Vanavond weer een toppertje voor Jong NAC Update

Hoewel NAC 1 dus niet voetbalde dit weekend, komt Jong NAC wel gewoon in actie. Tegenstander van vandaag is FC Den Bosch. EN dus is er weer sprake van een toppertje, want de Bossche Bollen staan op een derde plaats, direct achter NAC, op de ranglijst. Wil het team van Arno van Zwam zicht bloijven houden op de eerste plaats (en dus promotie), dan zal er gewonnen moeten worden. Het gat met FC Utrecht zou anders wel eens te groot kunnen worden. Bijkomend voordeel is natuurlijk ook, dat NAC een gat met de achtervolgers kan slaan bij winst. Waar de wedstrijd wordt gespeeld is nog even een probleem. Althans, NAC heeft nog niet aangegeven of er in het stadion wordt gebald, of dat de wedstrijd bij TVC wordt gespeeld. Update: Inmiddels weet Nickos ons in de reageersels te melden dat de wedstrijd vanavond bij TVC gespeeld wordt, aftrap om 20.00 uur

Bron: B-side Rats, Nickos