Go to Top

3-jarige aanbieding Kenny

3-jarige aanbieding Kenny

Hans Smulders is druk bezig met contracten en aanbiedingen. Zo mochten Mats Seuntjens en Kevin van Diermen al eerder een aanbieding ontvangen. Het volgende doelwit is Kenny van der Weg.

NAC  heeft de verdediger een 3-jarige aanbieding gedaan. Van der Weg debuteerde in 2012 voor NAC en was niet direct de meest geliefde speler bij het publiek.
Door keihard werken is dat veranderd en mag Kenny zich rustig voegen bij het rijtje culthelden dat NAC door de jaren heen rijk is geworden.

“Die jongen wil niet opzij, dus heb ik hem maar een contract aangeboden”, laat Technisch Directeur Hans Smulders op Twitter weten met een knipoog naar het lied dat regelmatig van de tribunes komt.

Volgens diezelfde tweet is er ook een gesprek gaande met keeper Sven van der Maaten.

Bron: B-side Rats, Hans Smulders, BN DeStem

29 Reacties op "3-jarige aanbieding Kenny"

 • Sjef de gevulde koek
  5 april, 2016 - 19:16

  Komt voetballend veel te kort voor eredivisie niveau. feit is wel en dat heb ik al wel eens verteld deze jongen altijd alles geeft voor NAC. Daar kunnen spelers als bv Seuntjens wel wat van leren. Als
  Die ook dezelfde mentaliteit hadden waren we met 2 vingers in ons neus kampioen geworden. Kenny je verdient het kijk veel liever na jouw met elke week een grote fout dan seuntes en consorten die wel mooi doelpunt maken maar te lam zijn om een vuile meter te lopen

  0

  0
 • Geeltje
  5 april, 2016 - 19:29

  Terecht! Vind het zo mooi voor deze kerel. Al zou hij misschien iets te kort komen, veel beter binnen halen doen we als NAC zijnde ook niet (kijk maar naar afgelopen jaren). Dan liever een jongen die hard werkt en hart voor de club heeft. Kenny heeft het 100% (zelf) verdiend!!

  0

  0
 • Cor Taxi
  5 april, 2016 - 19:33

  Dat is zeer goed nieuws Mafkees.Kenny is een echte NOAD speler.Prototype NAC speler.

  0

  0
 • Bredafun
  5 april, 2016 - 19:35

  Terecht n goede aanbieding voor hem!

  0

  0
 • Ojee
  5 april, 2016 - 19:46

  Godsamme Sjef de gevulde pannenkoek. Ik vind jou altijd heel moeilijk te begrijpen. Bedoel je nou dat je na Kenny wilt kijken of naar hem wilt kijken?
  En wie zijn de consorten van seuntes?

  0

  0
 • H.K.
  5 april, 2016 - 19:51

  Aandelen kopen van Kenny! Ramos (Real) stopt binnenkort.
  Vermoed dat hij morgen per direct tekent. NAC man pur sang.

  0

  0
 • wolfmanjack
  5 april, 2016 - 20:07

  Ik vind hem een echte NAC speler, maar voor de eredivisie komt hij tekort.

  0

  0
 • Sjef de gevilde koek@ojee
  5 april, 2016 - 20:15

  Ik zit in de auto op me iPhone te type en maak daarom wel eens een spelfout. Maar wat een zeiklul ben jij zeg. Je begrijpt best wat ik bedoel. Maar volgens mij ben jij zon type op een kinderverjaardag die altijd het laatste woord wil hebben ouwe leraar Duits dat je bent.

  0

  0
 • Sjef de gevilde koek@wolfmanjack
  5 april, 2016 - 20:15

  Eens, de korte benaming wat ik eigenlijk bedoelde

  0

  0
 • Ojee
  5 april, 2016 - 20:20

  En je bent ook zo vriendelijk Sjefke. Er zit serieus een verschil tussen na en naar. Ook op een iPhone.

  En om dan niet al te zeikerig te zijn op een echte typefout: wie zijn de consorten van Seuntjens? Dat is een serieuze vraag.

  0

  0
 • Ojee
  5 april, 2016 - 20:22

  O en er is ook een verschil tussen me en mijn. Ik ben een serieus naar mens volgens Amerikaans onderzoek.

  0

  0
 • Peer11
  5 april, 2016 - 20:30

  Het is Kenny van harte gegund. Heeft zich dankzij zijn perfecte instelling en NOAD mentaliteit altijd (terug)in de basis geknokt. Wordt daarom ook erg gewaardeerd door het publiek, ondanks dat het voetballend soms wat minder is. Vreet tenminste het gras op en geeft alles voor NAC.

