Go to Top

Brands over vertrek: “Daar ben ik niet mee bezig”

Brands over vertrek: “Daar ben ik niet mee bezig”

Hoewel wij eerder deze maand nog uit een betrouwbare bron hoorden dat Kevin Brands bezig was met een vertrek, is het publiek in Breda nog niet klaar met de aanvallende middenvelder. Ondanks het gebrek aan speelminuten geeft Kevin, die toch al acht doelpunten heeft gemaakt, aan voor zijn kansen bij NAC te willen gaan.

Afgelopen zomer was hij een van de aanwinsten die NAC naar de Eredivisie moesten brengen. Tegenwoordig niet meer dan een bankzitter bij NAC. Het kan snel gaan voor iemand die afgelopen seizoen 22 keer het net liet bollen voor FC Volendam. Toen onze, doorgaans betrouwbare bronnen, vermelde dat Kevin Brands bezig was met een vertrek vonden wij het dan ook geen vreemde gedachten. Met deze speler heb je er een aantal doelpunten bij, iets waarvoor veel clubs toch te afhankelijk zijn van een of twee spelers. Kevin zelf zegt echter niet bezig te zijn met zijn vertrek.  “Ik weet niet anders dan dat ik me over twee weken gewoon weer meld op de training bij NAC. Dan ga ik weer hard werken voor mijn plekje.”

Moeite heeft hij wel met zijn plek op de bank. “Het lijkt me duidelijk dat ik er moeite mee heb. Afgelopen zomer belde Maaskant (toen de trainer van NAC, BSR) me iedere dag op om me te vragen naar NAC te komen. Hij had goals nodig, zei ie. Als ik alles had gespeeld, had ik ook bij de topscorers van de eerste divisie gestaan. Nu zit ik op de bank te wachten op korte invalbeurtjes en scoor ik nog. Kijk, als iemand op jouw plek beter is, kun je het accepteren. Ik denk niet dat dat nu het geval is.”

Als je jezelf de betere speler vind is het moeilijk te accepteren dat je op de bank zit. Reden voor veel spelers om te gaan praten met andere clubs. Volgens Kevin is er echter niks aan de hand.”Daar ben ik dus niet mee bezig. Ik wil slagen bij NAC. Het is de mooiste club waarvoor ik ooit gespeeld heb. Spelen voor 17.000 à 18.000 mensen in de eerste divisie, waar vind je dat? Ik woon inmiddels in Breda en heb het er hartstikke naar mijn zin. Mijn vriendin is zwanger en we voelen er allebei niet veel voor om in deze fase de hele boel weer op te pakken.”

De trainerswissel is tot nu toe nog niet goed uitgevallen voor Brands, maar het kan zomaar de reden zijn waarom Kevin na de winterstop nog in het geel en zwart te zien zou zijn. “Ik heb een goed gesprek gehad met de nieuwe trainer. Vanaf dag één kwam hij naar me toe om me te zeggen dat hij er alles aan zou doen om mij te laten spelen. Volgens mij wilde hij graag met een nummer 10 spelen. Dat er toch niks is veranderd, heeft er volgens mij mee te maken met het feit dat de trainer binnenkwam nadat we een aantal wedstrijden hadden gewonnen. Ik snap dat je de boel dan niet gaat omgooien. Het gaat onder zijn leiding ook beter met NAC.”

Brands weet echter wel waarom hij op de bank mocht zitten. Ondanks dat het aan hem vreet weet hij heel goed te verwoorden waarom zijn concurrenten wel spelen. Het begon namelijk allemaal na de grote nederlagen aan het begin van het seizoen. “Het accent kwam minder te liggen op de aanval en meer op het controleren van het middenveld. Omdat ook Naah meer een aanvallend ingestelde speler is hadden we alleen Ronnie Stam of Joeri de Kamps als controleurs. Suk heeft meer loopvermogen dan ik. Hij is een box-to-box- speler en Matic is net zo’n type speler. Het is voor mij te hopen dat de trainer het ook een keer wil proberen met een middenvelder als ik kort achter de spits.”

Brands is dus nog niet weg. De taak is nu aan Dijkhuizen om er alles aan te doen om een ook na de winterstop er een goed draaiende machine van te maken. Het liefst een die makkelijker scoort.

