Overal waar we komen

Rosheuvel: "We geven het zo makkelijk weg"

NAC verloor gisteren met grote cijfers in Groningen, nadat het lange tijd uitzicht had op een punt of meer. Na afloop van de wedstrijd kon Mikhail Rosheuvel nauwelijks bevatten dat het nog misging.
Rosheuvel kon zijn ongeloof niet verbergen voor de camera van BN DeStem: "We zijn hier zeker niet weggespeeld. We komen voor, maar wat er daarna gebeurt... We geven het zo makkelijk weg, het is bijna onbeschrijflijk. We hadden desnoods met een punt hier weg moeten gaan, maar dat het zo makkelijk weggegeven werd, is bizar." De aanvaller wil niet met de beschuldigende vinger naar zijn collega's in de defensie wijzen: "We doen dit als team. Het is hartstikke klote. Maar als wij voorin scoren, zijn zij achterin blij. En als we achterin minder tegengoals krijgen, zijn wij voorin weer blij."

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
25 Reacties
0    
Nacman

Blijkt een goede aankoop van Smulders. Jammer dat het de enige is.

0    
Lejad

Dieptepunt gevolgd door weer een dieptepunt...

Is het dan wel een dieptepunt? Flinke put waar we inzitten.

Mogen wij er aub uit? Ik krijg bijna geen adem meer

0    
Ouwe Spionkop

Het Is heel simpel: Alle spelers in de verdediging komen veel kwaliteit tekort.
Punt.

0    
Becherovka

Het feit dat ze telkens op het team wijzen en niet een speler de waarheid willen zeggen. Dan weet je dat de hardheid er niet in gaat komen.

0    
Ratjeduneerste

@Ouwe Spionkop ook het middenveld was gister weer niet van meerwaarde. Met Verschueren en Nijholt centraal kom je alles te kort.

Groningen heeft individuele kwaliteit, dat hebben wij niet. Als daar dan ook nog eens bijkomt dat we geen elftal zijn maar 3 verschillende blokken en 11 individuen die elkaar niet begrijpen en aanvoelen (vooral achterin) dan zijn de punten ver weg.

Triest om te zien.

0    
Arie

Als kleuters worden de deuren weer wagenwijd opengezet en zijn ze het helemaal kwijt na de 2-2. Mentaliteit is het grootste probleem van deze selectie. Het gebrek daar aan dus.

0    
Baosje

er stond zeggen en schrijven 1 speler met een wit shirt aan tussen 6 (!!) geelhemden ..... en zelfs met zn zessen kunnen zie die ene niet de baas....


NAC is een parodie op alles wat met betaald voetbal te maken heeft....

iedereen staat er bij en kijkt erna

volgend jaar maar op zaterdag in de 4e klasse tegen Internos gaan voetballen, misschien kunnen ze daar nog van winnen

0    
Ere

De enige twee spelers die goed mee kunnen in de eredivisie zijn Te Vrede en van Leer. Heel misschien Rosheuvel maar die zie ik ook ballen geven die nergens belanden. Maar de rest is echt plek 6/7 van de kkd.
Echt om te huilen hoe er gedekt werd gisteren door Palmer Brown.

0    
Sjef de gevulde koek

ilic zet nog geen half uur na de wedstrijd foto's op instagram van Michael Jordan en dat hij aan het gamen is. Die geeft dus geen fuck om heel NAC en de situatie dat is wel een feit.

0    
Tombola Breda

We geven het zo gemakkelijk weg? Om maar te spreken van een eufemisme. De boel gewoon keihard verneuken met wanstaltig voetbal zou een betere omschrijving zijn geweest.

0    
Ed

Als dat waar is over Ilic gelijk een enkeltje terug. Gvd zit me nu nog op te vreten

0    
Boei

@Sjef: waarom zou Ilic ook een fuck om NAC geven, die is vooral voor zichzelf bezig en ziet ook wel in dat jij hier in een amateurelftal terecht is gekomen. Vergeet City en ga zelf weer bouwen. Helaas moet dat vanaf nul. En helaas moet dat vanuit de KKD gebeuren, in de eredivisie hebben we niet te zoeken.