  0

  0
 • kopspion
  5 april, 2016 - 20:40

  Kenny mag nie Weg, Kenny mag nie Weg !!!!!
  En terecht; dik verdiend die aanbieding.
  100% NOAD; elke week weer.
  Bovendien speelt hij de laatste weken ook nog eens best redelijk.
  Hadden alle spelers die mentaliteit van Kenny, dan waren we 3 weken geleden al kampioen geweest (of vorig jaar niet gedegradeerd misschien).

  0

  0
 • die ne gast
  5 april, 2016 - 20:54

  Wordt Kenny onze nieuwe Tim Gillissen? In het begin van het seizoen nooit zeker van een basisplaats, maar aan het eind van het seizoen zichzelf altijd weer in de basis gespeeld.
  Bij Kenny trouwens niet zo gek dat hij in het begin niet zo zeker is van een basisplaats: zijn vetpercentage is bij aanvang van de trainingen in de zomer altijd net wat te hoog… Is ook heel herkenbaar voor de meeste NAC-supporters. ;-)

  Maar zoals anderen hier ook stellen: Kenny lijkt voor de Eredivisie tekort te komen, dus wat is het plan van Smulders om hem een contract van drie jaar aan te bieden?
  – Volgend jaar weer JL (prima om Kenny erbij te hebben).
  – het jaar daarna strijden tegen degradatie uit de Eredivisie (Kenny kan nog net)
  – het jaar daarna strijden voor Eredivisieplek 10-14 (Kenny kan niet meer mee)

  Als we dit jaar onverhoopt zouden promoveren, dan lijkt mij een drie jarig contract wat aan de lange kant?
  Of gaat Kenny net als Berry van Aerle bij PSV voor de spreekwoordelijke schouderklop en een gratis horloge spelen?

  0

  0
 • Toontje
  5 april, 2016 - 21:09

  Komt inderdaad veel te kort voor de eredivisie, met inzet kun je niet alles camoufleren. Er blijven nog vele fouten over. Zelfs de JL is af en toe veel te hoog. Maar zo eentje in je team met een geweldige inzet zou kunnen als de anderen een tandje bijzetten om alle fouten te corrigeren. Dan ben je een TEAM. Maar voor enkele anderen is dat ook moeilijk want die hebben zelf ook niet een geweldige techniek en tactisch inzicht

  0

  0
 • scheppioni
  5 april, 2016 - 21:18

  Vorig jaar wat concentratiefouten gemaakt en ja is niet NAC’s grootste voetballer, maar aan elf messi’s redt je het ook niet ! Kenny wordt over een paar jaar met wat meer ervaring een tweede Mark Schenning wat ik twee jaar geleden al riep, toen waren er misschien twee personen die Kenny wel een echte NOAD NAC speler vonden, gezien de reactie’s worden het er al meer en terecht !!
  Van zo’n spelers heb je er zeker nodig in je team en nogmaals met steeds meer ervaring gaan er sommige hier nog meer verbazen, dat gaan we zien ! HUP NAC HUP KVDW !!!

  0

  0
 • Overal
  5 april, 2016 - 21:34

  100% eens met de contractverlenging van Kenny. Waar hij eerst toch vooral een cultheld was die niet echt kon voetballen vind ik hem meer en meer uitgroeien tot een goede betrouwbare verdediger. Als centrale verdediger is je taak om ervoor te zorgen dat je tegenstander de bal er niet in trapt, zorg eerst maar dat je dat beheerst en al dat gezeik over voetballende kwaliteiten als verdediger is bonus.

  In ons zogenaamde Nederlandse totaalvoetbal is het voor verdedigers bijna belangrijker dat je als verdediger een bal over 50m bij iemand in zn voeten kan leggen dan dat je de spitsen van de tegenstander aanpakt. Een compleet foute trend als je kijkt naar de grote competities.

  Hup Kenny hup NAC

  0

  0
 • Sjef de gevilde koek@ojee
  5 april, 2016 - 21:59

  Na of naar je snapt me toch. Maar consorten bedoel ik brands, Verbeek,dingsdag, stam als hij achter een man aan moet, Seuntjes zelf. Begin van het seizoen allemaal basis spelers met een mentaliteit van niks en het idee dat ze toch veel beter zijn. Geen meter voor elkaar over hebben geen 100% geven. Dat doet onze Kenny wel. De rest moet zich daarom schamen.

  0

  0
 • Lamington
  5 april, 2016 - 22:38

  Ik gun het hem wel. Maar.. op kwalitatief niveau snap ik het niet echt.

  0

  0
 • Nicky
  5 april, 2016 - 23:10

  Kenny = eindbaas

  0

  0
 • nachoreca
  5 april, 2016 - 23:34

  Voor nac Breda een nuttige speler die er altijd staat als het nodig is…niks mis mee!!! Lachen hoe onze td zijn boodschap middels Twitter kenbaar maakt. Come on nac!