Bron: B-Side Rats, BN de Stem

 

40 Reacties op "Brands over vertrek: “Daar ben ik niet mee bezig”"

 • oosterhout3
  23 december, 2015 - 11:19

  na de winterstop tegen volendam staat hij er weer, net als de kamps en ook suk

  stam naar de backpositie, dan wordt hij super belangrijk voor de voorzetten op ars/brands

  0

  0
 • Zwampie
  23 december, 2015 - 11:24

  Wellicht de oefenwdstrijden gaan gebruiken voor een systeem met brandts achter de spits en dan nog 2 aanvallers ervoor. Beste verdediging blijft de aanval(gecontroleerd) en de tegenstander bij eigen 16 vast te zetten. Hierdoor hou je druk op je tegenstander en meer rust op je verdediging.
  Kan je nog met seuntjens en ars voorin spelen,en met suk en matic heb je twee lopende/werkende middenvelders die alle gaten dicht kunnen lopen en stam als controlerend. Met wel de gedachte zsm de aanval op te zoeken.

  0

  0
 • Kipiani
  23 december, 2015 - 11:24

  De nederlaag uit in Waalwijk was naast de degradatie na het verlies tegen Roda JC in mei, de aller grootste domper van 2015. Promotie kunnen we vergeten. Kan Dijkhuizen weinig aan doen. Selectie niet in balans en mentaal in de bovenkamers heel erg onder de maat. Marcellis en Koch hadden wel de mentaliteit en de intelligentie welke op niveau was. Waar je nu aan moet denken voor herstel ? R. Braber !!!!
  Maar we gaan vooral verder met ons zelf als NAC Breda geweldig goed, uniek en gezellig te vinden. Proficiat daarmee. Komen we echt mee verder……..

  0

  0
 • Eddy W
  23 december, 2015 - 11:29

  Kipiani,
  Kevin is hetzelfde type speler. Met dezelfde mentaliteit, beide zijn immers zo af en toe in de stad te zien met een drankje in hun hand.
  Met Marcellis en Koch heb je gelijk. Wat een rust was dat in vergelijking met Pedro, al is die ook steeds beter aan het spelen. Ergens denk ik nog steeds aan wat er had kunnen gebeuren als Koch niet geblesseerd zou zijn geweest.

  0

  0
 • Mafkees
  23 december, 2015 - 11:33

  Dan zal er eerst een speler moeten vertrekken, als Braber al zou willen komen. Kipiani. Het helpt zelfs niet als je onder diverse berichten schrijft dat Braber het moet komen doen. NAC heeft aangegeven geen geld te hebben, tenzij er iemand vertrekt.

  0

  0
 • brutes
  23 december, 2015 - 11:47

  4-4-2 verbeek eruit

  Ars-brands
  Seuntjens

  0

  0
 • enjoy.
  23 december, 2015 - 11:59

  @ Brutes Mee eens, en hier hoef je niet voor gestudeerd te hebben, en ook niet
  voor een andere keeper.Al krijg je bij Specsavers een bril met -10
  en je hebt + 6 dan nog zie je het wat er onder die lat gebeurd.

  0

  0
 • F4
  23 december, 2015 - 12:04

  Koch had alles in zich om de rots in de branding van NAC te gaan worden. Jammer. Nu is er geen geld en zijn alle posities dubbel bezet. Brands kan wel eens het verschil gaan maken. Is het een heel gek idee om hem gewoon een vrije rol om Ars heen te geven, Verbeek te passeren en Seuntjens iets verder terug te laten spelen. We hebben in ieder geval een hartstikke brede selectie, dat kan je Maaskant nageven. Joeri de Kamps komt nog terug, Naah is al terug en Brands zit op de bank. Als iemand wegvalt staat er een adequate vervanger klaar. Wanneer Verhaar, van Moorsel of Seuntjens bij de concurrenten een tijd weg vallen moet ik nog maar zien wat er voor terugkomt. Hopen dat het in de koppies op orde komt dan kan er nog een mooie tweede seizoenshelft komen.

