Wij gaan niet opzij

Tim Gilissen volgt Fledderus op in Almelo

Tim Gilissen maakt de overstap naar Heracles Almelo. NAC bevestigt het vertrek van de manager jeugdopleiding, dat vanochtend al door Tubantia werd gemeld. Gilissen volgt in Almelo per 1 april Mark-Jan Fledderus op als technisch manager, een functie die ook bij NAC nog openstaat.

Gilissen maakte in 2005 de overstap van Heracles Almelo naar Go Ahead Eagles, waar hij twee jaar later een transfer naar NAC verdiende. Nu keert hij weer terug bij de club waar hij op 20-jarige debuteerde in het betaald voetbal. In 2014 beëindigde Tim zijn carrière als voetballer en besloot zich te richten op zijn studie en maatschappelijke carrière.

Met een kleine omleiding kwam hij in 2015 alweer terug bij de Parel van het Zuiden. Als manager van de jeugdopleiding zorgde de oud-speler er samen met Eric Hellemons voor dat de opleiding weer een toegevoegde waarde werd voor NAC. Daarnaast kreeg hij afgelopen winter de opdracht om samen met onder andere Mitchell van der Gaag te kijken naar de dringende en lopende technische zaken.

Na zijn werk bij de jeugdopleiding kiest Gilissen er nu voor zijn loopbaan in Almelo te vervolgen, waardoor er wederom een kopstuk bij NAC vertrekt. Tim, bedankt voor alles wat je voor NAC hebt betekend. We hadden je graag nog in de rol van technisch directeur gezien.

Bron: B-Side Rats, NAC

 

Terug naar overzicht
38 Reacties
0   0  
Sp1

SCHANDALIG!

0   0  
NAC!!!

En hij is onder de indruk, een stabiele club en hij kan zich verder ontwikkelen. Geef de beste man is ongelijk. Wat een KUTboel is het toch bij onze club. Pak toch allemaal je spullen stelletje aandeelhouders en RVC. Wie slaat het bordje er in de grond..
CLUB te KOOP met prachtige supporters!!!


Trouwens: succes Tim je gaat dat ook weer goed doen.

0   0  
Sp1

Tim bedankt voor alles wat je hebt bijgedragen in een club waar professionaliteit ver te zoeken is.. Jij was wel een professional!

0   0  
Joepel

De heren eigenaren en RvC kunnen trots zijn op zichzelf. Net nu we dachten dat het niet erger kon worden krijgen ze het toch weer voor elkaar. WAT-EEN-PUINHOOP...

0   0  
HalaBreda

Werken er überhaupt nog mensen bij NAC?

0   0  
Martinus

Ik geef hem groot gelijk. Het is hem ook gegund.

Veel dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Waar veel supporters je wel op waarde weten te schatten, weten ze dat hogerop blijkbaar niet...

0   0  
Chris W.M.

"Algemeen directeur Rob Toussaint: “De aanstelling van Tim past goed binnen de visie van de club. Tim is een bevlogen en hardwerkende vakman die Heracles Almelo goed kent. Hij heeft ervaring als manager jeugdopleiding en heeft in die hoedanigheid oog voor talent en ontwikkeling. "

"oog voor talent en ontwikkeling"; dat had ik je zo ook wel kunnen vertellen. Maar neen, spelers halen bij NAC is veeeel moeilijker en zwaarder dan bij Heracles met een begroting die kleiner is dan bij NAC. Vandaar dat je een zwaargewicht moet hebben, liefst iemand zonder band met de club en de supporters, want stel je voor dat hij spelers haalt die bij de club passen. Nee, we moeten spelers halen die eigenlijk niet goed genoeg zijn, die beter maken en dan ze voor meer geld weer verkopen. Een handelshuis, dat moeten we worden! Alleen dan gaan we alle centjes die we erin gestoken hebben terug verdienen, en kunnen we over een jaar of wat onze aandelen met winst van de hand doen....

BAH!

0   0  
Sjef de gevulde koek

Ik kan die kop van een Gielen niet meer zien met z'n praatjes toen hij smulders ontsloeg. Dat Goetzee en nu Gillesen weg gaan zegt genoeg natuurlijk bij NAC valt niet te werken onder zulke debielen zonder enige vorm van kennis. We staan er nog slechter van als 4 jaar geleden wat een beleid wat een mensen wat een onkunde.