  0

  0
 • Dutchbird
  6 april, 2016 - 01:13

  Kenny is een echte tank, mist wendbaarheid maar gaat nooit opzij, ploetert altijd voorwaarts en als er geschoten moet worden heeft hij een kanonschot in de benen. Ik denk dat een driejarig contract de mooiste waardering is die Kenny kon krijgen. Goed gezien Hans Smulders.

  0

  0
 • bou
  6 april, 2016 - 06:30

  @overal: je hebt gelijk, in de meeste buitenlandse competities staan gewoon nog old skool slagers achterin. Heerlijk!

  0

  0
 • ome cor
  6 april, 2016 - 08:40

  Wat een gelul: komt te kort voor de eredivisie.
  Kijk even naar de namen van de selectie van 2014-2015…..die kwamen allemaal te kort voor de eredivisie, anders was NAC nooit gedegradeerd.
  En als we de NACompetitie winnen zijn we te sterk voor de JL dus mogen ze het weer in de eredivisie proberen.

  Kenny is nog steeds aan het groeien en iedereen weet dat het in de JL heel anders voetballen is dan in de ere.
  Moeilijker, ook al is het niveau lager. Dus zie ik hem absoluut als vaste waarden, mochten we promoveren.

  Maar goed zelfs Toontje begint voorzichtig bij te draaien over Kenny, al doet ie dat nog steeds met veel negatief geneuzel. En Sjef verklaart zichzelf tot “gevilde” koek in de taalstrijd met Ojee. Maar goed, Sjef heeft een IPhone én een auto…..dus een excuus voor taalfouten ;-)

  0

  0
 • Wanny
  6 april, 2016 - 08:49

  In de eerste divisie kun je met Kenny aardig uit de voeten. In de eredivisie een mooie stand in voor de posities aan de linkerkant achterin. NAC is niet in de positie om voor elke plek twee volwaardige eredivisiespelers onder contract te hebben.

  0

  0
 • Fred
  6 april, 2016 - 09:28

  Uiteraard komt hij tekort voor de eredivisie maar datgene wat hij tekort komt is absoluut trainbaar !
  Op karakter kan hij veel goed maken .
  Die lompe sliding in de 16 meter zoals tegen Sparta dat moet er uit want dat kost punten en kaarten .
  Man uitschakelen , bal veroveren en direct inleveren dat moet hij kunnen , hij moet het simpel houden .
  Het moet gezegd als Seuntjens die instelling had …….

  0

  0
 • Van "taajlaand
  6 april, 2016 - 09:33

  Ga met alle reacties die over Kenny’s inzet gaan hierboven mee.
  Harde werker, zien we graag.
  Maakt soms zijn fouten waardoor een strafschop tegen kan ontstaan (Sparta uit), maar maakt soms ook een lekker doelpuntje (Helmond thuis!)
  No nonsense voetballer waar we momenteel als NAC supporter van moeten gaan genieten, want veel betere spelers staan momenteel niet te springen om in Breda te komen spelen, helaas.

  Sjefke, ik begrijp je wel hoor, heb ook geen hoge school gehad…..
  Ojee mag best een keer een gesprekje, discussie met ‘onze advocaat’ aan gaan, meer zijn niveau denk.
  En daarbij, kom bij sommige niet aan Seuntjens hè, want die is zo blij dat hij bij ‘zijn’ club in zijn regio mág voetballen…..

  0

  0
 • Bredaaaa
  7 april, 2016 - 10:05

  Kenny zeer beperkte voetballer. Snap niet waarom men door wil met hem.

  0

  0
 • oosterhout3
  7 april, 2016 - 10:45

  mijn favouriete speler in de selectie, speelt naar zijn kunnen en ik denk centraal achterin even goed als op de backpositie, als hij op de back speelt speelt hij haast altijd die man uit de wedstrijd, zelfs tegen topclubs(ajax, psv etc.)

  centraal achterin vindt ik hem nog wat te stil voor eerlijk gezegd(hij moet ook nog iets meer zijn bek opentrekken richting andere spelers over inzet, dan wordt hij echt een hele goeie! (niemand kan tegen hem zeggen dat zijn inzet 99% is want dat is het nooit bij hem)

  als je Kenny een opdracht meegeeft voert hij die uit! kwaadschiks of goedschiks

  trouwens ik zag van de week een overtreding in de CL… uit bij emmen maakte Kenny ook met 1 been een sliding(vol op de bal overigens) hij kreeg rood….. deze speler van atletico deed het met 2 benen(op precies dezelfde plek) en kreeg met veel geluk geel!

  0

  0