  0

  0
 • NAC!!
  23 december, 2015 - 12:35

  Brutes…

  Helemaal juist Verbeek is een 0. Hebben we echt niks aan. Hopelijk ziet de trainer het ook

  0

  0
 • Dutchbird
  23 december, 2015 - 12:40

  levensgevaarlijke schoten uit de tweede lijn maar komt wendbaarheid tekort waardoor het risico van balverlies groot is

  0

  0
 • scheppioni
  23 december, 2015 - 12:56

  @ zwampie
  weer wijze woorden !
  @ brutes
  Op zich kan het wel, alleen moeten we er wel voor zorgen dat de vleugels wel goed bezet houden anders gaat alles een trechter in en daarin en dan gaat het sowieso niet goed komen, dan zou je eerder voor drie verdedigers kunnen kiezen en Lazic op de vleugel erbij, dat liep in oss ook als een tierelier !!
  Verder over deze post betreft Kevin Brands, de laatste alinea wat hij aanhaalt is de volledige waarheid, dit was heel goed in maastricht te zien en nogmaals Maaskant stond er helemaal alleen voor en maakte de grote fout om Naah achter Brands te laten staan, die twee samen in een elftal gaat niet goed komen, was heel goed te zien net wat Kevin hierboven meldt !! Dus wanneer je Brands opstelt kort achter de spits, dan moet je er twee vuurvreters er achter hebben EN een drie/viermans verdediging die niet inzakt zodat er gapende gaten ontstaan want daar wist zelfs us mvv wel raad mee !
  Juist dit gaat al we veel beter onder Marinus, alleen was het in wolluk weer hinkelen op twee gedachte, waardoor het dan meteen weer zo gezapig oogt !!
  Daarbij gezien almere uit, de wedstrijd eerder doodleggen zelf doen en niet op toeval voetballen !!
  Laat dit een goed voornemen zijn in 2016 !!! HUP NAC

  0

  0
 • JM
  23 december, 2015 - 13:15

  Ik voorspel dat Brands veel gaat spelen na de winterstop. NAC heeft nu al een paar wedstrijden op rij moeite met het afmaken van kansen, mede omdat het middenveld (Suk – Stam – Matic) te weinig scorend vermogen heeft (te verdedigend) en de spits uit vorm is. Ik kan me voorstellen dat Dijkhuizen de laatste wedstrijd voor de winterstop niet het middenveld om wilde gooien, zeker niet tegen de nummer één na laatst (hopelijk was rkc-uit incident). Nu het winterstop is kan ik me voorstellen dat hij eens wat anders wil proberen. Brands kan hierin een gouden zet zijn om de doelpuntenmachine weer te laten draaien. En dat zou mooi zijn, want we hebben nog wat in te halen t.o.v. Sparta. Bovendien is Brands een speler die m.i. gewoon in de basis hoort.

  0

  0
 • poolshark
  23 december, 2015 - 13:25

  @ Kipiani

  Persoonlijk vind ik liever een club geweldig goed, uniek en geweldig dan dat ik zoals in jouw geval een andere man geweldig goed, uniek en geweldig vind. Let wel, ik heb niets tegen mannenliefde hoor, ieder zijn voorkeur. Maar om nou in elke post jouw adoratie voor Braber in de groep te gooien is nogal klef.

  Voor de rest zijn de wedstrijden in de winterstop een mooi moment om Brands rond Ars te laten spelen, dan maar een veredelde 4-4-2. Het rendement van Verbeek is te laag om hem te handhaven.

  0

  0
 • Wim
  23 december, 2015 - 13:38

  Nac heeft meer scorend vermogen nodig om niet onnodig wedstrijden te verliezen!!!! Daarvoor is Kevin Brands nodig op 10!!!!!!! Wedstrijden moeten eerder “dood”gemaakt worden om niet onnodig tegen dompers aan te lopen. Verbeek op de bank.: heeft te weinig rendement!! Lazic op de plaats van Gorter.

  Spelers die in de wedstrijd door de ondergrens zakken, moeten in die wedstrijd vervangen worden!!!

  Op iedere positie moet per wedstrijd een rapport opgemaakt worden!!! Zodoende kan er eventueel op die positie doorgeselecteerd worden, zodat ons NAC steeds sterker wordt. Dat heet “DOORGROEIEN”!!!

