Go to Top

BSR TV: Cyriel Dessers na NAC-Jong FC Utrecht (4-1)

BSR TV: Cyriel Dessers na NAC-Jong FC Utrecht (4-1)

Spits Cyriel Dessers scoorde vanavond in zijn eerste thuiswedstrijd voor NAC. De Belg maakte een heel behoorlijke indruk en was na afloop dan ook tevreden.

Bron: B-Side Rats

32 Reacties op "BSR TV: Cyriel Dessers na NAC-Jong FC Utrecht (4-1)"

 • Talent
  5 augustus, 2016 - 23:12

  Wat een ongelofelijke frisse topper is dit zeg, prachtig👍

  0

  0
 • Nr. 12
  5 augustus, 2016 - 23:14

  Hulde!

  0

  0
 • Bertus-89
  5 augustus, 2016 - 23:24

  Awel ik het nu al zonne goesting in de volgende match he zenne!

  0

  0
 • Jf
  5 augustus, 2016 - 23:24

  Wat een topper qua persoonlijkheid

  0

  0
 • Prideofthesouth
  5 augustus, 2016 - 23:27

  Wat een lekker spitske is dit! Ik heb het gevoel dat we hem ook nog wel eens gaan vervloeken als we thuis een keer punten verliezen tegen een laagvlieger en hij een paar opgelegde kansen mist. Maar dan nog; leuke individuele actie en hard werkend voor het team. Nu al een man naar mijn hart!

  0

  0
 • Azijnzeikers
  5 augustus, 2016 - 23:28

  ……met Cyriel Dessers

  Goede persoonlijkheid, frisse toffe gast. Hij weet wat er verwacht wordt en heeft er zin in. Ik kan me nog wat interviews van vorig seizoen herinneren…..

  Hup NAC!!!!!

  0

  0
 • die ne gast
  5 augustus, 2016 - 23:38

  Leuke, sympathieke gast, maar duidelijk een mindere killer dan Ars.
  Ga hem zeker nog wel een aantal keer vervloeken voor het missen van opgelegde kansen of het niet op tijd afspelen aan een medespeler die er beter voor staat dan hij.
  Hopen dat het missen van kansen ons niet te veel punten gaat kosten.

  0

  0
 • Pietje precies
  5 augustus, 2016 - 23:39

  Prima interviews hoor, complimenten BSR!

  0

  0
 • RV
  5 augustus, 2016 - 23:44

  Wat een verademing zo’n interview als je dat vergelijkt met Seuntjens, Stam of Dingsdag.

  Het hoeven niet allemaal afgestudeerde boeken lezers te zijn maar een stel gezonde hersenen en een frisse gedachtegang is toch wel prettig.

  Speelde goed hoor, betrokken bij het spel, aanspeelbaar, zoekt de ruimte op en waar nodig doelgericht. Vrees wel voor wedstrijden tegen de top 5 van deze competitie. Geen echte nummer 9 en geen killer.

  Als Smulders nou echt nog een centje over heeft…
  Haal dan heel snel een ervaren centrale verdediger, schuif Rommens door naar het middenveld en haal een spits er bij met garantie voor goals. Dan heb je met 4-4-2 echt een ijzersterk team.

  0

  0
 • Actiepak
  6 augustus, 2016 - 00:04

  Het is nen Belg, ja ja, nen Belg uit Breda!

  Paar keer niet lekker op de slof, maar uiteindelijk toch een fraai doelpunt. Chapeau monsieur Dessers!

  0

  0
 • de muzikant
  6 augustus, 2016 - 00:57

  Geweldig, “die ne gast” zegt (meer dan terecht) dat het een mindere killer is dan Ars en krijgt gelijk de duimpjes naar beneden…… Ben eerlijk, deze kerel is een fernandez 2.0, mag de de veters van Ars niet eens strikken. Denk eens terug aan Amoah, Salmon e.a. Kom op zeg.Dit is een heel matige spits.
  Bourgondisch en tegendraads is voltooid verleden tijd, vooral op deze site.

  0

  0
 • D'n Beuk
  6 augustus, 2016 - 01:04

  Allez Cyriel Allez! Allez Cyriel Allez!! Allez Cyriel Allez!!!
  Wat een heerlijke frisse leuke spits

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  6 augustus, 2016 - 03:53

  Leuk aanspeelpunt, geen echte 9. Mist torinstinct wat bijvoorbeeld Ars wel heeft. Miste in de voorbereiding ook héél véél kansen. Dat viel mij meteen op. Desondanks, voor NAC een goede spits. Wie weet hoe hij zich verder ontwikkeld. Ik laat mij verrassen.

  Die goal die hij maakt ook. Ontstaat uit onzekerheid. Die bal moet hij gewoon over de grond in t hoekje leggen. 1 op 1 met zo’n matige keeper, moet een beetje spits dat gewoon koelbloedig afronden. Dat omheen spelen, zinloos.

