Wij gaan niet opzij

Spelers NAC doneren €1000,- aan Jelles Army

Waar spelers die veel voor een club betekend hebben een afscheidswedstrijd krijgen kreeg Jelle ten Rouwelaar een hele andere geste, namelijk: Jelles Army. Met deze inzamelingsactie wordt er geld ingezameld om kinderen die een mindere kans hebben toch kunnen sporten. Vele bekende Bredase figuren al een duit in het zakje hebben gedaan hebben de spelers nu ook een donatie gedaan. €1000,- kan er aan het totaal worden opgeteld daardoor.
"Jelle is als speler heel lang voor NAC actief geweest. Tegenwoordig zie je dat niet meer zoveel in het voetbal, dus dat maakt dat hij een hele bijzondere speler was. Hij heeft als keeper vele records verbroken en in zijn periode bij NAC zelfs het Nederlands Elftal gehaald. Binnen de huidige spelersgroep zie je dat iedereen veel respect heeft voor de prestaties van Jelle als keeper. Het tekent hem als persoon dat hij niet zelf, maar dit goede doel centraal staat in zijn officiële afscheid. Wij dragen dan ook met de hele spelersgroep graag iets bij aan dit project en de groei van Jelle's Army." Zo wist Fabian Sporkslede te vertellen namens de selectie. Mooie woorden van het team, die samen dit mooie bedrag op tafel hebben gelegd. Van de winstpremies kunnen ze het de laatste tijd niet betalen dus ook zij hebben dus in het spreekwoordelijke buideltje getast. Er hangt een hele mooie loterij aan deze actie vast met fantastisch mooie prijzen. Ook jij kan hier aan meedoen. Loten zijn nog steeds te koop en er valt onder andere zelfs een auto mee te winnen! Loten koop je hier bij onze vrienden van Samen Voor NAC.

Bron: B-side Rats, NAC

Volgend bericht
NAC 2 onderuit in Heerenveen 28 reacties
Terug naar overzicht
5 Reacties
0   0  
Seh

Ik hoopte eigenlijk € 1.000 p.p. Maar dit is prima, het gaat om die kids.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Jelles Army is een geweldige actie met een fantastisch sociaal doel.

Natuurlijk draag ik daar aan bij.

Hopelijk wordt er veel geld verzameld voor kinderen die helaas "minder kansen hebben".

0   0  
Rubenac

Loten al een tijdje geleden aangeschaft.

0   0  
Arjanus

Misschien is het een idee om zaterdag gluhwein te verkopen bij het stadion waarvan de opbrengst naar de stichting gaat? Ik heb helaas een kerstfeesten kan het niet doen.

0   0  
Bertus1912

Alles is mooi meegenomen maar dit is wel echt een triest bedrag hoor! €1000,00 uit een selectie van 30(!) man? Hebben onze spelers toch maar even allemaal € 35,00 gelapt!

Laad alle berichten na dit bericht in