  Doorgroeien is nodig om steeds beter te worden (TOPSPORTCULTUUR!!!!)

  0

  0
 • F4
  23 december, 2015 - 13:48

  Volendam ook al een verplichte combi lees ik op Twitter. Is toch ongelofelijk?! Notabene een club en stad waar we een zeer positief verleden hebben. Ik word er doodziek van.

  0

  0
 • H.K.
  23 december, 2015 - 14:11

  Brutes for president! ;-)

  0

  0
 • RV
  23 december, 2015 - 14:29

  Daar waar Seuntjens (soms terecht maar heel vaal ook onterecht) kritiek krijgt over zijn mentaliteit vind ik het een beetje vreemd dat Brands dan volgens velen wel in de basis zou moeten staan. Maaskant heeft hem het krediet niet gegeven, Penders en Hellemons niet en nu ook Dijkhuizen niet.

  Zien die het dan zo verkeerd?
  Die trainen dagelijks met deze jongens en vinden waarschijnlijk Brands tekort schieten.
  90 minuten Brands in de basis op het middenveld betekent ook grote delen van een wedstrijd met 10 man spelen (zoals vorig jaar met de Zeeuw op het middenveld). Wat dat betreft vullen Suk en Matic het heel goed in en Stam is gewoon een perfecte speler voor het middenveld van NAC (Stam als back zou zelfmoord zijn).

  Ik vind Brands ook meer spits dan aanvallende middenvelder en de enige manier om Brands in het team te passen zou zijn om over te stappen naar 4-4-2. Iedereen ziet dat dat ook het beste zou zijn voor dit NAC (omdat Verbeek tekort komt) maar we blijven altijd maar aan dat 4-3-3 vasthouden. Sterker nog, als de backs wat meer ruimte krijgen (omdat ze geen buitenspeler voor zich hebben) dan komen die misschien ook wat beter tot hun recht. Overstappen naar 4-4-2 met Brands in de basis betekent dat je in ieder geval 7 of 8 doelpunten meer maakt in de tweede seizoenshelft.

  0

  0
 • poolshark
  23 december, 2015 - 14:40

  Van de eerste tot aan de laatste letter volledig met RV eens. Met als aanvulling dat Ars waarschijnlijk ook beter gaat functioneren omdat hij dan een speler om zich heen heeft lopen waarbij hij de ballen die hij elke keer prima bij zich houd gelijk kwijt kan. En waarschijnlijk gaat Mats ook NOG beter spelen omdat hij meer afspeelmogelijkheden heeft, plus extra ruimte voor acties omdat de verdedigers hun aandacht moeten verdelen.

  0

  0
 • RV
  23 december, 2015 - 15:11

  Het is niet alleen het feit dat Ars de bal gelijk kwijt kan, maar dat er ook eens iemand anders met de rug naar de goal, en een hijgende centrale verdediger in zijn nek, een bal kan vasthouden en kan kaatsen.

  Ik ben er ook van overtuigd dat Seuntjens dan veel gevaarlijker wordt voor de goal, nu moet hij alles zelf creëren en dat doet hij gewoon goed. Iedere wedstrijd is Seuntjens de enige die een actie kan en durft te maken uit stilstand. Er gaat niemand zo makkelijk een man voorbij dan Seuntjens.

  Als Seuntjens dan ook nog eens Matic en Suk achter hem heeft om het vuile werk op te knappen dan moet hij toch nog beter tot zijn recht komen verwacht ik. Je kunt niet van Seuntjens verwachten dat hij 90 minuten lang achter zijn man aan loopt, tackles maakt en duels wint. Daar is het gewoon de speler niet naar.

  Bijkomend voordeel is dat de backs met 4-4-2 ook meer ruimte krijgen en misschien Gorter en Mulder ook kunnen doen wat ze redelijk kunnen, namelijk aanvallen. Gorter dribbelt nu met de bal 2 meter en levert hem dan in bij Verbeek of speelt terug naar Stam of de centrale verdedigers.