0    
Ouwe Spionkop

@Sjef Dat was me ook opgevallen! Erg onprofessioneel om dat te doen.
Terwijl iedereen in zak in as zit stuurt hij een bericht over gamen,

0    
DvakG

Wat een kater, en dan heb ik het niet eens over het bier. Elke keer neem ik weer de moeite om het hele land door te reizen, met het elke keer het sprankeltje hoop dat we nog iets kunnen klaarspelen. Dan kom je zelfs nog 1-2 voor, maar wat er dan gebeurt... Moedeloosheid en frustratie. Het besef dat we nu al uitgespeeld zijn dit seizoen komt zo hard aan. Het doet zoveel pijn om te zien dat onze club naar de klote wordt geholpen op deze manier. Het is net alsof je verliefd bent op de vrouw van je dromen, maar waarvan je weet dat ze al 100x is vreemdgegaan. Altijd wordt dat beetje hoop weer dubbel en dwars de grond in gedouwd. Ben er echt ziek van.

0    
Breda1965

Het ergste is dat de ellende zaterdag gewoon weer doorgaat.Zo erg dat je niemand buiten kunt flikkeren omdat het te veel geld kost.Komende 3 wedstrijden 0 punten.Het zal toch nie waar zijn.Hebben we met de kerst 8 punten.Het is maar goed dat ik geen cent heb,want ik flikkerde vandaag echt bijna alles buiten,dan maar afkoopsommen.Ik ben nou weer chagerijnig aan het werk,presteer ik niet sta ik buiten.De heertjes van nac krijgen maar doorbetaald voor wekelijkse wanprestaties,ongelovelijk,wat een schijt trainerstaf en schijtelftal.Nac hoort een beetje bij te dragen aan plezier in het leven.Nou,triestig leven hier in breda voorlopig.Hup NAC,vanuit breda-zuid waar ongelovelijk maar waar de zon doorbreekt

0    
Ed

Wat een onbenul die Ilic. Buiten het feit dat hij dit doet heeft ie nog niet veel laten zien. Verder kali, Fernandez, kastaneer, noem maar op ..... allemaal mannen van glas. Club wordt helemaal naar de klote geholpen. Voor mn gevoel geven ze er geen f..k om.

0    
Michel

Je kunt ook niet verwachten dat we alleen maar Manu’s en Angelino’s krijgen....kwaliteit en hart voor de zaak is een zeldzame combinatie op ons niveau, wel dom dat Luka het zo doet maar goed, we hebben andere issues nu.

0    
Bonje

NAC is al heel lang een organisatorisch voorbeeld van hoe het niet moet.
KKD- en Top klasse nivo spelers aangetrokken door een (alweer) verkeerde technisch verantwoordelijke die is aangesteld door een RvC met poen maar zonder enige kennis. Ook de directeur heeft weer zitten snurken en heeft allang aangetoond onbekwaam te zijn. Voeg daarbij het Man City sprookje (acuut uitblazen!) en de malaise is weer compleet als vanouds.Enige die niet verzaken in deze keten van onkunde zijn de fans.
Wie heeft er ergens een rijke oom die in de winterstop 11 nieuwe spelers kan halen en deze mooie club kan verlossen van zoveel amateurisme?

