Sprangers nog ongeslagen met Haïti

Richelor Sprangers is ook na zijn tweede interland met Haïti nog ongeslagen. Na een 3-3 gelijkspel op bezoek bij Japan wist Haïti afgelopen weekend de Verenigde Arabische Emiraten in eigen huis te kloppen. De eilandbewoners wonnen in het Sheikh Khalifa International Stadium in Al Ayn met 1-0.
Voor de jonge Sprangers zijn het mooie tijden. Ondanks zijn pas 19 jaar mag hij zich inmiddels tweevoudig international noemen. Ook bij zijn tweede trip met Haïti kreeg Sprangers minuten. Bij zijn debuut moest hij het nog doen met een invalbeurt van vier minuten, maar in de wedstrijd tegen de VAE kreeg Sprangers meer speeltijd. Hij viel direct na rust in voor Derrick Etienne. Op dat moment stond de eindstand al op het bord. Een eigen doelpunt van Mahmoud Khamis in de 25e minuut bleek de enige goal van de wedstrijd.

Bron: B-Side Rats