  En nog een bijkomend voordeel is dat met 4-4-2 de backs van de tegenstanders meer ruimte krijgen om te voetballen en op te bouwen. Ik ga er vanuit dat jullie ook de meeste backs hebben gezien van onze tegenstanders… die kunnen er echt helemaal niks van.

  Zou iedereen die hier meedenkt en schrijft het nou zo verkeerd zien?
  Of blijft de opdracht om 4-3-3 te spelen? Ik snap daar echt niets van! Al jaren hebben we geen waardige buitenspeler en toch willen we daar aan vasthouden. Met als gevolg dat een Hadouir, Sarpong en nu Seuntjens op verkeerde positie gebruikt worden.

  0

  0
 • Breda For Ever
  23 december, 2015 - 18:29

  lekkere trainer die Dijkhuizen snap hier geen ene reet meer van om zo n jongen op de bank te zetten,maar ja daar zijn ze bij nac goed in om talent af te breken

  0

  0
 • kees4
  23 december, 2015 - 18:49

  hij hoort er gewoon in brands en dit neem ik de trainer heel erg kwalijk

  0

  0
 • ome cor
  23 december, 2015 - 19:29

  De trainer is net binnen en wilde zonder al te veel kleerscheuren de winterstop halen.
  In de winterstop kan hij e.e.a. uitproberen en eventueel verandert er nog wat in de selectie.
  Een beetje te makkelijk om de trainer daarom nu af te zeiken dat Kevin geen basisplaats heeft.
  Kees 4 weet niet beter, maar alle anderen…..

  Wait and see….
  Als ie alles gespeeld had was dat ook niet de garantie dat ie nu topscorer was geweest van de JL.
  Zelf zegt ie van wel, maar dat is zijn eigen reclame natuurlijk. Zou je zelf iets anders zeggen dan ?

  0

  0
 • zwampie
  23 december, 2015 - 20:47

  Ome cor,
  Ik zie dit niet als het afzeiken van dijkhuizen.
  Die heeft naar zijn inzicht nog het max uit de selectie gehaald tot aan de winterstop. Nu heeft hij voor de 2e keer de mogelijkheid om zijn selectie te analiseren( welke trainer heeft het geluk om tijdens het seizoen trainer te worden bij een nieuwe club en dan 3 weken het elftal voor zichzelf te hebben voordat de eerste begint)

  En daarop geef ik mijn mening waarbij ik denk dat er winst valt te behalen voor NAC. Wat mij wel opvalt is dat marinus in al die weken weinig gewijzigd heeft terwijl hier wel aanleiding voor was. Spelers die (te) weinig brengen moet je of prikkelen of wisselen. En gek genoeg heb ik hem dat nog niet zien doen want wees eerlijk draait gorter en Verbeek goed.na mijn mening niet.

  Dijkhuizen heeft nog steeds mijn volste vertrouwen, en van vele hier, alleen zijn erook andere meningen waarbij Men het beste voor NAC heeft. En met Brandts erbij wil niet zeggen dat het allemaal koek en ei was geweest,maar bv een wissel met Verbeek had wellicht al wel een betere werking geweest. Ook zie ik bv een vd weg net zo goed presteren op links als gorter waarbij je ook nog bezooijen in het midden van de verdediging kan plaatsen.

  Zoals ik eerder aangaf hoop ik wel dat marinus de oefen wedstrijden aanpak om iets uit te testen en niet wat je bij de meeste zie dat ze op dezelfde voet doorgaan,maak ook gebruik van je wissel spelers

  0

  0
 • Tom smits
  23 december, 2015 - 21:37

  @ brutes eens met je aangevuld met de overige 8

  Ars en Brandts voorin seuntjes hier achter dan Verbeek links en rechts Suk en verdedigend de Kamps en dan achterin Mulder, Pedro, dingsdag en Lazic in het doel Jelle (die dit seizoen onterecht een hoop kritiek krijgt.
  Reserves
  Gorter
  Naah
  Hooi
  Vd Weg
  Matic ( scoort te weinig )
  Enz….
  Enz….

