Wij gaan niet opzij

Vol uitvak met gratis worst

Vanavond is het een gezellige volle boel in het Rat Verlegh Stadion. Dat is het tijd wel (gezellig, althans. Vol soms wat minder), en deze keer ook weer eens in het uitvak. De supportersvereniging van Helmond Sport meldt dat gisteren de laatste kaarten voor de buscombi verkocht zijn en daarmee is hun uitwedstrijd naar ons toe uitverkocht, wat neerkomt op 150 gasten, weten de zeer goed ingewijden te melden. Vanuit het uitvak kunnen we dus ook weer eens wat tegengas verwachten. En ook al zullen we maar de helft kunnen verstaan, alles liever dan een armoedig gevuld of zelfs leeg uitvak, dus dat hebben ze netjes gedaan daar in Helmond. Bij NAC gaan ze door met het gastvrij ontvangen. De bezoekers krijgen in dat kader een broodje worst aangeboden. De NAC supporter wordt graag gastvrij ontvangen, en dat willen wij dan ook naar onze gasten uitdragen, luidt een statement hieromtrent. Hoeveel NACCERS er vanavond zijn is nog niet duidelijk. Heb je nog geen kaart en wil je getuige zijn van de wederopstanding? Kaarten via NACtickets.nl en de helpdesk tot 17:00, en na 18:00 enkel aan de kassa naast de Bea verkrijgbaar. Kan je er helemaal niet bij zijn? @BSiderats op twitter of hier op de site voor het meest complete liveverslag van de wedstrijd. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, NAC, @svhs1

Vorig bericht
NAC hengelt naar Enes Ünal 65 reacties
Volgend bericht
De opstelling van morgen 30 reacties
24 Reacties
0   0  
Mafkees

Euh... is dat een vol uitvak of hadden de Hellies een beperkt aantal kaarten?

0   0  
gerrit39w

Volgens mij meldde strater van omroep Brabant 150stuks..

0   0  
Hugo

150 kaarten verkocht vanuit het helmondse. HUP NAC!

0   0  
NOAD1912

NAC heeft interesse in Manchester city speler!! Spits van 2 meter

0   0  
Oldskool

@ NOAD

Volgens mij zijn er al tijd gesprekken met City. Daarom was het ook zon belangrijk signaal dat Naah blijft. Zou zo maar eens kunnen dat er een (aantal) speler(s) van City naar NAC komt.

0   0  
nacfan

http://www.voetbalprimeur.nl/mobile/635105/-nac-wil-banden-met-city-aanhalen-en-iemand-van-buitencategorie-huren-.htmlOAD1912
klopt, NAC heeft interesse in een spits van man. City
Bron:

0   0  
brutes

Wanneer krijgen wij eens gratis bier ?
Zou een mooi gebaar zijn van bavaria

0   0  
nacman

gisteren zei ik al dat de nieuwe spits op de tribune zal zitten.
deze unal is voor nac een buitenkansje.
op naar de wedstrijd en de 3 punten

0   0  
Deventer

Lekker dan, 'k heb géén gratis broodje worst gehad bij jullie! Misschien had ik die- net als die drie heerlijke punten - ook maar moeten stelen dan.. ;-)

0   0  
heksenketel

Mooi gebaar naar de supporters van Helmond. Maar laten we niet zeggen "dat we ze gastvrij ontvangen"... Ik vind de manier waarop wij ons uitvak ingericht hebben schandalig, respectloos en NAC-onwaardig! Ik wil dat de uit-supporters de wedstrijd gewoon op een normale manier kunnen zien en ik wil ze kunnen horen!!

Kijk, ik word natuurlijk nooit directeur, maar dit zou ik meteen willen veranderen. De tijd dat we in positieve zin uitgedaagd werden door de uit-supporters is allang voorbij. Volgens mij is het de sfeer in het stadion niet ten goede gekomen.

0   0  
BreDaN

Bedankt voor de terechtwijzing Mafkees. Hoe haalde ik het in mijn hoofd dit zo te plaatsen.

Zorg jij vanavond voor interviews zónder vreselijk westlands accent?

0   0  
RNL

@Heksenketel

Eens. Beginnen met het net weghalen. En niet gedragen is volgende keer weer een net.

0   0  
Lamington

@Heksenketel

voor nu is het uitvak zoals het is. Daar valt niks aan te veranderen. Dat zal genoeg kosten en daar gaat NAC geen geld aan uitgeven nu, heft niet de prio. Dat dit een misbaksel is, mee eens, maar staat wel los hoe uitsupporters worden ontvangen in Breda.

0   0  
heksenketel

@Lamington Ben het op beide punten met je eens hoor! Lijkt me niet slim om hier nu geld aan uit te geven. Maar ik ken weinig clubs, die de uitsupporters op zo'n kutmanier in het stadion zetten. Daarmee zeg je als club ook iets!

0   0  
Lamington

Tja.. Ik eb wel eens wat filmpjes gezien gefilmd vanuit het uitvak en dat viel volgens mij niet prettig maar niet ultradramatisch (die folie bij feyenoord thuis was wel kut maar goed getimed btw). Ik ken wel meer stadions met netten, Plexiglas of palen voor je neus.

Beste optie lijkt mee (lees je mee NAC?) ALS er ooit een aanpassing komt: Vak I opofferen, een lang en smal vak in de hoek van boven naar beneden voor de uitsupporters en Vak G uitbreiden.

0   0  
Lamington

Of... Lang small vak in het midden met aan beide kanten Vak G. Ook mooi.

0   0  
Peer11

Lekker gastvrij zo'n buscombi.

0   0  
scheppioni

Katenmeppers en worst staat gelijk als Kielegat met drie punten en bier !!!
Ik hoop op goed bericht van de B-Side af, zal het bier hier lekkerder smaken, proost, alaaf en HUP NAC !

0   0  
Rattatar

@lamington

Goed idee, maar dat laatste zal niet werken. Veel te moeilijk om het uitvak aan twee kanten te beveiligen, als het ook zo kan.
Jou eerste idee zou wel echt top zijn. Een groter vak G.

0   0  
RNL

@Peer11 Dat bepaalt NAC niet

0   0  
Micheal Blauwendam

edit: wees eens lief en ga eens opletten in de les

0   0  
Rat

Middenmoter en dan met 150 man afreizen. Complimenten. Zelfs in de Eredivisie zijn er clubs die dit aantal niet halen.

0   0  
Naccer in Tianjin

Heksenketel, eens. Paar rijen minder, glazen wand de helft lager en evt net op proef weghalen lijkt me wel wat. Vervelende bontkraagjes die bekers pis over die wand menen te moeten keilen, meteen eruit trekken en straffen. Het kan allemaal wel wat normaler soms.

0   0  
KeesF7

Duimen maar weer. Ben nog steeds boos/gefrustreerd/!@#$## van maandag. De vraag is of dit op korte termijn nog goed komt.

Laad alle berichten na dit bericht in