0   0  
Jimgoose

Oprechte felicitaties voor Tim!

Maar hoe pijnlijk us dd constatering dat we volledig voorbij zijn gestreefd door clubs als Heracles en PEC die qua achterban en achterland niet aan ons kunnen tippen...

0   0  
N1912

Zijn ze bij NAC nou echt zo tering dom? Ik heb hier geen woorden voor eigenlijk, dit kan er ook nog wel bij.

Amateuristische zakkenwassers.

0   0  
Henri

De 36-jarige oud-voetballer werkt de komende periode nog aan een overdracht van zijn taken bij NAC, alvorens hij in Overijssel aan de slag gaat.
Overdracht aan wie? Een TD die er niet is of aan een trainer die volgend seizoen ook is vertrokken.

0   0  
Voorwaarts

En nu is het maar de vraag wat er van zijn goede werk overblijft.

Bij een (functie)overdracht is er bijna altijd sprake van verlies. Dat het de afgelopen jaren beter ging bij de jeugdopleiding betekend niet dat het met de zelde vaart door gaat.

Ach zover ik weet kunnen de rekeningen nog betaald worden en hebben we er dus ooit slechter voor gestaan. Maar het gaat niet echt lekker met NAC.

0   0  
Breda

Op zich logisch dat ie terug gaat naar zijn oude club. Vraag me ook af of NAC hem überhaupt had kunnen houden. Zeker nadat de "eenheid" zeg maar dit jaar al eerder kapot gemaakt is door 20 mensen die eigenaar zijn.

0   0  
Berry

@Chris WM,

Je maakt zelf hier en op twitter al een jaar lang de meest fantastische opstellingen en je dichtte al die prutsaankopen van Smulders allerlei kwaliteiten toe die ze niet hadden. Ik weet niet of jij de juiste persoon bent om de kwaliteiten van een technisch directeur te beoordelen, zeker niet bij Gilissen, die dat nog nooit is geweest.

0   0  
Real

Pijnlijk voor NAC dit.

Wat is het volgende nieuwsbericht: NAC moet opzoek gaan naar nieuwe hoofdsponsor? '


Anyway, Tim heel veel succes in Almelo.

0   0  
Breda

Gilissen heeft geweldig werk gedaan voor de jeugd, maar voor NAC 1 is hij 2x actief geweest. De aanstelling van Dijkhuizen en zitting in het technisch hart. Ik kan niet beoordelen of hij klaar is voor NAC 1. Is nogal een opgave die er ligt. Wel doodzonde dat hij niet blijft voor de jeugd, maar ik snap zijn keuze wel.

0   0  
van Flieger

Goetzee zou zijn opvolger ook inwerken werd gezegd. Echt, mensen, het is bij de beesten af.

0   0  
Ert

Gewoon terecht dat ie gaat.
Gefeliciteerd, Tim!

En gefeliciteerd aan de zogenaamde beleidsbepalers dat we straks niemand meer hebben zitten.

0   0  
Keesie_breda

lijkt mij wel wat voor Stijn vreven maarja die wordt het niet denk ik

0   0  
Chris W.M.

@Berry

Ben ik helemaal met je eens. Gelukkig zijn er anderen die dat beter kunnen en hebben gedaan; namelijk de directie van Heracles. Die zijn overtuigd en halen Gilissen binnen op 1 van de belangrijkste functies binnen een BVO.

0   0  
Ivo

Huishoudelijke mededeling: wil de laatste die vertrekt het licht uitdoen?

0   0  
Paul

Ik denk dat er bij menig amateurclub in Breda nog betere bestuurders zitten dan wat er bij NAC heeft rondgelopen. Ongelofelijk en allemaal dik en dik betaald. Gevolg weer degradatie en er zullen vast weer wat lijken uit de kast komen. Echt niet te geloven wat een zooi het elke keer weer is.

0   0  
Marti

Tim je was een voorbeeld voor velen binnen de organisatie bij nac , jammer genoeg hebben velen dat niet willen zien , binnen die organisatie anders hadden ze je zeker benaderd zeker dit laatste half jaar , maar och die weten nog steeds niet dat jemeer verstand hebt dan heel de zooi bij elkaar wat er rond loopt binnen nac TIM ik hoop dat het je goed gaat , en dank voor al het goede wat je voor NAC hebt gedaan , en och TIM als er een talent rond loopt die je elders onder moet brengen die makkelijk scoort denk dan eens aan dat mooie Breda , je weet wel eens was het de parel van het zuiden , ben bang dat het verloren gaat , Tim bedankt

0   0  
Ric

Je doet het niet omdat we strijden tegen degradatie, de club je aan t hart gaat en het te belangrijke weken zijn. Maar eigenlijk zou je de eerst volgende thuiswedstrijd alle hekken in t slot moeten zetten, de hoofdingang afzetten, een bord te koop plaatsen en massaal wegblijven. Maar ja, wie boeit t wat en wij staan weet voor lul. Ik kan en wil dit niet langer meer zien gebeuren.

0   0  
Somerset

Niemand is goed genoeg voor NAC: al hebben ze binnen de club bewezen als trainer, als (jeugd speler), coördinator jeugdopleiding, je noemt het maar! Nee het moet van buiten komen, vernieuwd worden met alle risico's van dien en......dat lukt; het gaat áltijd mis
WAT EEN GEBREK AAN MERRJAREN BELEID EN VOORAL OOK GEBREK AAN BESTUURLIJKE KNOWHOW. WAT EEN SCHANDE EN DR ZOVEELSTE TELEURSTELLING.

0   0  
PatjeR

Wauw, de klerezooi is nu echt compleet. Als je de aankondiging leest op de site van Heracles, lees je 2 dingen van Tim:

- de club heeft een stabiel beleid waar ik vertrouwen in heb (lees: NAC dus niet)
- ik voel dat ik kansen en vertrouwen krijg van de club (lees: bij NAC dus niet).

De arrogantie waarmee NAC nu naar de klote geholpen wordt is echt stuitend zeg. Het kan niet anders of er moet een revolutie komen, een grote schoonmaak...

0   0  
Emar

Maar we hebben Rob Penders nog !!!!!!!!!!!!!!!!!

0   0  
Kipiani

Scenario komende maanden.
Februari 2019.

Vrijwel zeker haalt de RvC (persbericht aanstaande donderdag) een extern advies bureau binnen om een s/z analyse te maken, de kansen en de bedreigingen te schetsen van de Totale Club NAC.
Zij gaan dan de analyse voltooien met aanbevelingen + een plan van aanpak.
Dit consultancy bureau (uit Haarlem, filiaal in Eindhoven) ) mag vervolgens ook gaan werven voor een TD en AD en mag tot slot drie jaar blijven zitten om het hele transformatie proces te begeleiden en te coachen.
Edelenbos ondertussen kwaad weg. Omdat zij met haar kantoor dat ook wel wilde.
Als we dan 5 maanden verder zijn en 250.000 armer, hebben en weten we nog niets, is er ruzie binnen de grote en kleine AD club, en moet het weer anders.
Interview Gielen in Telegraaf.
Braspenning sr. daagt NAC voor de rechter.
Ook Dynamico dreigt als ze niet 7 jaar bij NAC mogen blijven met de rechter.
Het bureau (uit Haarlem en Eindhoven) wordt bedankt, maar moet wel voor drie jaar uitbetaald worden,omdat dat, contractueel en juridisch sterk onderbouwd,zo afgesproken is.
Ton Lokhoff komt toch niet.
Wiljan Vloet wil wel.
Maaskant wil het ook, maar wel totaal anders, maar ook weer niet helemaal anders en: part-time !!!!
Da doen we.
Dus het wordt een prima tussen oplossing, met Robert als a.i.directeur voor alles.
RvC buitengewoon content met deze eerste en nieuwe stap richting middenmoot ere-divisie.
Het is inmiddels september 2019.
We zitten als NAC Breda in rustiger vaarwater.

0   0  
Dutchbird

Tim heeft bewezen wat hij in zijn mars heeft (kut bericht van NAC hemelt direct Hellemons op als medeverantwoordelijke, maar zo was het niet tuttebel Edelenbosch). Tim gaat ook niet vanwege clubliefde terug naar Heracles. Tim gaat naar een club met een bestuur waarop hij kan bouwen, ervaren mensen die weten hoe je een armlastige BVO moet runnen. Mensen waar Tim nog iets van kan leren.

En bij NAC? Bij NAC heb je drie meerderheidsaandeelhouders die het vertrek van Tim ter kennisgeving aannemen en vervolgens tegen Gielen zeggen. "Heeeee pik, los het ff op, wij zijn daar niet zo goed in en hebben er ook geen tijd voor vanwege onze hobby's". Ons gesjeesde wethoudertje vindt dat heerlijk want hiermee krijgt hij een vrijbrief om zijn puinhoop nog groter te maken.

Onbegrijpelijk dat ze Gielen laten zitten. Die moet compromitterende foto's hebben van van Aalst, van Weelde en Burema. Of een zwarte lijst met havenbaronnen die te licht werden bevonden voor Feyenoord. Misschien heeft Gielen wel gedreigd met het overhandigen van het shareholder agreement aan van Flieger :-) Hij moet de grote drie bij de ballen hebben want anders was hij al lang buiten geschopt.

0   0  
Rien

Wat een stelletje sukkels bij nac vakkenvullers het zinkende schip stuurloos zonder bestuur.

0   0  
am

Zullen de meest talentvolle jeugdspelers ook wel die kant opgaan.

0   0  
Dirk

Joost de Wit, opgestapt als directeur bij Vitesse en Mo Allach zullen dan wel spoedig gepresenteerd worden, want een kat (NAC) in het nauw maakt rare sprongen !!!

0   0  
Nacman

Het feest kan beginnen het is bijna carnaval das teminste nog wat leuks.
Hopelijk heeft ben van bilzen nu card blanche gekregen en tekenbevoegheid om alle onderhandelingen met spelers te doen.
Als er überhaupt nog íemand voor nac wil spelen laat staan een club leiden maar ja Mischien zit er nog wel een gek met geld op de paaz afdeling in het amphia
Maar vooral Tim BEDANKT voor je wedstrijd en inzet daar na voor NAC
Alleen drie dorpsidioot maken het kapot

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Heel jammer dat Tim vertrekt.

Tim: Bedankt voor jouw inzet voor NAC. Je hebt een geweldige bijdrage geleverd om de jeugdopleiding van NAC sterk te verbeteren.

Grote managementproblemen bij NAC, maar toch..... NAC gaat niet degraderen!!

Laten we in godsnaam positief blijven.

0   0  
Lamington

Ja, laten we positief blijven. HOE?!

Geen AD, geen TD, shit elftal, shit trainer, jeugdopleiding gaat een relapse maken, maar laten we vooral positief blijven.

Mooi voor hem, heel slecht voor NAC. Het is al gevallen: imagoschade (met de AD aannemen). Wordt er niet veel beter op, op deze manier.

Het is echt een onnoemelijke puinhoop met een hardop falende en zich verschuilende Raad van Commissarissen die een interim aan hebben gesteld die volgens mij geen kut doet maar er wel één is. Wiens scharrel is dat dan wel niet?

0   0  
Theoden King

@am: krek mijn vrees.

Alles met potentie uit de jeugd tekent binnenkort in Almelo. Want hier is er niemand meer die oplet.

0   0  
scheppioni

Wat een git zwarte dag voor ons NAC !!!
Net waf Fredje zegt, diegene die niet voldoen blijven gewoon in het zadel !! Wat een farce !!!

0   0  
Heksenketel

Waarom zoveel ophef hier? Hij gaat naar zijn oude liefde toe. Daar krijgt hij de job, die hij bij NAC niet kreeg. Ik vraag mij af of hij daar al aan toe is. Als NAC ervan overtuigd is dat het te vroeg is, dan kan een vertrek de consequentie zijn. Maar dat is beter dan hem aan te stellen en over een jaar de conclusie te trekken dat het een verkeerde benoeming is geweest.

Laad alle berichten na dit bericht in