  Toch hoop ik dat we toch 1a 2 spelers met verkoop of verhuur van andere zoals bohrasasar, hooi, Robinson kunnen halen. Dit moeten dan spelers zijn die er gelijk staan een meerwaarde hebben voor de basis en type leiders in het veld.
  Voorkeur positie links op middenveld speler met scorend vermogen en een spits. Met die 2 mutaties erbij verwacht ik dat we alsnog kampioen kunnen worden. Maar dan wel uit en thuis gelijk erop klappen en zelf initiatief nemen.

  0

  0
 • Tom smits
  23 december, 2015 - 21:38

  Oh foutje stam natuurlijk ipv de kamps

  0

  0
 • zwampie
  23 december, 2015 - 23:17

  Tom smits
  Matic ernaast omdat hij te weinig scoort? Vreemd als je hem daarom ernaast zet. Wat scoort verbeek en stam dan. Dat je iemand ernaast zet op prestatie of dat hij niet in het elftal,functioneert kan ik begrijpen. Dat je een spits afrekent op doelpunten zou nog kunnen als hij geen meerwaarde voor het team heeft. En je gaat een buitenspeler op het middenveld plaatsen. Dan zou ik toch eerder gaan voor hetzelfde team waarbij Matic voor verbeek en je brands aanvallend zet en stam controlerend en Matic en stuk als lopers/werkers op het middenveld. Heb je aanvallend en verdedigend een gebalanceerd elftal,want verbeek zal weinig verdedigen verwacht ik,als ik het seizoen wat hij nu speelt zo bekijk.

  0

  0
 • ome cor
  24 december, 2015 - 10:02

  Alle vertrouwen in Marinus.
  In deze selectie zitten niet echt veel uitschieters. Echte toppers zijn opgepikt door clubs die hoger spelen of meer te bieden hebben.
  Hoewel dat laatste alleen geld kan zijn, de ambiance is in Breda nog altijd geweldig. Maar natuurlijk niet de enige reden om te komen.

  Spelers die het goed doen in de basis kun je niet zomaar vervangen door een bankzitter. Dan ben je ongeloofwaardig.
  Na de winterstop is dat misschien makkelijker. Je moet overigens wel je bank gemotiveerd en gretig houden. Dat moeten die spelers ook uitstralen, wachtend op hun kans.

  Maar welke 11 er ook in de basis staan…..er zijn altijd wel geluiden uit de achterban te horen dat beter een ander daar had kunnen staan.
  Gelukkig is dat aan de trainer. Niet aan ons.

  En voor de reserves : zorg dat je bij komt, bij d’n Marinus, bij dun Marinus. Zorg dat je er bij komt bij d’n Marinus moet je zijn.
  :-P

  0

  0
 • brutes
  24 december, 2015 - 11:36

  @ Tom
  Matic is al weken de beste van het team
  Die mag er echt niet uit
  Suk is een speler die 90 min blijf gaan werkt hard en scoort ook nog eens iedere team heeft zo’n speler nodig die het vuil werk doe voor een ander
  Zou graag de Kamps ook op het middeveld zien zodat brands ars en seuntjens alleen maar vooruit hoeven te denken daar zijn ze het beste in

  0

  0
 • Leur Noord
  24 december, 2015 - 13:02

  Ik vind dat deze gast indien fit, gewoon altijd in de basis moet staan !

  Voor zo een speler kom je na het stadion!

  0

  0
 • Breda For Ever
  24 december, 2015 - 15:35

  ojee die ome cor is ook weer boven water,zal wel weer beginnen over harde plassertjes vies smerig ventje

  0

  0
 • Cor Taxi.
  24 december, 2015 - 16:26

  @Breda For Ever.Over Ome Cor snap ik ff niet.Niks mis met die man hoor.Gewoon altijd normale zinnige teksten.Als jij een hard plassertje als vies vindt!!!Of loop je zelf in Roze kleding?

  0

  0
 • scheppioni
  24 december, 2015 - 16:28

  @ brutes
  Helemaal waar je laatste post alleen moet de verdediging zoals in maastricht niet blijven hangen, de linies dus kort op elkaar gesloten houden, maar ik denk ook dat dat de perfecte balans is van creativiteit en vreters in je team !! Betreft de Kamps, die stond dus vorig seizoen vaak alleen tegen een overmacht, met Matic en Suk blijkt dus dat het team beter gebalnceerd is !! HUP NAC op naar 2016 !

