Go to Top

Bouwproces op schema

Bouwproces op schema

Momenteel is de verbouwing van het NAC stadion aangekomen in fase 2. Dat is mooi. Nog mooier is het dat de verbouwing qua tijd op schema ligt.

De oplevering van deze verbouwing op het juiste moment heeft prioriteit gekregen van interim directeur Bernard Ouwerkerk. En hij heeft gelijk, nu de uitgaven toch al gedaan zijn. Extra plaatsen is extra inkomen.

Bron: B-side Rats

5 Reacties op "Bouwproces op schema"

 • flappy
  7 juli, 2010 - 11:17

  Nog veeeel belangrijker is die derde verdieping. Deze klus van 1000 extra plaatsen ipv 4000 extra plaatsen stelt niet zo veel voor. Die derde verdieping levert pas geld op!

  0

  0
 • Swiffer
  7 juli, 2010 - 13:29

  Hoeveel extra rijen komen er nu eigenlijk bij? Kan het van de foto's niet goed beoordelen, dacht eerst slechts 2 wat de grootste aanfluiting zou zijn.

  0

  0
 • L.
  7 juli, 2010 - 13:59

  @Swiffer: Er zouden 4 extra rijen bijkomen, hoe dat precies vorm gaat krijgen kan ik echter ook nog niet zien op de foto's.

  0

  0
 • Fielders
  7 juli, 2010 - 15:36

  Bij vak-g is goed te zien hoe dicht de tribune op het veld komt. Doordat het minder steil afloopt kun je op dezelfde ruimte meer rijen kwijt. Waar de trappen precies komen weet ik niet. Dat heb ik nog niet goed kunnen zien. Wel zijn ze al bezig met lage hekken te plaatsen tussen de tribune en het veld, netzoals die er al stonden. Aangezien ik geen openingen tussen de tribunes zie zullen de trappen denk ik tussen de tribune en het veld komen..

  0

  0
 • TpT
  7 juli, 2010 - 16:16

  Het is een kleine stap, maar in ieder geval wel een stap vooruit!
  Mooi ook dat het op schema ligt, komen we niet in de problemen voor het begin van het seizoen.

  Nu op naar fase 3, de verbouwing van de hoofdtribune!!!

  0

  0