Wij gaan niet opzij

Vandaag 25 jaar geleden

Vandaag 25 jaar geleden crashte een SLM toestel vlak voor vliegveld Zanderije in Suriname. Aan boord het kleurrijk elftal. Slechts enkele inzittenden overleefden de crash, waaronder Sigi Lens. De meesten overleden echter. Onder hen Andro Knel, voetballer bij NAC, publiejslieveling en oud speler van Sparta Rotterdam. 19 juli wordt ter nagedachtenis aan Andro de Andro Knel bokaal weer ingezet als trofee voor de winnaar van NAC - Sparta, de supporters editie. Vandaag staan we even stil bij deze vreselijke ramp en haar slachtoffers. Opdat wij nooit zullen vergeten.

Vorig bericht
4 Russen (update) 30 reacties
Volgend bericht
Tamas Petö: "wij zijn thuis echte NAC-ers" 21 reacties
Terug naar overzicht
8 Reacties
0   0  
bsidedegekste

Door dit noodlottige ongeval is er een band tussen de beide clubs en supporters ontstaan die diepe respect verdiend! Mooi dat de Bokaal weer gespeeld gaat worden ter nagedachtenis van Andro en ook wel van alle andere omgekomen inzittende van het rampvliegtuig! Rest in peace you all.

0   0  
JohnFe

Rest in peace all,we not forget. YNWA.

0   0  
Henk Tank

De gehele dag herhaling van deze trieste gebeurtenis..
Ziggo kannal 501 journaal 24..

0   0  
Jr

Ook nog jaren sjaaltjes aan dak bside ter ere van andro

0   0  
Babosje1

Ik weet nog goed dat ik als klein menneke naar het stadion liep met m'n pa na deze gebeurtenis! Een grote bloemenzee in mijn gedachten en een oude man, een echte bredanaar die zei; waarom heeft hij mij niet meegenomen in plaats van Andro?! Erg indrukwekkend!

0   0  
ENAACEEEH

Andro held!

0   0  
Filipe van Kakeren

https://www.youtube.com/watch?v=-9mTemBipBo

0   0  
scheppioni

Prima actie elke keer, Andro Knel we'll never forget !!!

Laad alle berichten na dit bericht in