  0

  0
 • Dromer
  24 december, 2015 - 19:16

  Best wel grappig al die verschillende meningen. Die er in, die er uit. Iemand die zo makkelijk scoort altijd in de basis enz. Voorlopig is het bijna Kerst en ons NAC is in de achtervolging. Laten we hopen dat het nieuwe jaar in ieder geval wat beters gaat brengen dan het afgelopen jaar. Eigenlijk zal het me een zorg zijn wie er speelt als er maar gewonnen wordt. Mooi voetbal? Liever slecht voetbal en pinten. Op naar de ere. Hoop dat technische staf en selectie het licht zien deze winterstop en er na de stop een strijdlustig team staat dat de punten pakt. Prettige feestdagen

  0

  0
 • JM
  24 december, 2015 - 20:18

  @Dromer

  Slecht voetbal en pinten gaan bij NAC al jaren samen, punten is wat we nodig hebben ;)

  0

  0
 • ome cor
  24 december, 2015 - 23:42

  @ Cor Taxi
  De opmerking van Breda For Ever slaat als een tang op een varken.
  Maar als dat zijn niveau is, prima.
  Zulke mensen hebben ook bestaansrecht en zijn heel ongecompliceerd ook gelukkig op hun manier.

  Fijne Kerst

  0

  0
 • Stefan
  25 december, 2015 - 01:47

  Jelle

  Mulder pedro dingsdag donna

  Stam

  Suk Matic

  Brands

  Seuntjens Ars

  Brands en seuntjes kunnen daarbij ook rouleren en deze opstelling gaat ten kosten van verbeek. Bij extra aanvallende impulsen kun je die altijd in laten vallen voor Matic en weer 4 3 3 spelen.
  Maar ondanks de 4 4 2 formatie heb je wel meer scorendd vermogen in je elftal!

  0

  0
 • Breda For Ever
  25 december, 2015 - 12:01

  he cor taxi jij bent geen bredanaar jij bent een ROTTEDAMMER (dus inteelt) dus jij moet je smoel houwe en dat roze,daar lopen ze in je geboorte stad mee waar je nog engels moet praten anders verstaan ze je niet.ben dr 1 x geweest nooit van mijn leven steek ik die rivier nog over wat een ellende daar.
  en voor die ome cor,ja het valt mij gewoon op dat jij daar iedere x over praat als je iemands reactie niet goed vindt dus daarom kom ik daarop. enne maakt mij niet uit of jij een fijne kerst hebt interreseert mij geen ene reet

  0

  0
 • ome cor
  25 december, 2015 - 17:09

  @Breda For Ever
  Zeg opgefokt mafketeltje…..neem een snickers.
  Wie denk je dat jij bent om mij op mijn reacties aan te spreken als je zelf op geen enkele manier gehinderd wordt door het bezitten van enige vorm van fatsoen.

  Rotterdam is ook niet mijn favoriete stad, maar iemand van jouw dubieuze niveau kan nooit een stad (welke dan ook) in 1x compleet beoordelen in de zin dat die beoordeling serieuze waarde heeft.

  Ik wens jou overigens WEL een hele fijne Kerst toe, omringt door mensen die je liefhebben, want als je vaker zo debiel uit de hoek komt zul die mensen nog enorm hard nodig hebben in de rest van je leven.

  0

  0
 • Cor Taxi
  26 december, 2015 - 18:48

  @Breda For Ever.Je klinkt weer erg populair op afstand.Ik vind je niets meer en minder dan een minkukel,en neem je ook al niet te serieus.Ik wens jou wel een fijne kerst.Hopelijk kan Jezus nog wat met je hersenpan doen!!!Hij klinkt namelijk erg hol!! Pipo.

  0

  0
 • Cor Taxi
  26 december, 2015 - 18:57

  Nu ik toch nog ff bezig ben Breda For Ever.Ik heb nog even 5 minuten.Inteelt???.Laat ik nou toevallig weten dat jouw overgroot Opa begonnen is met kinderen verwekken bij zijn eigen zus!!!Heb jij dan enig idee hoe ik jou moet noemen dan?Fijne avond.

  0

  0