  0

  0
 • oosterhout3
  6 augustus, 2016 - 07:20

  frisse gast….. ars een killer?? wel heel vaak buitenspel bij aanvallen/goals van nac

  ja 1 op 1 met de keeper is ars dodelijk, maar spelopbouwend is dessers elke keer aanspeelbaar, en loopt/draait veel vaker weg bij zijn tegenstander, zodat de verdediger reageert en nijholt of de 2 buitenspelers in het gat kan duiken.

  ik heb combinaties gezien in de 2e helft(die door de as met 7x achter elkaar op de rand 16 1x raken), die vorig seizoen minimaal iedereen 3 of 4x moest aanraken.

  ook voor de supporters is het wennen…. zag die bal in de eerste helft van smith brown…. ik denk die gaat over de zijlijn…. nee met effect in de loop bij verbeek…..
  gister niet eens de city gasten erbij, daarom verbeek en de gister voor mij tegenvallende el allouchi.

  vooral die druk vooruit op de bal….. verdedigers op de middellijn… das echt wennen, ook om dat te zien als publiek!

  0

  0
 • Nr. 20
  6 augustus, 2016 - 07:41

  Meteen fan van deze gast! Lekker positief. En ja hij zal ook kansen missen. Maar hoort erbij. Gaat er zeker 25 maken!!! En bovenal werkt voor de ploeg!0

  0

  0
 • iKKe
  6 augustus, 2016 - 08:17

  Wat een uitstraling, wat een persoonlijkheid, wat een gretigheid.
  Heel dankbaar naar het publiek.

  10 jaar vastleggen !

  0

  0
 • HarmeNAC
  6 augustus, 2016 - 08:29

  Hij zegt alleen maar verstandige dingen. Goed gewerkt gisteren, een kille afmaker is het (nog) niet. Maar met een goal,en een assist mogen we niet zagen, zoals ze in Vlaanderen zeggen.

  0

  0
 • Jf
  6 augustus, 2016 - 09:22

  Nou Ars de kille afmaker miste er vorig jaar toch ook een hoop. Zelfs op de meest belangrijke momenten. Dessers staat in ieder geval minder vaal buitenspel dus zijn looplijnen zijn prima en ik vind hem wel doelgericht. Die bal waar hij zich randje zestien losweekt van een tegenstander neemt hij vol op de pantoffel.
  Ik heb vertrouwen in deze jongen.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  6 augustus, 2016 - 09:33

  Heerlijke kerel om naar te luisteren, in een verder ook goed interview!
  Geen arrogantie geen eueueh’s, en op een leuke manier overtuigd van zijn kunnen.
  Geeft eerlijk toe dat hij die grote kans in de eerste helft had moeten maken, maar verteld ook dat NAC nog groeiende en zoekende is. (net als zo veel clubs in augustus)
  Als de gretigheid en plezier bij de spelers op deze manier blijft hangen zou NAC absoluut nog positief kúnnen gaan verassen.
  Kwaliteit en namen hoeft niet alles uit te maken in het moderne voetbal, zie het afgelopen EK.

  Hoi Los Pollo’s,

  Ben de gai de hele nacht opgebleven of wa? :-)

  0

  0
 • jante
  6 augustus, 2016 - 10:21

  Ik pleit voor meer van dit soort types: teambelang boven individu. Uiteindelijk win je de Jupiler alleen als je een team hebt. Killerspitsen mogen we volgend jaar in de ere wel weer hebben.

  0

  0
 • JK
  6 augustus, 2016 - 10:56

  Begon zwak maar groeide in de wedstrijd, zeker nadat hij een tegenstander van Jong Utrecht even flink door de stokken speelde. Zijn eerste kans schoot hij veel te wild in maar in de tweede helft scoorde hij een prima goal. Cyriel lijkt wat explosiviteit te missen maar stond wel vaak op de plaats waar een nummer 9 moet staan en heeft een goede passeer actie, die Ars bijvoorbeeld niet heeft. Ander voordeel boven Ars is dat Dessers nog jong is. Dessers is trouwens ook een goed aanspeelpunt. Zowel over de grond als door de lucht was hij bereikbaar.

  0

  0
 • Marti
  6 augustus, 2016 - 11:08

  Als deze jongen zo voetbalt als hij praat komt het helemaal goed , maar ik denk wel dat hij het gaat maken bij NAC dit is een topgooser , een nette beleefde NacBelg

  0

  0
 • Grado
  6 augustus, 2016 - 11:17

  Complimenten voor Smullie64, dat is scouten! Prima spits over de grond, door de lucht en in de diepte aanspeelbaar, die gaat er minimaal 25 scoren dit seizoen! Ruwe diamant, die gast die komt er wel!

  Trouwens Jeff wordt onze nieuwe cultheld, die maakt de mooiste doelpunten. In dat KUT songfestival kwam ik tussen allerlei nepsongs een pakkende yell voor Jeff Stans tegen: http://woobox.com/spanuv – dat wordt de hit van dit seizoen, met Jeff kampioen! Goed gedaan Joske!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  6 augustus, 2016 - 11:33

  @Taajland,

  Ja, werk. Vertrek voor 3 weken naar Thailand dus moest even nachtje doorhalen i.v.m. slapen vliegtuig. Die Garuda apparaten zijn al klote, maar bovenal heb ik, ondanks dar ik het vaak doe, een broertje dood aan vliegen.

  Afin, terug naar gisteren. Iedereen kan mij nu wel minnen, maar we zullen zien hoeveel dessers er over 5 wedstrijden heeft gemaakt. Nogmaals, prima speler hoor, leuk voor NAC, maar laten we nou niet doen alsof we hier Lewandovski hebben binnengehaald zeg. Dit is GEEN echte 9. Hij heeft gewoon veel kansen nodig dat was in België ook al zo. Het is weer halleluja en Ow Ow we gaan naar de grote markt, maar lieve mensen, dit was gvd jong fc Utrecht. Laten we aub met de beentjes op de grond blijven. Ik zal de eerste zijn die zijn ongelijk toegeeft mits ik ernaast zit m.b.t. Dessers. We gaan het beleven.

  0

  0
 • Richard van Vugt
  6 augustus, 2016 - 12:22

  Maakte samen met Rommens een heel behoorlijke indruk op mij, ben blij met deze groep en dat die volgevreten vedetten van vorig jaar zijn opgehoepeld. Miss individueel wat minder klasse als vorig jaar, maar kan qua teamspirit veel beter presteren, denk ik zelf. Hup NAC!

  0

  0
 • Semsi
  6 augustus, 2016 - 12:27

  Dessers is nog een jonge speler, 21 jaar. Hij moet uiteraard nog veel leren (lees wedstrijden spelen). We hebben een trainer die zelf spits was en veel doelpunten heeft gemaakt. Laat Dijkhuizen hem maar beter maken.
  Dessers is sterk over de grond en door de lucht, snel, enthousiast en creëert zelf ook kansen. Hij zal op doelpunten afgerekend gaan worden, hij heeft veel kansen nodig. Maar als hij zelf wat minder scoort maar wel het team beter laat spelen en andere spelers in staat stelt om te scoren dan vindt ik het ook prima.

  0

  0
 • scheppioni
  6 augustus, 2016 - 14:07

  Eerste helft was Dessers wat onrustig, tweede helft prima gespeeld, sterk aan de bal, met een beloonde doelpunt !
  Samen met Rommens voor NAC prima, wordt nog keuzes maken in het belang voor het team voor Marinus !
  Wel opletten voor een beter eerste half uur vrijdag a.s. in de eerste uitwedstrijd in groesbeek !
  HUP NAC

  0

  0
 • Nacdictive
  6 augustus, 2016 - 18:11

  Ik heb gisteren meer genoten dan bijna heel het vorige seizoen (muv Sparta thuis)…
  Dessers zit zeker potentie in en nu roept iedereen over zijn koelbloedigheid (door wat in de media is verschenen?). Voorlopig met vorige week erbij loopt hij 1 op 1, we zullen zien wat hij voor NAC kan betekenen maar ik denk behoorlijk veel (en niet alleen als afmaker).

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  6 augustus, 2016 - 21:05

  Cyriel geeft een uitstekende reactie wat getuigt van realisme en teamgeest. Hij ziet de toekomst van het NAC team met vertrouwen tegemoet en ik hoop dat het bevestigd wordt.
  Mijn vertrouwen in NAC voor dit seizoen is goed. Heel spijtig dat ik gisteren verhinderd was.

  0

  0
 • Robro
  7 augustus, 2016 - 11:14

  Goed verhaal zeg ,heel volwassen geen haantje maar een uitstekende teamplayer…pass van robbie buitenkantje links was zo mogelijk nog mooier als de koelbloedige goal …klasse mannen

  0

  0
 • Uit je Naaht
  8 augustus, 2016 - 10:31

  Al die koelbloedige killers (zoals Ars) maakten doelpunten bovenop de 1-0. NAC kwam vorig jaar in vrij veel wedstrijden moeilijk tot scoren omdat de killers wel kansen afmaakten maar niet afdwongen. Men is vaak tegen een muur van spelers opgelopen omdat tegenstanders laf waren en dat zullen ze dit seizoen weer zijn. Pas als NAC voor stond kwamen ze tot hun recht omdat het elftal dan meer ruimte en kansen kreeg (die inderdaad koelbloedig werden afgemaakt).

  Nu heeft NAC een creatiever middenveld en echte vleugelspelers, dus ik neem aan dat dat beter wordt. Maar misschien wel net zo belangrijk is een spits die misschien niet als een duveltje uit een doosje zijn doelpunt maakt maar die ruimte creëert. Iemand die zijn dynamiek gebruikt om defensies kapot te spelen. Hebben we dat Ars zien doen vorig jaar?

  Let wel: geen slecht woord over Ars. Hij werkte hard, scoorde veel en leek me een relaxte kerel. Maar Dessers is misschien wel geschikter als de tegenstanders inzakken, zoals ze vorig jaar deden en dit jaar zullen doen. Dan maar geen killer.

  0

  0
 • iKKe
  10 augustus, 2016 - 07:15

  Uit je Naaht

  Geen slecht woord over Ars ?
  Wel degelijk ! Die gast stond in 1 seizoen vaker buitenspel dan de hoeveelheid lantaarnpalen die in Breda staan.

  En dat is geen naschoppen, maar realiteit.

  0

  0