Overal waar we komen

Te Vrede: 'Dit is niet het moment'

Mitchell te Vrede nam gisteren plaats op de reservebank en mocht aan het einde invallen in het degradatieduel tegen Heerenveen. Daar was hij het niet mee eens, maar hij accepteerde de keuze. "De trainer maakt keuzes. Hij stuurde het team het veld op waarvan hij dacht dat het kon winnen", zegt de spits in gesprek met BN DeStem. 
Hoewel NAC gisteren voor de 21e keer verloor dit seizoen. lag het niet aan de wedstrijd tegen de Friezen. "We stonden er voor elkaar. Er is hard gewerkt." Het ging eerder in het seizoen al mis, concludeerde de spits. "We hebben de minste punten. En je trekt wedstrijden niet over de streep. Daar gaat het uiteindelijk om." De degradatie komt volgens de speler het hardste aan bij de supporters. "Voor hen is dit het meest pijnlijk, denk ik. Die verdienen dit totaal niet. Na elke tegenslag stonden ze er weer, met volle hoop." Dat de supporters er volgend jaar weer zitten is een zekerheidje, maar over zijn eigen toekomst wil de speler nog niet praten. "Daar is dit niet het moment voor."

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Terug naar overzicht
35 Reacties
0    
bart

Leuk tot aan de winterstop daarna geen zak meer laten zien.. ook de inzet na de winterstop was verdwenen! Houdoe en bedankt

0    
Sander P

Zou deze speler er toch graag bij hebben in de kkd.

0    
Maarten

Gaat weg en mag weg. Het is mooi geweest.

0    
Kipiani

Wel of niet het moment, dat boeit ons geen zak,
Feit is dat de spelersgroep op dit moment de degradatie nauwelijks bij zichzelf zoekt maar vooral bij de zaken die vooral erom heen zijn gebeurd.
Dat valt niet te ontkennen, maar als iedereen bij NAC Breda zichzelf nu eens een spiegel voorhoudt i.p.v. een ander de schuld te geven en de wijzen, zijn we al een stuk verder.
Het moment dat het aan ons (15.000) op de tribune ligt dat we gedegradeerd zijn, is niet ver meer in hun analyse,
Spelersgroep, directie, aandeelhouders, RvC, ze zijn er voor in staat, sterker, ze doen het eigenlijk al.
Hoe zou het ondertussen op die Bredase wijnboerderij in Zuid Afrika zijn ???

0    
Fred1

Is eigenlijk door de mand gevallen door zijn domme uitlatingen gekoppeld aan het slechte presteren de tweede seizoenshelft, al gauw wordt er al dan niet terecht een link gelegd.
Moet wel de terechte vraag gesteld worden, wie moet zo iemand in stelling brengen?
Achter hem stond niveau van FC bal op het dak 7 en de vleugels lieten het ook gewoon lopen.
Ik denk niet dat zo'n speler in staat is om eerste divisie te spelen en met teleurstellingen gaan hebben we al gezien dat hij dat niet kan.

0    
Amarilla Negra

Of we hem er nu bij willen of niet, Te Vrede gaat natuurlijk niet blijven dat heeft hij min of meer al aangegeven. Ik vond hem de 1e seizoenshelft erg goed, maar na zijn blessure hebben we die Te Vrede niet meer teruggezien. Laten we gewoon afscheid van hem nemen en van de rest ook, ik kan geen 5 spelers noemen die ik er volgend jaar nog graag bij zou hebben.

0    
JimGoose

Nou, hij heeft de boodschap na zijn vorige interview iig begrepen...

Leuke eerste seizoenshelft. Aan de blessure kan hij weinig doen, maar na de winterstop viel hij eerder op in negatieve zin.

Je moet altijd oppassen met statistieken, maar heeft nu op zijn 27e pas 2x(!) een heel seizoen gespeeld, inclusief deze jaargang. Hij vindt zich te goed voor de eerste divisie en ik vermoed dat er best een club uit het rechterrijtje bereid is hem meer te bieden dan NAC kan/wil. NAC zou wmb geen bovenmatige inspanningen hoeven te doen om hem te behouden.

0    
Ouwe Spionkop

Spelers die zich zelf te goed vinden voor de 1e divisie, maar dat zelf wel hebben veroorzaakt.
Daar moet ik van kotsen.
Te Vrede rot maar lekker op.

