belangwekkende NAC zaken aan het licht gebracht. Voor mijn gevoel verloor De Rat langzaam maar zeker een stukje eigenzinnige identiteit. Een beetje het PVDA effect. Ze gaan regeren met liberalen , niemand herkent de partij nog , en een groot partij met enorme historie stort ver in. Ik denk dat er voor een “gerestaureerde “De Rat een grote markt is. Maar dat kost ontiegelijk veel kruim. Bsiderats moet voortgaan zoals ze bezig zijn.

0   0  
Mafkees

Ho, ho, De Rat moet niet afgeschreven worden hier he. Dat is een icoon. Eén van de oudste Fanzines van het land. Online misschien niet altijd actueel meer, maar als ze ergens mee komen is her goed onderbouwd, uitgezocht en vaak is er al actie ondernomen op het item.

Ieder zijn functie. Dat is hoe dingen evolueren. BSR en DROL hoeven elkaar echt niet te bijten.

0   0  
Benn076 Deze gebruiker is een admin

@scheppioni

Elke bijdrage is welkom, we hebben nog een gat te dichten tussen de crowdfunding en de offerte. We hopen dat gat te dichten met een aantal nieuwe ‘supporters’ in de komende maanden maar waarderen je bijdrage enorm! Dankjewel!

0   0  
scheppioni

Oke, dank voor de reactie, een man een man ...... ??

0   0  
Naccer076

Toppie!

0   0  
Dutchbird

Prima keuze. Rudy Beers en zijn team weten echt van wanten en hanteren een prijsstelling waar menig ander bureau een puntje aan kan zuigen.

Laad alle berichten na dit bericht in