Go to Top

Borahsasar kan naar Hoogstraten

Borahsasar kan naar Hoogstraten

Hakim Borahsasar heeft de mogelijkheid NAC op de laatste dag van de transferperiode te verlaten. Het Belgische Hoogstraten, dat in de derde klasse uitkomt, ziet wel brood in de bij NAC overbodige aanvaller.

Hoewel Borahsasar bij NAC geen toekomst meer heeft, is het maar de vraag of hij ingaat op de interesse van de Belgen. Borah vindt de derde klasse onder zijn niveau en zou liever in een betere competitie spelen. NAC hoopt ondertussen dat de aanvaller toehapt, omdat het Borahsasar heel graag van de loonlijst schrapt. De club wil zijn contract het liefst ontbinden.

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem

15 Reacties op "Borahsasar kan naar Hoogstraten"

 • wolfmanjack
  1 februari, 2016 - 10:23

  Lijkt me inderdaad meer zijn niveau

  0

  0
 • Denicos
  1 februari, 2016 - 10:27

  Wat ik mij afvraag. Er was al behoefte aan versterking in de voorhoede toen er nog geen spelers vertrokken waren. Hooi is nu weg en Hakim volgt nu ook, Seuntjens wellicht?. Komt daar dan niets meer voor terug buiten dan de Turkse spits, Enes? Onderlinge concurrentie lijkt mij niet verkeerd, maar dan moet er vandaag wel wat gaan gebeuren.

  0

  0
 • nachoreca
  1 februari, 2016 - 10:45

  onder zijn niveau…?! hahaha god of allah op zijn blote knieen bedanken dat hij daar naartoe mag!

  0

  0
 • H.V.M.
  1 februari, 2016 - 10:55

  Was een van de ‘geweldige’ aanwinsten van Maaskant.
  Dijkhuizen krijgt dit huidige elftal helaas óók niet aan de gang!
  Laten we eerlijk zijn, de man zit ook met een magere erfenis van Maaskant opgescheept.
  Als er clubs van een derde klasse aan de poorten van ons mooie stadion staan, dan is er wel degelijk iets mis met de kwaliteit van onze selectie!

  0

  0
 • heksenketel
  1 februari, 2016 - 11:06

  @nachoreca

  Ik kan me de opstelling van Borahsasar levendig voorstellen. Wat is nou zijn voordeel om hier aan mee te werken? Natuurlijk is dit onder zijn niveau. En als dat niet het geval is, dan moet vooral NAC in de spiegel kijken en het fatsoen hebben om dit op een goede manier met hem op te lossen.

  0

  0
 • Nick
  1 februari, 2016 - 11:17

  Is deze jongen nou echt zo slecht dat ie niet eens als Back-up bruikbaar is? Ik kan het me nauwelijks voorstellen. Hooi eerder ook al weggedaan. Het lijkt me fijn om wat in de breedte over te houden.

  0

  0
 • nachoreca
  1 februari, 2016 - 11:21

  @heksenketel zelfreflectie is iets wat maar zelden voorkomt bij de meeste voetballers, iemand met een beetje verstand van voetbal inclusief de beste jongen zelf ziet dat hij er weinig van kan. de club werkt toch mee…?!

  0

  0
 • heksenketel
  1 februari, 2016 - 11:35

  @nachoreca

  De club werkt mee? Ja door zijn contract te willen ontbinden zeker? Dit is heel eenvoudig en simpel….NAC heeft hem onder contract en de enige manier om dit te ontbinden is een afkoopsom meegeven. Ik ben tegen afkoopsommen, maar in dit geval is dat alleszins redelijk. NAC heeft klaarblijkelijk een verkeerde keuze gemaakt en tsja…wie zijn billetjes heeft verbrand, moet op de blaren zitten….

  0

  0
 • Braskovic
  1 februari, 2016 - 13:20

  @H.V.m. Borahsasar was volgens mij al binnen voordat Maaskant begon, erfenis van Rutjes.

  0

  0
 • maarten
  1 februari, 2016 - 13:24

  Je kan merken dat het opschonen toch aan het beginnen is. Hooi, Kamps( had van mij niet gehoeven) , en Borhasassar. Dijkhuizen kijkt dus en naar kwaliteit maar ook naar karakter. De aankomende transferperiode ben ik heel benieuwd naar. Vd Weg heeft nog niet mogen bijtekenen, Brandts wil weg bij handhaving Juupliek. Wat met kaliber Suk, Gorter, Mulder, Dingsdag en Verbeek? Ik denk dan just dat dan de klappen gaat vallen. De bezem komt eraan.

  0

  0
 • Bertus-89
  1 februari, 2016 - 14:20

  lekker naar hoogstraten gaan, als die echt te goed is voor het niveau drijft deze jongen vanzelf wel weer boven.

  0

  0
 • H.V.M.
  1 februari, 2016 - 14:37

  Braskovic, doe je huiswerk!!!

  0

  0
 • maarten
  1 februari, 2016 - 15:10

  Maar wat denk je van Paulissen van Roda? Kunnen we die ook niet bij hebben voordat VVV er mee weg is?

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  1 februari, 2016 - 15:45

  Borahsasar kan er echt geen pepernoot van! 3e klasse België is nog te hoog gegrepen voor hem. Zie vaak wel kwaliteiten bij spelers die over het algemeen door andere verguist worden, maar die vent is echt slecht. Bij Club Brugge kwam hij ook nooit verder dan de beloftes en zagen het niet in hem zitten. Herinner mij zijn debuut in NAC1, tegen PSV. Wat een aanfluiting. Had helemaal niets met voetballen te maken, wat die man deed.

  Nee, als NAC hier vanaf kan, meteen doen. Elke euro is meegenomen.

  0

  0
 • RaRa
  1 februari, 2016 - 23:13

  Gaat hij nog??

  0

  0