0    
Joepel

De spelers hebben het alleen maar over hoe erg het is voor de supporters. Klopt, jullie zelf doet het bijzonder weinig ondanks slechte toneelstukjes voor de camera. Vooral Rosheuvel was lachwekkend, alsof hij er ook maar een uur wakker van zal liggen. Wat zal ik blij zijn met de eerste berichten dat dit soort kwasten een nieuwe club hebben gevonden.

0    
van Flieger

Van Flieg onthulde een aantal maanden geleden al dat deze middelmatige spits nooit meer dan 10 doelpunten per seizoen scoorde in zijn carrière.

0    
D'n opletter

Een hoop woorden, maar weinig tot geen NOAD. De 1e seizoenshelft genoten, na zijn blessure was het niets meer, dit gekoppeld aan zijn uitspraken is ook voor dit jongetje shirt uit en oprotten.

0    
ibio

Ik ga graag met MTV naar KKD.
Hij is een prima spits in deze divisie.

Maar wat gaan we doen met de te dure Kali, Rosheuvel, Kastaneer, Gersbach en El. Allouchi?

Ik ben erg benieuwd naar de eerste daden van Tommie - belangenverstrengeling - VDA.

En zijn de hoofdverantwoordelijken/aandeelhouders al weg?

0    
Sp1

Praten als een baas..... Voetballen als een dwaas.

0    
Tram

Te Vrede is natuurlijk een prima spits voor NAC in de KKD maar helaas raken we hem kwijt.

0    
Tram

Te Vrede heeft altijd keihard gewerkt maar kreeg natuurlijk total geen aanvoer. Hij kon er weinig aan doen en de frustratie spatte er soms af. Ik zou graag willen dat hij blijft.

0    
nacman

beste mitchell laten wij het dan maar zeggen voor je we zijn blij dat je weg gaat

0    
Geelzwartwit

"De degradatie komt volgens de speler het hardste aan bij de supporters. “Voor hen is dit het meest pijnlijk, denk ik. "

En dit hoor ik meerdere spelers zeggen.
En daar gaat het dus al fout!

Het zou vooral voor jezelf en je carriere en je spelvreugde en je bonussen en je passie en dan je collegas, de mensen op kantoor die eruit moeten etc etc. verschrikkelijk moeten zijn. Daarnaast is het altijd verschrikkelijk voor de supporters want die kunnen er weinig aan doen en moeten het maar accepteren.

Als je denkt dat het het pijnlijker voor de supporters dan voor jezelf is.. voor wie loop je dan te ballen?

0    
Pizzabakker

Maakt me niet zoveel uit of hij blijft. Zou in principe geen slechte spits zijn om de KKD mee in te gaan, maar als hij zich daar te goed voor voelt, laat hem dan maar gaan. Heeft mij niet overtuigd dat hij goed genoeg is voor een stabiele Eredivisieclub.

Wordt weer een lange zomer vrees ik. Dagelijks wachten op nieuws over de plannen voor het nieuwe seizoen, spelers die erbij komen of weggaan! Blijven de grootaandeelhouders op hun aandelen zitten of komt er toch een overname van het overgrote deel daarvan? Wachten, wachten en nog maar eens afwachten.

0    
Breda1965

opsodemieteren

0    
Den Hoge

Ik zou zelf toch nog het meeste te balen als ik zou degraderen, want dat betekent dat IK gefaald heb.

Zoek het eens bij jezelf!

0    
Dirk

Zou voor NAC een goede spits zijn in de KKD, maar moet ook zelf willen. Kijk naar Lars Veldwijk, een jaartje Sparta, op een nivotje lager, heeft hem goed gedaan, waarom zou dat met MtV niet lukken ??

0    
F3

Op deze manier had hij in het laatste interview moeten antwoorden ipv de uitspraak dat hij niet het kdd mee in gaat.
Daarmee heeft hij bij mij (en bij meerderen) zijn krediet verspeelt. Wijj snappen echt wel dat je liever in de hoogste klasse speelt, alleen had hij dat nooit moeten uitspreken op dat moment.
Het zegt genoeg over het karakter van iemand.

0    
Real Robert

Volgens die Kali, Rosheuvel en nu weer Tevrede is het het ergst voor de supporters! Zegt alles over hoe ze

er zelf instaan. Het interessseert ze te weinig om uberhaupt serieus tegen degradatie te vechten. Het zijn

slechts passanten. Voeg daar dan Van Anholt, Van Leer, (3 ton) Muhren, de MC-huurlingen aan toe, en een

groeo totaal spelers als E Allouchi, Korte, Koch e.a, die kwaliteit voor de eredivisie tekort komen,. en je weet

waarom je kansloos degradeerde.

Met dank aan het duo Smulders/Goedzee.

Wat die eerste betreft zou ik graag eens diepgaand uitgezocht willen hebben hoe zuiver op de graat een

aantal transfers en contracteringen waren. Zeker in het licht van zijn huidige optredens.

0    
Tombola Breda

Als spelers in hun eigen sprookje gaan geloven en niet door een trainer (en naasten) met beide benen op de grond worden gehouden gaan ze rare dingen doen. Dan worden ze flamboyant, onverschillig en arrogant. Ik ben bang dat we als supporters MtV te snel op een schild hebben gehesen. Als je dan geen trainer hebt die af en toe wat kloten breekt dan komt er dus al snel de klad erin.

Iedere speler is in zijn achterhoofd bezig met een carrièrepad. Maar zijn opmerking over zijn toekomstplannen waren zo bizar slecht getimed. Dan bent je het respect van je publiek ook echt niet waard. Beter haalt NAC voor de KKD een spits die zichzelf al eens bewezen heeft en graag in een niveau lager speelt (type Sjoerd Ars).

0    
scheppioni

In principe een prima spits, stond te vaak op een eiland en een blessure wierp hem terug, dan moet je in bewoording wat oppassen, dat deed hij helaas met het oog op nac in de kkd helaas niet, daarbij fortuna uit was een volkomen diepte punt !
Die gaan we niet meer zien !

0    
Jojo7b

Opgerot te vrede! Over het paard getild ventje

0    
Castle

Leuk voor de graafschap als ze erin blijven houdoe en bedankt mitchel je bent me tegen gevallen

0    
ome cor

Te Vrede is geen spits die de bal bij Koch komt halen en m aan de overkant in het netje legt.
Hij heeft aanvoer nodig, zoals Tram ook al zegt.
En nee hij blijft niet.

Supporters oordelen hier erg zwart wit.
Te Vrede in de eerste divisie zou prima zijn , maar blessures kunnen bij elke speler roet in het eten gooien. Ook bij Messi of Ronaldo.

Flieger onthulde niks. Hij noemde slechts bestaande feiten.

0    
Michel

Het zou mooi zijn als Mitchel om zijn verantwoordelijkheid te nemen; revancheer jezelf maar en knal die KKD aan gort.

Zal niet gebeuren maar toch heeft dat wel iets

0    
NAC4Ever

@van Flieger
Net alsof niemand zonder jou kon weten dat Te Vrede er niet meer dan 10 maakt.


Al vindt ik dat 10 goal voor een spits van de nummer laatst niet slecht. Maar 1 goal na de winterstop is natuurlijk veel te weinig.

0    
Belgische Naccer

Opzouten en neem die alloochi en van Leer en Kastaneer astemblieft ook mee! Wat een Lamzakken

0    
PetöVI

Ik heb liever dat die gasten met gladde praatjes lekker ver weg blijven van onze club.

Kali, kastaneer, te vrede, van leer, Rosheuvel, stuk voor stuk over het paard getilde gasten. Mijlen ver weg van het NAC DNA.

0    
Pietjebel

Voor nac doen een goede spits ondanks zn uitspraken

Hoe vaak stond hij niet alleen op een eiland
Dat hij de laatste wedstrijden het de pest dr in heb oke

Probeer maar eens een betere te vinden voor volgend seizoen

0    
7hills_rules

Heb van verschillende kanten vernomen dat MTV al een aantal weken geleden contract heeft getekend bij Groningen.

0    
Ed

Allemaal laaiellichters, ze hebben 19000 man voor lul gezet. Was nergens mee bezig en intussen allang getekend in Groningen. O o o wat zijn we begaan. Allemaal brood voetballers en doen alsof ze de club zo mooi vinden. Ze zijn blij dat ze weg kunnen. Ik hoop dat ze allemaal stoppen met betaald voetbal. Uitzonderingen daar gelaten. Werklust ho maar. Gvd moeten wij eens flikken op het werk. Snel voorwaarts naar het nieuwe seizoen en hopen dat jullie morgenavond als spelers een klote wedstrijd beleven. Wellicht voel je dan de pijn zoals een supporter zich voelt.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja