Go to Top

Als we dan toch aan de andere kant bezig zijn: weer McClaren over zondag

Als we dan toch aan de andere kant bezig zijn: weer McClaren over zondag

Welja, een hele dag vullen we de site met berichten vanuit de andere kant van zondag… euhm… en dat dan in begrijpelijk Nederlands bedoeld.

In ieder geval heeft Steve McClaren zijn perspraatje in aanloop naar de wedstrijd gehouden. “Hopelijk is het zondag onze dag. NAC speelt ook ergens voor. Ik verwacht geen hoogstaande wedstrijd, maar twee teams die zullen strijden voor de winst. Met Kevin Blom wordt zondag de wedstrijd geleid door een goede scheidsrechter.” Kijk, dat laatste zinnetje is slim zeg, maar wij gaan uit van een onbevooroordeelde scheids.

McClaren doet niet laagdunkend over NAC. “Een uitwedstrijd tegen NAC is een duel waarvan je aan het begin van het seizoen zegt: wanneer we daar een punt halen zou het een goed resultaat zijn. Maar dat is zondag wel wat anders. In eigen stadion was NAC dit seizoen de eerste ploeg die PSV versloeg en speelde het gelijk tegen Ajax en AZ”

“Het zullen zondag 95 lange minuten worden, waarin veel gebeurt. Het is allemaal niet te voorspellen, het is namelijk voetbal”.

, ,

6 Reacties op "Als we dan toch aan de andere kant bezig zijn: weer McClaren over zondag"

 • RHCP
  30 april, 2010 - 16:38

  Een hoop mensen zeuren over zijn clich├ęs, maar ik vind het toch een mooie vent. Voetbal kan je niet helemaal voorspellen, mooi dat hij toegeeft ook die wijsheid niet in pacht te hebben.

  0

  0
 • Ewout
  30 april, 2010 - 17:25

  95 minuten???? ik hoop toch echt op 90 minuten!

  Even zonder dolle, De spelers en trainer zeggen dat we gaan winnen maar WIJ als supporters moeten de voorzet geven dus 90 minuten lang je longen uit je lijf schreeuwen en aanmoedigen!

  0

  0
 • Hk
  30 april, 2010 - 18:07

  Met 95 minuten zal McCLaren er wel vanuit gaan dat Ruiz, net als zo vaak, in de 93ste minuut scoort. Helaas voor hem zal dat deze maal niet het geval zijn.

  0

  0
 • MADE!!
  30 april, 2010 - 21:00

  Die ruiz mag van mij gerust in de 93e minuut scoren.

  hebben ze toch nog iets te vieren na een 2-1 :-D

  0

  0
 • Leur Noord
  30 april, 2010 - 21:52

  Helemaal niets voor enschedel

  0

  0
 • Nac Breda B-side
  30 april, 2010 - 22:19

  Off topic: Ik heb vanmiddag in Ulvenhout Patrick gesproken en die zei dat er toch nog een kansje is dat hij nog 1 jaartje verlengd!

  0

  0