Go to Top

Agyepong naar Ghana voor visum

Agyepong naar Ghana voor visum

De komende dagen zal Thomas Agyepong ontbreken op de trainingen. Hij zal er hoogstwaarschijnlijk (aanname) aanstaande zaterdag ook niet bij zijn op Spangen voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

De aanvaller is momenteel terug naar zijn geboorteland Ghana op een visum op te halen. Dit visum is noodzakelijk om een machtiging voorlopig verblijf en daaropvolgend de tewerkstellingsvergunning aan te vragen. NAC is in dit proces afhankelijk van verschillende (overheids)instanties in zowel binnen- als buitenland (en Manchester City.? BSR). Zij staan in nauw contact met belangenorganisatie FBO (Federatie van Betaald Voetbal Organisaties), de organisatie die alle BVO’s assisteert in dit soort zaken. Daarnaast zijn ze ook in contact met de Immigratie- en naturalisatiedienst om de juiste papieren en vergunningen voor Agyepong voor de start van de competitie in het bezit te krijgen.

Hopelijk wordt dit inderdaad tijdig geregeld. De aanvang van de competitie staat over acht dagen voor de deur en het verleden heeft al eens aangegeven dat niet alle organisaties even snel mee lijken te werken. We vertrouwen erop dat het deze keer wel verloopt zoals gewenst.

Bron: B-Side Rats, NAC

 

25 Reacties op "Agyepong naar Ghana voor visum"

 • Princenhage1
  28 juli, 2016 - 11:58

  Vind het toch wel vreemd hij traint al een paar weken mee en nou komen ze er pas achter

  0

  0
 • JM
  28 juli, 2016 - 12:02

  Ik ging er eigenlijk wel vanuit dat die papieren in orde waren omdat hij vorig seizoen ook bij Twente gespeeld heeft. Al klopt er bij die club wel meer niet, maar dat is weer een ander verhaal ;p

  0

  0
 • Leeuw
  28 juli, 2016 - 12:03

  Maar alweer op het laatste moment, als NAC nu eens echt consequent wordt gaan ze dit seizoen op het laatste moment nog promoveren?
  Wisten ze het niet eerder dat Aygepong deze formaliteiten/papieren tijdig in bezit van NAC moeten zijn ? Of is het gewoon dat NAC naïef is?

  0

  0
 • Arie
  28 juli, 2016 - 12:05

  Ik herkende onze club al bijna niet meer als het zooitje ongeregeld waar altijd veel te veel fout gaat.

  Dit nieuws brengt mijn geloof in de wanordelijkheid en chaos gelukkig weer terug.

  0

  0
 • buurman
  28 juli, 2016 - 12:17

  Twente heeft waarschijnlijk deze jongen als huurling van City in de selectie opgenomen en nergens naar gevraagd. Gaat het dan mis dan wijs je verbaast naar City waarvan deze speler “eigendom” is.
  Echt gek zijn die tukkers niet, pakken alle ruimte die ze krijgen.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  28 juli, 2016 - 12:31

  Reken er maar op dat die jongen niet speelgerechtigd is volgende week vrijdag. Duurde met Perica ook meer dan 3 weken. Blunder van formaat om daar nu pas achter te komen.

  0

  0
 • D'n Beuk
  28 juli, 2016 - 12:37

  Voordat we gelijk beginnen te zeiken dat het bij Twente beter/onsportiever/anders geregeld is dan bij NAC, eerst even nadenken mensen.
  Unal mag ook nog niet aan de gang bij Twente omdat z’n papieren (nog) niet in orde zijn , had NAC dat vorig jaar dan beter geregeld dan Twente?

  0

  0
 • scheppioni
  28 juli, 2016 - 12:40

  Tis ook weer zovaak hetzelfde en vaak helaas weer bij ons NAC !
  Je zou zeggen dat men er op ten duur wel van leert, maar de bekende ezel stoot zich dus wel vaker dan twee keer, maar we hebben er hopelijk toch nog steeds elf voor volgende week vrijdag !! HUP NAC

  0

  0
 • RNL
  28 juli, 2016 - 12:40

  @D’n Beuk Vechten tegen de bierkaai, maar goed dat je het probeert. De aanname hierboven dat “NAC er laat achter komt” is ook al zo mooi. Waar staat dat? Loopt dit proces misschien al sinds hij hier is? Maar lekker blijven roepen hoor mensen. Wordt een gezellig seizoen zo.

  0

  0
 • ZjeePeej
  28 juli, 2016 - 12:45

  Hopelijk gaat dit dan ook niet spelen bij Adabadinges mocht die straks vrijgegeven worden door Guardiola. Dan hebben we 1 oktober voor het eerst de beoogde achterste lijn bij elkaar. Dit wetende hoop ik echt dat er voor de verdediging niet alleen maar gewacht wordt op City..

  0

  0
 • Babosje
  28 juli, 2016 - 12:57

  Ünal is ook nog niet speelgerechtigd voor FC Rente. Die speelde toch vorig jaar ook in nl.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  28 juli, 2016 - 13:21

  Kleine suggestie:

  NAC heeft eerst bekeken of ze deze jongen kunnen en willen gebruike. Nu dat het geval blijkt gaan ze zijn papieren in order maken.

  Als ze die gast naar Ghana hadden gestuurd tijdens de voorbereiding hadden ze misschien zijn papieren wel gehad, maar niet zien spelen en dus niet geweten of hij bruikbaar is.

  Kip-ei, dus.

  0

  0
 • Barry
  28 juli, 2016 - 13:27

  Maakte een prima indruk op me tegen Halsteren, lijkt een beetje op Hooi, maar dan sterker en een betere voorzet. Zowel hij als Brown leken wel nog een paar weken nodig te hebben om fit te geraken. Gelukkig beginnen we de competitie met een oefenwedstrijd tegen jong Utrecht.

  0

  0
 • Nicky
  28 juli, 2016 - 14:08

  Uuuhhh misschien zo’n werkvergunning gebonden aan een werkperiode?

  0

  0
 • heksenketel
  28 juli, 2016 - 14:21

  Ja hoor daar gaan we weer, we hebben ons lesje klaarblijkelijk nog niet geleerd!

  0

  0
 • D'n Beuk
  28 juli, 2016 - 14:40

  @RNL

  ben er ook bang voor dat sommige echt elke gelegenheid aangrijpen om te zeiken

  0

  0
 • azij
  28 juli, 2016 - 15:04

  @ den beuk

  Elke gelegenheid aangrijpen om te zeiken , nou gelegenheden genoeg zou ik zo denken.
  Als NAC de eerste competitiehelft heel goed doorkomt zal ik de eerste zijn die de verantwoordelijken zal complimenteren. Bij een slechte eerste competitiehelft mogen de zeikers ook zeggen dat ze dit al lang hebben zien aankomen en de verantwoordelijken zich nergens achter kunnen verschuilen!!!

  0

  0
 • anoniempje
  28 juli, 2016 - 15:16

  Waarom al die paniek de eerste wedstrijd is nog niet gespeeld. Wacht nou is gewoon af en geef deze selectie en de samenwerking met city een kans

  0

  0
 • Toontje
  28 juli, 2016 - 15:57

  amateurisme ten top…wordt weer winterstop

  0

  0
 • henk
  28 juli, 2016 - 16:55

  Zo werkt het gelukkig niet buurman. De regelgeving is op dit gebied glashelder. Die ruimte is er niet. Heeft in dit geval ook niks met de knvb te maken.

  0

  0
 • harm
  28 juli, 2016 - 17:18

  Achilles 29 uit…200 kaarten eigen vervoer

  0

  0
 • Breda
  28 juli, 2016 - 20:19

  Zal wel jaarlijks moeten. Buiten EU is het echt niet zo makkelijk om legaal in NL te werken

  0

  0
 • buurman
  28 juli, 2016 - 20:46

  Beste henk,

  Het was ook maar hypothetisch (“Twente heeft waarschijnlijk….”) en ik had geen zin die regelgeving na te gaan zitten lezen. Dus sorry mensen, deze keer was mijn zeik inderdaad een bietje vermengd met azijn. Geen correcte journalistiek, maar ik zit hier ook als supporter.

  0

  0
 • D'n Beuk
  28 juli, 2016 - 21:42

  @azij

  Dus om achteraf je gelijk te kunnen halen als het fout gaat de eerste paar wedstrijden gaan we hier met z’n alle de club en de spelers bij voorbaat al afzeiken ??? En als het wel goed gaat zeggen sorry allemaal jullie hebben het wel goed gedaan en dan zijn we weer lekker blij met z’n allen???
  Je kunt ook gewoon als supporter achter je club gaan staan en de boel steunen , de jongens een zetje in de rug te geven we zijn toch godver geen Amsterdammers ? Die beginnen zelfs pas nadat er vijf minuten gespeeld zijn hun eigen spelers uit te fluiten!
  Er is al verschillende keen aangegeven dat we wat geduld moeten hebben en dat er dit jaar op karakters gescout is ipv op naam, de bedoeling is dus dat er een ploeg het veld opgaat dat wil strijden en knokken voor elke meter, dat spektakel moet bieden aan het publiek zodat de vonk van het veld overslaat naar het publiek en niet dat we elf lamzakken naar voren moeten schreeuwen die er vervolgens geen gehoor aan geven!
  Verder neem ik aan dat de meeste lui die hier reageren ook wel weten hoe onze club ervoor staat na het niet behalen van promotie vorig seizoen en dat er daarom dus ook niets anders opzit dan bouwen aan een nieuw NAC , en dat zal helaas met vallen en opstaan gaan!
  Dus steun je club en zeik niet alles af omdat je bang bent dat je achteraf niet kunt zeggen “ik zei toch”

  0

  0
 • Scarface
  29 juli, 2016 - 09:29

  Sommige mensen lijken maar niet te beseffen dat een visum vaak een (zeer) beperkte geldigheid heeft. Een standaard Schengen visum is maar 90 dagen geldig en als deze periode voorbij is moet je je minstens 90 dagen buiten het Schengen gebied begeven. Niet echt handig voor een voetballer natuurlijk. Een uitgebreider visum kost tijd en moeite en geld. Dus logisch dat NAC hiermee gewacht heeft, want eerst aftesten en dan pas het papierwerk regelen.

  0

  0