Verbeek zit op honderd

Danny Verbeek viel net in tegen MVV en speelde hiermee zijn 100e wedstrijd voor NAC.
Verdeelt over twee periodes kwam de veugelspeler tot dit aantal waardoor hij bij de "club van 100" hoort. Ondanks dat de buitenspeler niet altijd even succesvol is, hopen wij dat Verbeek helemaal hersteld is van zijn blessure en vol de concurrentie aan kan gaan voor zijn plek bij de eerste 11.

Lejad

Gefeliciteerd Danny! En nac met een punt!
Aan de ene kant teleurgesteld aan de andere kant tevreden! Vrevens vechtmachine

0   0
Dutchbird

Volgende keer direct peper in zijn gat als hij invalt.

0   0
Waddinxveen

Positioneel zeer, zeer sterk spelend NAC met een uitblinkende Brondeel. Helaas tegen een granieten MVV wand aanlopend. 1-1 was een enorm geluk, maar meer dan terecht.

F*ck de azijnzeikers! Deze wedstrijd heeft mij en hopelijk ook het team juist enorm veel vertrouwen gegeven!

0   0
Dirk

Behoudens een goed ingeschoten vrije trap, HELEMAAL niets gebracht !!! Veldvulling noemen ze zoiets

0   0
Lejad

Vond García geweldig spelen, onze Spaanse Sneijder!

0   0
Rob

Hopelijk ook z'n laatste wedstrijd.. Sorry wat een drama verbeek

0   0
Bredafun

N heerlijke wedstrijd met n sterk NAC. We zien ze steeds sterker worden. Je merkt dat ze elkaar op fouten wijzen. Het begin n hecht team te worden. Een terecht gelijkspel.
CHAPEAU NAC!!

0   0
Johan o

Stilaan gaat het beter... alleen werken aan scorend vermogen. ..

0   0
Rooie Jo

Komt goed. De 1-0 kwam uit het niets vallen in een fase waarin NAC beter was, de gelukkige gelijkmaker was meer dan terecht.1-1 uit bij de nummer 2 is gewoon een goed resultaat en het wedstrijdbeeld geeft vertrouwen.

0   0
Daan

Eerste helft was voor MVV. Geen grip op het middenveld met een erg matige Verschueren.
Werd compleet weggespeeld door de beste man aan MVV zijde( spelend met rugnummer 10)
2e helft een beter NAC met uiteindelijk een gelukkige maar verdiende gelijkmaker.
Brondeel, Garcia en Thomas vandaag de beste jongens aan onze kant.
Al met al een prima punt.

0   0
Castle

Klopt garcia heel goed controleerd alles goede speler.korte heeft veel moeite en mounir viel goed in vind dat hij meer moet spelen.maar een leuke wedstrijd gezien en gaan voor de periode.

0   0
Judge M.

VerdeelD ;-)

0   0
1010

Zelden zo'n ongeïnspireerde voetballer als Verbeek meegemaakt.

Ik verwacht echt niet dat Verbeek wekelijks uitblinkt maar WEL dat je in ieder geval (doet alsof) je meespringt met de tegenstander bij een hoge bal.

Zelfs dat is nog teveel gevraagd voor onzen Danny.

Wat zonde dat die kerel zijn potentie totaal niet benut.