0    
nacman

ja de verdediging van luchtdekkers met de grootste blunder in de nac historie menno koch die jongen kan echt helemaal niks zou zeggen wisselen menno kom maar zitten

0    
Vrouwke

We zagen met ze allen al dat deze selectie niet goed genoeg was aan het begin van dit seizoen. Je had er zo iets moois van kunnen maken dit seizoen. De kroonprins onder de trainers kwam, je hebt vorig seizoen gezien wat er ontbrak karakter jongens met een over mijn lijk mentaliteit. Maar ze weten onze club zo te verkloten. Dit kun je vd gaag niet kwalijk nemen die moet langzaam helemaal gek worden. Er zit niks anders op dan in de winterstop beginnen met schoon schip maken. En dan maar zien waar we eindigen maar alleen door gaan met gasten die kwaliteit hebben en een goede mentaliteit. Zo’n palmer brown kun je meteen terug sturen. Contracten die aflopen zoals van nijholt gewoon niet verlengen. Het zijn allemaal 1000 in een dozijn spelers.

0    
GeelZwartHart

Tjonge zeg ga met zijn allen wijzen naar Ilic....lekker makkelijk, na wederom zo'n wedstrijd waarin wij als supporters voor lul gezet worden. Je kan beter naar de heren spelers wijzen.... Ik was erbij deed pijn aan mijn ogen, kon ik na zo'n onbegrijpelijke inspiratieloze match maar gaan gamen om gedachten te verzetten. Ik geef Ilic geen ongelijk. Desinteresse???? Kan best, men is bij NAC hard bezig om desinteresse bij mij, ruim 25 jaar uit en thuis aanwezig, tot een overdosis te kweken.

0    
scheppioni

Dat is dus missen van kwaliteit Mikal, met name dit verdedigen is vierde klasse amateur nog beter dan ons NAC !

0    
Vergane Glorie

Ja Mikhail dat je daar nu ook achter komt. Maar geloof het of niet met Menno gaat het nooit wat worden. Die komt absoluut in de 2e divisie nog alles te kort. Verdedigen niet, Spelinzicht niet Een bal over 5 meter strak aanspelen niet. Het enige wat hij doet is tikkie breed, tikkie terug en medespelers in de problemen brengen. De rest in de laatste lijn even slecht. Geen middenveld en 2 strijders voorin.
We kunnen naar alles en iedereen wijzen maar deze selectie, als je het woord mag gebruiken, is tot niets in staat. 2 a 3 erediv waardige spelers en daar moet je het mee doen. Zet daar een technische staf voor met een evenzo beperkt inzicht en dit is het resultaat.
Bij de Graafschap hebben ze wel een eerlijke trainer. Zegt gewoon dat ze beperkt in alles zijn. Maar gezegd moet worden dat ze er wel voor knokken. En dat gaat her en der nog wel een puntje opleveren.
En laten we wel zijn. Ik begrijp Ilic wel. Zoekt wat afleiding van dit soort zaken. Daar moeten we niet op katten. Vorig seizoen was de deal met City alles en nu niets.
Er zijn andere spelers en een andere trainer die vorig jaar kon terug vallen op Hoekstra en hier op Penders. Dat is ook een groot verschil.
Nogmaals we moeten er mee leren leven. Maar een ding is zeker. Het zit structureel helemaal FOUT bij De Parel.

0    
Breda vooruit

Vietballend is rosheuvel.niet verkeerd maaaar hij mag zijn ballet schoentjes ook wel uitdoen in deze fase en is een kaart pakken net als te vrede,is niet voor niets dat hij altijd in een degradatie elftal speelt,maar de rest is zoooooo slecht dat het lijkt dat hij wat is

0    
H'wiel

Dat je het zo makkelijk weggeeft komt omdat je er niet allemaal voor kunnen/willen gaan. Het is ook makkelijk om te zeggen dat het te wijten is aan de verdediging.
Laat ik een ding zeggen. Verdedigen begint daar waar je balverlies lijdt. Hoe vaak zie je Rosheuvel en Te Vrede na een mislukte aanvallende actie hun hoofd laten hangen en achter hun tegenstander aan sjokken in plaats van er meteen bovenop te gaan zitten. Het is dus zeker niet alleen aan de verdediging te wijten. Je moet het met zijn allen doen. Teamsport weet je nog....

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja