Wij gaan niet opzij

Samen voor NAC levert eerste project op

We hadden al even niets meer van ze gehoord en misschien dat je voorzichtig begon te denken van: waar zijn die gasten van Samen voor NAC met dat geld naar toe gegaan?
Nou, die zijn hun belofte gaan inlossen. Een deel van het geld was bestemd voor de verfraaiïng van de kantoren bij NAC. Na alle ellende en de veroudering aan de binnenkant van het stadion werd dat wel weer tijd. 11 Maart is de zaak opgeleverd, maar er wordt nog wel gewerkt aan de laatste loodjes. Onderstaande komt 1-op-1 vaqn NAC.nl: Op vrijdag 11 maart is het vernieuwde kantoor van NAC Breda officieel geopend in het bijzijn van al het personeel van NAC, de sponsoren die alles mogelijk hebben gemaakt en de Stichting 'Samen voor NAC'. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de verfraaiing, met het plaatsen van de laatste zes deurstickers. ‘Samen voor NAC’ werd kort na de degradatie opgericht en heeft tot doelstelling om fondsen te genereren om wezenlijke projecten binnen NAC te realiseren. De stichting haalde met een openingsproject in totaal meer dan €21.000 op. Het geld is besteed aan drie verschillende doelen, waarvan de opknapbeurt bij NAC als eerste werd gerealiseerd. Het personeel van NAC kan daarom sinds kort dagelijks snuiven aan de historie van de club en in een inspirerende werkruimte werken aan de toekomst. Met drie fraaie grote doeken en 19 deuren met afbeeldingen uit de perioden van Rat Verlegh tot Rob Penders kan niemand er omheen welk bedrijf er aan de Stadionstraat 23 schuilgaat. Namens het NAC-personeel willen we jou, de supporters, bedanken voor je bijdrage aan ‘Samen voor NAC’! Wil je meer weten over de Stichting Samen voor NAC, ga dan naar www.samenvoornac.nl De volgende sponsoren realiseerden de upgrade van het kantoor: ReclameXperts - Walter Klep - deurstickers Lampenonline.com - Stephan Broeders - bureaulampen Heemskerk Kantoormeubelen - Twan Heemskerk - meubilair Smeekens Schilderwerken - Marcel Smeekens - schilderwerk EuroPromoTextiel - Winny Bogers - visuals De Man BV - Anton Visser - behangwerk en keukenvloer Oerlemans Grafisch Ontwerp - Robbin Oerlemans - opmaak van foto's t.b.v. deurstickers.

Bron: B-side Rats, NAC, Samen voor NAC

Vorig bericht
En we hebben Van Hooijdonk terug 38 reacties
Volgend bericht
Waalwijkse hufters wacht forse straffen 39 reacties
Terug naar overzicht
3 Reacties
0   0  
scheppioni

Alle focus nu graag ermee op het jeugdplan, zeer belangrijk in deze fase waar ons NAC zich nu in bevindt in mijn opinie !!

0   0  
badeend

Klasse jongens!! Mooi initiatief!

0   0  
buurman

Klasse! Mooie prestatie !! Doorgaan !!!

Laad alle berichten na dit bericht in